Scorpions
0
Vācu roka grandi THE SCORPIONS šonedēļ izdos jaunu albumu.

"Unbreakable" būs grupas 20-ais studijas albums tās 35 gadus ilgās pastāvešanas laikā.
SCORPIONS 1969.gadā Hanoverē dibināja ģitārists Rudolfs Šenkers, kurš joprojām ir grupas dalībnieks. Dziedātājs Klauss Maine grupā darbojas kopš 1971.gada.
Ģitāristu Matiasu Jābu joprojām var saukt par jauniņo - viņš grupā ir tikai 25 gadus, nemaz nerunājot par bundzinieku Džeimsu Kotaku, kurš pievienojās SCORPIONS 1995.gadā, un pirms pāris mēnešiem pienākušo basistu Pāvelu Macivodu.
Runājot par albuma saturu, grupa, kura pāris iepriekšējos albumos jau devās deju mūzikas virzienā, nu esot atgriezusies pie saviem pirmssākumiem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
BTW, šis albums nesūkā (ko nevar teikt par dažiem iepriekšējiem). Un tas jau vien ir milzīgs brīnums un panākums :)
0
Nu super, tad jau laikam jāiet pirkt (jox)...
0
vosemidjesatie govno - atstoi pidarskij!!!
0
pac tu esi actoj!!! '70 muuzika slauka visu dziivo no zemes virsas.... un visus urlikjus samalj miltos.... (tici man)...taapeec jau tev nepatiik un tu bljausties!
0
Starp saviem laikabiedriem un līdziniekiem viņi ir vieni no labākajiem, ja ne paši labākie. Es gan viņiem blakus vēl lieku Guns n Roses. Viņi ir mani favorīti
0
Laba klasika, lai gan man labāk patīk heavy klasika nekā hardrock klasika. Par jaunajiem ierakstiem - nezinu, kaut kā nesajūsmina!
0
:) A man "Eye to eye" patika:)
0
Atklāti sakot šie jaunie ieraksti mani īpaši nesajūsmina, jā saprotams, ka katrs naudu pelna kā var, šai gadījumā runa ir par Scorpions pdiviem pirmspēdējiem albūmiem. Tik komerciāli popsīgi viņi vēl nebija bijuši, bet uz šo divu albūmu fona pēdējais albūms ir labs, kas tiesa tas tiesa.
0
Šausmīgi sen nebiju klausījies savus bērnības elkus, izdomāju paklausīties, kā šamiem iet dzīvajā un biju patīkami pārsteigts - viss ir augstā līmenī un Klaus Meine dzīvajā izklausās pārliecinošs.

www.youtube.com/watch?v=rJrB4MNFos8...
0
Arī vieni no tām grupām, kura jau kuro gadu sola ar atvadu tūrēm izbeigt savu radošo darbību uz skatuves, bet kā nesanāk, tā nesanāk...
0
Arī vieni no tām grupām, kura jau kuro gadu sola ar atvadu tūrēm izbeigt savu radošo darbību uz skatuves, bet kā nesanāk, tā nesanāk...
0
Īst nesaprotu, kāpēc viņi atvadās, ja dzīvajā joprojām viss ir štokos.
+1
Tie celta cena. Jaunāks ne1s nepaliek. Atvadu tūre (jā, tur nauda, emocijas) ir kas īpašs gan dalībniekiem, gan faniem. Bez emocijām nevar :-)
p.s. kad LV bija Def Leppard (2003.g), tad nekas mani neparāva. Nu nevar tikai atspēlēt. Pēc koncerta nebija nekāda gandarījuma un pēc tā arī nolēmu galočkas pēc koncertus neapmeklēt.
0
Atcerējos, kad Ozzijs 1991. gadā pēc No More Tears paziņoja, ka dodas pēdējā tūrē No More Tours tour. Nu neko, 24 gadi pagājuši, bet vēl viss notiek :D
+1
Hmm, izlasīju savu postu pirms 11 gadiem, vispār neatceros, tos albjus he he, tik mistiski lasīt tik vecus postus un pie tam sevis rakstītus ;) Būs ar jāuzliek Scorpju pilnā liste un jāpaklausās
-2
Cerams,ka shitos vacu shlageristus vairs neaicinaas uz Letlandi....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas