Studenta pusdienas
0
1.08 LS veertiibaa sastavoshas no 5 rimi galjas piiradzinjiem (garshiigi bet baigi taukaini) un 2 kaapostu piiraadzinjiem (bisk peec motorelljas bet labi iet kopaa ar galjas piradzinjiem) un 0.5 l Aldara gaishaa alus un viena shokolaades berliinera saldajaa tika apeestas brasas kapos, veerojot briiniskiigo rudeni...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Zināma šitā padarīšana!
0
nee nopietni, manaa skatiijumaa deriiga teema... it seviski ka liidz algai veel nedeelja a naudas.... pa ~1 ls super paeedu, iedzeeru alu briivaa dabaa skaistaa rudens dienaa... forshi...
0
ko nu?
0
Un tagad laiks for PURE FUKKING ROKK'N'ROLL pie Johnny Salamander "Cosy Rosy Dreams"
0
shake it shake it baby, my dick I mean, you fukk
0
what a fukk? kum here, I think I told you, you fukk
0
i need to kum
0
INTRO:

meet the cozy rozy meat of satan!!!
na na na!!! (x8)
fukk you!
yeah!
rokenrols!!! (x2)

CHORUS:

Satan sukked hard in the bible
Now he sukks hard in my home-made p-hole videos

BRIDGE:

we don't give a fukk
na na na (x32)
0
rokk'n'roll ain't noize polution, it's all about the dikk-sukkin and wrestlers with baby-heads

rokenrols nav polūzija!!! (x56)

OUTRO:

heijā!!!
0
Artūram: par 1.08 ls aizietu uz tirgu, sapirktu dārzeņus (kartupeļi, burkāni, kāposti u.c.) un būtu veselīgi paēdis... nevis holesterīnainās bulķeles stampājis.
p.s. kā tu pagatavotu veselīgu dārzeņu sautējumu, tās ir tavas problēmas... kaut vai augstskolas kafūzi plīti palūgtu ar katliņu. un viss čikiniekā.
0
Artūram: par 1.08 ls aizietu uz tirgu, sapirktu dārzeņus (kartupeļi, burkāni, kāposti u.c.) un būtu veselīgi paēdis... nevis holesterīnainās bulķeles stampājis.
p.s. kā tu pagatavotu veselīgu dārzeņu sautējumu, tās ir tavas problēmas... kaut vai augstskolas kafūzī plīti palūgtu ar katliņu ūdens. un viss čikiniekā.
0
? kas tad tas ? hm.
0
Var arī iegādāties mazliest sviesta un cukura, saēsties to - apetīte pāries uz ilgu laiku, i nauda vēl pāri paliks.
0
klausies es makus letaak paeest! tatad recepte sekojosha: njemam paku makaronu veikala(nu rekjini ar paku vaidzetu divaam edien reizeem pietikt) tad bunzhinju turistu brokastu vai ko lidziigu un klat vienu piebalgas senchu alu(vai ko labaaku) uzvaram makaronus sajaucam ar turistu brokastiim un stumjam riklee iekshaa sanaak letaak ka tev! luuk tev studenta komplekts !!!
0
jā, saldā studenta dzīve..
0
griķi ar sviestu un sāli, piemēram, arī ekonomisks un sātīgs ēdiens. īpaši, ja pērk tos, kilogramīgās pakās.
0
Ehh, sariiveeti kartupelji, apcepti ar siipolinju, nu, un ja veel kreejums ar zaljumiem, da vai sviesta picka, saals un pipari...alu tad var piedzert, kaadu veelies, nevis kaads sanaak...;)
0
Tikai alus un nekas cits! Un tā katru dienu pāris pudeles!
0
Pelmeņi........
0
tiesa tiesa daudzas nosauktaas lietas ir neatnjemama studenta paartikas sastaavdalja (itseviski alus hehe)... tomer visiem nosauktajiem variantiem vajag laiku/vietu kur gatavot... aber latvieshu students - chakls students un kad nevaalaajaaas kkur paalii vai necenshas so staavokli sasniegt vish maacaas vai ar straadaa... vot kas ir uuberleeta paika ko taa, uz sitienu nonjammaat ( maajaas sagatavotas maiziites neskaitaas... )... tiesa eartshakeraa tika eesta auksta letinju tushonka ar rupmaizi (saliidzinot ar burgeriem - dievu koste) bet nu muusu kunjgi jau bij tikljoti izdzedzinaati ar alkaholu un smadzenes sapratushas ka par karbonaadeem nehuj sapnjot... navdinjas nevaid...
0
bet tagad es eedishu zirnju zupu, vot taa !
0
un visu nakti varēsi bezdēt
0
savi jau nesmird, ja buutu kaadu leetu maukjeli nocopeejis, hehe vo ta gan vinja priecaatos, i pareizi, nehuj dzert...
0
zupa veel taa ,bet PELEKIE ZINJI AR SPEKJI! wot tur var pieriities un protams kefiirins pa virsu.Un tuuristu brokastas arii rulle tikai nebiu taas ar makaronie m jaucis.:)
0
pelmeņi- tā ir manta, turklāt pa latu var nopirkt veselu kilogramu, un ēst trīs reizes.
un makaroni ar pienu- ņam, ņam, vēl nedaudz sāls un lieliskas pusdienas.
a es nesaprotu kāpēc alus būtu pusdienās obligāti jādzer. mangaļiem, vai no rīta uzlietajai piparmētru tēja nav ne vainas. turklāt nosēdēt lekcijā pēc alus dzeršanas nav īsti nopietni.
0
bla tie pelmeņi... ceturtdienas... bija
0
Zini, cik makaronu par latu sanaak...Vai aplejamaas zupites...Ideaali gadiijumam, ja augshmineetais lats vieniigais uz nedeelju vai ilgaak, beigaas gan zupiite jau uz divaam reizeem dalaas, a veel peecaak jaaiet ciemos.
0
pa latu var novilkt apmeram nedelju! aizej pa visu naudu nopeerc kartupeljus un kadu leeto teeju ko klat piedzert ! sedi visu nedelju majas un rij tik kartupeljus visos iespejamajos veidos iekshaa
0
Kartupeļus ar kartupeļu mērci un kartupeļu salātiem. Saldajā kartupeļu uzpūtenis.
0
Kartupeļus ar kartupeļu mērci un kartupeļu salātiem. Saldajā kartupeļu uzpūtenis.
0
Kur tad palika kartupeļu kotletes un kartupeļu kompots, ko padzerties?
0
Studentu maltiite ar majoneezi un maizi piektdienu vakaros pie genaadija
0
Vai! piemirsaas! Atvainojos!
Puscepta kartupeļu karbonāde, un kartupeļu sula.
Un vecās mātes kartupeļu pīrāgs.
0
jūs te beigās sāksiet kakāt ar kartupeļainiem ekskrementiem :D
0
vnk kartupeļus dirsīs. Tos tad varēs atkal pagatavot, utt.
0
un nedrikst aizmirs kartupelju pankukas un kartupelju cepeti ! kartupelju sashljikus ar kartupelju alu. vai akrtupelju viinu! un saldajaa paesties kartupelju saldejums ar kartupeljiem!
0
Kartupeļu ievārījums ziemai arī leiti noderētu.
0
un kartupelju konservi arii!
0
Marinēti kartupeļi izbraucieniem pie dabas.
0
Huj-ņa!! Būtu labāk aizgājis un izdzēris 3,5 kausus gaišā Užavas alus, kā es piemēram. p.S. man pēc alus ēst negribas :D
0
kā tad. Šitie mūžīgie gudrie dirsēji, lielie alus dzēraji, šķiet, nekad nav tā kārtīgi padzīvojuši uz plika alus. Es apstājos tad, kad mēle pāršķēlās vertikāli pa vidu visā garumā. Ķip vecais piemirstais draugs kuņģis sveicina. Jankam jau ar beidzās prieki ar kuņģa dedzināšanu. Ātri vien visādās huiņās iedzīvoties var.
0
Nu pareizi, man arī besī tie ūber dzērāji, dzer katru dienu un domā ka ir baigi kruti.
0
Heh es pirms nedeeljas pa 2.23 nopirku 5 kg makaronu maisu:)) Nu tag galvenais ir atrast, kur nospert kaut ko vinjiem klaat pieliekamu, a to taa zb cepti/vaariiti makaorni:)))
0
Es par tēju - vasarā vajag ievākt un pa ziemu dzert - pret visādām slimībām palīdz un nesintētiska garša..
0
jaievaac laukos pljavinja tad tieshaam ir nesintetiska garsha. a ja rigas centra kaut kur vanshu tilta rajona vo ta gan var dabuut svinu miesas!
0
Jaa, AC/Dc, vanshu tilta rajonaa ir TIK nenormaali DAUDZ teejas zaaliishu ko vaakt, ka vai baisi paliek.. Gruuti izlauzties caur taam aizaugushajaam pljavaam, ne? Bla!
0
o jā, pie Vanšinieka... ac/dc vāc tējas, pienāk "priekšnieks": ko tu pipele, manas tējas te vāc, še Tev renkuļi...
0
Inorcists dzērāju debesskrāpī dzīvo?
0
hii, a kur kartupelju ljerga palika? Ja kas, shogad Sauliites makaroni vienalga izdeviigaaki par tirgus kjirmjainiem tupenjiem. Ja nu vieniigi vakaraa, kad paardeveejs labi sasildiijies...var dabuut negaidiitu atlaidi.
0
Intar, apskaidro mani. Kas ir dzeeraaju debesskraapis??
0
Dzērāju debesskrāpis ir Ķīpsalas kojas.
0
Nee, nee, tur gan es neesmu.
0
Artuur vai tu banku vai sētnieku augstskolā mācies? Vai ta jā iet uz stulbo leišu maximu, labāk aizej uz normālu iestādi paņem aliņu pusdienas paēd, papļāpā ar čomiem un ej atpakaļ uz faķi.Tas nekas ka uz pus lekciju ;) Tā kā es.
0
a baksi ?
0
STRĀDĀT VAIGA, čomiņ. :)
0
blin a kur es tagad esmu ?! DARBAA ! a navdas nav... 0 totaala, absoluutaa... kapeec ? tapeec ka vakar peedeejaas kapeikas nodzeru!... blin kka jaatiek uz helloween... kaac aizsitat 100 ls pllzzz !
0
Nu var palūgt bosam avansu. K'tad tu tiksi pie somietēm?
0
piedrazt somietes HELOWEENU GRIBU!

avansu nedos, pateiks ka slinks un padziis ;]
0
Gan jau tiksi uz kādu konci, neraudi :)
0
grib helloween, helloween gibu aiaiaai
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas