kāpēc black ?
0
Sanāca noskatīties vienu īsfilmiņu par Norvēģu black metālu un kārtējo reizi sākumā nāk ņirga, bet pēcāk tāda šķebība sajūta vēderā rodas. Joprojām tiek runāts par baznīcu dedzināšanu, sātanismu un sazin vēl kaut ko, tā i neko jēdzīgu par pašu mūziku nepasakot. Tā vien šķiet, ka vai ik katram ir kas sakāms, problēma vien iekš tā, kur paliek pati mūzika ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
masu mediju čomi joprojām uzdod stubus jautājumus...Labākājs piemērs mažru stūlbumam ir grāmata "Lords of Chaos". Vajag mazāk klausities ko stasta par blacku masu medijas...labak lasīt andegraunda pressi
0
mēdijiem jau tā dedzināšana taka medusmaize, bet principā tas bija tiešām ekstrēmi kas darijās tajā Norvēģijā 90-o sākumā, un jāsaka ka pateicoties mēdijiem jau tas black kļuva tik populārs, to noliegt nevar. manas domas ir tādas, ka tās grupas kas spēlēja tajā laikā tur Mayhem, emperor, Satyricon utt tām kulta statuss būs vienmēr, jo tas muzons kopā ar visu to ekstrēmo padarīšanu liekas patiess. un te nu ir atbilde kur pati mūzika? tā ir ļoti cieši saistīta ar visu to PR ka atdalīt to nevar.
0
p.s. tā īsfilmiņa laikam ir tā kur intervē Mayhem, Darkthrone, Emperor, Satyricon un Dimmu Borgir?
0
visdrīzāk tās īsfilmiņas radītāji nemaz negribēja kaut ko par mūziku pastāstīt, bet gan parādīt to kādi ekstrēmi ķēmi mūsdienās eksistē... turklāt ko gan viņi varēja pateikt - ar teikumu "nu tā, šitais ir baigi smagais metāls ar baigi ļauno liriku" beidzas viņu iespēju limits novērtēt šādu mūziku, turklāt šādu teikumu var pateikt gandrīz par katru metāla novirzienu...
0
Vajadzēja te ar kādam belekerim kādu baznīcu padedzināt, vismaz praida lietas norimtu. Varbūt tad arī uzsrastos kāda black spēlēt griboša blice.
0
A kaa saucaas un kur kur var dabuut to filminju ?
0
black vairs nav modē :)
0
Es modei nesekoju ... man pasham saveejaa ;)
0
Mūzika ir tādos spīdīgos ripuļos. Visādos klipiņos tās noteikti nav.
0
"A kaa saucaas un kur kur var dabuut to filminju ?"

tā kuru es domāju dc var dabūt, saucas Black Metal Documentary
0
Man jau šķiet, ka tieši ar to šizu, kas tagad jocīga izskatās, 90to sākuma bleks bija tas īstākais. Pie muzona tas labi piestāvēja. Tagad nekas tāds vairs neizdodas, viss izskatās pēc parodijas.
0
Jelgab, izrāvi manu trauslo, nepabeigto domu no galvas.
0
Kaut gan nevarētu gluži teikt, ka tagad nekas neizdodas.
0
pofig man black dikti patiik tagad katru dienu tiek kalusiits impaled nazarene un twilight ophera
0
Man pret šo filmu gan nekas nav pretī, nu normāls īsķinīts...
0
A zini, peec parodijas jau izskatas tieshi taadeelj, ka atdarina tos vecos laikus, nevis ar aknaam sajuut to visu no jauna, ta ja.
0
blak blak number 1. taa ir vieniigaa blakk dziesma, kas man nav patiik. bet peec stila nav pat blakk.

nav nav blakk.
man nav blakk.

neviena nav.
0
a kaapeec true black nedraudzeejas ar death ?
0
Taapeec, ka vinji ir evil.
0
A kāpēc tavuprāt nedraudzējas? Ļoti daudzkur desa pamanās iesprukt.
0
turklāt tr00 black sevi savulaik uzskatīja par death :D
0
tas, ka iesprūk jau nau liela bēda, man kādreiz ar iesprūk biksēs, nu un kas? kam negadās.

stāsts, ko viens vīrs 90. gadu sākumā kautkur skandināvijā maziem bērniem stāstīja bija, ja man tā atmiņa neviļ, par black asinsradniecību ar trash, nu un ja tā baigi piever acis ta ar haevy. protams, tagad jau visiem pie kājas, ko šis tur murgoja un tārpiem jau tā pat no tā ne silts, ne auksts.

eu, a taa toch tiesa, ka Slayer sen, sen atpakaļ, ka es vēl kūkas taisīju no visa kā, kas ir pie rokas, šie uz skatuves kāpa ar riktīgām naglām viskautkur bezgala kruta saspraustām ??
0
Jā, Slayer bija nokārušies ar naglām un citiem dzelžiem biezā slānī. Principā gan tas fetišs laikam piemita galvenokārt Kerry Kingam.
www.slaytanic.com/images/photos/group...
Izskatās, ka viņam tās naglas mīļas vēl aizvien, reku Kerry King pirms pāris gadiem: perso.orange.fr/oth12/live/20040605...

0
Man piedūra vecie BLASPHEMY koncerti, kur arī viņu nigers ir ar 15-20 cm garām naglām izdekorējies :)

Par DEICIDE agrīno izskatu uz steidža laikam arī nav jāizsakās....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas