http://ankh.id.lv
0
Es nesen atklāju šito portālu. Tur kāds no jums arī ir? Par lapu var teikt tikai pozitīvo - saturīgas sarunas, atsaucīga administrācija un tiek uzturēta pastāvīga kārtība. Turklāt tur viss baigi strauji attīstās :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Esmu gan...
bet diesko bieži neiegriežos, nav tur sakarīgu sarunu... un pārāk daudz postotāju.. nevar tikt līdzi sarunai...
nepatīk man tur, bet šad tad iegriežos...
0
mhm, es ari esmu tur niks Arturs.
bet rerti kad tur ko poustoju. bet ta palasities ir interesanti.
0
Hei, Zipak, Tu pirms laika runāji savādāk! Kas tad noticis, ko? ;D
0
nuj ā, bet laiki mainas... un kautkā līdz galam neiepatikās...kā arī nav īsti laika izsekot tur visam līdzi... un tēmas nav diesko labas... ;P
0
Nav labas tēmas? Hmm.. labāk tad būtu teicis, ka Tevi neinteresē tādas tēmas, jo citiem tās varbūt ir pat ļoti labas tēmas. Vispār jau tēmas var veidot arī pats :P
0
Man sarunas tur pārsvarā liekas pārāk bērnišķīgas, dažkārt pat muļķīgas un uz tīņu kompleksiem jājošas, kā arī diskutēts tiek par (man) pašsaprotamām lietām, tāpēc nekāda interese nopietni diskutēt iekš Ankh nav. Dažkārt gan piekāpju tur izklaidēties.
Bet lapas ideja ir laba, tāpat arī auditorija Latvijā tai ir visai plaša.
0
"pārāk daudz postotāju.. nevar tikt līdzi sarunai..."

nu tu dod. psc. nevar tikt līdzi sarunai - tas ir tad, kad kamēr tu uzdrukā (ne sevišķi garu) atbildi, pirms tevis jau paspējuši kādi pāris iepostēt - tur nekas tamlīdzīgs nav novērojams. Turklāt tur par iepriekš teiktā citēšanu, kas šādā situācijā būtu absolūti nepieciešams, lai varētu saprast, kam atbilde adresēta, tur lamā no biksēm ārā...
0
Piekrītu par to citēšanu. Nesaprotu, kāpēc to aizliedz, tas ir absolūti iracionāli un diskusijas pārvērš nesaprotamā putrā.
0
nu kā nevar.. nu vo šitā... es tur ierakstu kautko... nākošajā dienā ieeju un tur jau pierakstīts pilns ar kautkādu blefu... vo tā.. un lasīt kautkādu tukšu samu kulšanu vairumā, zin negribas...
0
nu kā nevar.. nu vo šitā... es tur ierakstu kautko... nākošajā dienā ieeju un tur jau pierakstīts pilns ar kautkādu blefu... vo tā.. un lasīt kautkādu tukšu salmu kulšanu vairumā, zin negribas...
0
"Man sarunas tur pārsvarā liekas pārāk bērnišķīgas, dažkārt pat muļķīgas un uz tīņu kompleksiem jājošas, kā arī diskutēts tiek par (man) pašsaprotamām lietām, tāpēc nekāda interese nopietni diskutēt iekš Ankh nav.(..)"

Negaiss, vai nu Tu esi stipri pāraudzis intelektuālajā ziņā vai arī lielākā daļa pasaules iedzīvotāju ir bērnišķīgi un muļķīgi.

Runājot par citēšanu, aizliegts ir citēt pilnu iepriekšējo ierakstu. Kas tur tik iracionāls - viens runā, nākošais atbild. Protams, ierakstus, kas nav uzreiz pēc atbildes, DRĪKST CITĒT!

Zipak, beztēmas tiek dzēstas vai pārnestas uz jaunu tēmu. Nesaturīgi ieraksti arī ir aizliegti!
0
Lab lab Darkheart labs tas tavs forums. ;D
0
1 un 2, Darkheart, 1 un 2. :)

p.s. Skaidrs par to citēšanu, bet vienalga, kāpēc tāds ierobežojums? Tas tak vietu gandrīz vai nepatērē.

Es, piemēram, daudzreiz citēju iepriekšējo ierakstu, lai tas augšējais to neizmaina. Tādā veidā mans arguments netiek izķēmots vai padarīts mazāk efektīvs.
Un, pat ja viņš izmainītu, orģinālais ieraksts, uz kuru atsaucos, vienmēr būs saglabāts manā ierakstā kā citāts, tātad ārpus orģinālā rakstītāja varas.
0
Ha-ha, cik tad Tev liekas apmēram procentuāli liels tas muļķīgo un bērnišķīgo ļautiņu slānis? :D

Tas citēšanas ierobežojums tikai loģisku apsvērumu dēļ, jo, manuprāt, muļķīgi un neloģiski ir taisīt citātu, ja citātā rakstītais ir redzams turpat nedaudz augstāk. Un arī dažkārt vieta tiek nevajadzīgi aizņemta - ne tik daudz datubāzē, bet vienkārši vizuāli.

Jā, teorētiski pastāv tāda nelietīga tekstu izmainīšana. Taču vēl neesmu saskāries ar šādu problēmu. Ja būs vajadzība, izdarīšu izmaiņas foruma noteikumos.
0
iegāju, piereģistrējos. man tīk tā štelle :)
0
popcorn darkside edition
0
..noteica indivīds, kas no apspriežamās tēmas nekā nesaprot.
0
>:)

kura buutu taa teema? es par attiistiibas faazi nejau teemu. apzinjas attiistiibas faazi.
0
baigi daudz visādi noteikumi kas jāievēro. nedaudz tāda sajūta ka forums ir runāšana taka bērndārzā audzinātāja uzraudzībā. don`t do that, don`t do this.
0
ha, pirmo reizi forumu ar noteikumiem redzi? :D Nekāda bērnudārza nav un nebūs. Ja kāds gribēs, lai ar viņu auklējas, nekas nesanāks! Taču, ja gadās tādi, kuriem vajadzīga bērnudārza disciplīna, ilgi tur neuzturas :D
0
ir ir jau taa noskaņa tur bisku savādāka...visi tie teikumi tādsi apdomāti ...toleranti...noglausti..... jau jaabvūt kaukaadiem ...ja gribi runāt pa tēmu...ja ne ..gribi vnk ķēmāa pieseest pie kompja un kauko uzdrukaat tad labaak truumetaal:D
0
nu truumetaalaa nav vairaak bezteemas kaa tur tikai sheit neviens nepretendee uz kautko dzilju un nopietnu un ar to arii labaak
0
Normāls forums, nesaprotu par ko tur piesieties.
0
Ja uzrodas kas jauns un nepierasts, konservatīvajiem vienmēr gribas pēc iespējas labāk nozākāt :D
0
nenozaakaa - saku - paaugsieties un buus viss labi - tagad tikai drusku smiekliigi izstaas bet tas labi jo smieties un priecaaties = veseliigi (gotiem to laikam nesaprast MUAAAAHAAAHAHAHAHHAhAhAhAH ahha)
0
Kas kuram smieklīgi. Man, piemēram, smieklīgi liekas, ka Tu uzskati, ka iekš ankh.id.lv ir savākušies tikai goti, kā arī Tavi uzskati par to, kādi tad ir tie goti. Nu, labi, mazās melnās vēngraizītājas meitenītes laikam vainīgas pie šiem stereotipiem, bet šā vai tā šādi uzskati nenorāda uz augstu intelekta līmeni.
0
ai, beidziet aiztikt veenu graiziitaajas, bezprobleemu nobriedusie veiksminieki...
0
dod iemeslu :D
0
man iespeejams ar gotiem vairaak sakara nekaa tu domaa bet tas taa pohuj. tas ka cilveeki nepanes kritiku nenoraada uz augstu intelekta liimeni :) dabuu sev kaadu humora izjuutu vai kauko taadu... piiiiiis (off)
0
funerallady, ja arī iekš Ankh ir reģistrējušās kādas mazās vēnu graizītājas (gan jau ka ir), tad viņas sarunās nepiedalās. Ja kādam interesē, ko Ankh dalībnieki domā par vēnu griešanu, tad lūdzu:
www.ankh.id.lv/viewtopic.php?t=55...

†††, ja nezini, ir konstruktīva un destruktīva kritika. Par to, ka konstruktīvas kritikas pieņemšana ir laba lieta un pieņemama cilvēkiem ar daudzmaz augstu intelektu, piekrītu, un arī humora izjūta šādas kritikas gadījumā man ir pietiekoša. Taču Tava kritika nekādā ziņā nav konstruktīva un attiecībā pret mani - arī destruktīva tā nav. Visdrīzāk tā ir bezjēdzīga un neargumentēta uz stereotipiem bāzēta subjektīvā viedokļa paušana.
Nestāsti, ka man nav humora izjūtas - Tev labi izdodas manī izraisīt smaidiņu un jautru garīgo ;)
Nu, labi.. ja piiiis, tad piiiis - off, on, out, under, left, right, down, up and straight ahead ;DD
0
Jums tur vajadzēja ar hip hpou nodarboties tanī lapā, pz. iebaro visādus sviestus.
0
Visnotaļ objektīvs un argumentēts viedoklis :D
0
jaa darkheart zinu bet ir veel treshaa - dekonstruktiiva :) un kaapeec nebalstiit kritiku uz stereotipu ja kritizeejamais objekts tajaa iekljaujaas pilniibaa. un subjektiiva jaa jo kritika ir iespeejama tikai subjektam analizeejot objektu taapeec nenoveershami buus subjekta apzinjas darbiibas produkts. soooo tas ir neizbeegami. un vispaar man liekaas ka tu afishee savu augsto intelekta liimeni. tas arii izraisa smaidinju bet vispaar pohuj es jau pieseejos tikai aiz nekodariit :)
0
Nu, es jau nemaz neafišēju, tā tāda parasta ikdienas runāšana vien ir, kaut arī pārējie tuir nez kādu baigo gudrību saskata. Nu labi, tad jau mums te nav vairs ko runāt :)
0
Starp citu, iesaku paskatīties cik mēs nelaipni pret mazajām HIM fanītēm, kas ir šokētas par mūsu "attieksmīti":
www.ankh.id.lv/viewtopic.php?t=622...
0
un ļoti slikti ir ar to attieksmīti. kā jau visur. Kad kāds uztaisīs forumu īstajām vēnu graizītājām un Him fanēm?
0
Nu, lieta tāda, ka tādas mazas meitenes pašas nespēj uztaisīt pašas kaut ko, jo trūkst zināšanu IT jomā un nevienam prasmīgākam arī nav vēlmes ņemties ar tādām nodarbēm. Laikam šis ir labākais, ko bērni spēj paveikt:
s15.invisionfree.com/HIM_forever/index.p...
0
nez, kas ir labāks - 14-gadīgas HIM fanītes vai tikpat veci tr00lekļi, kas KLAuSĀs tikai ĪSTU BLEKU, BĻEĢ! un vēl ARĪ PORNGRIND, kas Baigi IepeR, bļēmaukas! Menovāre rulzs!
0
Hmmm.. tad jau labāk HIM fanītes :D
0
Te runā par trūmetālu, var būt interesē?
ankh.id.lv/viewtopic.php?t=883...

0
tā kā no tā foruma esmu "izraidīts", uzrakstīšu šeit savu viedokli par truemetal vs. ankh tēmu
Taisnība ir tiem, kas izceļ trumetal brīvību un anarhiju - un es personīgi neesmu patīkamākā forumā par šito sarkano uzturējies ne latviskā, ne citvalodiskā (ferrum.lt vēl ir ok, bet visur citur cenzūra vairāk vai mazāk, bet žņaudz nost un viss)
Teikšu atklāti - tādās vietās kā Ankh.Id.Lv jūtos stipri līdzīgi galvenajam Orvela distopijas '1984' varonim - Grozies kā gribi, agrāk vai vēlāk Lielais Brālis tev kaut ko piešūs, kaut vai maindkraimu, un atņems cepumu :D
0
*antiutopijas
0
ankh.lv

pašonanācijā ieslīdzis pāraugušu post-emo ņudzeklis ar vīziju par dziļajām, drūmās pārdomās ieslīgušām goth nakts būtnēm. Jo mēs klausamies nighwish un depeche mode un dusmīgi skatamies uz sakoptām meitenēm pie kluba.

LOL. Lai dzīvē veicas viņiem.
0
citāts no turienes:

Delfu un truemetal saturu maitā pati Delfu un truemetal kopējā audience. Vismaz man šķiet mazliet interesanti, cik inteliģenta un saprātīgu eksistenci nulltelpas ietvaros turpinātspējīga izrādītos Ankha publika (atņemot ierasto pokefona troksni, kurš, tiesa gan, pamanās izpausties arī jau esošajā komunikatīvajā telpā), ja tai piepeši parādītu vēl vienas durvis, ar uzrakstu "Nedaudz citāda brīvība".
0
Man labāk patīk šitais :DD

<offtopic>
Sonja uzrakstīja:
Citāts:
Kāpēc pēc pīpēšanas gribas kakāt?

Diezgan jau nožēlojami.

Tu vari atbildēt? Es nē. Smile
</offtopic>
0
Kretinē tas portāls. Nesen tur tikai ielīdu. Uz tēmu "ko tagad klausies" sarakstiju grupu nosaukumus vienā rindā un to postu vienkārši nahrenizēja. Un citējot albuma nosaukumu angliski viena no 500 administratorēm man piepisās par to kas un kuros gadijumos jāraksta angliski. Ideāls portāls komleksainiem krānu mēritājiem un i-neta "till death" viedokļu aizstāvētājiem varenā admina paspārnē.
0
A davai uzrīkojam sava veida "sparingu" Truemetal vs Ankh ?
Uzvarēs tas, kas 'emo'cionālāks :0

Bet ja nopietni - nu lai jau bērni priecājas tajā portālā, jo te ir daudz lielo onkoļu, kas viņus apbižo un nesaprot. Kā nekā, katram ir jātrod sava smilškaste, kurā spēlēties... es, redz, te kūkas no formiņām cepu :)
0
Brīvības ierobežošana == `not cool, mēn`

oi, angliski.
0
turklāt kroplā angļu valodā.
0
hipiju valodā
0
Stulbums.
0
pretigais emo kidu saits,registrejos tur briidiatpakalj..visi taadu uuber truu un tumshie iivili ka m,an bail palika:D
0
Kā atveru to lapu, tāda grūtsirdība pārņem, ka nevienam postam neesmu sadūšojies. Uz foruma sadaļām palūkojoties vien - kas tik tur nav: mūzika, metāls, cita mūzika, par mūziku vispār, kultūra un vēsture, psiholoģija un ētika, filosofija, mistika, zinātne un daba, stils un mode, utt., u.t.jpr.; galvenais - visās sadaļās vieni un tie paši cilvēki sēž; plaša, suka, profila speciālisti...
0
ankh sis tas interesants paradas progresiva ir pz sistema
ta citadi es nez tiesham besi dazhu modu ambicijas piem ja uz tevi uzedushies tad nekas nebus gana labs lai tu varetu palikt

es jau vienreiz izteicos ja nemaldos par exorcistu
the darkheart ar nav ipashi labsk samejam patik piit berniskigas spelites lai sajustos imba kruts
0
Veči, jūs man liekat justies lepnai, ka tur ar visiem tiktāl sakasijos, ka atlika vien viņus pasūtīt na***.

Manuprāt tur gan ir tikai un vienīgi viena problēma- tie cilvēki veido sektu, klubiņu, organizāciju (sauciet kā gribat). Un rezultātā visi grib savstarpēji ieziepēties- daži uzbrūkot mazliet citādāk domājošiem, daži mētājot komplimentus, daži skolnieciskā centībā visu cenšoties padarīt "pareizu".

Mana pieredze ar viņiem bija tāda, ka visiem ļoti patiku, līdz sāku likt lietā profesionālās iemaņas literatūrā- moderējot literatūras sadaļu neļāvu beztolkā dirsties uz jauniņajiem un nesaudzīgi recenzēju lielāko daļu darbu, ko slavēja vairākums. Rezultātā es tiem "gōtiskajiem" wanabe literātiem piegriezos līdz baltām pelītēm un man viņi.
0
es nesaprotu, kas ar šo dāmu nav kārtībā, ka sava attieksme tik uzstājīgi un vairākkārtīgi jāpasvītro. HERESY, es par tevi runāju?
0
bet vispār piekrītu infestus

ankh.id.lv/viewtopic.php?t=810...
0
p.s. tas shadowmakers = ex-iatollah ;;))
0
nefolk - da kam tas viss interesē? ..
0
nezinu.kas interesē tevi?
0
tie pokemoni toč nē. mb es pats esmu pokemōns kas dzer siltu sidru ..
0
blje aiziet jau pokemonu abreviatūras -> mb ...
0
Tāda sajūta, ka tur visi uz visiem vai vismaz uz kādu caur kādu apvainojušies. Apziņā zīmējas tādas kā tīklveida struktūras... mož grafi...
0
a man tur nav pat neviena ogle un esmu tur kopš aizsākumiem :P
0
Apskatījos portālu, par kuru ir runa, un piekrītu tiem, kas saka, ka apjoms un struktūra ir nesagremojams vismaz viena cilvēka apziņai.

Acīmredzot tā ir īsta vide cilvēkiem ar apziņas dalīšanos u.tml. psiholoģiskām komplikācijām - bezdarbniekiem (tātad studentiem, skolniekiem un/vai vieglo narkotiku lietotājiem), jo cilvēks ar normālu darbu nebūtu spējīgs tam visam izsekot līdzi. Struktūra tā kā pieciem romiešu leģioniem - katram pa kārtībniekiem, par labu karošanu var nopelnīt medāli (cepumu), par disciplīnas neieivērošanu medāli publiski norauj un iespļauj sejā :))

Sevi neuzskatu par "tumšo", tāpēc labāk tādās vietās var iestigt - nu, kas labs var nākt no tumsas? Gaisma? Sorry, bet bullshits :D
0
> A davai uzrīkojam sava veida "sparingu" Truemetal vs Ankh ?
> Uzvarēs tas, kas 'emo'cionālāks :0

Saliekot kopā heresy un stupid_stupid teikto, tas varētu izskatīties šādi:

KiberLeviatāns vs. Konans the Barbars

(es domāju šāda sparinga iznākums būtu skaidrs... Katras galvas, ko Konans nocirtīs vietā izaugs 9 jaunas, pie 666ās galvas viņš piekusīs un KiberLeviatāns nocirtīs vispirms viņa kājas ar savu dzelkšņaino asti, pēc tam izārdīs iekšas ar saviem dzerokļiem, nu vienvārsakot, xana būs ir Konanam, ir viņa zirgam)

Alternatīvā versija (melodramatisko sparingu cienītājiem) varētu izskatīties apmēram šādi (Ankh pārstāv vienradzis, trūmetāl tas pats karakters) --> superfantasy.nemirst.lv/?var=comic&arch=com...
0
bļ,.laža,man tā otra nocirtīs vietā vajadzēja rakstīt nopļaus via kkko tādu, nav labi atkārtot epitetus >:)
0
man tikai sajusmina fakts ka trumetals tikpat ka bez administracijas iztiek un spej eksistet bet ankham pat ar 20 modiem
nepietiek
vispar patik dazi pokemodi tur :D
aa un nervozie Negaisa māsas izlēcieni tur bija kalngals visam.
0
4ui, bobij, tu jau arī labais...
par šito tirgu vari atbildēt?
ankh.id.lv/viewtopic.php?t=858... :D
un kura tur skaitās negaisa māsa?
0
Saranda

nesaprotu par ko man butu jāatbild
!
0
veel man patik teeze ka no ankh nebano nikus bet gan cilvekus :D
to laikam izteica darkheart
interesanti tikai rodas jautajums vai Armands izire mossad satelitus ka zin visu par konkretiem lietotajiem un kas vini par cilvekiem :D
0
Orientēties tur ir pagrūti, bet gadās rēcīgas lietas: ankh.id.lv/viewtopic.php?p=208...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas