CC - Kill '2006
0
Šorīt ar pamatīgām mokām piespiedu sevi noklausīties jauno "korpsu" albumu. Jāsaka, ka nezin kapēc jau pēc otras dziesmas pārņema baiga garlaicības sajūta. It kā viss pareizi, ātri, teksti utt. Nodeva garām ātrvilciens 100 mph, bet sastāvā visi vagoni bija tukši. Vai man vienam tā liekas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nemaz negribēju neko teikt, bet, kopš Krisa aiziešanas, CC neizraisa nekādas emocijas. Bija liels prieks, ka vienā no Rīgas končiem, kuru apmeklēju, bija daudz dziesmas no "The bleeding", kurš vēl pagaišnedēļ patīkami izvaroja manas ausis un citus maņu orgānus... pēc tam to pašu izdarīja "Haunted" (SFU)
0
CC var paklausities, bet albumus un dziresmas vinjiem atskjirt vienu no otra es neesmu iemaaciijies veel liidz shobaltdienai. Iznjemot I cum blood kaut kaa atpaziistu, taada jauka dziesma & teksts.
0
šitas tiktiešām ir garlaicīgs :/ ātrums gan brbrrbrbrbrbrbrrr močī tik
0
jā, ar Barnsu CC bija pavisam cita piegarša, bet arī Vile bija labs, citādāks, cits vokāls kurš šinī albumā nepajokam izvērsās. tālāk Gallery of suicide man arī patika-principā Vile 2, tikai ar citādāku skaņu un kautkā vairāk noslīpēt. un tas arī viss. ar nākamiem albumiem iestājas pilniga rutīna. jauno gan vēl neemsu ievērtējis,pat kaut kā netīkās...
0
ehh, labāk novilkšu Practice what you preach no Tetamenta
0
Manuprāt labākais veikums , vismaz pēc arhīvos (SWHr) nospēlētajiem meldiņiem!
0
Vispār jau smieklīgi, nolikt CC bez Barnsa, bet vai kāds ar neaizgāja uz Salamandru, kad bija Fishers pie mikrafona?
0
es nebiju, biju uz to konci kad viņi pirmoreiz bija te-neatceros kā tā vieta saucās, bet vel tur speleja dark funeral un vēl kaut kas
0
"Vispār jau smieklīgi, nolikt CC bez Barnsa"

kas tur smieklīgs, ka cilvēkam vienkārši nepatīk?

Bet lai nu kā, tas gabals, kas bija pieejams pirms albuma iznākšanas (vai tikai tā arī nesaucās "Kill"), man patikās. Būs jāsatūļojās un jāiečeko ar.
0
"Vile bija labs, citādāks, cits vokāls kurš šinī albumā nepajokam izvērsās"

ņja... tā neko izvērsās. Pasauss grouls, vai kas tas tāds + parastās švāāā augšiņas. Baisākā izvēršanās.

kamon! Paklausies Sikfuk, to pašu Christ Denied, Zubrowska gabalu "One On Six" uz 2:00 to saraustīto meistarstiķi + vēl un vēl un vēl no grinderiem, un tici man, Fišers tev liksies kā mazs aizsmacis puišelis.
0
Nu okei tagad visi nostājamies rindiņā un viens pēc otra sakām ka pēc Bārnsa aiziešanas CC atsūkā dirsu, ir vienveidīgs utt.
Nu ko - drīkst nepiekrist?
Visu cieņu dredainim, bet man Kriss labāk patīk SFU. Nu un attiecīgi man CC sāk ļoti patikt sākot ar Gallery of Suicide. Patiesībā tieši Gal of Suic, Bloodthirst un Gore Obsessed man arī visvairāk patīkās.
Kā to varētu izskaidrot?
skaidrojums pirmais: Es neko nejēdzu no mūzikas.
skaidrojums nākošais: Es esmu briedis.

Un runājot par KILL.
Nu sākumā likās tāds drusku apmuļļāts, bet kad paklausījos, tad atklājās ka arī šeit ir tiešām patīkami un gana oriģināli darbi. Piemēram Five Nails Through the Neck, Death Walking Terror Track Fix, Barbaric Bludegeonings sitiet mani nost, bet ka nevaru atklausīties. Nu un visu dziesmu dziesma - Infinite Misery. Labākā albuma izskaņa ever.

Nu jā bet es jau esmu briedis, ko ta es varu teikt..
0
universum, taa vietinja bija Dzelzceljnieku blablabla kultuuras nams, 98. gada kaukaadaa oktobrii, 10.vai...
CC=ideaala muuzika neveelamiem cieminjiem. Vile bij peedeejais, ko nopietni klausiijos. Gallery...aptuveni...toch nevienu gabalu neatpaziitu, kur tie gadi...;)
0
sūdīgi tas ka Fišers neko jaunu ar savu balsi nedara, necenšās kaut kadas jaunas fiškas ielikt, bet turpina močīt vienādā manierē(a nahuj iespringt-albumus tak pērk, tātad cilvēkiem patīk, nafig mainīt to kas patīk), a vot sākumā ar Vile tas vokāls mani baigi paķēra, visi tie garie kliedzieni,CC un Fišers šinī albumā lieliski viens otram pielāgojās, protams ka izvērsās-garlaicigi nav klausīties kaut vai tikai vokālā. nu ja-growls un labas augšas, kuras viņš labi lika lietā-a ko vēl vairāk, nav jau nekāds Danijs Filths kas rūc, bļauj, spiedz, murmina utt.

0
funerallady, jā laikam tā to vietu sauc...tev nu gan atmiņa, pat mēnesi un datumu atcerās
0
"rūc, bļauj, spiedz, murmina"

:))))

murmina...

bla, ku labs. Paldies tev, šitais ir jāatcerās.
0
"jā, ar Barnsu CC bija pavisam cita piegarša"

Es pat zinu nosaukumu tai "piegaršai" - tā ir absolūti vienveidīga un monotona vokāla piegarša. Pasaki vēl ka tādi albūmi kā "Butchered at Birth" vai "Tomb of the Mutilated" spēj turēt līdzi "Vile" vai "Bloodthirst". Gan dziesmu atšķirības/dažādības gan spēka un vokāla izteiksmības ziņā.

No jaunā gan neko neesmu dzirdējis. Bet iepriekšējā "The wretched Spawn" man lielākā daļa dziesmu patika. Tā ka gan jau saņemšos arī šo paklausīties.
0
Faunam taisnība par tiem vokāliem, bet tomēr grinds ar savām vokāla padarīšanām jau ir pavisam cita lieta nekā "parastā" detuha. Fišers jau neko īpaši dziļu, slimu vai siekalaini-cūcisku no sevis nekad nav centies izspiest. Bet klausoties albūmus, kur viņš dzied, nepamet sajūta ka tas ko viņš dara ir "uz pilnu klapi" un ka viņš tiešām "izvēršas". Vienkārši viņš prot pielietot to, kas viņam ir un efektīgi to samaisīt ar kanibāļu mūziku. Izvērsties jau nav obligāti jānozīmē - likt lietā visus iedomājamos un neiedomājamos piegājienus. Izvērsties var dažādi. Galvenais jau ir izvēršanās sajūta nevis izvēršanās īdzekļi, tā sakot. Tā ka es balsoju par. :D

Protams, ja ir īpaša interese par ekstrēmajiem vokāliem, tad interesantāk varētu būt klausīties graindu nekā kanibāļus. Tāpat kā ģitāristiem profesionālā ziņā interesantāks noteikti būs "Individual Thought Patterns" nevis "Scream Bloody Gore".
0
nē nē, un vēlreiz nē! Nu nevar to saukt par izvēršanos, ja tas ir tikai rāmītī ieturēts "ok". Tam pašam Illdisposed un vel n-tajām detuhām ir daudz spēcīgāks vokāls nekā Fišukam. Fišermanns ir tikai viduvējs kēkss, kurš nokļuvis pasaulslavenā grupā. Kā viņš mocās dzīvajā, neesat dzirdējuši? Pilnīgs sausinieks tur nāk no viņa ārā
0
Hehei bez manis ir vēl kāds cilvēks kas uzskata ka pirmie CC albumi ir monotona ļurināšana!

Nu pag ja Fišers ir tik viduvēji neizteiksmīgs, ko tad var teikt par tādiem vokālajiem meistariem kā piemēram Decapitated vai arī Vader piemēram. Man gan Vader patīk un pat ļoti, bet nu tas vokāls ir vismaz NEinteresants, lai neteiktu galīgi garlaicīgs, beztolkā nogurdiošs.
0
Nu neteiktu arī ka dzīvajā viņš izklausītos pēc nez kāda nabadziņa, kas pār lūpu pārspļaut nevar.
0
"Pasaki vēl ka tādi albūmi kā "Butchered at Birth" vai "Tomb of the Mutilated" spēj turēt līdzi "Vile" vai "Bloodthirst"

Jā, ne tikai spēj, bet pārspēj! kāpēc? tāpēc ka manā skatījumā CC līdz pat Gallery Of Suicide albumam ieskaitot konkrēti progresēja. kas man patīk ir tas ka grupa spēj attīstīties, katrā albumā atklāt kaut ko jaunu neizejot ārpus sava muzicēšanas stila. Atrodi 5 atšķirības starp Eaten back to life un Tomb of the mutilated, Butchered at birth un Bleeding, Bleeding un Vile!! Viegli vai ne? a tagad atrodi 5 atšķirības starp Gallery of Suicide un Bloodthirst! neiespējami!
0
P.S. Fišers ir piemērots jaunajam CC, bet kad viņš dzied piem Hammer smashed face..ehh kā tur pietrūkst Barnsa.

0
Var jau protams salīdzināt albumus un grupas pēc plikas plusiņu sistēmas, bet vai tad mēs tādā veidā izvēlamies sev tīkamo? Ķipa plusiņš par tehniskumu, plusiņš par interesantu dziesmas uzbūvi utt.. Man tas monotonais vecais Eaten Back To Life kudiš vairāk iespārda par "krāsaino" Vile
0
protams ka tā m;ēs neizvēlamies tīkamo, tā bij atbilde uz
"Gan dziesmu atšķirības/dažādības gan spēka un vokāla izteiksmības ziņā."
0
"a tagad atrodi 5 atšķirības starp Gallery of Suicide un Bloodthirst! neiespējami!"

Meklē labāk pats tās PIECAS atšķirības. Es domāju, ka atškirību daudzums starp "Bloodthirst" un "Gallery..." ir tieši tāds, kādu dziesmu skaitu rāda atskaņotājs, kad es tajā ielieku "Bloodthirst" disku.
0
The Bleeding the best
0
Protams, ka Fišuks gandrīz apdirsās, pieņemts CC un attiecīgi uz to Vile spieda cik varēja izspiest. Un tas bija viss? Ok, tas jau nav slikti, ka kādam baigi pavelk, bet es atsakos pieņemt šādu vokāla "izteiksmīgumu" un "izvēršanos". Tas man atgādina par Kurtu Kobeinu visu laiku labāko ģitāristu top simtniekā. Lai nu būtu tas Fišers tavā mazajā topiņā, man tomēr daudz garsīgāks šķita vājprāta pārņemtais Krišuks izdziedot:

"Early hours, open road, family of five - on their way home
Having enjoyed a day in the sun, their encounter with gore has just begun
A homicidal fool not knowing left from right, now has the family in his sight
Trying to perceive if he's blind or insane,
he steers his car into the other lane"

Nekā apņēmības pilnais Žoržiks ar vienādi ieturētiem, atstrādātiem sēcieniem, kas nolēmis nepievilt uz sevi liktās cerības, spiežot maksimāli cik nu var no sevis, vaig vai nevaig, stipri sitoties sirsiņai, pēc ilgpilniem mēģinājumiem spoguļa priekšā.

Esi dzirdējis Fornicator? Viens no debešķīgākajiem vokāliem. Fišers nemūžam savu teatralitāti nespētu uzdzīt līdz tādam līmenim. Kautkā baigi brutaļikiem ir raksturīgi tie iestrādātie vokālie iestudējumi, kas visi skan pilnīgi vienādi. Fišers, Hujišers, Petišers, kāda atšķirība, visi vienādi. Galvenais ir stipri jo stipri sažmiegt mikrofonu dūrītē un sparīgi jo sparīgi vicot to kaklu uz riņķi, lai publika varētu novērtēt šos superīgos vokālās izvēršanās paraugdemonstrējumus. Phe! Viss jau ir baigi forši, līdz tas tiek ņemts par paraugu un celts saulē kā baisākais brīnums. Tad tas paliek skumji. Un tad arī onkolis Fauns paliek skumjš un grib iet čučēt. Ar labu nakti.

:(
0
Tas instrumentālais gabals toč bij lielisks. Bet visādi citādi piekrītu vairumam - garlaicīgi.
0
Nu labi nav Fišers nekāds ūber dūber vokāla maniaks un tā poza ar vienu kāju uz tumbas končos arī tāda kā muļķīgi stīva liekas. Nesaku jau ka viņš ir "baisākais brīnums" bet vienalga klausoties pirmajos albumos man iespaids par teksta esamību rodas tikai skatoties uz to, nevis no Bārnsa uberākās burbuļošanas. Laikam tāpēc arī man tas Fišers pie CC patīk vairāk kā Bārnss, jo viņš pasaka vārdus maķenīt skaidrāk un līdz ar to rodas ilūzija ka dzismai ir saturs. Jo galu galā ja es gribētu jūsmot tikai par vokāla īpašo kviekšanas tehniku tad es klausītos to pašu Crist Denied, Screaming afterbirth, vai kko tādā garā.
Pie tam dirst ka Gallery of suicide neatšķiras no bloothirst ir tā pat kā teikt ka žirafe un degunradzis ir praktiski viens un tas pats. Nu jā abiem tak ir četras kājas un aste.
0
sit mani nost, bet es no "Bārnsa uberākās burbuļošanas" saprotu vairāk, nekā no Fišija
0
OK naču tūlīt dabūsi.
0
"Pie tam dirst ka Gallery of suicide neatšķiras no bloothirst ir tā pat kā teikt ka žirafe un degunradzis ir praktiski viens un tas pats. Nu jā abiem tak ir četras kājas un aste."

Nu tu dod...

Tas drīzāk ir tā kā atšķirt kalnu antilopi X no piekalnes antilopes Y

Protams, ka antilopu spečuki nenosmiesies par nūģiem, kas nespēj atsķirt šīs pilnīgi dažādās antilopju pasugas, bet tiem kas katru dienu nesaskaras ar antilopēm, droši vien radīsies problēmas, tev tā nešķiet? Savukārt lielragu kalnu kazu ZED atšķirt no piekalnes antilopes Y spēs arī kautkāds kreisais ornitologs, kurš savu dzīvi ir veltījis neticamajām sarkanspārnu ķeizarspilventiņu pasugu īpatnībām.
0
Bļa, ģeniji jūs visi. :DDD Bet es noklausījos vēlreiz to Kill, un man domas izmainījās pa 169 grādiem! Mmmm, īsta odziņa.
0
"...apņēmības pilnais Žoržiks ar vienādi ieturētiem, atstrādātiem sēcieniem, kas nolēmis nepievilt uz sevi liktās cerības, spiežot maksimāli cik nu var no sevis, vaig vai nevaig, stipri sitoties sirsiņai, pēc ilgpilniem mēģinājumiem spoguļa priekšā."

Jā, tas tik noteikti bija skats! Žēl ka neredzēju... tos mēģinājumus spoguļa priekšā. :D
0
A ko man darīt ja man kanibālu mūzika daudz labāk patīk sākot ar 96-to gadu? Ieskiet kādus variantus. Kā man tagad rīkoties?
0
Kā rīkoties? Es tev varu pateikt kā rīkoties. Vari mēģināt laicīgi palīst pie Jankas zem sedziņas, kad mēs ar Malēju atkal griezīsim "The Bleeding"

Bet ja nopietni, neviens tak nesaka, ka tas ir kautkas slikts, man pašam stāv arī tie virs 96 albumi, vienīgi kautkā roka neceļās viņus cepināt. Starp citu, "Gallery Of Suicide" bija mana pirmā sastapšanās ar tik brutālu muzīku uzreiz pēc Napalm Death. Es domāju, tāda nopietna sastapšanās. Blīdings bija dzirdēts agrāk, bet protams, ka ne sūda nesapratu ar savām maigajām austiņām. Tā kā, nulle problem. Bet Fišers ir nīkulis un ne es tur pie vainas.

Ā, un vēl par vokāliem runājot, iečekojiet šitādus brutaļikus: Guttural Secrete "Gartistic Creation With Cranial Stumps" (2004)

Gardum gards. Lūk to es saucu par izvēršanos. Muzons arī ņammīgs pēc vella, ar čūpstīgu skaņu.
0
Un atcerieties pēc tam, kurš bija tas, kas parādīja jums Guttural Secrete, kad baudā sāksiet sevi glāstīt.
0
Man ir viņu DVD koncis... iemetu aces un zin nekas tur nav....
0
Tas jau kā ar vecu draugu. Visu laiku viņš kaut ko jaunu dara un dara, vairs nevar ne izsekot. Interesantāk bija, kad iepazināties. Es domāju, ka tie, kam 'Kill' ir pirmā kanibāliskā pieredze, atradīs tur daudz inčīga. Albums galīgi nav slikts.
Kad CC pirmoreiz dzirdēju, domāju par vokālu - lūk, šeit džeks dara līdz galam. Un vēl tagad tā domāju. Man tomēr liekas, ka Fišers vairāk grib taisīties par foršu džeku un, jā, izpildīties, bet ne līdz galam.
0
Ok ja runājam par pirmo kanibālistiskās nevainības zaudēšanu tad taisni Bloodthirst bija mans pirmais CC albums (viens no 3 orģinālajiem diskiem kas man vispār ir). Nu un tad iznāca tā, ka nākošais bija Gallery OF Suicide. Un ja nu tāpēc es esmu kļuvis par kalnu antilopju sugu spečuku, tad laikam man ceļās jautājums par atšķirībām Butchered at Birth un Tombs of the mutilated starpā, jo man šķiet ka kāds savukārt tur ir pārāk liels antilopju pazinējs. Jā un es laikam arī līdīšu zem segas, jo 1996. gads ir tas ar kuru sākas mans CC patikšanas periods.
0
Ok ja runājam par pirmo kanibālistiskās nevainības zaudēšanu tad taisni Bloodthirst bija mans pirmais CC albums (viens no 3 orģinālajiem diskiem kas man vispār ir). Nu un tad iznāca tā, ka nākošais bija Gallery OF Suicide. Un ja nu tāpēc es esmu kļuvis par kalnu antilopju sugu spečuku, tad laikam man ceļās jautājums par atšķirībām Butchered at Birth un Tombs of the mutilated starpā, jo man šķiet ka kāds savukārt tur ir pārāk liels antilopju pazinējs. Jā un es laikam arī līdīšu zem segas, jo 1996. gads ir tas ar kuru sākas mans CC patikšanas periods.
0
Par Cannibal Corpse "Kill" - vo noklausījies šo esmu jau kādas reizes 8 3 dienu laikā un - nekā nav palicis galvā, nekas nav aizķēries... vispār. Nu jā, droši vien esmu popmūziķis, kam prasās melodijas u.t.t. BET - ja es tā patinu bildi atpakaļ uz "Butchered At Birth" un pavisam noteikti "Tomb Of The Mutilated" tad uzreiz prātā ielec vairākas vietas un frāzes un iespēles no šiem laikiem.. Nu par "Skull Full Of Maggots" vispār nav vērts runāt... Jā, "Vile" arī ir ļoti forši klausīties... A pēc tam... hm.. es "Gallery....." tā arī nenoklausījos līdz galam un nākamos (cik tur viņi ir) neesmu nevienu dzirdējis tālāk par 3-4 dziesmām... Šis "Kill" šķita interesants 2 iemeslu dēļ:
1. produced by Erik Rutan
2. Rob Barret atgriešanās
nu jā - viss ir uztaisīts īsti, lai būtu patiess kill-ings - Rutans ir noprodjūsingojis godam un skan tiešām efektīgi, masīvi, viss ir tur, kur tam ir jābūt, gičas ir zvērīgas, bass patiesi maļ visu savā ceļā, nu bungas arī, Mazurkēvičš kārtējo reizi parāda - "that's how you have to play brutal death metal fuckers"... pilnīgi neapstādināma brutalitāte... tik tālu viss ir zaibis, bet tad - albumā manām ausīm tiešām nav kur aizķerties... tiek močīts un gruzīts, ubertehniski gājieni, bet nav nekā no tā agrākā gaļisma, no tās zarnu griešanas ar rokām - tagad tas viss tiek darīts tikai pliki tehniski, ietilpinot katrā dziesmā tik daudz nošu, cik vien var, vai pat nevar... Pārāk sablīvēti un auksti, manuprāt...
Par Chris Barnes vs Corpsegrinder Fisher runājot - piekritīšu tiem, kas ir par Bārnsu... Nu labi, sen tas bija, bet tomēr - Fišers ir zaibis, bet Bārns kaut kā tomēr vairāk to izdarīja ar garšu... Es neko daudz nezinu par growl-ingu, spriežu tīri pēc tā, ko interesantāk klausīties.... un man Six Feet Under "True Carnage" ir daudz daudz interesantāk klausīties nekā, piemēram "Boodthirst"...jā, protams, mūzika daudz tuvāka tiem Siksfītiem manai uztverei, bet 75% tomēr ir tas faktors, kā Bārns tur ir ierukšķējis...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas