spoku stāsti
0
Visiem taču patīk nakts un mošķi. Bet vai ir gadījies kaut ko tā pa īstam redzēt un ieslapināt ūzās (vai svārkos)? Neizskaidrojamas vizuālas (audiālas) parādības, telepātija, neiespējamas sakritības un tādā garā?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
dzeeruma vai zaales gljuki skaitaas ?
+2
kad pirmo reizi ieraudzīju savu metamo, biki samīzos... šī sajūta mani nepamet...
0
jau 13to dziives gadu.
+1
redzējis neesmu, bet dzirdējis gan. kādreiz laukos , kad bieži iznāca braukt uz visādiem lauku darbiem (siens, kartupeļi, malka u.t.t.) paliekot pa nakti vecajā lauku sētā, pierasta lieta bija klausīties nakts vidū diezgan aktīvu rosīšanos bēniņos.. kāds tipa staigā, kautko rosās, kārto, čubinās u.t.t. Sākumā bij tā neomulīgi, bet vēlāk jau bija pierasts un bija pilnīgi ph.
0
peecis pie triines gaaja
+1
Trokšņi vecās mājās ir viena no visbiežākajām uzklausītajām liecībām. Parasti koks žūst vai sēžas, vējš niekojas. Bet gadās arī turpinājumi. Pirms dažiem gadime LMA studenti plenērā ieņēma vienu vecu māju. Protams, pa naktīm plirkš un plarkš, visbiežāk tā kā ar grābekli gar mājas sienu vilktu. Nu, pohuj. Tad pie šiem ieklīdis suns, labsirdīgs vietējais krancītis ko ņurcīt. Ras, pie durvīm klauvē. Suņuks pieplok pie grīdas,atņirdz zobus, paceļ spalvu un uz punča lein uz durvīm. Drosmīgie studenti atrauj durvis, hā, protams, neviena nav. Bet suns, riedams kā jucis, metas pie vecās akas un rej tajā iekšā. Vo, bļe.
0
Varbuut zhurkas?
0
A es gan iistus spokus 6 gadus peeckaartas redzeeju, bet neko sliktu itkaa man tie nedarija vienkaarssi blenza uz maniim, sajjuta jau nav no taam labaakaam, ka pie loga, durviim un uz tavas guultas malas seezz spoks. Saakumaa man neviens neticeeja, bet nu veelaak faaters pat kautkaadu maaciitaaju izsauc lai tas iesveeta izstabu, bet neliidzeeja, nu kad izvaacaamies no taa dziivoklla spokus saaku redzeet diezgan reti varbuut kaadas 2,3 reizes gadaa. Taaluuk
0
var jau būt. Suns priekš žurkām bija pārāk pārmīzis, bet tas jau neko nepierāda.
Ir jau arī dullāki gadījumi dzirdēti.
0
Eu, dārgais DiMeBeRg, lūdzu, stāsti vēl! Kā tie izskatījās? Ko tie darīja? Tie sniedza kādu informāciju? Kādi bija parādīšanās apstākļi? Cik Tu toreiz biji vecs? Uttttt.
Varam meilā pļurkstēt.
0
nu tas saakaas kad man bija kaadi 5 gadi un vilkaas kaadus 6 gadus. Kad man bija 11, gadi mees aizvaacaamies no taa dziivoklla , tas dziivoklis bija blaumanna ielaa. Nu tagad vel joprojaam redzu spokus, bet nu diezgan reti, nu es domaaju reaalus spokus,, taadas visaadas melnas eenas jau taa nu 2,3 reizes meenesii kaa minimums (parasti tas ir negatiivas energ sakopojums , nu kautkas tamliidziigs, bet nu ir arii iznneemumi).

Kas attiecas uz iepriekss mineetajiem spokiem.
Nu taa
1. kautkaads cilveeka teels,izskatijaas peec zemnieka, baltaa kraasaa, pagara auguma, staaveeja pie durviim.
2. taada apalliiga sieviete, ar zemnieces teerpaa taa staaveeja pie loga.
3. Tas bija vis trakaakais seedeeja uz manas guultas malas. nu vinnss pats bija taads pabruuns, geerbts skrandaas, taads lloti distrofisks kaulains un vinnam bija lielas dzeltenas acis, vel liidzssim perfekti atceros to seju.
Nu tie parasti raadiijaas naktii peec 24 - 4/5 riitaa, bija 2 reizes arii pa dienu.
Vinni neko man neteica vienkaarssi skatiijas uz maniim, manus uzdotos jautaajumus ignoreeja, viena lieta gan bija , varbuut sava loma bija baileem, bet nu kameer tas spoks ar dzeltenajaam aciim skatiijaas man tiessi aciis es nevareeju kusteeties.
0
uuuuu bljeeee spoki :)
0
DiMeВeRg, diezgan baisi jā. Es laikam tikai 1 reizi esmu redzējis spoku un tas jau bija sen.
0
Bet man draugs stāstīja sekojošo. Viņš bija vasarnīcā, gulēja gultā un nebija piedzēries. Tad bija skaņa, it kā kaut kas nokristu no galda, viņš gribēja celties un pacelt to priekšmetu, kas nokrita, bet tad viņam pieskārās neredzama roka, sāka tā nedaudz glāstīt un sievietes balss teica: "Viss kārtībā, viss kārtībā.." Viņš esot bijis tā nobijies, ka pat "bļeģ" nevarējis pateikt.
0
ak kaaa juuus domaajat, dziiveee vajag vismaz reizi redzeet spoku, vai nee?
+1
Varbūt labāk ne?Uzradīsies vēl tad kad vismazāk gaidīsi,lasīsi grāmatu un iznirst ķēms...
Brrr,labaak neee!
0
hehe vairaak jaalaza pornozhurnaali ;p
0
un aluz reklaamaz, un arii aluz reklaamaz!
0
Vienreiz es netā spoku stāstus lasīju un tur viens par kautkādu kaķi bija.
Bija vasara jau pāri 24:00. Šito visu salasījies devos gulēt. Kā jau pieklājas vasarā man vienmēr logs vaļā. Nu vo un bieži mans vai kaimiņa kaķis ielec pa logu iekšā. Tā es guļu, ir tumš, neko redzēt nevar. Dzirdu kaķis uzlec uz palodzes, tad ķipa uz datorgalda un var dzirdēt tā lēnām nāk uz manas gultas pusi. Nu es domādams kaimiņa kaķi pierausos un ieslēdzu gaismu. Protams neviena nebija. Var būt prāts izspēlēja joku, bet kas zin varbūt pats spoku kaķis nolēma mani apciemot :DDD
0
Kad gāju kautkādā 5 klasītē mums skolā baigi visi kautkā bija tur sākuši kautko burties, izsaukt visādus nekro demonus, tādā garā. Nu vo... Tad bija tāds prikols paņem vienu brīvprātīgo, nostādīna pie sienas, tur liek kautkā elpot un ar rokām viņam tā ritīgi uzpiež uz krūtīm. Un šas ņem un nokrīt bezsamaņā, pats divas reizes redzēju kā to izdara. Un tad šo piemodina un vecīc šokā nesajēdz kur atrodas un kautkādi murgi tur rādijušies. Tad vēl tur kautkādas melnās dāmas sauca. Beigu beigās visa skola bija samīzusies, gāja pie psihologa runāties...
0
esmu piedziivojusi kaa maate atnaak atvadiities no saviem beerniem peec naaves, diezgan tragjiski saprast to tanii briidii, kad beerni to nesaprata..

man maajaa ir garinjsh vai kaa to nosaukt - ja ar vinju apsveicinaas vinjsh netrokshnjo un maajaa var mieriigi ar viens pats seedeet - bet vislabaak ir klausiities muuziku - tad neko nedzird arii tad, ja takaa jucis nesveicnaas ar nevienu
pietam kad ir vairaaki cilveeki maajaas un padienu parasti nekas taads nenotiek
0
Jelgab, 10. janvārī, plkst. 14:43 [Profils] [Link]
Visiem taču patīk nakts un mošķi. Bet vai ir gadījies kaut ko tā pa īstam redzēt un ieslapināt ūzās (vai svārkos)?

Klau, vai vienkārši ieslapināt (bez tām ūzām un svārkiem) arī skaitās? Ir gadījies ir. Mošķus arī redzu samērā bieži. Tos melnos, nu japāņiem daudz multenes par viņiem - dzīvo sodrējos, tādi pūkaini, bet reizē abrazīvi. Taču, ko tu īstenībā gribēji teikt ar to ieslapināšanu. Tev bieži sanāk vai kā? Un bla tikai nevajag šito man uz tevi ir rūgtums, jo nav nekāda rūgtuma - vnk randoms, tava bilde pati izaicina uz šādu dzīvnieku līmeņa dialogu
0
Taisni jābrīnās, ka gandrīz jebkuram ir kāda iracionālā pieredze, pie tam, ne tikai nekrodēmoniem, bet arī prātīgiem uzņēmējiem un sekretārēm. Tik daudz, ka to noliegt ir vēl iracionālāk.
0
mani peec mellaas piektdienas velli aiznesa vispirms un pljavniekiem peectam apakalj uz juglu. izmantoja manu neskaidro staavokli. maajaas biju tikai ap pusastonjiem. jau abskaidrojies.
0
Man ļoti liels prieks, ka nekrodēmoni ir aizgājuši tautās un guvuši ievērojamu cirkulācijas procentu vietējā tirgū! Nekrodēmoni to novertē! Vel lielāks prieks redzēt aizvien vairak pašus nekrodēmonus mūsu rindās. Mēs augam, veidojamies un pieņemamies spēkā! Paldies jums!
0
nu ja, tāds jau viņiem darbs, aiziet - tautāss!
0
Nū Zipak, to jau laikam visi sīkajās klasītēs ir mēģinājuši darīt - nu to stādīšanu pie sienas un spiešanu uz krūtīm. Par to, ka tad spokus var redzēt, gan dzirdu pirmoreiz :D Bet man vispār liekas, ka tas ir diezgan bīstans joks, sirdsdarbības ritma traucēšana, kā nekā.
0
Intar, ko? Es neesmu mēģinājis :))

Mums bij cita metode - ar 16 izelpām un īkšķī pūšanu. vienreiz tok bija nekrodēmoni - tādi melni uz sarkana, ar dakšām, pekles liesmām un visu pārējo, bija interesanti, bet visa sāls esot, ja to procedūru reizes 10 atkārto - man gan vairāk par 4ām tādas bailes uznāk, ka ķermenis atsakās turpina;t
0
spokus jau neredz.. tik pamurgo kamēr kommā... nu tas tā...
0
eu, rūķi, nepurpini zem deguna. runā skaidri un latviski. kas kommā? tu? spoki? kur?
0
Man viens draugs ar bagaatu dziives pieredzi staastiija,ka redzeejis spokus 2 reizes,kad dienejis zemuudenee un kad nakshnjojis kaadaa vecaa maajaa,un vienmer mati uz kjermenja saceelaas staavus un viss paarklaajies ar aukstiem sviedriem.Pat tagad kad vins to staasta,skudrinjas skaidra gan vinjam,gan klausiitaajam.
0
Vatson, uzpīpējiet šo te, ne to vien redzēsiet...
0
Pag, Gitara, ko tad viņš īsti redzēja?
0
bled Atomic Fireball NAHUJ RULLEE ! UZ PILNO!

ave uz, ave uz!
0
Zaratustrah izlasi iepriekšējos postus un varbūt sagremosi :DD
0
yah, un galvenais jau ir nekusteeties,kameer regs uz tevi skataas. vinsh jau tevi neredz, kameer tu shim veeriibu nepiegriez. :)))))
0
Zipaks cik ilgi ar to spiešanu uz krūtīm esi atslēdzies? man vienreiz tik sanāca 3-4sec pabūt TUR. zilā fonā lidinās visādi bezsejaini tēli. kad atmodos, bija tāda sajūta, ka nedēļa nogulēta komā un nevar atčohnīties pāris minūtes. vēlāk daudz mēģināju to atkārtot - nivella nesanāca.
0
Mums vienreiz viens džeks pēc tās krūšu spaidīšanas pieslēgdamies atpakaļ sāka runāt krieviski, kaut bija tīrs tautietis.
0
izskatās šitas kaifa veids populārs bijis mūsu laikos :)
0
Es arii gribu shito. Mees gan spiedaam uz kakla - cilveeks atsleedzaas, spirinaajaas, peec tam pamodaas, bet nekaa tur taada nebija. Man to neviens nedariija, bet man vienreiz likaas, ka esmu nobeidzis savu braali - vinjsh nokrita un atsita galvu pret betonu. Kad pamodaas, skalji vaideeja, ka galva saapot :)
0
Haa!! Kad bijaam siikas, ar maasu arii taa darijaam... Reiz noleemu pamēģinaat viena pati. Nevajadzeeja. Kad naacu pie juutaam, biju paarmaukusies paari gultas malai un ar galvu durvju stiklos :DD Tagad kaadu laiku taa nav dariits...
0
Pipec, nekad vairs nebraukšu uz Iļģuciemu. :)

aliens.lv/new.php?lang=lv&id=...
+4
Šo jau kaut kad lasīju, un ar Ķ. kungu nonācām pie vienprātīga secinājuma, ka tas noteikti ir bijis Sāča, jams tak kādu laiku Iļģuciema kojās dzīvoja, aprakstam arī atbilst.
+6
^ Iļģuciema kojās ne tādus vien briesmoņus redzēja, kad bija stipendijas diena klāt…
0
^^ :D:D:D
+1
Bezmiega naktīs es pa laikam pametu aci uz logu - vai pa to neskatās Iļģuciema velns. Viņa augumam otrais stāvs būtu aizsniedzams.
+1
Galvenais ir radīt kādu baisu leģendu par Iļģuciema velnu. Un tad tik āzrzemju tūristi bariem vien brauks to skatīties!
+1
Tumšos vakaros Iļģuciema pocaniem būs ko darīt - "ottovārīt" tūristus. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Liega
Intars
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas