AA - With Oden On Our Side
0
Nu tā biedrīši, jaunais Amon Amarth albums "With Oden Our Side", kas iznāks 22. septembrī, jau ceļo pa tīklu. Un jāatzīst, ka kārtējo reizi AA ir izdevies ļoti labs albums. Ieturēts tipiskajā stilā, melodiski, mazliet skumīgi, un nikni; vokāls ir krietni pielicis niknumā salīdzinot ar iepriekšējiem albumiem.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Saki, ka niknāks, tad jau būs "jāiegādājas"
0
bā pēc pirmās dziesmas likās jē, būs baigais grāvējs... otro dziesmi klausoties bā jau vienveidība... tāds ierastais Melodic Death Metal... jau esmu atkalusījies... tas tā pēc divām dziesmām spriežot, nū ja ko labāku tālāk saklausīšu tad ziņošu, bet šaubos... :/
0
Laikam būsi pārklausījies viduvējas melodeath grupas, ja reiz viena no vislabākajām, un vienlaikus žanram visneraksturīgākajām grupām netīk un :D Un par vienveidību, vismaz pēdējos 3 albumos ar nevajadzētu sūdzībām būt. Bla, tik paklausies, kas par mantām ir, piemēram "Asator" vai "Gods of War Arise"!
0
to skumīgumu nesaklausīju,bet kopumā albūms tiešām labs,jāpagriež vēl būs... Jaunais Dream Evil arī ir jau parādījies,bet nu tur gan ir vilšanās...
0
Jaunais albums ieper nežēlīgi, amonisks un nikns, Asators piemēram iebliež tā kārtīgi. viens no labākajiem šogad vispār izdotajiem, imo.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas