Tumšās kultūras foruma atkl
0
Gaidu jaunus dalībniekus.

Adrese:
ankh.id.lv/forums
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu pag... tas nav Piparmētra 2 ?

Nē, es jau nezinu... es neko...
0
poh** ! galvenais lai cilveks kautko dara sava laba un varbut ari citu :)

tikai gribetos uzzinat, kada ir pamata koncepcija, ta sakot - kada vella pec? - :)
0
a tas nav kaads apriilja joks, ko?
0
drīzāk rodas jautājums - priekš kam?
0
Tas ir kā pirmsākums (un ne tikai) Tumšās kultūras informatīvās lapas izveidei. Gribu vispirms nodibināt daudz maz stabilu apvienību ar attiecīgām interesēm.
Ir iedvesmas no Piparmētras, bet mērķis nav otrās Piparmētras izveide, lai gan publikas intereses būs droši vien dažās jomās līdzīgas.
0
Ē, šitie gotu forumi kā sēnes pēc lietus (tas priecē), re es vēl atradu: klab.lv/community/gothic/... monstercity.proboards61.com s15.invisionfree.com/NaktsPutni/... ,
Gothic.lv arī esot jau nopirkts, eheheh
0
ai, kam tak goti ir vajadzīgi, nomierinies :P
0
ai, kam tak goti ir vajadzīgi,

lai tachu cilveeki darbojas, vinjsh jau Tev pers. neuzplijaas, es nevaru izprast sho konservatiivismu un daliishanu,- taa kaa vecteetinji un vecmaaminjas....
0
ooo tur briest mazo gōtu meitenīšu sajiets... jeah.. es jau tur reģistrējos... bet tur baigi daudz sadaļas nevar izsekot visam līdzi un izskatas ka tauta ar daudz novāksies... tad vispār nevarēs izsekot... bet ir ok.....
0
rūķi,iedvesmojies no Artūra,tagad arī velk uz mazām gotēm?
0
ai, kam tak goti ir vajadzīgi,...

..es gan galiigi un absoluuti neesmu gotu paarstaave....v.n.k. absoluuti briivs cilveeks, un negribu noliegt nevienu kultuuru vai subkultuuru u.t.t.
0
tur jau tā lieta, ka gotu forumi piesārņojas ar pokegotiņiem - tā tas ir vienmēr. nu ta baigi vajag mēģināt, ja rezultāts tāpat zināms ^_^
0
Vēlos gan uzsvērt, ka piparmetra.net nav nekāda sakara ar gōtu subkultūru. Un, laikam pateicoties tam, arī pokemoni mūsu lapu nesaprot un no tās izvairās. :)

Bet Anarhistam jeb Darkheart vēlu panākumus, un lai viss iecerētais izdodas! :)
0
hahah jaabuut vismaz treshaas pakaapes sitam lai pievienotos, ja var uzskaitiit Impeerijas kaujas kugju tipus ir iespeeja pat par modu tikt...

blee super ideja ienaaca praataa... visi ir redzeushi alien vs predator - meesls bija vaine, asa sizheta filmu zvaigzhnju speele...?

klasiku kropljotaajiem buutu iespeeja reabiliteeties - episks kinodarbs - Gredzenu paveelnieks vs Zvaigzhnu kari :D!

0
Attila pret Gladiatoru, kaa tad.
0
Jaa, taa ir, zinaamaa meeraa... Harijs Poters ir vairaak to tiinju, kas paaraugushi pokemonus, auditorijai, bet ja Tu Gribi kaut ko taadu kaa gootisku Gredzenu Paveelnieku, droshi vari njemt ciet Nochnoj & Dnevnoj Dozor, tas buus iistais ZIPAK es ar tevi runaaju!

www.imdb.com/title/tt0403358/...
www.imdb.com/title/tt0409904/...
0
Mar Haris nepatīk.. esmu tik redzējis to daļu ko pa teļuku rādija... bet Gredzenu pavēlnieks johaidī tas tik ir kautkas!!! Un to Dienas un Nakts sardi nesmu redzējis... bļin laikam jānovelk...
0
Tās ir labas filmas, bet Dnevnoj Dozor ir labāka. Tas, protams, subjektīvi.
0
A Lukjanenko arii labaak lasiit;))
0
kiniitii redzeeju nu murgs nereaalaakais 2h zemee nomesta dzeramaa laika :F
0
Man tie dozori baigi patikās. Pirmais bija superīgs, otrajā bija baigi garšīga tā sliktā beibe. Un garšīga beibe jau ir puse no filmas maniem delikatīvajiem receptoriem.
0
A šoreiz es būšu riebigs...
manas abas Dozoru daļjas nepatika... Grāmata ir reāli starp top literatūru šajā žanrā manai gaumei, tāpēc ar filmām esmu galīgi aplauzies....
0
Da labas filmas, labas...tev tikai gruuti sagremot krievu skolas kino...nu, un peec liela budzheta arii diezko neizskataas. Nu, un padomaa reaali, cik izmaxaatu uznemt kaartiigi peec graamatas...kad veel biju maza un naiva, vienmeer aplauzos filmaas peec Stivena Kinga darbiem...Vot, tas patiesaam bija KONKREETS aplauzums:(
0
Varu pastrīdēties.
ja esi lasījusi grāmatu, tad salīdzini piemēram kaut vai ar pirmo filmu, ir nozaudēti ļoti daudz centrālo grāmatas momentu. Es nesaku, ka filmai bija jābūt ar 10 miljonu budžetu un ahūniem specefektiem, es runāju par sižetu kā tādu...

Kas saitas ar Kingu - tad skatāmas ir visas tās, kur viņš pats filmām screenplays rakstīja, lai neizktopļotu viņa grāmatas līdz nepazīšanai.

Bet, piemēram visi Reja Bredberija darbi, kas ir uzņemti kino man ļoti patīk tāpēc, ka filmu sižets ir ļoti tuvs viņa grāmatām vai stāstiem.
0
neesmu lasījis nevinu Kinga darbu, bet Pet Cemetary pirmā daļa bij baigi labā ar visu The Ramones dziesmu, otrā gan huiņa.

0
nu nu... vai nu tik mazs tas budžets bija. Un S.Kinga ekranizācijas ir totālākā kroplība. Nu jā, vienīgi tā Mājdzīvnieku Kapsēta.
0
Pet Sematary vispār :) Es viņu redzēju kaut kad tik sen, ka gandrīz vairs neatceros. Tikai, kad lasīju to grāmatu, pēkšņi atausa atmiņā, ka esmu redzējis filmu, kurā figurēja tas kaķis ar stīvām kājām.
0
Vot, un ja gribas lielummaniju iesaku Naomi Votsu KARALA KONGA ketnas tiesam, megaspecigs gabals tikai, man bija gruti ar pirmo reizi lidz beigam, izturet bet redzet, verts
0
šito tā foruma admins bija iepostojis.. :D ankh.id.lv/forums/viewtopic.ph...
"Nebiju pamanījis, ka neuzliku šai sadaļai pieeju tikai reģistrētajiem lietotājiem, tātad kādu laiku šī sadaļa bija publiski pieejama, ko izmantoja viens "gudrinieks" un sāka lamāties. Ierakstus padzēsu un viņa IP adresi nobloķēju. Nebūs te nekāds truemetal.lv, kur viens otru varēs no galvas līdz kājām aplikt!!! "
bvahahahaa!!!!!!!!!!
0
Tur kaut kas nepareizi pateikts vai kā? Uzskatu, ka iekš truemetal.lv ir tas mīnuss, ka nepastāv nekāda cenzūra un lietotāju kontrole. Savādāk jau nav ne vainas, protams.
0
cenzūra sūkā, dārgumiņ :P
forums jau tāpēc arī ir forums, lai viņā varētu taisīt, cik grib :P
0
Kā nu kurš forums.
0
:DDD wuhu! Es iemetu aci, kas tai tēmā sarakstīts un man tapa skaidrs, kādā sakarā kāds tur varēja sākt gānīties. Ja es nebūtu tik pozitīvi apgarots, tad arī muti palaistu. Tapē jau mazie nūģi mīžās te kautko rakstīt, jo uzreiz dabūs pa pirkstiem, ka raksta aplamības. Un galvenais jau tā mode močīt visu tīrajā, bez jautājumiem. ...mhe mhe un vēl pieminot gadaskaitļus, lai krutāk izklausās. :)) Pārliecinošāk. Tad jau lai labāk pļūta uz galvas, vismaz paši skatoties kā lielie puikas runā pa nopietnam, kautko arī iegaumēs. Saruna par to, vai CC ir grindcore vai death metal, šķiet, ir veca kā pasaule. Bet pateicoties burvīgai cenzūrai, iespējams, ka drīzumā tādas sarunas atkal būs aktuālas. Nē nu var jau ierakstīt normāli, bet kuram ta ir pacietība kautko tādu tagad cilāt? nekrofāgi, ņja. Būtu lasījis kautvai trūmetal recenzijas, tad i zinātu, ka nekrofāgi ir divi. utt. utt. Da nu kam man tas :)
0
:O a tur feini 8)
0
Forums, kur sapulcējas stulbi cilvēki lai paliktu vēl stulbāki :D
0
ir jau tur ar kāds kas ko rubī... takā galīgās auzās jau nebrauc...
0
Fauns, bet konkrētajā gadījumā iekš tās gānīšanās nebija nekā vairāk par "Jūs visi esat..." u.tml. Nedomāju, ka daudzmaz normāls cilvēks būtu rakstījis tik nekonstruktīvu un neargumentētu "kritiku", vismaz būtu aizrādījis, ja kāds, tēlojot gudru, iebrauc auzās utt.

Bushs, ja tā būtu patiesība, ko saki, tad mums būtu daudz vairāk lietotāju un varbūt tai skaitā arī Tu;D

Zipak, man prieks, ka Tev patīk!;)
0
Starp citu, tagad ir izveidota jauna sākumlapa, un tagad adrese ir ankh.id.lv
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas