VITAL REMAINS @ Kabata
0
Otredien, 8. novembrī, klubā "KABATA" - Vital Brutality Tour 2005
"The band will be playing for over an hour set a night and performing songs from every album. That this tour is for the Fans and the Metal Underground! Hope to see all of you! Thanks for the support!!! THE KILLING HAS BEGUN!!! " - Vital Remains www.metalshow.lv/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Būs jāaizvelkas ievērtēt.
0
jaiet
0
bļin....kruta, tik dechristianizē glena monotonais vokāls piebeidz izbesī un nogurdina. melodijas supā!
0
A kas vēl spēlēs, ir informācija ?
0
O sorry, atradu.
0
o ja uz shito buus jaaiziet, esmu dzirdeejis tikai Dechristianize, man liekas normals old school death, ir temps, idejas nav ipashi interesansts, diezgan minemaalas, bet tas ari patiikami, avi gruti uztverams, rifi ari ir pieteikami, at war with god biki atgadina kaut ko no behemot, parejas dziesmas ari kaut kas uz to pusi, ir ari dazhi solo, vokals kaut kas starp videju growl un dazhas vietaa pievienojas tads passaus black vokals, dziesmas gan sasodiiti garas, nevaretu teikt ka parak daudz atkartojas, bet nu tads jau ir tas odlcshool, man personigi shitada tipa death neparaak, bet parmainas peec var jau aiziet, domaju neviens nenozheelos
0
ja ir kaut kadi thrash elementi juutami, nu un tie solo kaut kas uz tadu floridas tipa pusi, ne nav ne vainas, bungieris ari preciis uz fiks, jaaiziet ir
0
velreiz parbraucu pari visam cd, ir tomer ir pietikoshi tehnikas un liimena lai aizvilktos, (un tas intro ir sasodiiti labs :)
0
bljee nu tie sudi tik lieli jau ir sabriedushi uz gada beigaam ka bus gruti izstrebt! salidzinoshi daudz labu konchu!
0
man tas viss drusk savādāk izklausās-ir brutal, bundzinieks močī ne pa jokam, superīgi solo, melodijas. tie ir plusi. mīnusi ir Bentona vokāls-neder šim albūmam, nav pietiekams spēks jaušams, jā un dziesmas tiešām ir par garām, būtu uz pusi īsāks būtu zaibis. bet tas tā, var pieciest, visā kopumā labs dē ā tē hā albūms..
0
nav vinsh nekaaads brutal, vokals ir tiri labs tadam neparak zemu notuuningotam oldscholam, loti labi veido kaut ko uz Malevolent Creation veco dailradi, bet nepavelk, vokals tieshi man liekas ir pietikshoi speci, piesities jau zin var vinemeer ne par ko, tas jau ka gabali tadi pagari neneoziiem ka baigi slikti, vairaak labuma tikai :)) parak vairaaak ;)))) kas atiecas uz tiem solo, nekas iipash idejas zinaa, izpildiijums protams *zaibis (*klasuaams )
0
dinkššš....te sastapās = un - :))

viedokļu atšķirība rūlzz!!
dziesmas par garu, par garu...par maz rifu tādamgarumam. un par solo idceju...nezinu nevarēju atcerēties uz sitiena nevienu brutālo death( nu ir viņš brutāls-par parastu death to nenosauksi) ar tādiem melodiskiem solo, tākā ideja ir pat ļoti laba! varbūt izjūtu ko personīgu pret Bentonu, bet neapmierina mani viņa vokāls šinī elbumā!
Peace! Amen!
0
Es pagaidām esmu dzirdējis tikai Dawn of the Apocalypse, kur nav Bentons, Vokāls - nekas ekstraordinārs, bet spēcīgs. Muzons - lielākoties diezgan smagnējs, ne pārāk ātrs, bet ar labiem soliņiem, intresantām fīčām, kā piemēram akustiskās gičas, kas tādu īpatnēju atmosfēru piešķir; dziesmas lielākoties garas, bet nevarētu teikt, ka apnicīgas. Kopumā zajebis.
0
pz, nu Bentons ar visu savu caur pedali laisto balsi suka pimpi ( tas par pedejo deicide runajot ),
0
nez, man ta tira gitara biki besi, vareja atseviksi, vai tad kaut ka vienmeriigi, sakuma beigas, nezinu , neparak, bet universum nu un kas tad ir parastais death, shitas jau ir pieteikami parasts. a kas visiem ir ar to ka dziesmas pa garu, praatisnh nespeej savilkt galus kopa vai, nu es tak saku vairaak labuma, daudzveidiibu ari vajag, minimaalism, vairaka reizes vares izbaudiit, un uztver to ko varbuut neuztversi pirmaja reize, vienkarshiiiba ari ir savs ksaistums.
0
ksaistums - (skaistums ) druka sorry
0
parasts death? hmmm...uz sitiena nāk prātā benediction, bolt thrower, obituary.
0
nop, VR ir tikai biki atraaks
0
yeah, right!:))
0
tsa ir ta pat ka es behemoth neuzskatu par brutal death jo nu blackeri kas parkvalificejas par death, nu un muzika tada, ne nu tu jau vari teitk ka ivni ir brutal tikai tapec ka skana nav atiriita un diezgan troknaina, bet whatever
0
jā, manā skatījumā viņi ir brutal, nu tas laikam katram savs. to ko tu minēji par behemoth, man tāpat ir ar zyklon-es viņus saucu par blekeriem kuri spēlē death.
0
vot loti divaini, man aeon ,vai ka vin tur sauca, patik daudz vairaak neka world of worms, un shaja gadijuma liekas bija otradi
0
neiebraucu...kas bija otrādi?
0
es domaju ka zyklon bij deathsteri, bet meginaja ar black, behemoth otradi, ta es biju domaajis
0
No no no. Zyklon protams, ka ir blackeri, kas spēlē death - paskaties, kādās grupās dalībnieki darbojušies - Emperor, Satyricon, Enslaved, Limbonic Art... Vai arī gribi teikt, ka dvēselē jau viņi vienmēr bijuši dethsteri, tikai gadiem nez kāpēc ar black mocījušies, līdz nu beidzot sapratuši, ka tomēr death ir tas īstais? :D Abi albumi šiem labu labie ir, kaut arī atšķiras diezgan, pat nepateikšu, kurš man labāk tīk.
0
atkartošos.
ir vērts iet, bet nokavēt un nedzirdēt Subchase. man nepatika.
0
hahāāā es loc***ojos atkal, blaa rektaalaa intrūzija, blaaa, kas man Ls 5 NAV KUR LITK????
0
hihi, nepatiikami, ka man to nebuus, lieliski, ka nemaz negribu!
0
Vaaveru probleema Glens..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas