D.Roddy pamet Hate Eternal
0
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Mja. Vēlu veiksmi paspēt atrast aizvietotāju līdz tūres sākumam, kaut gan noteikti nebūs viegli atrast līdzvērtīgu bunģieri.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kauna lieta, bet tā arī šos vīrus neesmu ievērtējis. Būs jālabojas.
0
Viņam apnika maxāt par tūrēm un visu laiku dzīvot saspringumā par naudu.. Hm, interesanti, ko viņš Latvijā darītu...??!! Patiesībā, tādus kā D. Roddy ir ļoti grūti aizstāt, jo viņš nebija tikai tehniski auugstā līmenī, bet arī interesanti, garšīgi spēlēja, pilnīgi into the music, tā kā..
0
Jau atrada! Kevins Tallijs no Chimaira, Dying Fetus un Misery Index. Vo, vietējām grupām vajadzētu pamācīties. Necromancer (nezinu vai vēl eksistē) laikam divus gadus nav spējuši atrast bundzinieku.
0
Nu tu dod. Ko tad pamācīties? ja ir teiksim, 3000 grupas uz 1000 bundziniekiem, vai 20 grupas uz 7 bundziniekiem, ir bišķiņ starpība, ne? Un gan jau ka dabūja arī labu algu šim samaksāt.
0
žēl ka tā
0
Bet nu Derek Roddy domāju bez darba nepaliks, a vo ko darīs Hate Eternal bez tāda bungiera
0
Lasīju intervjū ar Rutanu, tas gan izteicās, ka nesaprot Rodija izteikumus par izmaksām, jo pārsvarā, izņemot atsevišķus gadījumus, kādi gadās daudzām grupām, naudas ziņā viss vienmēr ir bijis more or less Ok... nu gan jau nesadalīja kaut ko...
Nav tach jēgas salīdzināt situāciju tur ar situāciju šeit bundzinieku ziņā... Pacelt līmeni šeit - ir jābūt baigajam fanātam, katru brīvu brīdi jātrennējas un jātrennējas, lai uzdzītu līmeni... milzīgs darbs ar sevi, ko daudzi nevēlas darīt, kā arī jānem vērā tomēr apstakļi, kādi ir šeit. Nopirkt sev gichu pa lēto - apm. 150LS un skanēs, bungas - sākot ar 300-400LS + sķīvji, vāles, plēves u.c....
0
Daudziem jaunajiem ir viena lielakā problēma, ko esmu novērojis - neiedziļināšanās mūzikā, ka tikai mochīt driblu kalnus un ātrāk tikt pie doublebass... that's not the main, ya' know... jābūt into the music!!!
0
Paskat kā Janka, sēž dzīvoklī, kas pārcietis ugunsgrēku, visu iztiku pelna pats, un sēž uz pelmeņiem, nemitīgos parādos, bet neskatoties uz to visu paspēj iepirkt aparātus un nemitīgi trenēties, un beigu beigās vēl uz visu pasauli skatīties ar smaidu sejā. Es piem. nezināju, ka var arī mājās trenēties bungot, vienkārši ar kociņiem sitot dažnedažādus vingrinājumus ne pa bungām. Domāju, ka arī daudzi potenciālie bungu gribētāji to nezin. Mūžīgās atrunas par kaimiņiem un vietas trūkumu istabā. Un par to "into the music" ar nezinu, vai gluži nu tā, ka tev tagad jābūt baigam ekspertam un muzīkas pazinējam.. drīzāk tev ir jābūt kautkādai vīzijai, ko tu gribi darīt, un jābūt kautkādiem elkiem, paraugiem, jo neko jaunu jau neizdomāsi. Galvenais jau ir interese. Ja būs interese, kas traucē meklēt video skolas un urbties cauri dažādām tehnikām un to pielietojumiem. Tas, ka grib ātrāk tikt pie dablbass un šķīvju kalniem, man šķiet, ir drīzāk tas, ka neapzinās to, ka no sākuma ir jāapgūst kautvai tādi elementāri pamati, kā pareizi turēt kociņus rokās un kā pareizi izdarīt sitienus. Šitā man kursabiedrs baigi lepojās, ku kruts buņģieris esot spēlējis viņa bijušajā bandā (kautkāds emo hc). Džekam esot bijusi iesauka "monstrs", jo katrā koncī salauzis tik un tik bungu vālītes. Neapšaubu tā džeka potenciālu, bet varbūt labāk naudu ieguldīt izglītībā, nevis nepareizas aparatūras pielietošanas sekās. Un ko vēl Janka teica par vietējiem bungotājiem, bij tas, ka visi nezin kāpēc grābj un ķer smagās bungu vāles. Nabaga cilvēks nevar sev muzīkas veikalā nopirkt pietiekami vieglas vālītes, jo pēc tām nav pieprasījuma. Visiem vajag tās smagākās un lielākās. Bet priekškam?

bet vai tad ar ģitāristiem ir savādāk? Tāpat te talantīgu ģitāristu ir maz. Spēlēt māk kurš katrs otrais, izvelēties no 194829 ģitāru modeļiem prot to īstāko un labāko, bet kad pašam kautkas jāizštuko, kad jāķerās pie dziesmu konstrukcijas? Ok, to vēl kautkā izspiež. A ko tad, kad ir jāiet studijā? Ar visiem tak ir grūti. Skat, Gatling nevar atrast sev basistu, un arī es nekādi nevaru palīdzēt viņiem, jo nezinu nevienu brīvu basistu. Vai TU zini kādu brīvu basistu? Ja zini, tad palīdzi onkoļiem no Gatling!

Jūs jau laikam sapratāt, ko es ar to visu gribēju pateikt... Jums ir lieliska iespēja apgūt bungu spēli pie Jankas par saprātīgām cenām. Rakstiet uz meilu: mr.beatmaster@gmail.com, un kļūstiet par bungošanas ekspertiem "in no time"!!!

:)
0
;) es jau paliidzeeju, lai njem par labu!
0
Un vispār! Sāciet kautko darīt! Piem., tu, kudar!!! Vai tu neesi iedomājies, ka tas "vietējām grupām vajadzētu pamācīties", varētu attiekties arī uz tevi? Kāpēc tas neattiecas uz tevi?! Esi vēl jauns un negudrs, varbūt ir laiks pamēģināt savus spēkus pie kāda aparāta? Kamon, vīri! Celsimies un iesim uz priekšu! Vai Eternal Snowfall beidzot aizsūtīja savu buņģieri skoloties? Dačuk, es tak tev teicu! bet vai tad kāds mani klausa :(((( Tak nenožēlo tos pāris latiņus, un pašancē bik pa nopietnam. Pašam ku laba sajūa pēc pāris gadiņiem būs, kad visi ceļi vērsies vaļā.

Nu jā.. arī tas, ka ne visiem pietiek apņēmības pāris gadus pamācīties. Gribās jau visu uzreiz. Bet labāk tak pāris gadi procesējoties, nekā 5 gadi vienkārši štukojot "vajadzētu vienreiz sākt kautko darīt"
0
Bet tu tachu nedomaa, ka visu buutu jaadara peec plaana? Tipa, "es tagad TIKAI maaciishos divarpus gadus, bet sacereet saakshu peec tam"? Lietas jau tomeer notiek taa paraleeli...Latvju zemee toch ir probleema ar uzdriiksteeshanos saakt...
0
Balrogh- es vēl neesmu redzējis bungas pa 300 ls (domāju- jaunas veikalā). Pārsvarā visur astronomiskas summas sākot ar kādi +/- 500 ls. A ja vēl grib savas plastikas, savu kardānu, šķīvjus, papildus statīvus, sēdekli tad vispār traks var palikt :(

p.s. izņēmums gan ir bijis pa 250 ls nezināmas izcelsmas katli veikalā pie Latviešu biedrības nama.
0
Bet protams, ka sāk katrs kad grib. Bet tehnikas (lasi - resursu) trūkums stipri ierobežo. Kautvai tai pašā primitīvajā blekā, nosist pusstundu tos pašus taisnos ritmus nav joka lieta. A tas mazais tev pateiks "kas tu dulla, es tak nearu tik ilgi klapēt šitādā tempā" un visa garša tavam sacerējumam pazudīs. Nāksies pielāgoties spējām, nevis otrādi, kā tam, manuprāt, būtu jābūt. nezinu, ko domā tie, kas apstājas savā attīstībā. Vai viņi domā, ka visu jau prot, vai arī domā, ka ar laiku viņiem tie triki sanāks paši no sevis?
0
50/50...otrs variants gan ir objektiivaaks...kaut kas jau attiistaas arii pats no sevis...Nedaudz...Zini, ja speejaam buutu jaapielaagojas tikai tempa zinjaa, taa veel buutu maza beeda;/, uzrautu leenaak un baismiigaak, un liidz naakoshajam albumam uztreneetos;)...ja buutu aknas un motivaacija, blllll...
0
Nujaa, ja tempu var pat pieciest, tad nestraadaat pie precizitaates jau ir noziegums pret cilveeci un savu personiigo karmu arii.
0
Bet vispār, baigi labs šutaks kudaram sanāca, tikai tagad iebraucu:

"Jau atrada! Kevins Tallijs no Chimaira, Dying Fetus un Misery Index. Vo, vietējām grupām vajadzētu pamācīties. Necromancer (nezinu vai vēl eksistē) laikam divus gadus nav spējuši atrast bundzinieku."

Padomā tik, Krišs tā kā duraks nezināja, ka Kevins Tallijs bija brīvs vēlvienam projektam. Nu galīgi garām... tagad jau vairs neko, Hate Eternal pirmie pasteidzās. Vo, mācieties tagad!
0
Boks
Bija reiz pa kādiem apm. 350 LS semi-pro komplekts Upīša pasāžā, ātri gan pazuda, pat neatceros marku... Vairs jau protams nebūs, tagad zem 500 LS vari necerēt ko dabūt... Par cenām un piedāvajumu - protams, ir snagi runāt, jo, nav jau pieprasījuma pēc attiecīgām mantām, un tad tās japasūta netā... Nu kaut vai normāla padarīšana, kā kardāna vālītes - pašu kardānu Latvijā nopirku, a rezerves daļas - bezcerīgi, nav un nebūs... Sviesc, bet realitāte... diemžēl...
Par spēlēšanu un trennēšanos - jā, IR jaspelē arī mājās, bez atrunām, u.t.t. Ir pa normālu naudu dabūnami Practice Pad, tad lūdzu, ne kaimiņi bļaus, ne vieta istabā jāmeklē... un trennē rokas, kājas var mierīgi krēslā sēžot trennēt, bez problēmām, vajag tiešām TIKAI gribēsanu. Par to into the music es gan nedomāju neko ubernopietnu, prosta esmu sastapis tādus tipus, kas nu baigi tūlīt spēlēs, bet viņi absolūti neizjūt, nesaprot dziesmu struktūru kā tādu, uz viena rifa katru reizi bliež ko citu un taisa lielas acis "kā, vai tad tas ir tas pats, kas bija iepriekšējās "10" reizes"... Nu sorry,that's not gonna work... Un džeks kardānu jau nopircis, mammai izdīcis... Arī par to pašu vālīšu laušanu - tas noteikti NAV kvalitātes rādītājs, tas pats, kas paspēlē 30.min un visi pirksti ar tulznām - tā ir NEPAREIZA spēlēšana (piebalsoju Faunam), nevis krutums... tas pats attiecas uz bedrēm plēvēs... Par vālītēm runajot, Faun, nezinu, es pats lietoju 5B tikai tāpēc, ka pie šī izmēra man ir visērtāk spēlēt, tie, kuri ķer pie lielajiem izmēriem, sākot ar 5B, cerot, ka nu tagad būs tas īstais blieziens un choss, ir absolūti uz nepareizā ceļa. Jik atceros, Tavā Skaņā nevajadzētu būt problēmām ar vieglo izmēru, jocīgi, ka saka, ka nav pieprasījuma, jo ir pietiekami daudz, piem., jazz, funk u.c. stilu bundzinieki, arī jauno, kas tieši lieto šādus vieglos izmērus. Fauns pieminēja blekuhu - jap, piekrītu, cik nav bijis gadījumu, var nomochīt baigo filozofiju uz bungām, bet tikko jaspēlē vienkārš taisnais konkretā, noteiktā tempā, tā sākās problēmas, nemaz nerunajot par darbu studijā ar kliku!
0
hm... ja bungu vālīte ir bez defekta, tad nav nemaz to tik viegli salauzt (kādreiz RMIF pagales gan lūza :D) normāli spēlējot, ja nu vienīgi beztolkā no visa spēka triecot pa stīpu.
Par tām bedrītēm plastikā- godīgi sakot biju aizmirsis, ka tādas ir ( tādas bija uz vecajām RMIF, čehu AMATI u.c. sociālisma laika plastikām, kuras plīsa regulāri). Bet mūsdienu normālai (tai pašai REMO) plastikai laikam ar āmuriņu jāiepiš, lai būtu bedrīte :)
0
He, tur jau tā lieta, ka tā būtu labi,ja ta būtu! Biju vienā mēģu telpā, jaunas bungas, jaunas plastikas - atnākam uz mēģi pēc nedēļas, uz tomu plastikām pilns ar bedrītēm, izskatas, ka ir ņemts ar vales pašu galu un kajās stavot speciali mochīts... Nu ej nu izskaidro šito!
0
Nu es tik smalki nezinu par tām vālītēm, bet sev viņš ja nemaldos tai veikalā vai nepasūta ik pa laikam tās savējās. Var jau norakstīt uz baigām ambīcijām tiripiri, bet nu jomajo, kāpēc viss pilns ar rungam, bet kautkādas vieglās tik grūti dabūt? Iet uz izķeršanu? Nu bet tad veikalniekiem to sen jau vajadzēja pamanīt, pievest vel un uzsist ceņņiku. Tā kā, nez vai arī tas būs tas variants. Bet nu labi, kas ta man. Ne man tās vāles. Lai jums veicās ar tām vālītēm. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas