Hearse
0
Nu,kāds ir jau noklausījies šo melodic death spēlmaņu jaunāko garadarbu?
Nezinātājiem:Jonah Liiva (ex-Arch Enemy) grupa.
Es pašlaik klausos un jūtu,ka šitas ir tas,kas man visu laiku pietrūka.Tāds kārtīgs gāziens,ar heavy metal raksturīgiem izgājieniem un noslīpētu skaņu.Un protams,nekur nav pazuduši arī ģitāru solo Iron Maiden stilā.Īpaši gabals "Crusade" ieper.Rekomendēju visiem,kam patika pirmie divi AE albūmi.Grr.... Jūtu,ka šitais man nākamajās nedēļās bieži skanēs.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jau jau saki ka kautkāds melodic tad jau kautkad ievērtēšu...
0
tev visticamākais nepatiks.Ar In Flames nekādas līdzības.
0
ergh... man neveicas.
pirmie Arch Enemy diski man patika tieši ģitārdarba dēļ, bet nevarēju akceptēt balsi. Kad ieradās bliondais grēks... ģitāras kaut kā pazuda...atkal nebija pavisam perfekti.
Hearse nevilku tieši balss dēļ... kaut kāda tāda hārdkoriska/metalkoriska man šamā liekas.
0
kad AE ieradās "blondais grēks" novērtēju Johan Liiva vokālu, un pēkšķi atskārtu, ka ļoti iet pie sirds, it kā nekas sevišķs, bet aiskar kādu manu trauslu stīgu >:)

blindais grēks gan brēc man ne pa ausij, bet Burning Angel tomēr superīgi kolosālīgs gabsis >:(
0
negribēju mucu ripināt blondā grēka virzienā - man viņas vokāls liekas OK. bet vienk mūzika vairs nav tik glīta, IMHO. Tas ar' viss.
0
kas paripināts, tas paripināts, bet salīdzintt Wages of Sin ar Burning Bridges, vairs nav tas, ka gribās uzlikt ejot no punkta A uz punktu C (punkts B lai paliek mamā ziņā :)
0
Kamōn, ja patīk vecie Arsch Enemy, tad Impaled patiksies. Protams, ja nav aizspriedumu pret cūkošanos :) Jo šamie skan akurāt kā kaut kas pa vidu starp Carcass un AE - t.i. cītīgi reciklē Amotta rifus un zoles :) Bet smuki, smuki.
0
aha!

Novilku un priecīgs esmu par to :) makten smeķīgs. Kaukur jaizrok vecie AE atsvaidzināšanai... Tiesa, pirmais Hearse man toč ne īpaši patika.
0
pirmo nekur nevarēju atrast,bet labprāt dzirdētu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas