Ancient Rites - Rvbicon
0
Tā lūk - novilku jaunāko beļģu grupas Ancient Rites ražojumu "Rvbicon" (2006)(oficiālais izdošanas datums 15.05.2006), un, zin, esmu visai sajūsmināts. Jau iepriekšējais, "Dim Carcosa" bija baisi labs, un cerības uz labu turpinājumu ir attaisnojušās pilnībā. Stils nav mainījies, tas pats grūti definējamais, tipa epic pagan blackened speed vai kaut kā tā :D Taisni vai var just zobenu šķindu, klaudzošas vāles un auļojošus zirgus - enerģiska, melodiska, episka oda pagātnes kaujām, no Senās Romas līdz krusta kariem. Pagaidām šķiet, ka šis albums ir jau atķeksējams starp pretendentiem uz gada labākajiem. Silti iesaku.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Paldies - jau vairāk kā 2 nedēļas ķeru kaifu :)
Arī manā TOP3 no šāgada metāla ir nogruntēts uz doto brīdi.
0
Viņš tā arī rakstās? ar V nevis U?
0
Iečekosim, iečekosim...
0
Uz albuma vāka rakstīts ar V.
www.ancientrites.be/news/Rvbiconsongs.h...
0
izklausās labs vajadzēs iepazīties. a kāds vokāls, nav gadījumā kau kāds spalgais?
0
^^^ palasi, ko Intars uzrakstija:
"epic pagan blackened" -= kur šeit var būt spiedzīgs vokāls...

vispār es brīnos, ka Latvijā šī grupa ir tik mazpazīstama...

Beļģijā viņiem ir tāds pats status, ka Skaiforgeriem šeit...

es ieteiktu iepazīties arī ar agrīnajiem darbiem, piemēram "Blasphemia Eternal" un kā arī ar 2004 gada DVD - "And the Hordes Stand as One".
0
Intars rakstīja "tipa epic pagan blackened speed vai kaut kā tā" un tas speed bij tāds aizdomīgs ka tur pie stūres varētu būt kāds lucaturilliveidīgais
0
neaaaaaaaaaaa :)
0
Ir o.k. tie Ancient Rites, man patīk. nupat nokačāju paklausijos, biki līdzīgi Therion jaunākajiem albūmiem.
0
Sorry veci - tur vispar neka kopīga ar Therion nav... Therion is popsa ar popsas backgroundu :) Ancient Rites pedējais albūms, vienīgaia, kam kaut cik nedaudz ir līdzīgs, ir Bal-Sagoth...
0
Lai būtu popsa Therion ;)sen netiku šos klausijies.
Vispār interesanti- metal archivos ir rakstīts rubicon ar U bet uz vāka ir rvbicon, laikam aizguvums no latīņu valodas...tas v burts.
0
Tas ir U burts, ko raksta kā V ;) Vokāls lielākoties ņurdošā balsī ritmiski skalda tekstu, pārmaiņus ar tīro dziedājumu, bet spiedzīgs toč nekur nav. Agrīnais stils šiem bija samērā bleķisks, bet vēlāk palika tīrāks un episkāks.
0
Feins, tieshām feins skaņdarbs. Klausies un vietām pat pavek tevī aiz kādas melanholiskas stīgas tā, ka vai rūgta asara acukaktā notrīsuļo. Jopcvai, kur mans vectēva zobens! Un lai tie sievišķi nemaz nestājas ceļā, tam mūdzim tik pat stundas skaitītas ..
0
Kursh tur Therion par popsu nosauca? Hydrām zobi jo asi, uzmanies ..
0
Es nosaucu THERION par popsu :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas