Bomber!
+1
velns,kas ar shiem notiekaas...briinos,ka galiigi jau nav bankroteejushi..
preces taas pashas vecaas,zjurnaali veci...pashi gan ar..he he.. :)
gadu simtenjiem atpakalj viss bij kaa vajag,bet tas kas notiek tagad..protams,
taa viltiigi un pamazaam..paraadaas visaadi diivaini apgjrrbagabali,aksesuaari(... ne daudz)
...tad ir tikai noiets(arii sameeraa mazs,kaa izskataas),bet papildinaajuma nav...
ja es kljuudos tad luudzu ieprieciniet mani,un sakiet,ka viss ok,ka taa ir tikai pagaidu
ekon.kriize,un driiz gaidaams uzplaukums!!
bet bljins,nav vairs savas vietas,kur buutu svaigs un pietiekoshi liels piedaavaajums,un
kas buutu DZIIVS(jo Bomber liekas,kaa miris..izklausaas jau dramatiski,bet nu)!
Nee,ok..ir taads Gailiitis g,kaut kaadas paliekas Randomaa(vaiveel ir?)...bet kaa taada
underground vekala cita vairs nav...ne?(vismaz Riigaa)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jaa... celjam underground hipermaarketu. Kiipsalaa ir pilns ar tukshaam telpaam, tas pats nolaadeetais Robinsons tukshs staav. Vai nu lai galii buutu underground, vareetu rimchikam staavietaa ieriikot. VP markets vareetu uznjemties, leishi vienmeer bijushi aktiivaaki shajaa jomaa, lai gan arii rimi lai vai kaa ir norveegu, mosh arii shiem kaut kas var izdoties. :) Nu bet ja nopietni, man liekas visiem taakaa buutu zinaami ekonomikas pamati.
0
bet vai tur nav tik ekon. lietinjas? man ir nelabas aizdomas... tad paskaidro,luudzu,kas tieshi ir maniijies kopsh Avotu ielas? tieshi latvijas ekon.sist? vai agraak taa bija labaaka,un taapeec shis pats veikals straadaaja ar atdevi?
0
kas tad tur ir?ko?
0
redzot to,kaa mainaas veikala atrashanaas vietas,vareeja pamaniit arii izmainjas piedeevaajumaa,pat interjeraa.. pat paardeveejos! tagad taa pati druumaa paardeveeja..kad veel bij uz Kaleeju ielas shii veeel dziiva izskatijaas,tagad jau kaa galiigs zombijs...visu cienju,es nebraucu virsuu!! vienkaarshi kas galiigi nav ne taa!!!
0
ok ok ...jums liekas,ka te viena galiigi neapteesta buutne..bet sorry,tad argumenteeti paskaidrojat!!
0
Hmm...Bomber ir miris.Piekritu. Tu nevar nopirkt tik vienkarshu lietinju ka apgriezto krustu! a tikai tāpēc,ka kaut kādi idioti sadarija sudus krievu kapos! Un tagad ir aizliegts pārdot lietas ar satanisku simbolīku.
Starp citu,idēja par underground veikala celšānu ļoti laba!Laba tikai tad,ja tur būtu svaiga prece...
0
nu ko visi ar to svaigo preci - taka ar svigu galjhu njemaas...

piekriitu iestadijum pec tadas modes vajag bet vai nebutu lagaa tur dabuut arii nedaudz vecakas - ar nosacijumu ka labas, vertiibas...

svaigu var dabuut DC++:]
vai vel kur citur te nu uzreiz paceljas jautums apr orgjinalprecem-cenam:]

eljememtarna...
0
DC++ nevar nokačāt kaut kādu rotas lietu, aproci,vai tml.
Par mūziku es jau sen nerunāju,to es tiešam kačaju no DC++ :)
0
Driizaak gan jaaatver i-net bode kuraa vareetu pasuutiit visu nepiecieshamo, jo uztureet veikalu kuraa meenesii nopirks labi ja 3 preces ir pagalam nerentabli :-/
0
Ne tikai Bombers ir paniicis. Ja mees saliidzinam kaada bija metaalistu kustiiba pirms gadiem diviem vai trim, kad Skyforger saaka kaapt uz Latvijas metal skatuves, un kaada tagad. Tikai pa retam var samaniit ielaas kaadu vientulju metaalistu. Bet tad, gan laikam Vecriiga pie Zveeriem bari lasiijaas.
0

"kaada bija metaalistu kustiiba pirms gadiem diviem vai trim, kad Skyforger saaka kaapt"uz Latvijas metal skatuves"

Pirms gadiem diviem sf nokāpa no skatuves, vismaz priekš manis. folks neper, etnocore :)
0
ak tu dies nu ja paraknjaajaas viskauko tak var dabuut vai izraxtiit no kataloga - ekonomiskaa situaacija nau pie vainas - metal vairs nau modee un punkc :) tagad visi taisam dredus un aidaa hacoo juurinjaa.

runaajot par rentablitaati nerentablitaati - pat normaalu i-net bodi atveert manupraat buutu nerentabli, kaut gan varbuut arii kaac aiz tiira entuziasma uznjemtos taadu krustu nes, varbuut arii kas sanaaktu, bet man kaukaa neticaas.

un visbeidzot par to - ko kur dabuut - peec idejas visu var pasuutiit tajs pashaas i-net bodees no aarzemeem. manaami plashaaka izveele ir taj pashaa leishu pusee, ja kaadam lielaax priex uz vilnju vilkties nekaa skaitliishus formaa ievadiit. un visbeidzot ir arii patiikami paarsteigumi tepat muusmaajaas, piem biju ljoti paarsteigc, ka Molaa atradu apavu veikalu, kur tirgojaas New Rock zaabacinji, taa kaa vienk jaarok, tautieshi - jaarok :)
0
Rokoties pa to netu brīžiem sāk paraut uz korķi. Tik daudz sūdiem jāiet cauri, lai atrastu to, kas vajadzīgs un vēl brīnumainā kārtā preces tiek sūtītas uz Latviju par normālu samaksu.
0
viena mana draudzene nesen runaajaas ar to bombera paardeeveju, nu, vinjiem neiet ar to paardoshanu. bankroteet gan netaisaas, bet shvaki jau ir, ka dienaa neko daudz nenopeerk, tad jau nevar ar gaidiit, ka buus tur daudz kaa jauna :)
0
Nu bet pareizi peedeejaa laika tur neko normaalu nopirkt nevar..! :( Tur i tik daudz CCCP atribuutika ka jau suudiigi paliek uzturieni iet..!!
0
visas matas kas tur ir ir apshaudamas izcelsmes un kvalitates, pauns kautko tadu sev visu vilkt... Pashi vainigi ka visdus meslus ieperk... Ja meslus ardot lietas nekad nemedz uz priekshu iet.. ://
0
karoche varu pateikt ka latvija metalistu ipatsvars nav ipashi liels, latvija valda urlu kultura, diemzheel taa ir! un lielako dalju bombera perk nevis matainie bet tie pashi musu nistie pokemoni! kapec pec jusu domam aizsleda randoma pagrabu? tapec ka nebija noieta!
0
par randomu kautkur dzirdeju,ka vinjiem bija izdevigak bagrabu aizmuret neka uztaisit reklamu... :(
0
mjjaaa varbuut?! Nu ko lai saka zeel..!! :(
0
njā bomberu atceros :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas