homo urla
0
Homo neanderthalensis – dzīvojuši apmēram pirms 40 tūkstošiem gadu, saukti arī par neandertāliešiem, dzīvoja kādu laiku līdzās mūsējiem homo sapiens, līdz tos, nevienu neatstājot, lēnām izretināja. Varam to saukt mūsdienīgā vārdā rasisms, vai arī varam saukt vienkārši par kanibālismu, jo tajā laikā nevienam ētika netika mācīta. Kas zina, varbūt neandertālieši tika iznīcināti tikai tāpēc, jo bija citādi...

Esmu nopietni satraucies, godātie pilsoņi! Lai gan mūsdienu zinātne klusē par homo sapiens citu rasu atzaru izveidošanos, zināms, ka mūsu sabiedrībā ir vēl vismaz divi atšķirīgi homo sapiens veidi:
- homo urla
- homo poke

Esat dzirdējuši teicienu „vēsture atkārtojas”? Nu, lūk, tāpēc arī esmu satraucies, jo zinot, cik mūsdienu cilvēks spēj būt nežēlīgs un savtīgs, nebūtu nekāds pārsteigums, ja augstāk minētos homo veidus, tas sāktu iznīcināt.

Šie no homo sapiens krasi atšķirīgie homo urla un homo poke, manuprāt, ir pelnījuši nopietnāku zinātnieku uzmanību un papildus izpēti, jo, ja izpētes laikā mēs konstatētu, ka šie, pagaidām vēl necilie, homo veidi ir potenciāls drauds homo sapiens eksistencei, tad gan mums noteikti no tiem būtu jāatbrīvojas.

Jo īpaši izpētes vērts ir tieši homo urla atzars, kas vistiešāk līdzinās izmirušajiem homo neanderthalensis. Līdzīgi kā neandertālieši, kas bija pielāgojušies sūrajiem laika apstākļiem un izcēlās ar atlētisko miesas uzbūvi, arī homo urla veiksmīgi tiek galā ar dabas uzliktajiem pārbaudījumiem un iemācoties gan ekstrēmās, gan ikdienas situācijās izdzīvot ar saulespuķu sēkliņām, nostreļītām cigaretēm un atņemtu naudu.

Ņemot vērā tā jau sarežģīti sadalāmo valsts budžetu un iespējamu finanšu līdzekļu trūkumu, homo poke atzara izpēti pagaidām var atlikt uz noteiktu laiku. Vienīgais, kas zinātniekiem pagaidām par šo homo veidu ir zināms, ka tas izdzīvošanas ziņā ir samērā līdzīgs homo urla. Ja homo urla pastāvēšana ir atkarīga no homo sapiens labklājības un ķermeniskām lietām, tad homo poke ir atkarīgi no homo sapiens uzmanības un to izdzīvošanu smagi var traumēt uzmanības trūkums.

Pagaidām šie ir tikai mani subjektīvie zinātniskie spriedelējumi, tomēr ceru uz valsts struktūru iejaukšanos šajā jautājumā un adekvātu naudas līdzekļu piesaisti tālākai homo sapiens atzaru izpētei.

ņemts no klizma.lv/2005/09/25/kapec_zi...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tendenciozi.
0
īpaši jau vajadzētu izdalīt arī pārcilvēkus - homo nietsche, homo kant utt
0
kas ir homo kant? tak nevar būt tik vienkārši kā es domāju.
0
;)
noteikti ne. man vajadzētu gadu brīvības,lai saprastu ko imanuels KANTS (tak ne jau cunt, bē) ir domājis;)
0
Imanuels Kants.
0
es gan labāk vairāk gribētu iepazīties ar Dokučajeva darbiem...
0
Nākotnes prognozes [no slepeniem avotiem]:
1)homo urla ar laiku izmirs dabīgās atlases rezultātā;
2)daļa no homo poke attīstīsies līdz augstākam līmenim, tipa "updeitosies" līdz dzīvotspējīgu indivīdu pakāpei, atmetot "pozēšanas" instinktu; pārējos homo poke piemeklēs homo urla liktenis.
0
pareizi. homo truemetal dominēs...
0
Patāvēs, kas mainīsies?
("Baltais tēvs, tu, tūkstošveidi,...")

Rainis "Zelta zirgs".
0
...the rivalry. takes eternity.
Running wild "Rivalry".
0
tas viss ir priekš bērniem.

turklāt, manuprāt, tekstā ir nopietna kļūda attiecībā uz evolūcijas atspoguļojumu, jo mūsdienu sabiedrības cilvēks ir Homo sapiens sapiens pasugas pārstāvis, nevis homo sapiens sugas (un tieši sugas, nevis rases, kā minēts tekstā).

un ja tiek minēts, ka homo urla un homo poke ir: " homo sapiens citu rasu atzaru (p.s. pareizi gan būtu: citu homo ģints sugu) izveidošanos ", tad kāpēc viņi tiek dēvēti par homo poke un homo urla, ja autors pats norāda, ka tie ir homo sapiens atzars (pie tam vairākas reizes). tādēļ tie būtu jādēvē vismaz par homo sapiens poke un homo sapiens urla pasugu.

-tikai mani secinājumi balstoties uz vēstures un bioloģijas stundās iegūtajām zināšanām, tādēļ subjektīvi-

huj ņa.
0
Eu! būtu baigi intresanti ja kāds sāktu hronoloģētu homo sapiens pasugas. varētu izsekot to attīstībai un mainībai.
0
henkka, man liekas, tas raksts ir humora pēc vairāk domāts, nevis kā nopietns zinātnisks teksts. Bez tam, es personīgi evolūcijas teorijai neticu; ne viss, ko tu dzirdi bioloģijas stundās ir patiesība. Jo evolūcijas teorija ir TEORIJA, kuru attīsta tādi akūtie ateisti, kuri iepriekšējā dzīvē ir bijuši pērtiķi un kāpelējuši pa kokiem.
0
not me
0
bravo! ovācijas darvinam. starp citu, man būtu skumji, ja nebūtu www.darwinawards.com/
fantastiski iedvesmojoši cilvēki, he, un viņu nāves arī;)
0
0
es šeit ierakstu kaut ko ļoti tiklu un piedienīgu
0
Sasodīts, kā man patīk Izkapts segvārds! Tiešām patīk!
0
ta jau b;us jāliek lietā savas teorētiskās zināšanas
0
nu nu;)
0
ko niekus, es domāju, ka izkapts, tas nemaz nav, tik dziļdomīgi. ja ir, tad pierādi
0
Dziļdomīgi.. Nu ne jau vienmēr visu vajag dziļi, poser.
0
poseram ilknis uz mani, hihi;)
0
izkapti vaidzētu sapārot ar sirpi...
0
a kā ir pareizi? vaidzētu, vai vajadzētu?
0
sirpim jau ir āmuriņš;P
0
stulbais gejs!
0
heh, kas ir gejs?
0
tev nav vienalga?
0
nē, nav. nu, kas?
0
nezinu. nevienu geju nezinu un zināt negribu.
0
ko tad nozīmēja tas, ka tu teici 'stulbais gejs'. tas taču nebija tāpat vien.
0
ir mums darbā tāds populārs lamu vārds, un viss!
0
nu izdabūji no manis to ko gribēji? esi apmierināta?
0
vispār jau nē, gribēju zināt, kāpēc tu te to posto. anyway lieku tevi mierā. *paceļ ķepiņas*
0
saakumaa citeetaa raksta autors nemaz nav taalu no kaada no mineetajiem ble.atzariem.ble. homo poke ir visai normaala pubertaates vecuma cilveeka uzvediibas modelis 21. gadsimta saakumaa, njemot veeraa, to suubkultuuras (un mazliet arii kultuuras} slaanja biezumu, ko paar katru no mums, plashsazinju liidzeklju, interneta viidee biezhi miiitosho lljauzhu galvaam izdirsh lielais sabiedriibas aanuss. Un tikpat logjisks iir arii taa sauktais homom urla... miizt vaig afigenna, piedodiet
0
poho sapiens :]
0
Viesulis, 5. decembrī, plkst. 23:47: "a kā ir pareizi? vaidzētu, vai vajadzētu?"

Vajadzētu.
0
upuri...
0
Izkapts, 5. decembrī, plkst. 23:57: "heh, kas ir gejs?"

Nu kaa, nu sirpis taku, jo shamais negrib Izkapti, bet gan aamuru.
0
vispā.. no sen seniem laikiem man vārds "urla" asociejās ar vārdu "krievs" [neatkarīgi kads krievs]...

citēju "..saulespuķu sēkliņām, nostreļītām cigaretēm un atņemtu naudu..." šitie te ir gopņiki...
0
Cik man zināms, par gopņikiem urlas sauc krievi. Bet es gan nevarētu piekrist, ka jebkuru krievu var devēt par urlu, ļoti negribētu piekrist.
0
krievu vidū ir ļoti daudz inteliģentu un sakarīgu cilvēku.
ja jums asociējas krievi tikai ar urlām, tad laikam jums gadās mūžīgi būt neīstā vietā, neīstā laikā.
0
Manā skolā mācās daudz krievu, ar lielāko daļu no tiem jauniešiem man ir daudz patīkamāk komunicēt nekā ar dažu labu tautieti.
0
nu lūk.., kas bija arī jāpierāda.
0
nu, es pati sevi par urlu nevaru nosaukt nekadīgi... bet gadijās dzirdēt - "visi krievi ir urlas" ...
=|
0
"visi krievi ir urlas" = "latiši gansi"
0
Kā tad, visi vācieši nacisti, visi grieķi pediņi, utt.
0
nu jā, man kursā ar viens nacbols mācās bet viņš ir kluss un mierīgs un nearvienu nekomunicē, ģeologos ar viens gejs mācās....
nu tā neko, nevaig visus vienā maisā bāzt.
0
a kas ir gansi? (nemāku krievu valodu)
neredzu pamatotu iemeslu kādu dēvēt par urlu vai gopņiku. manā vārdu krājumā šādu vārdu nav vispār, tādēļ tā dzīve laikam ir vienkāršāka nekā dažiem, kas ļoti cenšas pierādīt, ka, lūk tieši krievi ir gopņiki, bet urlas ir kaut kas cits. un tad atkal kāds cits bliež pretī un saka tieši, ka krievi ir urlas un gopņiki ir mežstrādnieki ar gumijniekiem kājās. man krievs ir vienkārši krievs.

gaidu definīciju, kas ir urla, gaidu definīciju, kas ir gopņiks.
gribu izdarīt secinājumus, vai man turpmāk daži draugi jāsauc par urlām vai par gopņikiem, jo situācija ir sarežģījusies.
0
Par urlām starpkaru laikos sauca kūlas dedzinātājus. es nopietni. Krievijā.
0
Par urlām starpkaru laikos sauca kūlas dedzinātājus. es nopietni. Krievijā.
0
bla. kaut kas jums tur vai operai nav. 22:11
0
es apjuku. gopnjiki, manupraat, bija tie go-go dance klubu piekriteeji. vismaz es visu laiku taa domaaju. un, kas ir urla var spriest peec darbiem. vinji bezjeedziigi pielieto vardarbiibu, piemeeram, vienreiz taadi urljiki nopostiija bebru dambi. prieka peec. stulbums kaut kaads. aa, ja tu, ejot pa ielu, redzi, ka pretii naak vesels bars treninjteerpos teerptu jaunieshu, bet, kad tu izskaiti, vinji ir kaadi 3-5, tad tie ir urlas. vinji vienmeer izskataas vairaak nekaa patiesiibaa. aa, un viens urla parasti izskataas mazaak nekaa patiesiibaa.
0
veel urlas var paziit peec taa, ka vinji reizeem 2-3 urljiki sit vienu meiteni. vinjai tas parasti nepatiik, bet vinja turpina ar vinjiem satikties, jo rajons vieno tachu un citu draugu nav. vismaz tie ir mani noveerojumi&paardomas savaa galapunktaa, gaidot trolejbusu. par bebru dambi ir cits staasts
0
Urlas taa jau vispaar kautkaads dveeseles staavoklis, nejau vienmeer tas, kas velk melnas dreebes un dzelzzus ir metaalists, Taapat nejau vienmeer treninnteerpaa skuuta butne ir urla, var gadiities ka vinnss kautkaads sportists, nu boksers piemeeram, vai arii kaads vieglatleets, nu piemeeram.

0
0
Tu, kur, Lūsi, galvu pa nakti turi?

Tu pati maz vari iztulkot šitās šausmas?

"Cik man zināms, par gopņikiem urlas sauc krievi"

pilnīgs vājprāts, es eju atkrist uz kādu stundiņu..
0
Faunam: Pa nakti man galvā visādas domas par tevi (un tikai), tā ka nebrīnies, ja nogurumā un uztraukumā (redzot tavu vārdu pie onlaina) uzrakstu ko ne tā.

A ja nopietni (cik nu vien nopietni es varētu tev ko jautāt), kas tev, trulais jākli, atkal nepatīk?
0
Fauns, a kas tur nepareizs? Tā jau arī ir, un latvieši arī viņus tā mēdz saukt.
0
"par gopņikiem urlas sauc krievi"

psc.. kā tas ir jālasa? Krievi kautko sauc, tas būtu skaidrs. Krievi ir tas izpildītājs. Ejam tālāk.

krievi sauc urlas par gopņikiem?

Tas ir lasot no otras puses! °Bet no pirmās puses, zin tā kā pierasts, no kreisās uz labo tur sanāk kautkāds vājprāts!

ok ok, beidzot sapratu.

Tu man tikko galvā šmucīti uztaisīji, un vel atļaujies mani par jākli saukāt??? Tu taču esi viena pretekle. Bezģeļņicca, jobīt. Kas tev darīt nav ko, kā tikai citus galvā hujārīt ar saviem trīslocekļu teikumiem?
0
"Pa nakti man galvā visādas domas par tevi (un tikai), tā ka nebrīnies, ja nogurumā un uztraukumā (redzot tavu vārdu pie onlaina) uzrakstu ko ne tā."

A tu uzmanīgāk ar šitām lietām. Es tevi nopietni viennakt sapnī redzēju. Neatceros vairs, kas tur bij īsti, bet bij tīri tā neko.
0
"Kas tev darīt nav ko, kā tikai citus galvā hujārīt ar saviem trīslocekļu teikumiem?"

A bet zin`, cik patīkami!

"A tu uzmanīgāk ar šitām lietām. Es tevi nopietni viennakt sapnī redzēju. Neatceros vairs, kas tur bij īsti, bet bij tīri tā neko."

Un? Mani tas neuztrauc. (Un arī nesatrauc, tāpēc piedod Faun, mums tomēr nekas nesanāks.)
0
Aāāā, es pakāršos: uzruna jāatdala ar komatiem, līdz ar to pēdējā teikumā trūkst viena komata- priekšā Faunam. :E
0
"Un arī nesatrauc, tāpēc piedod Faun, mums tomēr nekas nesanāks"

Tu varbūt arī man pastāstīsi, kas mums virzījās uz "sanāks", ka tagad ir "tomēr nesanāks", lai es varu mierīgi turpināt to, kas starp mums bija "vecajos labajos laikos"
0
Bucīt, es tak tev neko neuzspiežu, neko nepieprasu, un tas, kas notiek manā mazajā, slimajā galvā, tevi jau nu nekādi nevarētu ietekmēt.
Tāpēc lūgtum- veco labo laiku vārdā- izbeidz piekasīties, kropli. Bļā, teikumiņus viņš nevarot saprast, a baigi tev vajag, ne? Atslābsti, tavi slimīgie kompleksi tev pašam nenāk par labu.
0
Luusi neaiztikt, luusis tiek aizsargaats 24/7 jo dod seksu!
0
kad tu būsi paralizēta...
0
Jā, paldies Artūr, es jau nu nekādi nevārēšu pati iztikt, man notiekti bija vajadzīgs tavs vīrišķi trulais mēģinājums aizstāvēt manu trauslo būtību, ja? (Mission failed, ja kas.)
0
es jau nebas nebuutu tevi aizstaavejis... gribeeju tikai seksu nahaljavu :F nu vai vismaz alu, nu daudz alu :F hehehh
0
Es nemēdzu uzsaukt alu, man mēdz uzsaukt alu.
0
Nu ta jus tur stridaties, bet atbilde kas ir gopniki ta ari netika pateikta - pie mums D-pili par gopnikiem sauc:
1) tie kas pienak tev no mugurpuses iesit ar kadu mietu pa galvu un atnem naudu, mobilo, un visadas nevajdzigas lietas, piemeram brauksanas macibu atlauju, 2 pildspalvas, un visbeidzot 1 zeki(nez kadiem nolukiem?)
2) Tie kas klausas visu muziku pec kartas piem, repu, reivu, popu un tml....
0
=]]
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas