LV metal underground publika
0
Saakhsu ar to. ka kaads lops nesen metalshow majaslapa raxtiija, ka kadai personai iepisis pa seju par , ka tas vinu pagrudis,respektivi baudijis muzika savadak, neka vajazdeetu..tad ka vajag,tavu praat, veciit.Stavvet ka stulbajiem sasaldetiem zviedriem true blek koncertaa??Runakot par smagas muzikas koncertiem, kas notiek Riiga, publika ir vien no sliktakajam kadu nacies redzet un kuras starpa nacies atrasties. neko sliktyu nevaru teikt par daugavpili un ceesiim.bwet riiga ir unikaals stulbums , jo pashi tie "true" latvieshi ir parakiem bremzes.Un ne velti krievi saka"laty6i tarmaza". talgalee dzivojosie pavisam savadaki, tapat ka krieviem ir cita izpratne par koncerta baudishanu. Lietuvieshi ir arii tadi pashi, kuri neko nevar vairaak izdomaat, ka ieterpties fashistu dreebees un kapt uz skatuvess un liet caureju publikas virzienaa. ja tev nepatiik ko es daru kocerta--lai tas butu-stavu ka miets vai kratos ka epileptikis, vai jerk-off, tad fuck off..un meklee urlas kuriem, kraut pa seju, ja vinsh tevi ta" "pagruuz" ka bija teikts.Gribu dzirdeet jusu domas precizak nevis par manu raxtu, bet par manu teemu ka taadu..Katram noteikti bus savs viedoklis!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu ja runa ir par lēkātājiem, tad enkā nepareiza nav. ja gribi lēkāt, ej uz lēkātāju pasākumiem, leic mieru tiem, kuri grib normāli pastāvēt un pačku pamētāt.
0
Liela brēka, maza vilna.

-Ko tu stāvi, kāpēc galvu nepurini? Nuka mudīgi sāc purināt, vai vācies no koncerta!
-Bla, tu nesaprati, nevis lēkāt, bet gavu purināt vajag! Divus pirkstus vai vismaz kulaku gaisā kratīt!
-Un ko tu tāds smaidīgs? Fiksi drūmu grimasi savelc!

utt.

0
tev corps ta izkatas ka ir kaukaadas problemas ar Latviesim? Nu tad pisies un leka UP and Down, ka to dari tavi varonji krievi, pisies.
0
piekrītu Intaram
decapitated, izlasi vēlreiz corpse pēdējo teikumu "Gribu dzirdeet jusu domas precizak nevis par manu raxtu, bet par manu teemu ka taadu..Katram noteikti bus savs viedoklis!" āmurs
un man lēkājošie netraucē, jo parasti, kad iekratu paku am pami ir 0,5x0,5 m brīvs laukumiņš un nav problēmu ;)
bet, ja gribu vnk baudīt knci bez pakas mētāšanas, var tač ieņemt kādu ērtu vietiņu, kur tev neviens virsū negāzīsies
0
labojums:ap mani
0
es chornajos pasaakumos diezga mieriigi izturos ,a leekaaju es tad kad skan smells laik tiin spirit vai tatu vai vienalga kas:)
0
a nu es tad atvainojos Corpse.Es teksta vidu aizdegos. :D
0
nu kā bļe iepis pūlī un sāc ārdīties lec/gāzies citiem virsū pie reizes kratīdams pačku.... nu tā ka pēc 30min viss sāp... bet mans, cik nu liels tas novērojums var būt panki tomēr labāk to padarīšanu māk, metālisti sadodas rociņš un nododas kopistiskai taukaino matu kratīšanai... bet panki jopcik, vo to lietu pierot un var ritīgi izārdīties...
0
zin, neko nesapratu, ko gribeeja teikt corpse..
pieved domas kartiibaa!
paskatoties pat uz tekstu, var tedzeet, ka domas ir putraa!
0
citiem cilvēkiem ir emocijas, ne tikai katla ģīmji...
0
Nu man ar končos ir gadījies ka kautkādi āksti dirsuši par to ka esmu tos itkā bišķi pagruudis, dažreiz jau gandrīz vai līdz kaušanai aiziet. Nu ko lai saka, vainu tie lohi nesaprot uzkurieni atnākuši, vai-arī viņi ir vienkārši idioti, kas nākuši lai izkautos nevis lai izbauditu mūziku, man končos dažreiz no visām pusēm saspiež un grūsta no visām malām , bet nu tas vis piederas pie lietas, tas tak ir normāli, tas tak metāl koncis, nevis kautkāds Sinfoniskais Klasiskais.
Dažreiz cik nu pa Tv esmu ar 1 aci ievērtējis, pat POPshit končos publika ir aktīvāka.
Ja , jau negribi lai tev kād pieskarās , stāvi malā un klusē.
Bet nu es neuzskatu, ka tur būtu vainojama tautība, ādaskrāsa, reliģija ,utt, manuprāt, problma ir tāda , ka daudziem cilvēkiem kas nāk uz končiem nav sajēgas par to kas īsti ir metāls.

0
agresija- manuprāt, ir viena no smagās mūzikas pazīmēm...
kaut vai noņem zāģi un saliec kopā The beattles (piemēram) un Morbid Angel... nu tak ir agresija... ne ?

bet lai jau tie kas stāv, turpina stāvet !!

Lai dzīvo stāvēšana !!

Lai dzīvo katla sejas !!
0
Agresiīvie jau parasti ir tie kas stāv un lūko lai neviens viņiem nepieskaras
0
mietpilsoņi....
0
vnk mieti
0
ārdīties vaig!!! nu bet tos, kas stāv mierā moš obligāti grūstīt nevaig, ja nu cilvēks sagruzijies vai kā... bet matus vaig purināt m/ citādi nav nekādā jēgā ;)
man personīgi neviens neko nav teicis ka es šo grūstu.
un ārdīšanās atkarīga arī no tā kāda grupa uzstājas. parasti jau skini ir tie lielie mošotāji.
0
nu es arii uz mazajiem juglas pancinjiem ljaunu praatu neesu tureejis lai gan man dzhas reizes ir riktiigi pa muguru iedic ..taaka elpa aiztaiasaas.
0
da vienmer tachu kadam nepatiks kkas ko citi dara... Tikpat labi pats cilveks var dirst, ka viena konci ir stavejis un apvainojies par grustishanu, bet otraa pats izalejies ta ka maz neliekas un to protams neatceraas.... nu nevajag list tad tur starp "aktiivajiem" cilvekiem. Gaiss pieder visiem.. hi hi hi =)
0
Ir arii atskiriiba-starp leekat un vienkaarshi kratiit paku agrresiivi un gruztities..ka jus vispar iedomajaties leekashanu?nevaru saprast.
Nepatiik, ka pagruuda..ej mala.Jarekinaas ar visiejm kas ir koncii!!
0
Pie dirsas tā publika. Ko tad var gribēt no mazām meitenēm, kurām uz sejas rakstīs "Satan"
0
...un džekiem, kuri ir gatavi viņas piedzirdīt un izdrāzt. (spontāna vemšana)
0
Hmm, vai nebūtu laiks iedibināt kādu specbalvu par spēju radīt problēmu no nekā?
0
balvu fonda nepietix;)
0
cik saprotu, metaals noziimee arii pilniigu muulja pielieshanu, un ar baltaam aciim mesties puulii, neskatoties ne kur rokas kur kaajas liek.. varbuut izvemjoties..
varbuut shaadaa staavoklii lecot no skatuves, ar zaabakiem traumeejot juus vai juusu miiljoto meiteni.. bet ja arii taa, jaaiet malinjaa.. un jaaklusee.. jo tas tak ir truu metal koncis..
mja..
0
WTF!!!???
0
ņjā, kad dabū pa aci ar pēkšni virsū nākošu (lidojošu )zābaku, tad ir kūl!katram iesaku to piedzīvot!:)
0
tīri neko skatos Līziņa izklaidējas metālistu pasākumos. Respect !!
0
LV pagrīdes publika reizi mēnesī izvelk savas pēcpuses no pagrīdes. Iedzer vēl. Aizvelkas uz konci. Iedzer vēl. Pakratās. Sadod kādam pa muti. Iedzer vēl. Aiziet prom no koncerta. Iedzer vēl. Nolien pagrīdē. Pēc tam lēkātāji viņus pa visu lotgoli meklē, bet to vietā atrod tik krievus-automehāniķus, kas kaut ko par bremzēm murgo. Pēc tam viņi aiziet pie leišiem, kas šamējiem tīri intuitīvi uzvemj virsū. Tagad visa Latvija ir vainīga anti-semītismā.
0
Petenju maleej... nesanaaca tev.. teksts paaraak skaidrs.. kaadaa noziimee tas domaats..

un ja jau baigi true skaitaas uzvesties koncertos agresiivi.. tad jau kaapeec gan kaads agresiivi dzeerumaa nesaak shaut ar kalashnjikovu, vai kaadu granaatu izmest?
jebkur jaabuut kautkaadaam normaam..
0
Par kalašnikoviem un gratātām - pirms kāda gada Štatos koncī Dimebagu nobeidza. Tur gan nebija tik lieli kalibri (lai gan šāvējam galvu nonesa ar policists ar bisi). Jāatzīmē, ka koncertu, cik noprotu, plaši apmeklēja lēkātāji.
0
un ja gadījies incidents, kurš bija plaši apmeklētēts ar lēkātājiem, tas nozīmē, ka visi lēkātāji ir ļauni cilvēki.

Līziņa -> bla bla bla
0
Bija arī gadījums Corrosion of Conformity koncertā, kur kāds tips ar nazi sadūra 4 cilvēkus.
0
Cik zīmīgi, vai ne?! Un kas darās tai pašā Jūrmalā uz to superīgo Jauno Vilni? Kautkā netiek uzsvērta tā "mūzika" un visi ir šokā. Bet ja smagais, tad uzreiz motīvs ir skaidrs. Par to jau mēs esam runājuši -012389-1283- reizes, pie dirsas.
0
bet vai tad vienmeer koncertaa vajag ārdīties, lēkāt utt. Vai tad nevar mierīgi pastaaveet, pasuukt alinhu un baudiit muuziku, ieveerteejot uzstaajushos grupu...? esmu ieveerojis ka daudzi ārdās koncertā visu laiku, apskataas kaada grupa uzkaapj un taa liidz grupas beigaam, dzirdot, bet ne kaartiigi redzot...! protams katram jau sava gaume, bet nevajag nemt par launu, ja kaads uzgruužas...!
0
Nu un tagad visi fiksi fiksi paliekam par gotiem, nahuj to lopaino jo rupaak, jo labaak kulturu - turpmak nekratisimies un nemisim viens otram uz kajam, bet smuki dejosim, lakstosimies barinos un iesim pa divam uz tualeti krasoties, kulturali
menu: www.oldcastle.ee/gallery/bad-medicin...
ed ko gribi, vini vairojas atri
0
meltaalistu konchos ir vieta kur kratiities un leekaat, un ir vieta kur staaveet staaveeteejiem!
ja taa robezha tomeer tiek rupji paarkaapta, tas nav normaali..
jo neredzu vajadziibu reekjinaaties ar leekaataajiem un kratiikljiem, zoonaa, aizmuguree vai saanos, kura domaata tiem, kas neveelas piedaliities "aktivitaatees".
taapat kaa nereekjinaas vinji.
0
rupji paarkaapta!! tiem kas nelasa ruupiigi.
0
ok,lai jau dalaas taa publika "leekaataajos" un staaveetaajos, bet man pēdējā laikā arvien vairāk liekas,ka lielai daļai svarīgākais ir atnākt uz konci un piedzerties,nevis baudīt mūziku.tusiņos arī tas pats-apdzeras,bet moshpit un mūzika paliek otrajā plānā.tik biezi redzeets,ka atnaak uz konci,bet galiigi kaajaas nestaav, kaut ko nesakariigi aurodams un demonstreedams visiem savu kungja saturu,kur tas vispaar der.atbraukušās grupas un koncerti ari lv metalheadiem nekad nav labi, nekas nevienam nepatīk ,tikai apdirst citus un baarstiit gudras fraazes par to,kas ir true un kas nav
0
tieši tā... alaž un mūžam..
0
laikam peec sevis (vai saviem tuvaakajiem) spried...
0
bet vispār jau to izsalkušo suņu baru arī es esmu piefiksējis, un tad cita starpā man rodas jautājums - kāda * pēc dēļ meitenes tā pošās uz tādām vietām?
0
Kur viss skaistais ietērps un pašas tiek saplosītas siekalainu mūļu barā... nu kāda velna pēc j;us to darāt...
/izmisis..
0
jā, tiešām, ejiet labāk uz gotiem, viņi kulturālāk uzvedās, ciena sievietes un vispār labāk ievēro to, ko aritmētiski vidējais metālists simts gadus nepamanīs
0
a davai labaak uz klubu padejot, ko? skatuve vismaz uzmaniibu nenoveersiis.
0
patiesiibaa tev bija jaaizraada cienja par speeju taadaa gruustinjaa visu to dailjumu arii nosargaat.
0
es nespriezu peec sevis,ja jau es taadus cilveekus nodirsu,padomaa pats,ka man taadi draugi nevar buut
0
no steidža jau arī ne pārāk daudzi lec, tas nav jautri :)
0
un ko tagad...?
0
protams piekriitu devourer... un kaa vienmeer buus pretdirseeji.. jo pashi par sevi izlasiijushi.
0
jā, tiešām, ejiet labāk uz gotiem, viņi kulturālāk uzvedās, ciena sievietes

:):):)PIEKRIITU!
0
latvijas metaala publika lielaako dalju sastaav no siikiem beerneliem,kas neko nesaprot,pat iisti nezin grupu nosaukumus,ja kaads pasaka ka taa luuk ir laba grupa,tad noteikti visi tam piekritiis,nav sava individuaalisma! Otra kategorija sastaav no vecajiem bukiem,kuri nekad nav speeleejushi nevienu instrumentu,bet nodeevee sevi par baigajiem muuzikas pazineejiem un saprateejiem! Treshaa grupa ir tie kas naak baigi kruta fanot par saviem pazinjaam kas speelee kaadaa grupaa un juutas baigi varenie ja kaadu no grupas vinji paziist,protams tas vairaak attiecaas uz krievu grupaam!
0
a qr tad paši muzikanti, neskaitās?
0
a kur ES!!!
0
p.s.
Pēteris mums iemācīs kā jādzīvo.. takā klausiet viņu un viss būs labi..
0
zipak, pagaidām tu izklausies pēc debīla luņa itin visur, kur kko raksti.

A Pēterim diemžēl ir liela taisnība it sevišķi tajā daļā ... nu otrajā daļā-par metal expertiem.

Tu vienkārši nespēj sagremot patiesību, jo piederi pie vienas no šīm kārtām. Es nē.
0
patiesībā Pētera tekstiņš daudziem aizskars dziļākās jūtas, bet nu...
0
it īpaši jau tādiem pīīīī*******, kuri ir augstās sfēras domās par sevi, kā kudars....
0
interesanti, kas taa ir par kategoriju, kas stabili uzskata sevi aarpus mineetajaam?;)
0
4. grupa ir tā kuru pārstāv pats peteris-ir pieaudzis,ļoti labi pārvalda dažus muzikas instrumentus,labi orientējas mūzikā. nelaime tik tā ka ir tāds ņaudētājs un nīdētājs..ņau ņau..mamm maamm..iet uz koncertiem un vēro publiku un iedala viņus dažādās kategorijās..tie ir tie at tie ir no tās kategorijas..bļa kādi viņi visi idiņi, es tik ideāls. ņau ņau..mamm lielie puikas mani neņem savā bariņā spēlēties
0
pag pag, viņš jau neteica, ka ir ideāls. Izskatās, ka arī tevi aizskāra patiesība:)
0
Nu es piemēram eju uz konci, apdzeros, saprāta robežās protams, jo tas nekādi netraucē uztvert mūziku (man vismaz). Tad es apstos uz grupām (tipa stāvu un gruzos) tad atkal izkratu paku, ja gadās atbilstošas masas cilvēki, tad arī pamošoju. Ja kāds man uzgrūžas tad nepišos par to. Ja es kādam uzgrūžos - sorī netīšām. Tādējādi es izbaudu gan mūziku, gan alu, gan arī to procesu, kad cilvēks var atbrīvot savu agresiju un izlādēties gūstot tikai pozitīvas izjūtas un nevienu baigi netraumējot. Nu tas ir tas kas mani piesaista metāla končos - ka cilvēki ir tādi nu pārsvarā draudzīgi un nepišās par to kas kuram un kā uzgrūdās vai vēl nez kā aizskāra. Protams ir jau arī tādi, bet ko var darīt, laikam pa maz iemetuši.
A par to trūlo būšanu. Nu ir cilvēki kas izprot mūziku arī nemācēdami spēlēt giču vai bungas. Tā pat ir tādi, kas māk viskautko spēlēt, bet izpratnes par mūzikas būtību ir tik pat pat cik citronam. Un manuprāt jāvērtē būtu tieši mūzikas sapratne ne tik daudz tas cik cilvēks var nosaukt grupas un stilus. Tas jau ar laiku nāk pats no sevis. A vot kurš ir tas pie kā griezties pēc balvas par būšanu uber trū ir liels jautājums, jo daudzi baigi tiecas pēc trūūluma, bet kāds no tā prikols...?
0
to mazais2
nebūt nē, mani tas neaizskāra, viņš neteica ka ir ideāls, bet tas nebija jāsaka, pēc teksta saprotams.
un man liekas ka mazais2 un peteris ir viena persona. diez vai mazais2 ir tā vieglās uzvedības sieviete kas bildē:)
0
nee universum tu shoreiz maldies,es neesmu mazais2! Babydove-tie kas uzskata sevi par aarpus mineetajiem ir tie kas atnaak uz koncertu,normaali to noskataas un nebaarstaas ar savaam paargudriibaam,taa luuk!
0
skaidrs kā diena, ka es neesmu peteris, taču zinu, ka peteris = marlix 1!!!!
0
ņehuja. Abi krabji ir seni.
0
njaa, beerudaama ar shausmaam secina, ka nevar pieskaitiities nevienai publikas kategorijai, taapeec saspringti censhas izdomaat kaadu paargudriibu...
klau, un kaadaas kategorijaas daliisim "zvaigznes"?
0
ak tad visi te pudeles braalji,nu skaidrs!
0
Sorry, taisniibu sakot, taa gan nav:) kamon, iisteniibaa es sevi pieskaitu paargudriem snobiem, kam vajadzeetu pieskatiit savu attiexmi pret paareejiem...iespeejams, tu ietilpsti tajaa pashaa, bet kategorijas toch ir mums visiem...
0
ui mazais2 labi ka Tu neisklausies pēc debīla luņa itin visur... nē man jau patīk tie kas te ierāda kur katram vieta un gudri spriež cik nekruti ir visi un paši sevi pieskaita pie tiem normālajiem sakot, ka es es jau neko, es tik pastāstu kā ir... un staigā tālāk pie sevis smīkņājot atkārtojoties bļe pidari krītiet man ceļos esmu tik kruts un tik pamēģiniet uzdirst atklāšu jums tādu patiesību ka pats uz sevis nespēsiet paskatīties... bet sirds dziļumos saproti, ka pietrūkst mamma...
0
Kā tad, ka Zipakam taisnība - ir arī 5. grupa (5. elements), kas ir tādi kā emulatori-simulatori, kuri reizē prot visu, bet it kā paši neko nedara (jo viss sanāk tāpat - autopilotā), pie tam ir nenormāli speciālisti visās sfērās, bet faktiski nekā nejēdz, tāpēc domāšanu aizstāj ar runāšanu vai rakstīšanu, jo atšķirības jau it kā nekādas - viss notiek tāpat, un neslikti pie tam. viņiem nemaz nav nepieciešams apmeklēt metāla koncertus, jo us zemes, debesīs un internetā viss ir redzams, es domāju, Zipaks varētu būt viņiem tāds kā karalisTU VARI DAUDZ VAIRĀK IZAICINi SAVU LIKTENI
0
vards underground ir pozitivs, nav tada undergrounf, ir tikai mazāk zināmas lietas, tas ari viss, ta pat man liekas prieksh lielākas daļas kads H-H pasakums būtu baigais underground spriežot ja vertē pec tadiem kritērjiem ka se nezinu ko tur dara, ka tur uzvedas, kas tur spēlē, kur tas ir, kas tur pa publiku apgrozas u.t.t. tani paša liaka es varu uz 90 % nupat uzdoto jautājumu atbildēt. Underground būtu kas ko jūs taisat nedefault'a, kas galīgi nesaistīts ar jau izdomātiem aparātiem.

Kadēļ es to rakstu ?

Tadēļ ka mani smīdina šī underground tēma, ta ideja ka viens te izmeta ka "underg. publika vienreiz mēnesi aiziet uz kadu koncertu", tatad parēja laikā notiek slepšanās. Slepjas, lai 1 reiz menesī satiktos un papriecātos par tiem kas vel ir idzīvojuši. Un tad notiek tie samocītie koncerti.

Kadēļ samocīti ?

Samocīti tadēļ ka te mēģina ieprogramēt koncerta postulātus kaut kādus.
Tev būs jadara tas!
Bet tu taču neesi spejīgs aiziet uz kadu citu koncertu, kadu citu mazāk primitīvu publiku.
Citādi jau tu nebūsi underground, nebūsi pieteikami aprobežots lai dievs pasarg drusku neatšķirtos. Atšķirtos ne tikai ka persona, bet atšķirtos=atdalītos uz brivāku lauku.

Tā jau man pret underground nav iebildumi, bet, par undergroudn mēs nezinam, mēs tikai varam sapņot ka tāds ir.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas