reaalaakie LV bendi
0
man reaali ieper Preternatural,Nightwing,Ne... Fields,Urskumug,Necromance...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man reaali ieper Preternatural,Nightwing,Ne... Fields,Urskumug,Necromance...
0
par Nightwing neesmu tik paarliecinaats; Necromancer tikai vienreiz dzirdeets, taapeec gruuti spriest; Urskumug vislabaak patika pirmaas divas reizes kad redzeeju - angaaraa un depo, peec tam vai nu pats esmu palaidis garaam vai arii shiem muuzhiigaas kjibeles, taa ka arii nevaru gluzhi viennoziimiigu viedokli pateikt. No savas puses varu pievienot SF, Flaying, kaa arii Distant Light.
0
tu ar tām ķibelēm lēkājošo fonogrammu domā?
0
Skyforger... vienvārdsakot, visu laiku labākie :))
0
SIC BITCH meeginaaja uzskaitiit visas vinjam zinaamaas bandas? Skyforger, jaa, IMHO shobriid reaalaakaa banda. Sanctimony... bija laba banda, shii briizha tendences man gan nu galiigi neshkiet pievilciigas. Negliitie... nu profesionaala grupa, detaa man nepatiik taa tehniskaa dalja, taapeec technical death man shkiet ljoti nepievilciigs, tas pats ar Preternatural, tikai uz klasi zemaak par Neglected. Atshkiriiba tikai tagad saak veidoties. Nightwing, laba grupa, un kljuust ar vien labaaka, jo saakums bija vairaak detisks nekaa black. Paareejos paaragri paaraak nopietni uztvert, par Urskumug jau izteicaas un pilniigi piekriitu, Agares, Necromancer, Fimoz, Kolotun u.c ir maz pieredzeejushi.
0
Skyforger un Nightwing laikam jau. Viens no Sanctimony jaunajiem gabaliem man ar patīk (Devil and Man), bet... Urskumug daudzi liela, bet man vienmēr kaut kas traucē ievērtēt- te alus jāpērk, te kas ;)
0
sic bitch nosauca bendus,kas patiik,un sic bitch nav vinj$ bet vinja
0
Varbūt Black DATA grib izlikties gudrāks nekā ir uzbraucot citiem un pārspiežot izlasītus vai dzirdētus textus? sorrry, bet tāds iespaids radās...
0
nu savlaik (gadus kādus 5us atpakaļ) patikās Heaven Grey, Sanctimony, Skyforger, Heresiarh... šobrīd - Skyforger un Urskumug
0
Ti SIC BITCH : paldies, ka atziisti NECROMANCER!
0
manaa uskataa ir Urskumug,Preternatural,NSR...
0
Urskumug būtu laba grupa, ja pievienotu basģitāru un bungas, arī pie izpildījuma būtu jāpiestrādā.
0
Daudzām Latvijas jaunajām grupām ie jāpiestrādā pie sava skatuves tēla, saskaņas un skanējuma (pēdējais gan nav tikai pašu grupu problēma): atceros kaut vai Impaled Nazarene - ar tādu harizmu un pārliecinātību reti kurš no mūsējiem spēlē.
0
Tiešām piekrītu Beldegir, jo mūsējie bandi(ne visi, bet lielākā daļa) uzkāpj uz skatuves un kautbko tik močī, bet tu, kā skatītājs nespēj sajust tās izjūtas, ko šai mūzikai vajadzētu dot un radīt, lai ko arī daudzi teiktu par to, ka mūzika ir galvenais, tomēr arī skatuves tēls nozīmē ļoti daudz!!!
0
Es tad vēl piemetināšu Dementia Praecox, Barbarossa, Maze of Cako Torments :) sic transit gloria mundi
0
RIP Juoda komentā nosauktajām grupām...
0
Nu nezinu gan. No ssobriid existeejossaam bandaam, man patiik tikai FLAYING un MUTILATE MYSELF
0
njaa, man jau dikti patiik kaa Hellhammer cildina pats savu grupu :DDDD
0
Nu ja jau piemin aizgaajeejus, tad vajadzeetu atcereeties taadu apvieniibu, kaa Silent Stones, kas speeleeja labu doom metal un bija vieni no pirmajiem, kas savas dziesmas sasaistiija ar senlatvieshu teemu. Tā teik iz veestures iz pieejams arii veel links www.iclub.lv/zive/music/silentst...
0
thetrue::))))))))) Tu gan esi apkkeeriigs!
0
Gust of Anger, Skyforger, NF
0
SkyForger, Neglected Fields - labs pašu piemērs profesionālai pieejai un saspēlei. Nezinu, ko tagad dara Heresiarh, bet viņiem manuprāt vienmēr problēmas ar skaņu un sakatuves imidža saskaņošanu.
0
Labākā noteikti ir URSKUMUG. Latvijā nav līdzvērtīgu grupu.
0
Sanctimony paši labākie :)
0
Hell Patrol?
0
Kad Hell Patrol spēlēja viņi absolūti rullēja. Redzēju tikai vienu koncertu, kas arī nabija kādreizējā a la BLIND GUARDIAN stilā, bet arī tas bija augstvērtīgs. Viņi ir tiešām profesionāli un ģitārists Valērijs Cīrulis vispār galvas tiesu pārāks par visu citu smago grupu ģitāristiem. Arī par Neglected Fields.
0
eternal snowfall,skyforger,neglect... fields...
0
nu man sky forger, machinerie perfect, urskumug un veel taa kur pats itkaa esmu
0
kur tu esi?
0
Bleakness, kad tu būsi atpakaļ no Norvēģijas?
0
visdriizaakais septembrii, ja vispaar mani laizz no valsts aaraa
ceru ka neatlaidiisiet no darba
0
myomy, 2004. gada 3. februārī, plkst. 15:10

yap, ta ir tava problema , varbut tev pasham vajadzetu kadu džeksona outfit'u lai sajustos labak ne
0
interesee machinerie perfect jo nu nav sanacis vinus nekur dzirddet, he bet atieciiba uz to uz doto bridi no aktivajam "reaalaakie LV bendi" varetbu but Tabestic Enteron (tehnsikajā grindā /teh. desā, )Dark Domination (bleki), nu Huskvarn (no trashinieka bet ceru ari ka Collide saks uzlabotiesjo vienreiz redzeju vinus kabata un ta nebija ta labaka reize ), skyorger ( pie folk/pagan), Disease ( pie Simpfoniska doom vai ka ) un pie heavy nekas cita nav ka Distant Light. Tadas man liekas uz doto bridi interesantakas
0
sory nejaushu uzrakstiiju t"h"rashinieka bez h, nu a to visadi grabekli te sāks piepisties
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas