kāpēc man nepatīk popkultū
0
A vot kāpēc mums nepatīk popkultūra? Vai tāpēc, ka tā būtu slikta vai arī ir kādi individuāli psiholoģiski kompleksi? Tikko kāda grupa ar savu pozēšanu izsitās lielākas slavas saulītē, tā es uzreiz saku: "Tie ir pozeri, pokemoni, popkultūra, es tādus neklausos." Bet varbūt grupa vienkārši un naturāli LABI SPĒLĒ? Bēgot no popkultūras es esmu sācis klausīties visādus mēslus kā grindcore. Vai tas ir autsaiderisma sindroms (pataloģiska vēlme būt opozīcijā vairākumam)?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
( skatās galda atvilknē )
0
Popkultuura ir komercprece, kas atrazho stereotipus, kroplu esteetiku, materiaalismu.

Es personiigi nejuutos opoziicijaa. Juutos kaa dalja gariiga klana, ir eerti saveejo viduu, jo nav jaakautreejas buut patiesai.
0
direktooooor!!! es rakstu atluuuugumuuuuu!! man pietieeek, man pietieeek....
0
Man nepatīk popkultūra, jo tur sākas datormūzika un beidzas dabiskums, sākas popsa.
0
Bļins, kāda ņurdēšana hehe Popkultūra ir neatdalāmi saistīta ar komerciju jeb viss kas veiksmīgi pārdodas un tiek klausīts ir pos jeb populārs. Attiecībā uz mūziku ja Cannibal corpse ar hammer Smashed Face būtu baigi pirkts tad tas iekļūtu topos un līdz ar to kļūtu populārs un tas tas būtu pops. Popkultūra jeb komercija ir viss tas kas nes peļņu jeb tas kas tīk MASĀM. reāli mūzikā ir vesela zinātne kura nodarbojas ar "veiksmīgu" skaņu pāreju ievadīšanu mūzikā lai jebkurš uzrautos uz tā ritma vienalga lai kas viņš būtu.

"Man nepatīk popkultūra, jo tur sākas datormūzika un beidzas dabiskums, sākas popsa. " ir mazliet nepareizi jo datormūzika nenozīmē popu taču dabiskums ir tīri apstrīdams. kas galu galā ir dabiskums ir strīdīgs jautājums. Vienam tas ir atrast sevi, citam pisties, kasīt ānusu, dzert un dabiski apmierināt savas vēlmes
0
Roof, man liekas, ka viens džeks jau kaut kur agrāk paskaidroja, ka pops ir viegli meldiņi par seklām'tēmām - tas ir tas, ko mēs saprotam ar šo vārdu. Un vārdi ir jāsaprot tā, kā tie tiek tradicionāli saprasti, nevis jārokās pa skaidrojošajām vārdnīcām. Un par to jau es runāju - ja kāda grupa (nu pieņemsim tā pati popsīgā Metallica) ir uzlīdusi līdz MTV (jau sen) un tur gora pakaļu, tad tagad es saku, ka tas ir sūds tāpēc, ka tas IR sūds vai tāpēc, ka to klausās visi?
0
Redzi Maigoni :D Tur ir tā robeža kuru mēs ņurcam. Reāli mūzikā true ir diezgan slidens jēdziens. Kas attiecas uz Metallica tad man ir pie pakaļas visi MTV bet pēc St'Anger vienkārši man viņi nepatīk. es arī kasījos par System of A Down un zinu ka tas daudziem ir shame on bet man viņi patīk. Arī Pink Floyd bija pops itkā bet tā ir mana mīļākā grupa un man vienalga. Bet runa jau nebija par slidenajiem true/nu robežu pārkāpējiem bet gan par pārējiem 95% ar visiem tuc tuc Put your hands in the air
0
"direktooooor!!! es rakstu atluuuugumuuuuu!! man pietieeek, man pietieeek....":DDD

nu ko es jums shajaa sakaraa varu pateikt....juus varat p...n..uuuuj:D
0
karoch bia suns ar triaam kaajaam:D
0
Pink Floyd ir vienkārši ĻOTI talantīgi cilvēki, kas taisa īstu mākslu, es gan viņus pašlaik neklausos, jo patīk smagāks. Metallica ir sasodītas pakaļas un viņu lejupslīde jau sākās līdz ar tā pirmā basģitārista aiziešanu (nomiršanu), aizmirsu, kā viņu sauca. Māksla var būt orientēta uz pašizpausmi un uz tirgu (protams, uz tirgu orientēti ir visi vairāk vai mazāk, bet es runāju par proporcionalitāti). Tā māksla, ka tiek orientēta uz pašizpausmi, arī var būt sekls sūds - tas jau atkarīgs no attiecīgā mākslinieka.
0
shalle, o jee, shalleeeeeee:DD
0
Ew Maigoni tiko vēl tu nezināji kas ir grindcore a tagat jau mīļākias stils.....
Tev vajag iet ārstēties.... un zb te bārstīt visādas glupības.. es tur tāds, es šito un to klausos.. zin man pofigs tik paturi tos tizlumus pie sevis... OKi?!
0
Arash - Bora Bora es tagad klausos pie saviem biroja kaiminiem. Vot truemetal.lv paarstaavji nokachaajiet shito gabalu un pasakiet ka tas nemaz neliek palurinaaties ritmaa.... Taa arii ir taa zinaatne kura ir komercionaalaa popa pamataa...
0
Metallica ir sasodītas pakaļas un viņu lejupslīde jau sākās līdz ar tā pirmā basģitārista aiziešanu (nomiršanu)......jaaa justice albuums ir "sasodiits suuds":)))
0
Zipaks, es par grincore nebiju domājis sevi, es to neklausos. Vienkārši ilustrēju alternatīvā jaunieša loģiku.
0
āāāā.... tik pārāk neizraujies.... varbūt mēģini uzrakstīt kādu grāmatu, mošš kautko nopelnīsi un varēsi nopirkt visādus dzelžus, ķēdes un maikas ar Canibal Corpse....
0
pirms tam tik noklausies kaadu CC kaseti:))
0
SFU ļur ļur CC vienmeer ānusā žvik žvik naski naski :D
0
Cannibal Corpse es principā klausos tikai vienu viņu albūmu "Bloodthirst", jo vienā metal žurnālā bija tas aprakstīts, kā nežēlīgi labais uz pārējo fona, bet principā mani nesaista zarnas, bet klausīties var. Sevišķi par izvarošanu ar nazi.
0
Jā jā, gadījums ar Six Feet Under.... Jā posps :D Man tīk labāk par CC... Izņemot Bloodthirst They live they die hehe...
0
Nu ja žurnālā rakstīts ka labs būs laikam a jāklausās.....
0
fucked with the knife tak ir no bleedinga!!
0
Ups tad es kaut ko sajaucu. Es jau teicu, ka neesmu viņu liels fanotājs.
0
viss... joks sanaaca taa tiiri neko smagais, lai kas tu arii buutu, bet man nupat pietiek. Nu jau paliek garlaiciigi.
0
Fauns, tu pats esi visgarlaicīgākais cilvēks šajā forumā.
0
Tu nesaprati? Viss beidzies, tu vari beigt izlikties. Savu lomu nospeeleeji godam.
0
KONEC....
0
datormuuzika nevienmeer ir pops, un nevienmeer arii komercija... varbuut kaads veel atceras tadus ANTI?
0
Un nez, vai kaadam ir tik ljoti lielas pretenzijas pret komerciju, ja death n' roll members 05 bija tikpat apmekleeti, kaa pagaajushogad, peectam, kad Sanctimony purni bija paardesmit zhurnaalos un tv shovos?
0
bled a stulbais rokabillii vakar ciet bljin bija :F un pistaa pljava arii aizveeraas tikko atnaacam :F
0
Eyamaster, tu pimpi. Ej ellee ar savu datormūziku.
0
Ieveerteeshu tos Anti melnajaa piektdienaa dziivajaa, Ierakstaa jau liekas baigaa shmuce.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas