Carcass
0
kadelj neviens nejusmo par sho blici??jau sen vairs nepastav,bet enivey tas ir labs limenis.Necroticism,Wake up and Smell the Carcass,Heartwork
nifty:)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Daudzi jūsmo. Es piemēram arī. Man vairāk vai mazāk patīk visi viņu albūmi, īpaši "Symphonies of Sickness", "Necrotism" un "Heartwork".
0
Jūsmo, jūsmo.Man gan labāk tīk "Swansong" un "smell the Carcass".
0
Shitaas mulkjiigaas teemas jau saak piegriezties. Kaapeec neviens nav piemineejis sho blici, kaapeec neviens nefano par sho?!! Man veel kautkas jaapaskaidro?
0
Tu ko domaa, katram buutu jaaizveido pa n-tajaam teemaam, katrai veltiitai vienai grupai, kura ir laba. Tad johaidii, cik man te teemas buutu jaauzcepj. Kaadas 30 uz vietas kaa minimums. Un ja es to neizdaru, tas noziimee, ka man shiis grupas nepatiik, ja? ANAL NEKRO!!!!
0
nu jaa,tad jau man jaievieto teemaa?"kas ir gothic?"
vai varbut,kas ir Fauns?Urla vai pokemons?
tew kautkas ar uztveri nav kartiiba,it ipashi vizuaalo..
paradi ieksh shis lapaa,kur te ir pieminets Carcass,neteiktu,ka juusmo.
0
Ko lai veel piebilst? Tu tikko pats sevi noliki liidz ar zemi.
0
A MAN PO.
TU SALAGA
0
KAD TU BEIGSI AR VISIEM DIRSTIES//?
0
Vinsha jau ar visiem nedirshaas... nirgaajaas, bet nu tas tieshaam iisti nav normaali, ja neielieku sadallu par blici kura sirdii tuva, un uzreiz, viss punkts, nevienam nepatiik, bet taa jau nav, Fauns jau pareizi teica, ja tagad visi saaktu likti iekshaa grupas, kuras aizker sirdi, nu tad vienkaarshi serveris nokaartos he he.
0
es te neredzu jegu shim bezjedzigam debatem.nu teema ir,wiss.labak pasaki,ka tew ta patiik nevis apspriest likt vai nelikt.
0
Viss ir ljoti jauki, ieliec teemu par miilju bandu, ok. Bet tad nu ar varbuut buutu ko pateicis shajaa sakaraa, nevis kaarteejais, kaapeec neviens.... Un kautkaa neesmu maniijis, ka peedeejaa laikaa kaadam buutu radushaas konfliktsituaacijas ar mani. Nezinu draudzinj, nezinu. Stay sweet and rosy.
0
CARCASS man patiik, tikai teikssu gidiigi- mazliet par "miixtu":)! Wake up.. jau nu noteikti! Vecie garadarbi man patika stingri labaak.
0
Savulaik viena no manaam miiljaakajaam grupaam,bet sen jau izjukushi. bija blackstar ar vikaalistu un bundzinieku-bet tas taa-taads rocknroll death, bill steer tagad mochii bluuzu grupaa firebird,bet michael amott protams arch enemy-veeraa njemams projekts:))
bet carcass jaa-heartwork bij zelta laiki,arii necro un swansong. vecais symphonies of sickness arii labs-iipashi exume to consume. JUMTRAVIS:))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas