haaa haaa!
0
iedomajaties tik POPMETALS, kaa kko tadu vispaar var izdomaaat??? kaads zin kaadus ''popmetaala'' skaņdarbus??? popmetāls, padomaajat tik;DDD
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
visi 80o gadu Bon Jovi, Motley Crue un tml. tika saukāti par popmetālu.

Lai gan patiesībā bija poop-metal :) ar atsevišķiem izņēmumiem :)
0
Kas par idiotismu? Ikviens no mums kaut reizi dienā klausās tā saucamo popsu, un neviens no tā nav nomiris!
0
skatos- jo tālāk, jo trakāk. varbūt poometal:-I

ja ar t.s. popsu tiek domāts MTV un VIVA tuc tuc, nēģeri, stuki buki un cits shit, tad es popsu neklausos pat ne reizi pusgadā.
0
whitesnake peeec kaada 85taa ir saucams par popmetaalu.Par popmetalla wecteeviem tiek uzskatiita grupa Qiet Riot,no kuras Ozijs izceela gitaaras gjeeniu Randy Rhoads:)
0
viendien baig nosmējos kad iekš dc+ users ar vārdu Burzum no manīm vilka jauno Taty..:)) tāds briesmīgs un ļauns Burzum un taty he he.

80ajos gados visi motley, poison, dokken utt tika saukti par hārdroku, par popmetālu, hair metālu un poodel metālu tos sākta saukt vēl';ak, kad šo grupu slavas laiks bij beidzies un visi paņirdza par viņu pričenēm, imidžu utt. bet bij ok, lielākā daļa no šīm grupām arī turpina močīt ne pa jokam vēl šobrīd-protam pa vivu un mtv viņus nekruķī, bet amerikā tikai tā,un viņiem uzkāst kā viņus sauc.
0
es akal raidījumā redzēju, ka šos sauca par ''happy metal''
0
no maniim atkal DC++ a-eiropu vilka users ar niku Hypocrisy!;D Riktiigs galenieks!;D
0
HOWEVER YOU LOOK AT IT, YOU LOSE
0
No manis akal geju pornogrāfiju vilka kaukaadas vecenes!!! psc, duras, ne?!
0
nu,nu,nu....izskataas,ka urskumug ir galiigaa dirsaa aizgaajushi...
0
un kāds te sakars ar Urskumug?
0
ZZ TOP-VIVA LAS VEGAS??? :D
0
Ir kautkas dzirdēts par tādu novirzi, bet pašus gabalus man šķiet ka nesmu dzirdējis, ja nu kautkā netišām....
0
Vispār jau ir arī tāds plašāks apzīmējums kā pop(ular) metal, un tur jau var ieskaitīt šo to tādu kā.. Nu, labi, atkal es ar savu lielo muti.
0
to Deathperado: atkal urskumug spamotaaji.
0
90-os bija viena vaacu grupa, kas pashi sevi sauca par popmetaal paarstaavjiem - PYOGENESIS, ja pareizi atceros nosaukumu. bija taads lipiigs sviestinjsh... :)
0
pūdeļu metāls :)))
0
Pyogenesis tik vēlāk sāka tādu huiņu spēlēt, pirmais albums 1993 bija baigi labais dūminieks, nākamie 2 albūmi ar biju labi, tālāk jau iebrauca riktīgās auzās.
0
man popmetal asocieejas ar muusdienu jauno roku un arii taa saucamo nu-metal..
0
aaa popmetaals man liekas taas ir taas grupas, kas radushaas 80. gadu beigaa kaa Bon jovi, Def Leppard, Van Halen, Poison, Whitesnake...tas ir pretsvars agresiivam metalam kaa Metallica, Megadeth,Iron Maiden,Judas priest....
0
iisteniibaa jau posps tieshaam ir "popular music" un tur ietilpst visaadu korni, disturbedi, britnijas utt taa kaa popmetaals laikam ir kaut kas maigs rokaa. Darkness piemeeram? :D
0
oho - Def Leppard, Van Halen u.c. - radušies astoņdesmito gadu beigās??? precīzi gan neatceros, bet liekas, ka Def Leppard bija "Pyromania" ārā 1983. gadā, un Van Halen vai tik nebij kaut kas jau 1979. gadā.
0
"Van Halen I" iznāca 1978. gadā. Def Leppard pirmais "On through the Night" laikam 1979-ajā.

Bet piemēram Leppardiem bija tāds albūms "High 'n' Dry", kas nebūt nebija tik pop, tas bija NWOBHM. Arī VanHalen pirmie nu teiksim 4 nemaz nebija tik popsīgi, tīri asi un spēcīgi īpaši priekš sava laika. Jā - dziesmas bija lipīgas, bet tomēr nekādas popsas tur nebija. Par metālu to laikam nevar nosaukt, nu teiksim - hārdroks.

Popsa bija piem. Def Leppard albūms "Hysteria". Popsīgs hārdroka albūms ar visām tipiskajām 80-to iezīmēm - biezas, mākslīgi skanošas bungas, daudzos pārklājumos rakstīti vokāli, nekaitīgas overdrive ģitāras, "hokeja" taustiņi utt. Tipa Roxette tikai džeka vokāls un vairāk smaguma. Nemaz starp citu tas albūms nav slikts kā tāds, man viņš ir, dažreiz paklausos.
0
aaa popmetaals man liekas taas ir taas grupas, kas radushaas 80. gadu beigaa kaa Bon jovi, Def Leppard, Van Halen, Poison, Whitesnake...tas ir pretsvars agresiivam metalam kaa Metallica, Megadeth,Iron Maiden,Judas priest....
0
Norchall acīmredzot ir nedaudz sajukuši gadu desmiti - no visiem minētajiem 80. gadu beigās radušies ir vien Poison. Bon Jovi debijas albums iznāca kaut kur 80. gadu vidū, savukārt, Def Leppard, Van Halen un Whitesnake radās jau 70. gadu beigās. "On through the night" gan ir 1980. gada izdevums.
0
Bet viņš vienalga spītīgi to atkārto :D
0
Poison pirmais ir 86-look what the cat draged in- a bon jovi pirmais ir 1984 ar tadu pašu nosaukumu
0
popmetal- popular metal. Kas te neskaidrs?
0
luusis - puusis, galvaa spainis !
0
edmunds - pedmunds, galvaa... spainis !
0
es droshi vien nepareizi izteicos nevis radushaas grupas, bet iznaakoshie albuumi...piemeeram vai Whitesnake albuums ar taadu pashu nosaukumu vai Bon jovi-slippery when wet nav popsiigs??? man nekas nav pret sho muziku....
0
Vingrini pirkstiņus, Artūr? Nu malacis, malacis, attiecībās ar meitenēm noderēs.
0
Artūrs tāds nemierīgs... un uzvilkts. Laikam ar Sienu nekas nesanāca.

pop metal, hmmm, gluži vienkārši stila eksperimenti. Lūsi: metālmūzikā nav jēdzienu populārs un nepopulārs, katrs klausās to kas viņam patīk.
Populārs ir tikai BiggUgga ;)
0
ladies and gentelman on the keyboards mister DIZZY READ !

ESTRANGED!

viiiu, viuuu delfiini

...what happened to us baby, guess we`ll just have to wait and see!...

sha bled ierakstiishu sev TAADU disku, TAAADU ! pizdec !
0
bled un tajaa diskaa es jauno ManOwaR dziesmu king of kings es ierakstiishu 5reiz !
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas