Kārtīgas ausis
0
Nu karoč man bēda maziņa, kuru vajadzētu labot. Esmu gatavs ziedot līdz +/- 30Ls kreftīgām austiņām. Tikko Jelgavas mūzikas bodi notiranizēju un vienīgais, ko atradu bija draza. Vienas pa 14Ls ļurkājās un ne ar ko skaņas ziņā neatšķiras no tam, kas man jau ir, pa 5.95Ls pirktas, otras pa 25Ls pārāk mazas, tā, ka savas ausis ir jāņurca iekšā. Nu bla! kas tā pa huiņu! Rīt braukšu uz Rīgu meklējumos. Varbūt kādam ir idejas, kur uzreiz var durt un ko čolēt? M?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bet nu tādas ar sulīgu skaņu, kas smuki pieguļ ausīm, un ir mm mm mm, garšīgas. Man bijušajam kolēgim bija ahūnākās ausis, kādas jebkad tiku galva maucis... kā to firmu sauca? Sākās ar "Tech.." nu kā tās beigas bij.. Moš kāds var palīdzēt. Ķip laba firma, ar mirdzošu kvalitāti un apbrīnojamā kārtā ne pārak dārga.
0
"Technics" dude.
0
aizej uz veikalu ar pleijeri, paklausies un ja kādas patīk tavai sirsniņai, ta kaut vai pēc izskata - ņem tik nost un maksā. atradis, kur padomu prasīt - veikalu ka čum ar ausīm centrā
0
technics? vispār,palasi šito,mosh palīdzēs: boot.lv/forums/viewtopic.ph...
0
Tur jau tā lieta, ka čum, un ja kaut puse no viņiem ir tādi kā te tas Jelgavā, tad varbūt tomēr mēģināšu uztrāpīt kādam dzirdīgam čuvakam, kurš ir ieņēmis kautko tiešām labu un grib padalīties informācijā.

Technics... mkeey, būšu zināt.

Man tikko teica iet uz Elkor, tur varot dabūt labi. Vēl idejas, risinājumi?
0
www.neostore.lv/item/NS-00007413/...

Jocīgi, man ir tieši tādas pašas tikai virsū rakstīts Panasonic nevis Technics.
0
ņja, izlasot to ļergu, skaidrs, ka uz tām Technics arī būs jātēmē. Vēl kā šobaltdien atceros, kā stūmu galviņu iekšā tais mīkstajās, mm mm mm, Techics austiņās. Un tikko biju novilcis Bloodbath "Resurrection Through Carnage". Es tak gandrīz apdirsos, kad tās ausis sāka skanēt. Un tikai tinu to trešās dziesmas sākumu uz atpakaļu un tikai miedzu tās actiņas ciet. muaaa....
0
nesen iepirk sennheiser hd 497, skan normaali, uz galvas seezh ideaali. tomeer neskan tik labi, kaa 3-4gadus vecaas philips ausis (izjuka, izmetu, modeli neatceros). pirms tam uz nedeelju veel bi kaukaadas philipenes, taas vispaar peec suuda skaneeja, sadauziiju, izmetu.
0
Fū, uz Elkor neej - tos korporatīvos cūkas nevajag atbalstīt, saku tev kā cilvēks, kas ir pietiekami zaimus dzirdējis no viņu darbiniekiem - toč neej.

Baigi labs veikals ir Ūnijas ielā 11 - tur pagalmā - ARGUS Radiodetaļas saucās - tur ir da viss jeb kas - no vadiem, spraudņiem līdz ausīm un ripām. Man no turienes, kamēr strādāju, gan daudz, kas mājās savilkts, pat 5-metrīgs jack-jack resnas kurpjšņores tipa vads - tāds smuks - melns ar sarknau, nu ikkurāt kā maniem bērnības kalnākāpjamajiem zābakiem
0
aa, un paskatiities taas ausis var elkor centraa tuuliit peec vef tilta, tur diezgan daudz taas ausis, njem tik peec kaartas un klausies. tiesa gan veelams njemt liidzi savu pleieri ar saviem diskiem, a to tas keex uzmet uz kaukaadas huizinkaadas kastes kaukaadu huizinkaadu dzunglju bam bam dziitu no mp3.

veel kaukaadi lielie elektro veikali i uz krasta ielas, bet tas jaaiet pasam skatiities
0
ban ELKOR please
0
Elkors izcelas ar savu nesameeriigo uzcenojumu visaam preceem, jo nekas vairaak kaa starpnieki vini naf!!Iesaku tad izdrukaat firmas veikalu adreses un saakt kemmeet!!
0
visu to pašu var citur dabūt - es jums saku - neejiet uz ELKOR - kam maksāt tādai Babilonai, kur vieni asinsūcēji vadībā. Krievi, pie tam :)
0
tagd jau gan pieņemts visus par žīdiem lamāt. Un gan jau ir arī žīdi patiesībā :)
0
Fauns
Pats diezgan nesen nopirku arii sev austinjas. Nopirku Audiotechnika M20 monitoringa ausis. Skanja ir ljoti normaala, iipashi uz augsheejiem tonjiem bet extra basus no taas nesagaidiisi kas iisteniibaa ir absoluuti normaali jo taas tam domaatas. reeali cilveks ar taam dzird to, kas ir ierakstiits nevis visaadus bass bost starpaa. Siikaak www.buy.com/retail/product.asp?...

Veikalaa gan toreiz nebija mazliet labaakaas Yamaha austeles, bet arii par shiim nemaz nesuudzos. Austinjas tieshaam ir loti eertas, labi izolee fona skanju
0
Aizmirsu piemineet cenu: aptuveni 30 liidz 35Ls
0
man taa skjist ka BigUgga ar buus autsinj-monitorus nopircis.
0
Heh, es neesu audiofīls - manas ausis pa 1.80 no Saulītes (toties saucās SOMIC un ir tas kurpjšņores tipa vads - tādi tagad cieņā pie manis)
0
Skatos, Ugga'm arii baigais verkjis iegaadaats. kaut kur uz 50 vai paari laikam maksaaja
0
"Technics RP - F300" - viennozīmīgi, izmantoju pie Ex animā par monitorenēm un mājās uz muzonu - ir zabis, ar basiem vispār nav nekādu problēmu, sulīgi un iespaidīgi pat bez Bass Boost podziņas uz maģa... Un izturīgas, konchos kliks iet bez jebkāas čerkstoņas!!!
0
Ej tik uz Planētu EL Krasta ielā ja negribi pirkt dārgākas par 25 Ls.
0
Balrog, da tu mūlāp paskaties uz savu bildi. Vai tad tāds atsaldētais var austiņas rekomendēt? Tad jau labāk tici Zaratustrah un pērc Somic pa Ls 1.80 no Saulītes.
0
Nu paskatījos bildi - atsaldētais (a kas i, gribi buchu iedot?) - rekomendēju austiņas, nu? tev ir problemas ar to, a?
0
he he, es jūs visus piedirsu! Es šodien nepirkšu. Es pirkšu rīt. muahahaha....
0
maigais džo :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas