Elizabete un fauns
0
Elizabete,ko tu ciinies ar taadiem ruuditiem gejiem kaa auns....piedod fauns un vinja kompaaniju!? Tikai zilajiem nav cienjas pret meiteneem!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Ō.
+2
kas ķīvējās tas mīlējās-tak vecs sakāmvārds.
Fauns+Elizabete=LOVE
0
Shito uz sienas vareetu rakstiit. Vismaz labaak nekaa pimpiishus ziimeet
0
A Elizabetei nav cieņas pret visiem onkuļiem, kuri nesniedz viņai reālu orgasmu.
0
peķuli, iemet labāk savu bilžuku. Baigi gribās redzēt, pēc kā tu izskaties, ka citus par gejiem vari atļauties saukāt. Vai arī tam tev dūšiņa par īsu?
+1
Tieshi gejiem ir lielaaka cienja pret sievieteem ka heterosexuaaliem. Cik zinu ir ljoti daudz aizspriedumainu un konservatiivu meitenju, kuras nicina gejus.Bet ne otraadi.
0
Vo vo, corpse pilnīga taisnība! Veca pagavorka stāsta, ka geji ir sieviešu labākie draugi!
0
tas arī bija uzskatāmi manāms seks un lielpilsēta, tam geju onkam viņas uzticējās pēc pilnas programmas.
0
un tev tas patika ?
0
jo taalaak, jo trakaak.... vaaks.
0
sāk iepatikties,ja?
0
ui te visādi pacani apgrozas... bail pat domāt kas viņu galviņās daras... un arī te tik daudziem tās geju tēmas patīk, būtu par lezbietēm ko pļāpājuši a nē vajag jau par big cock, nē nu aktuāla jau tā tēma, bet tādas lietas var apspriest iekš piparmetras...
0
Jau topiku ieraugot es piesmeeju biroju.. :DD
t.i saaku smieties pa visu biroju.. :D
0
man gan šis topiks neizraisa smieklus.
0
Eu rekur Maigoņa sapņu grupa: www.last.fm/music/Gronibard...

:DDD
0
Peķuša, tas vairs nav smieklīgi. Ja es tagad paņemtu par tevi uzceptu tēmu, kurā vēl iedirstu, ka tev neriktīga orientācija, tad tava seja vairs nebūtu tik laimīga. Kaut minimālai cieņai jābūt pret savu oponentu, jeb kas viņš tev ir...

Tu sevi parādi no sliktākās puses. Nav ko te defilēt apkārt ar apvainojumiem un beidz vienreiz izrādīt to savu apšaubāmo maskulīnumu.

Pēc 10 gadiem[izvēle ir tava, pēter-izvēlies pareizo ceļu]:diemžēl jāatzīst, ka šis subjekts, kas labprāt sevi dēvē par lopu auglības dievu peteri, joprojām nav mainījis savu daudzšķautņaino būtību. viņš nedaudzjau bija uz pareizā ceļa, iestājoties anonīmo dirsēju domubiedros, bet tagad tāpat turpina savus pervelīgos, mazliet infantilos tekstiņus nihilistiskā garā.
0
vecumdienās būs tāds par visu pukstošs un neapmierināts vectēvs. mazbērni bīsies:"Mūkam, re ku atkal nāk tas dusmīgais opis peters!"
+1
Nē, tā nav taisnība, ka geji ahujenna ciena sievietes. Cik es pazīstu gejus, tad 90% no viņiem sievietes uzskata par stulbām, lai arī to viņām tā tieši neteiks.
0
:)
+1
Malači. Nē tiešām. Zipaku vispār es ļoti mīlu. Un Maigonis - mmmmm..... :* Faun, par tevi atceros ikreiz, kad ieraugu tās jaunās miskastmašīnas - tas tev veikli sanāca. PR. Vispār - respektējiet gejus un meitenes, protams, ja viņas nav metālisti, tad gan diez kas nav
0
"Faun, par tevi atceros ikreiz, kad ieraugu tās jaunās miskastmašīnas - tas tev veikli sanāca"

psc... kas par miskastmašīnām....? Tā kā jauna meiča smejos 2min un netieku gudrs.
+1
Nu ir tādas, kas pa Rīgu braukā, ar uzrakstu "FAUN". Bet tas štrunts, toties man katru reizi uzrauj vīpsnu, kad redzu zooveikala šilti "Fauna zooveikals" :D
-1
bez bez bez bez....pir pir
0
kas tās par skaņām ?
+2
Elžuks pukst, ka viņas vārdā nesauc miskastmašīnas un zooveikalus.

Jūs esat dzirdējuši tādu Sviridofu? Man tas valsis iekš sniegavētras izgriež muguru... raudiens nāk virsū, ku lapss.
0
Šajā stāstā viss ir baigi forši, tikai es vēljoprojām nevaru no vēsturiskā viedokļa iebraukt, kāds sakars E.Batorijai ar intensīvu mutē ņemšanu un "mannā putras" rīšanu [es runāju par to diskusiju - spermu]?? Kaut kā vēstures stundās to fīču noklusēja, vai arī es neuzmanīgi klausījos???!
-1
kursh teicis par intensiivu mutee njemshanu?? luuk arii ir taas pasakas un teorijas par kuraam runaaju..nekas taads netika mineets( pat tieshi otraadi!), bet nu protams atradiisies kaads shakaalis, kam nav kur dirsu noslauciit!
+1
Tu pati rakstīji, ka tev negaršo sperma, kuru rij. Sūdzies, ka apkārtnē visi negaršīgi, es neko nesaceru, bet gan pieminu faktus, jo man šajā sakarā ir radās jautājums, kuru izspļāvu iepriekšējā postā.

Vismaz tagad nevajag melot, ka nekā tāda nebija, jo pats lasīju. Neliec man meklēt citātus, pati aplauzīsies!
-1
kaads sakars ar intensiivu riishanu? a luuk kur tu to purduli izvilki? no pakaljas?
0
Tāds, ka tu tajā diskusijā daudz un dikti sūdzējies, ka tautai esot negaršīga mannā putra, tātad izriet neapstrīdams secinājums, ka tu esi pamatīgi sarījusies, lai tik globāli runātu.

Bet pats drūmākais, ka man no vēstures stundām nāk atmiņā tikai Stefans Batorijs, tādas Elizabetes moš nemaz nekad arī nebija,bet varbūt viņa tomēr bija stefana slepenā padauza, tad visi fakti sakristu un sakars būtu vistiešākais.
-1
Ja neesi pamanijusi, tad varbuut veelreiz paarlaid savu aklo aci paar postiem, es izteicu sievieshu domas, kas par to ir izteikushaas.. un to nav maz.. es runaaju par lietaam, par kuraam esmu vai nu dzirdeejusi, vai arii lasiijusi.. (runaajot par pieredzi, atkal taatad njem pakaljaa to aci un lasi)
-1
un ja atkal ir veelme saakt to pashu staastu, to pashu dirsinaashanu.. piedod, nu nebuus tas nekas origjinaals.. nebuus tas nekas smiekliigs.. gribi teelot lielos truumetaala gailjus? gribi pielaiziities, redz kaa es arii varu tai pashai uzbraukt? leeti.. neintereseanti.. phe
+1
Ne visi ir gaiļi, ir jau arī āži. Es gribu celt savu reitingu, būs jāapdirš Elizabete.
+1
Elizabethe ir kaka.
0
un? (nožāvājas...)
0
(neuztver personiski, es tikai gribu celt savu gaiļa reitingu)
-1
čukstus teica Maigonis
-1
čukstus teica Maigonis
0
ko nozīmē Elizabet tie skaitļi 1984-1991? metallicas dzimšana un nāves gad? dzima jau gan agrāk
0
mhhhhh........ interesanta bilde....
0
tas ir tas laiks, kas interesee konkreeti mani.. Kill`em All man nekad nav paticis...un pēc Black Album mani ar vairs iipashi neinteresee izdotie albumi..
+1
A man patika Kill`em All, bet Black Album ir viņu draņķīgākais sūds.
0
Elizabete, tu esi nepacietīģa un rupja(tas savukārt atklāj tavu vecumu - un arī tiek gūta atbilde uz onkuļa Fauna jautājumu:"Elžuk, saki man lūdzu, kā tu pabeidzi vidusskolu" - kaut kas man saka, ka tu viņu vēl nebeidzi, jo tavas mūžīgās atiešanas no tēmas ne-tēmā, kā arī titulu piešķiršana un visa pārējā lamāšanās padarīšana, šķiet pamatīgi aizdomīga).

And metallica is so true... kanibāļi nosarks ieraugot =)
0
bet mūsu domas dalās un moš, lai tā tas arī paliek.
0
njā,man liekas,ka te briest viena pamatīga izskaidrošanās....
0
ak atvainojiet ka juusu augstiibas, neesmu uz sho jautaajumu atbildeejusi.. jaa , esmu pabeigusi vidusskolu, un tagad maacos pirmajaa kursaa augstskolaa. nu, vai rozaa dupsiishi ir apmierinaati?

mazais tu ir Krople (ar plato O)!jaaa Kr-o-ple! kro kro kro rkro krople! (uzrakstiishu dziesmu, un veltiishu to tev.. Krople!)
0
mazais (turpmaak Krople), kaa bilde tev ir profilaa?
0
Čaka ielas meitenes bilde.
0
mhhhhh......... es saožu deguma smaku....
0
=))) izlasīju vienreiz - norēcos. Izlasīju otrreiz - sāka birt asaras un es biju autā.

Elizabete, teikšu tev ko - tavs IQ ir stipri pamazs tavam vecumam un, jā, tagad esmu pārliecināta, ka vidusskolu pavadīji zem skolotāja galda un tici man, tu tur nelasīji gudras grāmatas!:D
0
njaa, mazais 2, nosavi greizi, vidusskolaa mums nebija neviena vecja- pasniedzeja, un ja ari viens 10. tajaa bija, tad visiem bija aizdomas, ka ir zilais, ta ka nu es jau vieniiga varu pateikt ko elza darija vidusskolaa un ko nee, un par vinjas IQ, es domaju, ka jus noteikti varetu sacensties, jo paskaties kadu bildi tu esi ielicis/ielikusi (neesmu palriecinata par tavu dzimumu), un ko tas jau vien liecina, ko tu par sevi velies pateik!!!ja tev ari vienkarsi gribas kadu nodirst, tad ok, bet ja tu dirs nepamatoti un aizvainojosi, tad katrreiz ieluri sava bildee, un padoma, vai tev nevajag velreiz to visusskolas kursu iziet, un padomat vai nevelies mainiit profesiju!!!(ja taa vidusskola tev vispar pabeigta)!
-1
labriit Krople!
liekas arii garaam palaidi maus postus sakaraa ar manu IQ.. pildot testus esmu tikusi gar pie augsta, un arii ljoti augsta rezultaata, taadeelj arii nesuudzos.(principaa esmu to arii paarbaudijusi, ne tikai ar testu starpnieciibu)..

un laikam jau tavs IQ ir vien izbliidis tajos veidojumos zem kakla, ja? taadas aizdomas, jo ne sejaa, ne kur citur redzeet to nevar..

Ja kas, gaidi dziesmu!
(ja kas, par gudraam graamataam.. skolaa tieshaam taadas nelasiju, kaa obligaato literatuuru.. jo man tas likaas garlaiciigi.)
+1
tauta beidziet mani smīdināt,es tūlīt no krēsla nokritīšu visu šito lasot!!!!!!!!!
0
Hellish, shitais takš truemetal forums, liec tādu bildi, kādu vēlies, par cilvēku pašu tas neko neizsaka, es jau varētu ielikt kaut kādu kanibālisku bildīti, bet nafig? Nu tas tā.

Elizabete, apsveicu par augsto IQ. Es degu cerībā, ka tas kādreiz tu mani pārsteigsi ar savu augsto rezultātu arī truemetal forumā. Es no sirds turēšu visus īkšķus sakrustotus. Man patīk iesauka, diezgan rēcīga, nekad tāda vēl nav bijusi.- ej nost kur forši! Skūpstu tevi!
-1
nu ko, laikam mazais tieshaam ir Fauna klons ..

ja kas, Krople, (Kropleeee, kro kro kro kropleeeee) nevareetu teikt ka shaajaa forumaa kaads baigi izceltos ar kautkaadu IQ.. tieshi otraadi.. kaa piemeeram tu pati.
o jaa, bilde ljoti daudz izsaka par cilveeku.. ja vinjsh publikai sevi pasniedz kaa mauku - virinaataaju, attieciigi arii rodas prieshstats.. laikam smadzenes sapumpeeji pupos, un galva tuksha tagad!
+1
Tu maldies, neesmu Fauns. Fauns tevi paņemtu krietni gudrāk. Esmu neatkarīga pavadone.

Uzmanies no manis, es tev tikšu klāt koncī, zvēru!
0
gaidu ar nepacietiibu! buča!
0
sing hallelujah! es pieņemu likmes, cik kurš un uz ko liks?
0
eu, Elz, ah tu laimigaa, tev koncii zveeru pienesiis:(
0
ceru ka puukainu :) un ar smukaam kjepinjaam, roozaa :D hihihi
0
Elizabethe, ko piekasies, mazais2, smuka meitene bilde, nu kas tad tev nepatīk vel uz šis pasaules. pastāsti. ( turpina dzert kafiju )
0
slinkums.. gaidu zvēru (iet mekleet zekjes)
0
"tas arī bija uzskatāmi manāms seks un lielpilsēta, tam geju onkam viņas uzticējās pēc pilnas programmas."

bet beigās tas geju onka nodeva viņas visas... un tad viņa pagaršoja tos čiponus no Latvijas un sākās jauna ēra.
0
Cik izdzēri?
0
nē tas ir patiess stāsts, milzi! iegūglē vai iedakgogo vai ko tu lieto - sāra džesika pārkere, long chips something. Latvija satiek Ņūjorku!
+1
Tādas nianses man maz interesē, es interesējos cik izdzēri, paceļot gandrīz 20 gadus vecus tēmu :> "Izdzēri" vietā var likt ko nu tur jaunatne mūsdienās lieto...
0
es skaidrā, parīt man kaklam jaunu skriemelīti liks, tā kā mošpits enivei beidzies
+2
Temai 20 gadi ... personazhi te nav maniti jau 10-15 gadus ...
Tikai pincītis visu atceras ...
+1
Fauns gan reizi gadā vai divos kaut ko iepostē gan.
0
eh, daudz ko palaidu garām - 2006.gadā Forumu nelasīju - tikai jaunumus
0
Nu skaidrs. Gandrīz salauž kaklu un tad cilā vecās tēmas - laikam pārdomas par eksistenci :>
0
Jā, šī bija unikāla tēma. No senajām vislabāk palikusi atmiņā:)
0
tā Elizabete laikam aizpisa uz ārzemēm beigās
+2
Paskaidrojums racionālajam un zinātnē balstītajam Milzu Lempim: Nope, es neko nesalauzu, vismaz ne vienā konkrētā brīdī, ceļš līdz operācijai bijis diezgan ilgs un biežas galvassāpes man ir kopš vidusskolas. Es biju kaut ko lasījis šeit par to, ka mošošana varētu negatīvi ietekmēt kakla skriemeļus (šķiet, komentāra autors bija Intars), mēģināju searchot pēc 'skriemeļi', bet kaut kas laikam neaizgāja, un tad searchoju pēc 'kakla', kas man atvēra šo burvīgo komentāru.

"Elizabethe, 2006. gada 17. martā, plkst. 12:17

labriit Krople!
liekas arii garaam palaidi maus postus sakaraa ar manu IQ.. pildot testus esmu tikusi gar pie augsta, un arii ljoti augsta rezultaata, taadeelj arii nesuudzos.(principaa esmu to arii paarbaudijusi, ne tikai ar testu starpnieciibu)..

un laikam jau tavs IQ ir vien izbliidis tajos veidojumos zem kakla, ja? taadas aizdomas, jo ne sejaa, ne kur citur redzeet to nevar..

Ja kas, gaidi dziesmu!
(ja kas, par gudraam graamataam.. skolaa tieshaam taadas nelasiju, kaa obligaato literatuuru.. jo man tas likaas garlaiciigi.)"

Attiecīgi, lai paceltu gaisā tik burvīgu tēmu, vajadzēja tikai atrast jebkādu komentāru, uz ko kaut kādā veidā atbildēt, un wualā. 100% skaidrā. UN KAFIJA NAV NARKOTIKAS, JA!????!?!?!?!?!?!?!? :@@@@@
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas