pan-thy-monium u.c.
0
vien dien atausa atmiņā albums khaooohs, tā konkrēti atcerējos vienu dziesmu bet par visu albumu kopumā priekšstats bij zudis. nu tā novilku visu diskogrāfiju, lēnām ņemu priekšā-savārstījums no daudziem stiliem, viss salikts iekšā lielā haosa maisā. ļotiu labs. nu lūk, varbūt kads var padalīties ar kādiem nu līdzīgiem projektiem, kuri ir tādi interesanti, neierasti, kuros satiekas dažādi muzikas stili. nu cik atceros bij vēl tāda banda Phlebotomized, un vēl arī pietiekami intersanti likās Ewigkeit.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu šit's bija dzirdēts no Malēja kasešu plaukta. Atmiņā palicis kā kautkas kretīnisks. Kautkāds vaidošs dūms ar tizliem meldiņiem. Es kļūdos? Es neko nesaprotu? Ko funerallady domā par šo grupu? Kā arī pārējās daiļā dzimuma pārstāves?
0
Šitā pēc tādas beibju grupas ož, tad tie skuķi arī varētu tādus primātus kā mani nedaudz izglītot šajā sakarā. Līdzīgi projekti? Noskaņa kāda? Ar ko asociējas? Oriģinālie momenti?
0
šis skaitās projekts,tur darbojas Dan Swano un vēl daži keksi no Edge Of Sanity, tākā tajā skanējuma ziņā zināmas paralēles var vilkt. Ir tris albumi Dawn of dreams, Khaooohs un pēdējais 1996.gada Khaoohs and Kon-Fus-Ion. pirmie divi izdoti zem Osmose pēdējais zem Relapse. mūzikas stilu nodefinēt grūti, katrā ziņā skelets noteikti ir death/doom, bet nevar pateikt ka vai death vai doom būtu viens pārāks par otru, abi ir savijušies tik cieši ka nevar pat saprast kad tur doom vai death. drusku samudžināti skan, bet apmēram tāpat kā deivida linča filmas-drūms, noslēpumains, dēmonisks, šizofrēnisks un beigās vienalga uzdod sev jautājumu KAS TAS BIJA? viena otra dziesma ir 14 un 20min (tada ir viena) garas. ik pa laikam ieskanās kautkad psihodēlisks sintizators kurš tevi no tumša meža iesvieš krāsainā sēņu un gliemežu ielejā. vietām ātras bungas un pa virsu saksofons plosās, jā saksafons tur ik pa laikam iemocās. katrā ziņā neparadzems un interesants klausīties, jāpierod un jāklausās vēl.
nu par tiem lidzigiem projektiem es bij domājis ne tieši līdzīgu šim, bet tādā ziņā līdzīgu kurš neierakstās nekādos rāmjos iekšā-tādu ko ikdienā neklausās, bet tā pa retam apsēžas un tikai paklausās bez blakusdarbībām
0
Es tev neticu.
0
tas jau nemaina lietas būtību. dievam arī daudzi netic nezinot vai viņš ir vai nav.
0
Pan.thy.monium dikti sper pa dibenu, bet nu - "na ljubikjelja". Fauns, Tev ir jaaiedzer :D
0
'Echos' bija tāds prikolīgs gabsis, laikam 'dawn of dream' beigās.
0
Paprovē Lykathe Aflame - Elvenefris. Tas ir tāds brutālāks, bet arī visu laiku svaidās no viena grāvja otrā un prasa kādu laiciņu, lai iebrauktu.
0
beidzot ar kāds nosaukums parādās:) mēģināšu šito atrast
0
Ui, ieraudzīju kļūdiņu nosaukumā - pareizi ir Lykathea Aflame. Kaut gan varbūt var meklēt arī pēc Lykathe, tā viņi tagad saucas.
0
jā tas Lykathea Aflame ir kaukāds šedevrs. jāgaida kad būs jauns albums. nebiju tādu dzirdējis ka vienlaicīgi var būt kārtīgs brutal death un līdzās arī nepārtraukts melodiskums-tās melodijas vispār tur ir perfektas-vietām es pat teiktu diezgan "šuldineriskas". katrā ziņā tas bija labs ceļojums
0
Cik es sapratu, tad jauns albums nebūs.
0
ja var ticēt metal-archives rakstītajam tad laikam būs.

The band has now changed their name to Lykathé, and has gotten a new logo and a new lineup. An album under this name is currently being recorded.
News via e-mail recently surfaced from Tomás himself:
about Lykathea Aflame:
band still exist, Petr Tomanek (nicks: Ptoe, Setchi) has ready something like
80-90% of the stuff for a new CD, new band´s name is Lykathe. I will be
drumming on the CD for sure, even other musicians (specially vocalist) aren´t
chosen yet. I think it will be recorded during summer 2006.
0
Ak tu šmurgulis.
0
Paskat tik, ne tikai man Pan.Thy.Monium patīk. Noteikti KARABOUDJAN jāievērtē, kas būtībā tas pats ir: www.metal-archives.com/release.php?id=1876... . Bez Phlebotomized nekas cits ~ līdzīgs prātā nenāk ... Ja aiziet Lykathe, tad vēl Alchemist un daži līdzīgie iesakāmi.
0
Jā, Pan.Thy.Monium nudien labs!
Par sarežģītību mūzikā viennozīmīgu vērtējumu nevaru dot. Piemēram, Gorguts "Obscura" lika vilties un tā arī palika nesaprasts man.
0
No tiem man tikai 1993 un 2001 patīk.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas