cik daudz jums noziimee metaals?
0
taads arii ir mans jautaajums.. cik lielu dalju tas aiznjem no juusu dziives? vai varat iedomaaties savu dziivi bez shiis muuzikas? man buutu pagruuti..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man gan liekas, ka manā dzīvē bez metāla tomēr laikam nekas nemainītos... Tā arī staigātu matiem apaudzis un klausītos visādu rokenrolu... Tomēr metālu es esmu atradis par izteiksmīgāko, var teikt, patiesāko un tādu kā vislielākā mērā bezkompromisa rokmūzikas idejas paveidu... Tādu kā rokmūzikas kvintesenci, vai...
0
Man atkal pavisam otrādi - es metālu radzu kā stilu, kam no visiem "populārās" mūsdienu mūzikas stiliem ir vismazāk sakara ar rokenrolu.
Ja nebūtu metāla, gan jau atrastu kaut ko citu, ko klausīties (klasisko mūz. piem.) vai arī dzīvotu bez mūzikas. Bet to ir tiešām grūti iztēloties. Es noteikti būtu citādāks un ne jau tikai ārēji.
0
Es te nekādā gadījumā nedomāju rokenrolu kā tā saukto sex&drugs&rock'n'roll "filozofiju".
Roks, jeb rokenrols - tā ir tautas balss; tāda kā mūsdienu tautas mūzika, kurā no laika gala cilvēki izteikusi savas sāpes un priekus. Un dziesma, ja roka nebūtu, tā arī paliktu "ieslodzīta" klasiskās mūzikas rāmjos; un šis spēks paliktu neatbrīvots - spēks, kas metālā skan visdzīvāk.
0
Ā, nu labi. Tu ieviesi skaidrību. Piekrītu.
0
Man metāls neko nenozīmē, jo man pārtrūka stiiga (vakar)
vispār - labaak iemaaciities seerfot ...heheheee... un nasing elz matterz
0
Skatoties kaadas...
0
hmmmm...tas ir vienigais kas man sja dzive sagada prieku....man zel no ta skirties,bet bus jadara...
music is my life....
0
Eeee tu esi dzzeks!!! A es visu laiku domaaju ka tu esi meitene...
0
to fisher...tjipa ka es dzeks?nee es esmu meitene....:)
0
Kaa jau daudziem matainajiem, man metaals ir dziives veids. Es nespeeju bez taa izdziivot — tusi visas naksts garumaa, alus un alkohols, metalmusic un vispaar baigi forshie pasaakumi ar metaalistiem.
0
Ja? Taads ir shis dziivesveids? Es laikam esmu poperis, man tusi tik pusnakts garumaa un tusi reti, klusi, ar paziistamiem cilveekiem, neshkjirojot peec muzikaalaas piederiibas. Lisa galva, nevienas kjeedes un neviena melni lakota nadzinja. Tas noziimee, ka man tas nav dziivesveids, bet tikai izlikshanaas, ka man patiik shii muuzika, ko ne?
0
EN HELL. HELL ON...+++...
0
Suicide tagad es esmu apgaismots... :)
0
man metals ir dzives veids, piekritu Henesy.. bet vai tad to ka dzives veidu var nosaukt ja tkraso melnus nagus? es uzskatu, ka nav obligatu mellam jabut...
0
Faun!
Jautājums bija šāds: "Ko JUMS (t.i. konkrēti katram indivīdam) nozīmē metāls?"
Saprotu, ka Tev patīk izcelties, atšķirties, lai kāds arī būtu "fons". Labi. Bet kāpēc tas tik lecīgi jādeklarē? Rodas iespaids, ka Tu par katru cenu centies izlikties tāds kā "īpašāks" un "citādāks" uz prasto dumjo metālistu fona. Eh, nu jā - tāda jau ir tā intelektuāļu dzīve.
0
Būtu kaut ko par sevi pastāstījis, nevis sācis atkal...
0
daudz. tur ir sava filozofoja..
0
Man rokmūzika (ietverot arī "metālu") ir dzīvesveids. Reizēm pat bail iedomāties, kas būtu, ja būtu savādāk, nu piem., ja fanotu par La Rocca un Roxy style mūziku - uzreiz slikti sametās:)
0
Es bez muuzikas nespeeju dziivot(vismaz pagaidaam) un metaals jebkuraa izpildiijumaa un stilaa ir dziives jeega!!
0
Par citiem stiliem es nezinu, bet savu dzīvi nevarētu iedomāties bez DOOM METAL. I am Motha fuckin DOOM lover! Tas man nozīmē visu, uz Doom ir būvēti mani pasaules uzskati. Tas ir vienīgais, kas dod manai dzīvei skaistumu. My Dying Bride forever!!!
0
Man nebija jeegas dziivei, bet es to atradu metaalaa.Un atklaaju, ka tas ir kaut kas dziljs un skaists...Bez muuzikas es nevareetu dziivot, taa aizved mani uz daudz, daudz labaaku pasauli...Un metaals ir patiess, tajaa dzied par visu, galvenokaart par saapeem, taas izdzied, izsaap, no taam nesleepjas.Nu, gan aizrunaajos!
0
nevaru pat iedomaaties, ja es klausiitos kautkaadu hip hopu un staigaatu iisos matos :DDDD
0
Kaa var jautaat ko tik stuulbu, protams ka metaals noziime visu, bez metaala es nebuutu dziiva, metals, tas ir skaistums, taa ir dzilja saape, taipashaa laikaa milziigs naids un citas fignjas, bez metaala nevar, tad labaak mirt, visi matainji ir tik forshi cilveki, un tas uzreiz izskaistina metaalu, arpus metaala ir tik maz sakariigu cilveeku, metals forever...m/
0
1. ārpus metāla ir pietiekami sakarīgu cilvēku...
proporcināli tam, cik-
2. iekšpus metāla ir debiliķu.... hm.. Tāda dzīve.
0
visi mataiņi nav forši cilvēki. es, piem., neesmu. esmu īsts nelietis.
0
mani tev nepārspēt,pārāk liels maita esmu :DDD
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas