Pedofilija un Decrepit Birth
0
Monday, November 13, 2006

THE REASON MIKE TURNER IS NO LONGER IN DECREPIT BIRTH.

11.13.06 - We feel that now is the time to come out publicly and let everyone know what happened in the situation of our ex-guitarist Mike Turner. Here is a bulletin from our local TV news station KSBW news:

"SANTA CRUZ, Calif. -- A Soquel man has been arrested on charges of child molestation and sexual battery.

Santa Cruz County Sheriff's Office officials said Michael Turner was arrested Friday and booked into the county jail with bail set at $450,000.

Investigators said Turner recorded himself on video inappropriately touching at least two children and sexually touching an unconscious adult.

Turner was also found to have hidden a camera in his bathroom, violating the privacy of several people, according to authorities.

Sheriff's officials said the investigation into the case continues and that there are believed to be more victims."

We are absolutely sickened at this, as we had no clue of the situation. This news has deeply troubled us over the past few days since we found out. We thought we knew Mike over the years but his deceptive ways just show us what a monster of a human he is, we trusted him and he violated people very close to us. We have no sympathy for him as we are all coping with the severity of this, it is hitting all of us on a deeply personal level. Our best wishes and prayers go out to the victims, and families that have been affected by this horrible crime. We will do all that we can to help the authorities press full charges against Mike, as we feel that he should receive the maximum penalty that the law will allow, even though that would never make up for what he did. We are asking that fans of Decrepit Birth give us their support and understanding, and to not hold us responsible for his actions. Mike is not an original member of the band, he joined a couple of years back and never contributed to the musical aspect, he was basically a live guitarist. This is the worst thing that has happened to us over the 10 years that Decrepit Birth has been a band. Our emotions are very twisted over this and all we can say is that we hope Mike Turner rots in prison forever

blog.myspace.com/index.cfm?fuseactio...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Reāla seksuālā battereija.
0
Nu pizgec vienkarssi..........
To kropli daretu uzsiet uz balka ar nolaistam biksem un palaist vinam virsu partrakojusos arabu erzeli, lai izdarzz ta ka aknas ar zarnam sak spiest galva.
Kauns grupai, parejiem brutal deatheriem, ka no savejo vidus sitads mesls nak.

0
I saw this coming... :DDD
0
cool, man!
0
Hellhammer - kā saprast , kauns brutal deatheriem ? Kāds tur kauns ? paši tekstos raksta par izvarošanu , nogalināšanu , izvarošanu vēlreiz , aprakšanu , un vēlāk izrakšanu un trešoreiz izvarošanu... Zarnu griezšanu , sapuvušu ānusu laizīšanu utt...
Tagad 1 beidzot paņēmis par pilnu to ko pats sludina , un visiem lielais "ārprāts"...
Tas tak ir tāds pats absurds kā blackeris , kas naktī guļ nevis ēd beigtus kaķus , vai doomeris , kas vasarā sauļojoties jūrmalā lamājās ka mākoņi sauli aizsedz...
0
Vai kā hevists, kam nav motocikla un kurš nedzer alu.
0
To iatollah

Sieg Heil asshole!
Ja esi tik aprobezzots , ka doma, ka death ir tikai par galu un anusiem tad tikai paradi cik nozelojams smurgulis esi ar savam zinasanam.

A, to Tu zini, ka Tavi elki Judas fucking priest (ka Tu gribetu, lai Hallfords Tevi idrazz gan jau) bundzinieks panema prieksa pedofilijas akta kaukadu mazu puiku???? tas nebiji Tu gadijuma?

ka redzi vinu izsvieda deatheri, bet Tavi heviissi puikinn ( Tev mamma nesauc skolas darbus pildit?) spele talak kopa ka viss ccikaa butu.
0
Atkal šitie ietiepīgie āksti sakasīsies :D
0
Tu par sevi un to klaunu iatollah?
0
Nu Hellhammers gan sabrauca auzās.
1) iatollah ieraksts bija nepārprotama provokācija;
2) Tas bundiznieks - Dave Holland - par pedofiliju (vispār tam čalītim bija 17 gadi, tā ka diez vai var teikt "mazs puika") uz 8 gadiem cietumā tika notiesāts 2004. gadā, bet iekš Judas Priest viņš nespēlēja jau kopš 1989. gada.
en.wikipedia.org/wiki/Judas_priest#M...
0
vareni! zelta medalla!:)
0
Āmuram - no kurienes tu izrāvi ka Judas Priest ir mani elki ?
Es nesaku ka Death Metal ir TIKAI par to , bet tā ir diezgan liela daļa no visas desas...
Pasaki vēl ka tu ne reizi neēsi fanojis par Cannibal Corpse ? Pasaki vēl ka nekad neklausies dziesmas kurās kautko rūc ar domu : "kill and rape" ?...
Tu pats to vien vāries kā vienu ēzelim dod izdrāzt , kādu citu vēl kādam izdrāzt , a tagad satraucies pa 1 reālu gadijumu...
Par to Deivu - nu jā...(pats gan es nezināju , bet man šausmīgi patīk šitāds stienis , kas tagad ir Āmuram)...
Klausies Ellescirvi - cik tev īsti ir to gadu ? kautkādi 30 ir vismaz ? Vai arī tu pats esi beidzot izlīdis no knapajiem 18-20 , un sajuties baigais vecis ?
0
hmmm, Vargu sauc par TRUE, a kāpēc šito keksi nozākā? tak arī TRUE, dara to ko sludina. ai bet man īstenībā pohuj, katram savi sūdi galvā laikam
0
neesmu īsti lietas kursā, bet cik saprotu, Decrepit Birth lirikas nav sevišķi gore stilā ieturētas.
0
Universum - tieši tā... Mayhem ir viena no retajām grupām , kas nemaļ tukšu gaisu. Lai vai kā es to neatbalstītu , un lai vai kā man nepatīk Mayhem , es tomēr atzīstu , ka tādas grupas kā viņi , nav daudz.
Es varu pilnīgi pieņemt dziesmu Chainsaw Gutfuck , jo es zinu ka ja vajadzētu - Vargam nebūtu problēmas ko tādu arī izdarīt. Da kautvai pašam sev.

Intaram - es nesaku ka tieši šai grupai. Ellīgais Cirvis teica ka kauns ir visiem "brutal deatheriem" , ka no viņu vidus tāds nākot. Es arī neteicu ka tādus tekstus izmantoja tas džeks vai viņa grupa , vai vienalga kāds kas ir ar viņu vispār saistīts. Es tikai esmu šokā par to , ka kauns ir tiem , kas paši tādus tekstus raksta , klausās , dzied(nu saprati) , spēlē grupā kas sludina tādus uzskatus...
Es īstenībā pat nevienam netaisijos uzbraukt(padomā tik) , pirmais kas sāka dirst anyway bija Ellescirvis , es tikai gribētu saprast , kapēc pašam jāsludina tas kam netici , vai ko uzskati par apkaunojošu visiem "brutal deatheriem"...
Kā tur īsti ir ? CIRVI - izglīto tādu sīku šmurguli kā es...
0
Nez kāpēc gan tev liekas, ka visas grupas sludina to, kas ir viņu tekstos? Ne vienmēr, pat drīzāk mazākumā gadījumu teksts ir jāuztver burtiski; biežāk tam ir simboliska nozīme un nereti, aprakstot kādu ideju, tiek izteikts tās noliegums. Nevajag jau uzreiz ar pieri sienā skriet.

0
Dažas lietas ko gribētos pateikt pēc lasītā.
1. Hellhammer tulkojumā nozīmē Elles ĀMURS, tāpēc iatollaha uzbraucieni Hellhammeram ir tādi kuriozi.
2. Es jau neesmu končos baigi analizējis Gatling lirikas, bet cik nu te forumā manīts, tad kaut kā radusies sajūta ka Hellhammers taisni propogandē vardarbību pret visādiem izvarotājiem utt. Tā ka arī šajā punktā iatollahs brauc auzās.
3. BET zināms patiesības grauds iatollaha viedoklī tomēr ir. Gore un vispār vardarbīgas lirikas desā un arī citos metal žanros ir ļoti liela (ja ne lielākā) daļa, pie tam jāņem vērā arī ļoti agresīvais muzikālais materiāls kurā šie vārdi tiek ietērpti. Līdz ar to nevar īsti teikt ka piem CC ar dziesmu Time to kill is now gribēja veicināt sirsnību cilvēku starpā. Protams ka viņi negribēja arī pasarg dies veicināt vardarbību, BET šausmu filmu veidotāji arī it kā to negrib, taču ir tādi kas gan dziesmu gan filmu uztver savādāk kā VAJADZĒTU un saiet sviestā. Tāpēc man arī šķiet ka nebūtu īsti jābrīnās ka viens psihs paņēma to par pilnu, jo var stāstīt daudz par metālu, bet to ka šī mūzika pati par sevi aicina uz kko šausmīgi labu un cēlu gan nevaig.
Ja kas brutal death metal ir mans favorīt žanrs ever tā ka nedomājiet ka es te aplieku kko ko es nezinu vai nesaprotu.
0
Jebkurā gadījumā, diez vai cilvēki kļūst par izvirtuļiem metāla ietekmē.
0
1)Bet cirvis atbilst patiesībai , un tas arī ir domāts kuriozi ;)
2)Es neko par Gatling neēsmu teicis.
3)Kā jau teicu - vienīgais pie kā varu piestieties šeit , ir tas , ka kauns ir brutālajiem deatheriem , kas paši bļaustās par nogalināšanu un izvarošanu.

Intaram - paskaties tak tos slimos video... Kāda tur ir apslēpta doma ? Tekstā par sapuvuša ānusa laizīšanu īstenībā ir apslēpta baigā dzīves gudrība ?
Pat ja tur īstenībā ir domāts izskaidrojums uz visiem jautājumiem , nevajag būt izbrīnītam , ja cilvēks kurš pats spēlē un iespējams arī fano par tādu mūzikas stilu un tekstiem , kautko no tā visa izdara arī dzīvē. Vot tur jau tā mana doma bija...
Cienijamais metāla dievs šausmīgi satraucās par tādu notikumu , laigan pats bārstās ar to ka vajadzētu kādu izdot ēzelim izdrāšanai...
0
Man atkal vienmēr ir šķitis, ka ļoti ļoti daudzu grupu daiļradē tiem "šausmīgajiem" tekstiem dziesmās tomēr ir tāda otršķirīga (otrā plāna) nozīme/ jēga/ idejiskums, caur ko tiek pausta/ propogandēta kāda ideja. Bet var ar nebūt nekādas idejas, džeki ņem un kacina/ tracina/ smīdina, bez šaubām, kā i klausītājs ir dažāds, tā i mūziķi visi kā viens nav vienā maisā bāžami. Par tām dzīves gudrībām no ānusu laizīšanas: ja nepatīk var tak neklausīties, nevienu ar varu uz šito nespiež un kam stresot par to vai tevi pēc tam uzskatīs par true vai emo vai kādu feko/defeko izvirtuli :)
0
iatollah (tas nav kads Lohs un tolete atvasinajums?) sen ir problemas, tapat ka vina draugeliem, kas vel staiga ar krejumu aiz ausim.
redzetu, cik daudz gudra tu man acis pateiktu, ja butu 1 pret 1 jaruna. Es Tevi pat nespeju nopietni un ojektivi uztvert, jo esi paradijis sevi visas iepsejamas vietas ka pilnigs klauns ar savu uzvedibu utt. Par Taviem klegiem.....:))))

Vislabakais tas, ka vinss pat zin ko es sludinu vai propagandeju:))))

0
Ui kā te daži cepās!! :)
0
nu bet vismaz man kā cilvēkam no malas jautri, teātris pa brīvu :)
0
lielākoties jau gaļinieki ar tiem tekstiem taka sacenšās, kurš izdomās vis slimākos un pretīgākos tekstus
0
Nu sen nebij šitā ecējušies :D
Elles'[āmurs tā sulīgi izteicās par to trako idiotu. Iatolahs domāja-bļā! kapēc viens deathmetālists apdirš citus?Jociigi gan. un izteica savas domas par to. hellhamers dikti apvainojās jo viņš tak savulaik sludināja- Nāvi izvarotājiem! Vienvārd sakot... sviests.
Īstenībā man baigi patika tā koncepcija pret pedofiilismu un izvarošanu, brutal death stilam laba fīča. jo parasti viņi toč pārspīlē ar vardarbiibu.
0
Jaa, sacensas gan, kurss ko slimaku izdomas, bet tas gan vairak uz grindcore un deathgrind attiecas.
Protams, ka galas texti piestav galas muzonam.
Bet tadas bandas ka Internal Suffering ir brutal death karalli, bet vinu texti ir par haousu, apokalipisi utt.
jprojam propagandeju, ka pedofilus/izvarotajus jasauj ka trakus sunnus nost un man ir ari dazadas aktivitates saja lieta, gan ne slaktesanas, jo diemzel likumdosana to nelauj.

es necepjos, vienkarssi te jau nav strids, kur butu jadiskute nopietni, es vienkarssi to axtu nekada forma nevaru uztvert, jo tik pretigs cilveks sen nav satikts.

teiksim, tas, ka nesakrit domas un viedokli ir normali un viss ccika, bet ar diskutet ar to aunu uzdzen tikai nelabumu.

universum normali izska savas domas un vis ok, diskutejasm cilveks.
parejie ari lielakoties
0
Arčiju aizmirsi? :D
0
"I was once a man before I transformed
into this molester, freshly deceased children
You have born, torn by my rape
The dead are not safe, the lifeless child corpse
I will violate"... Tagad visi kaunamies kas kaut reizi ir CC klausijušies...

Un jā - atkal tavs "aci pret aci". Kur tad tu paliki uz mūsu Fresh Bloodu kad taisijies nākt un runāt 1vs1 , un ar pudelēm labāk par mūsu buņģieri spēlēt ? Runāt mēs varam kad vien gribi(tu gadījūmā randomā nestrādā ?) , a kas īsti būs ? es pateikšu to kas tev nepatīk un tu mani piekausi ?
0
Mans uzskats - te ņiprichom metāls, nemetāls vai kas cits. Tā ir tīri cilvēciskā puse, kāds ir cilvēks, kādas viņa rīcības. Ne te texti, ne mūzika kaut ko nosaka bet gan viņa paša prāts - stāvēja viņam uz sīkajiem un viss - ne jau mūzika te vainojama... Vo domāšana cienītie - domāšana!
0
un vēlreiz izlasam Korķa komentu, pieplusojam Balrogh komentu un pārējo metam ārā. Nu labi, es arī biš pieplusošos, jo pēc šīs tēmas izlasīšanas pāris dienas nodevos domām par šo tēmu, un gribētu ielīst dziļāk, nevis skatīties kā jūs te mētājaties ar bezjedzīgiem apvainojumiem.

Nedomāju, ka tas džeks ir baigi laimīgs, vai baigi ļauns. Tieši tā! Stāv uz sīkajiem... bēdīgi. Droši vien talantīgs cilvēks, tikai ar nopietnām novirzēm iekš tās galvas. Šaut, nešaut, bāzt uz mūžu cietumā, vai krāmēt psihenē? Ne jau nu mums to spriest. Cilvēki mācās daudzus gadus, lai pieņemtu tik nopietnus lēmumus. Un cik no mums ir savi mazie netīrie noslēpumi? Kurš no jums patiesībā gribētu nokniebties ar džeku, kurš no jums dod nolaizīt savam sunim un kurš no jums regulāri tīra monitoru, jo patīk paskatīties kautkādas vardarbīgas preteklības? To, iespējams, neviens nekad neuzzinās... Arī šis čubārs noteikti sāka ar "nevainīgu" materiālu "pabaudīšanu". Un vispār... Ja TU uzzinātu, kas viņam galvā darās, varbūt tu pat apraudātos un neatgriezeniski izmainītu savu domāšanu, jo papildinātu smadzeņu saturu ar kautko tādu, ko tu nekad pat nespēji iedomāties. Ļoti laba skatāmviela šajā sakarā ir "Nekromantik". Tieši tā filma arī man lika kārtīgi padomāt par to, kāds vājprāts tiem slimajiem cilvēkiem iekšā darās. Vai tas ir slikti? Nē, tas ir nepieņemami apkārtējiem, tas traucē apkārtējiem, tas traucē viņa saskarsmei ar apkārtējiem, jo viņa uztvere par to, kas ir skaists un patīkams ir pavisam savādāka, un "mums" šokējoša. No šī "šoka", domājams, arī rodās pirmā reakcija: "šaut nost to kropli". Būtībā, tas ir tāpat kā "šaut nost tos visus netīros stulbos matainos, jo viņi ir idioti, un viņu parādīšanās sabiedrībā traucē šai burvīgajai sistēmai. Visiem ir jāklausās "laba mūzika", nevis kautkāds troksnis. Visiem ir jāklausās radio! un ir jāģērbjās kā cilvēkam!", vai arī: "šaut nost tos stulbos vecos cilvēkus, kas man traucē stāvēt rindā, jo ir pārāk lēni, un līdz ar to traucē sistēmai, jo kam gan ir laiks tik ilgi stāvēt rindā šajos laikos, kad laiks ir nauda". Mainās tikai nodarītā sekas. Vienā gadījumā tās ir piecas minūtes no otra cilvēka tik dārgā laika, otrā gadījumā tā ir cilvēka sakropļošana uz mūžu. Ko tad īsti darīt? Tas nu ir katra paša ziņā. Droši vien jāseko iekšējai balsij. Tikai atļaušos ieklepoties, ka arī tas morāli slimais cilvēks, visticamāk, ir sekojis savai iekšējai balsij. Interesanta viela pārdomām, kurai es neredzu atrisinājumu... Ja nu vienīgi mēs cilvēkus padaram par robotiem.

Un iatollaham es gribēju pateikt sekojošu lietu. Ja tāds vienstūris kā tu spēlē grupā ar pārliecību, ka viss ko tu dziedi automātiski ir sludināšana, tad man jau tagad ir bail no jūsu tekstiem.

Domā maz ir tādu, kurus atštaukājuši čubāri, kas izlec no mašīnas, kur skan "ja ķebja ļubļu, na na na", mister sludinātāj?

Tādi ir tie mūsu jaunie "talanti". Simboliska domāšana jums ir sveša. Vispār, domāšana jums ir sveša. Jūs esat tikpat garlaicīgi, cik jūsu mūzika. Salikta kā hruščovka, bloku pa blokam, un viss atkārtots pa četrām reizēm, pāris vietās iemetot pa kādam balkonam. Tā nerada vīzijas, jo jums vīziju nav. Tā nerosina prātu, jo jūs nerosinat savējo. Tā atgādina jau kautko sen dzirdētu, jo jūs visu darat pakaļ citiem, kreatīvie, mega tehniskie smadzeņpodi. Bet kas par bravūrīgiem tekstiem veļās ārā! Uh!
0
principaa piekriitu Faunam par 99%. man tikai viena piebilde - cilveeks var dariit ko un kaa vinjsh grib liidz tam briidim, kameer vinjsh ar savu darbiibu netraucee apkaarteejos. un sheit es nedomaaju taadu leenu rindaa staaveeshanu vai "man nepatiik matainie uz ielaam, jo man vinji traucee", bet taadu pilniigi elementaaru otra cilveeka briiviibu ieveeroshanu. lai tak katrs gulj ar ko vien grib, galvenais, lai tas buutu labpraatiigi no abaam puseem.
0
nezinu, man kautkā ļoti patīk tie brutālie teksti. mani tie uz vardarbību toč nerosina, drīzāk uz kaut ko radošu. manā skatījumā CC (C.Barnes) un Pungent Stench tekstus pārspēj tikai Skyforger, Imants Daksis un NSRD. par pedo utml., ir jau dažas death dziesmas arī ar pedofīliskiem tekstiem, kaut vai PS Rex Peadophilus, bet cik nu viņos ir teikts, ka tā ir jādara... drīzāk jau otrādi, manis minētā dziesma laikam ir no albūma par katoļu priesteru dzīvi, tāpēc... kā jau enemy teica, ja ir daudzmaz apsmadzeņots cilvēks, tad viņš sapratīs tāda veida tekstu apslēpto vēstījumu.
0
iatollah
Jaa, es rugti nozeloju, ka nebiju fresh blood (diemzel slidosais grafiks, tici/netici - dirsu virsu tev)
Varam sarunat, ka ar valitem un kardanu aiziesu uz jusu megi un tad paskatisimies;)
Ir taks vel koncci, ne ta?
Otrs - pasakuma slanities ari negribas, galu gala, tur jaatpusas.
Gribi tik loti kauties, varam vienkrassi satikties - neiedomajies teikt, ka esu ko darudejis - pats griebeji!

Man var daudz kas nepatikt ko citi runa, tas ir normali, ka viedokli nesakrit, ne jau tapec man ir tiesibas kadam ar koku skriet visru. Runa ir tikai par tevi - auns un taviem parejiem paris daugeliem, kas uzvedas vienkarssi nozelojami un ne jau man tevi jamaca, pasi apdedzinasities kur citur, ka nemaz neliekas. Tu pats saki te cirku, es tev neko neadreseju.

0
citadi, daleji piekritu Faunam.
0
Hellhammer, man vienalga kā jūs abi visu sadalāt, bet ja viņš izdomās kasīties tālāk un aicinās tevi uz mēģi, kardānu vari atstāt mājās. Mums ir rock nevis death ;)

P.S. Ja mūsu bunģieris kaut kad nopirks kardānu un reizēm viņu izmantos, mani nevaino. Es to nekad neesmu īpaši atbalstījis.
0
Faunam - tu nesaprati ideju... Jautājums bija : "kapēc kauns par pedofīliju ir tiem , kas raksta tekstus par pedofīliju?"... Vai nav neloģiski ja es lirikā ar tekstu : "i love beer , i love to drink it day and night"(jau laikus atvainojos par visām valodas kļūdām) , mēģinātu pateikt to ka man riebjās alkohols ?
Ja tekstos par mirušu bērnu seksuālu izmantošanu ir baigā simboliskā nozīme , tad varēji uzreiz tā pateikt , nevis rakstīt tādu palagu. Anyway - tu šķiet esi gudrs... Nevēlies man uzrakstīt līdzīgu palagu par to CC dziesmu kuru iekopēju , ar savām domām , kāds tur īsti ir tas domugrauds ?

Hellhammer - kas vispār kautko saka par kaušanos ? Kāda vispār var būt kaušanās , ja tu esi baigais vecis , bet es esmu sīks , 17 gadus vecs šmurgulis ? Es augumā esmu kādus 15cm īsāks par tevi , un tu mani paņem uz masu ar kādu 20kg pārsvaru... Tā būtu slepkavība , turklāt ar iepriekšēju nodomu.
Kur es kautko esmu par kaušanos minējis vispār ? Es drīzāk izrubītos no bailēm vēl pirms tevi satiktu. Es runāju par to pašu ko tu : "runāšanu" , un savas gudrības izrādīšanu tev personīgi(kā vēlējies pats).
Un par vālītēm un kardānu - tu teici pudeles un muca(es piedāvāju floortomu) , turklāt kardāns tiešām neskaitās - rockā kardāna nav... a sacensties atsevišķos stilos ir bezjēdzīgi , tas tā pat kā sacensties skriešanā un peldēšanā uz ātrumu , vai tml...
0
Te laikam būtu viens atbilstošs links jāieliek.

www.youtube.com/watch?v=Qm7EQa-cucI...
0
Labi, viss pietiek!

p.s.
1)Canniabl Corpse un tapat man nekreta tie zaimi, viniem nav nevienam nekas vairak japierada, tapat labi redzems who is the metal king:)

2)rock sital nav kardana?????????????????
Nu pizgec vecit!

3)Tev nav nekada rocka, bet heardheavy ar oldschool black vokalu!
0
vai hard'n'heavy, lai Tu neapvainojies.
0
vai hard'n'heavy, lai Tu neapvainojies.
0
vai hard'n'heavy, lai Tu neapvainojies.
0
Suffering the rancid
suffering the rancid
suffering the rancid amputation!

Yeah! Jau kādu laiku iepriekš redzēts, bet diezgan jauks. Nedaudz atgādina ELP - Jeremy Bender.
0
Nu , nav rocka ? Nu - nesanāk kā gribētos iespējams , bet kardāna nav ne Bītliem , ne Dooriem ne Rolling Stouņiem(kas ir tie īstie roka veči anyway) , un pat Heavy Metal aizsācējiem - Led Zeppelin un man liekas ka Sabbatiem pat nav kardāna...
A vokālu man labāk patiktos salīdzināt ar Motorhead un Ramones krustojumu , nevis bleķi - nu tā toč mūsu muzonā nav ne kapeikas...
0
Atkārtošu to, ko Hellhammers teica: "Labi, viss pietiek!"
Beidzam uzskatu dalīšanu. Atgriežamies pie jaukās tēmas par pedofiliem :)
0
jaa, sabbatiem nav kardaana, sabatiem ir divas basbockas :D
0
toč ? vismaz agrīnajos albumos nekā neēsmu ievērojis...

chaZZZrock - nē , nekādu pedofīlu te nav , tas viss ir apslēptais domugrauds , no kā jāizsecina ka Da Vinči bija duraks , bet Ļeņins - ģēnijs , kā arī tas , ka Hitleram patika dīvainas frizūras , un ka Jēzus Kristus īstenībā nemaz nav žīds , bet ārietis...
0
Kāds žīds vai ārietis? Jēzus bija galdnieks ;)

iatollah, jā, toč :D Es neesmu ievērojis nevienā albumā, toties bildēs ir :D
0
tikai tev, iatollah...

tu izlasīji visu manu palagu un aizmirsi pirmo teikumu, konkrētāk - sākumu, nemaz nepieminot to, ka Korķa komentu tu esi pilnīgi ignorējis nu jau divas reizes. Vēlreiz atkārtoju speciāli tev: "un vēlreiz izlasam Korķa komentu..."

neredzu jēgu dubultot savu palagu, lai pateiktu to pašu, ko Korķis. un vispār... saldu tev miegu šonakt!!! Saprati?! :)
0
neviļus ienāca prātā CC-post mortal ejaculation-, kur tipo viš sevi pakar un tad viņa notiek erekcija. kaut kur sen atpakaļ lasīju ka Barnes iedvesmojis šo tekstu sarakstīt kāds raksts kurā bijs tā, ka it kā dažiem kuriem piespriests nāvessods pakarot pēc nāves ir notikusi erekcija un arī ejakulācija. kādam te nav medicīniskā izglītība, tā diezin var būt? nu tā tīri intereses pēc. kaut kā šorīt par to aizdomājos
0
Ir ir kardža iekš rock, ticat man, a tad savādāk es nezinu, ko visu laiku ar Ex animā esmu spēlējis::D:D:D:D
Nezinu, a kurš nopietni uztver CC, Carcass u.tml. garšīgos textus? Ja kāds sāk nopietni apsvērt šo textu būtību vai meklēt tur kaut ko ar reālo dzīvi asociējamu, tad toch - check your brain man:D
0
nezinu, situaacija ir taada, ka man jau otro nedeelju saap galva u kaut kas nav kaartiibaa ar aciim, bet es taapat meegjinaashu rakstiit...

nu es visu sarunu neizlasiiju, bet man skjiet smiekliigi domaat, ka, ja es dziedu kaut kaadu murgainu tekstu, man tas arii obligaati ir jaadomaa tieshaa noziimee un 'jaasludina'. Jaa, es sludinu, lai juus visi shovakar nolaizjat asinis saviem beerniem, nogaliniet savus sunjus un izvarojiet savu kaiminju sievas! Nu bet paklau, tas ir tragjiski, ja ir cilveeki, kas to pilnaa nopietniibaa taa arii uztver. Kaads tam vispaar sakars ar death metaalu? Katru dienu notiek n-tie shaada veida gadiijumi, tos veic gan popzvaigznes, gan santehnikji, kuri klausaas krievu 80-o gadu muuziku, gan smago mashiinu shoferi, kuri klausaas Vitniju Hjuustoni, gan zoologi, kuri ieklausaas dabas skanjaas. Manupraat, metaals ir savu dusmu izdoshana uz aaru veidaa, kaadaa tas nevieam nekaadu ljuanumu nenodara.
Nu baac, tak smadzenju uzbuuve katram no mums ir savaadaaka. neviens nespeetu izskaidrot to, ko Runcis shodien visu dienu dara un kaapeec. nu luuk - tam dzhekam staaveeja uz siikajiem, nu bet entajiem cilveekiem tachu staav uz siikajiem. entie cilveeki liek vannasistabaas noveersohanas kameras un peec tam par to tiiksminaas, neba jau nu taapeec ka ir gjitaaristi death metal grupaa. vispaar cilveeki tachu visu laiku ir bijushi slimi, ne tikai muusdienaas, nu kamon, bez ljaunuma un vardarbiibas te vairs neiztikt. Es protams ceru uz paradiizi, kur es vareeshu visiem visiem noveeleet skaistus sapniishus un paspiest miiliigo kjepinju. Bet liidz tam veel ir jaanodziivo, ir jaaiztur shii nelabaa pasauliigaa dziive, shie kriminaalie un sliktie cilveeki, ar kuriem tev naakas buut kopaa. Jaa, es zinu, kas es reinkarneeshos skaistaa pukjiitee paradiizes daarzos. bet nu taapeec jau nevajag man liegt klausiities muuziku, kas man patiik!
0
Labi lai jau ir tas kardaans vai nav, pofig man nav, nesanaaca, nauda nodzeeraas
0
New Liver Please!

Bier Durst! Now it's time to drink
I'm in the mood, so keep on buyin'
Rye, fuckin' rye
Really dig the braincell fryin

Red wine! I want all the loose
The grapes of wrath keep me flyin' higher
Just one more glass
Now I'm really ficking wired

I've lost it! No reason!
I'm plagued with a disease
My burden! So help me!
Real quick, new liver please!
I've lost it! No reason!
I'm plagued with a disease
My burden! So help me!
Real quick, new liver please!

Whiskey! Need a double-shot
Gimme a dose of the Holy Liquor
More - I need more
Hurry, the effect is quicker

Oh God! What is wrong with me?
I got the shivers but not two livers
My choice was booze
No wonder that I'm slowly dying

I've lost it! No reason!
I'm plagued with a disease
My burden! So help me!
Real quick, new liver please!
I've lost it! No reason!
I'm plagued with a disease
My burden! So help me!
Real quick, new liver please!

Jautājums - ko šī dziesma sludina? Kas to izpilda un kādu dzīvesveidu piekopj, laikam nav jāpaskaidro.
0
Vai tad cilvēks dziesmas tekstā neraksta to, ko domā? Kāda tad cita tam tekstam jēga, ja reiz neviens neko ar to nevēlas pateikt?
Es saprotu, ja Britnija kaverē dziesmu un bļauj "I love rock`n`roll", tad ar to būtu jāsaprot, ka viņai vai producentam tas rokenrols ir iepaticies vai vismaz ir doma, ka cilvēkiem tas varētu patikt. VArbūt arī ir doma atgādināt cilvēkiem rokenrolu. Bet ko kāds vēlas pateikt ar šādu tekstu?

Ripping through flesh is what I do best
Tear off an arm
Amputated neck
Eyes removed, cranium smashed
Decomposing remains, severed in half
0
Ja būtu tā, kā tu saki, tad mums nebūtu ne teātra, ne filmu un daudz kā cita.
0
"Ripping through flesh is what I do best
Tear off an arm
Amputated neck
Eyes removed, cranium smashed
Decomposing remains, severed in half"

iespējams ka teksta autoru interesē maniaki un to psiholoģija, tā sacīt teksts no trešās personas puses, jeb apmēram kādas domas varētu mājot slima maniaka galvā.
0
liriki buutu jauztver kaa maakslas darbs - teshi taa, kaa tas ir domaats. nenoliedzu, ka cilveeks raksta to, kas vinjam galvaa daraas, bet cilveeks raksta arii to, kas, vinjapraat, notiek citu cilveeku galvaas. taa ir literatuura, un tas noziimee, ka taa ne vienmeer ir iz autora dziives njemtaa patiesiiba. kaut kaa taa, manupraat
0
Ar attīštītu fantāziju tu klausoties dziesmu ar šādiem tekstiem, vari nokļūt tajā telpā, kur tas notiek, sajust asins smārdu, pamērcēt kājas zarnās un pamaldīties pa drūmiem, mokpilniem koridoriem. Gluži kā skatoties šausmu filmu, kura tevī iedzen bailes, bet tomēr aicina sevi noskatīties vēl un vēl. Ir cilvēki, kas uz to pavelkās, ir cilvēki, kas dod priekšroku "I Love Roknroll". Tātad, ir cilvēki ar bagātu iztēli, kam patīk paceļot šurpu turpu dažādās noskaņās, un ir vairāk uz racionālo pusi bīdītas galviņas, kam patīk, ja ir kautkāda konkrētība un taustāms izskaidrojums. Jā! Tā ir Britnija! Viņa dzied "I Love Roknroll". Tātad Britnijai patīk rokenrols, vai vismaz producents domā, ka tas patiks cilvēkiem. Super! Lūdzu nākamo dziesmu!

Tev nav ne nojausmas kur tādi kā es ir pabijuši klausoties mūziku, mister talant.
0
Goddess, man teksts kā mākslas darbs vairāk asociējas ar The Doors un Leonarda Koena tekstiem. Niks Keivs. No smagākiem varētu pieminēt Deep Purple, Metallica un Death. Nezinu, vai Death ir arī teksti par iekšām, bet tāds Lack Of Comprehension likās tīri sakarīgs. Vēl arī Burzum tekstos ir ievērotas šādas tādas interesantas iezīmes, kuru dēļ tos varētu saukt par mākslas darbu.
Faun, sāksim ar to, ka es šausmu filmas neskatos. Turpināsim ar to, ka man labāk patīk filmas ar kurām tiešām kaut kas ir pateikts, nevis vienkārši baidīti cilvēki. Tiem, kas nav sapratuši - meklējam, kādā veidā ar šīm filmām ir paskaidrota tekstu izvēle!
Man nav ne jausmas, kādā ziņā tu kaut kur esi pabiijis klausoties mūziku, bet esmu pārliecināts, ka esmu šur tur pabijis. Fiziska pabūšana dažādās klausīšanās vietās, visticamāk, tev ir bijusi krietni vairāk nekā man, lai gan arī es esmu klausījies ļoti dažādu mūziku dažādās vietās. Bet par to, kur un cik tālu prāts var aizceļot mūzikas sniegto emociju ietekmē es diezgan skaidri nojaušu.
0
nu es jau nesaku, ka taa maaksla vienmeer ir tik kvalitatiiva kaa Koenam vai Keivam, vai Morisonam. katrs njemaas kaa maak, bet arii par iekshaam var skaisti uzrakstiit, vane?
0
Par šausmu filmām ļoti trāpīgi izteicās viens cienījams cilvēks citā neta nostūrī:

"Manuprāt, ja esi patiess šausmu žanra mīļotājs - tevi šis žanrs nevis biedē, bet piesaista! Sīkumos pat grūti aprakstīt kāpēc, tomēr iekšēji tevi spēcīgi velk pie "tumšā" kino, un tev nav obligāti jābūt slimi-maniakālam psihopātam, kurš visu redzēto vēlas realizēt dzīvē! Tu noskaties drūmi atmosfērisku vai asiņaini-recekļainu filmu, izlādējies, un ar laipnu smaidu ej tālāk dzīvē, strādā un tusējies kā citi! No malas neviens nepateiks, ka tu esi ar "slimā" kino orientāciju, ja pats nedosi par to zināt! Tu centies iepazīt pēc iespējas plašāku šī kino diapazonu, un vairāk zināt par tā vēsturi! Patiesi šausmu kino cienītāji neskraida apkārt klaigājot "mani šī filma nenobiedēja, es pie tās aizmigu", bet gan prot novērtēt attiecīgās filmas atmosfēru un vizuālo formu, kaut arī tā nav tāda tipa šausmu filma, kuras viņš ļoti ir iecienījis! Mums nav jēdziena-šausmīgas filmas, mums ir vājas, vidējas un pārsteidzoši labas!!!"

Manuprāt, to var attiecināt arī uz smago mūziku, jo tā ir tā pati filma, tikai tavā galvā. Un neizskatās, ka tu nojaut.

"cik tālu prāts var aizceļot mūzikas sniegto emociju ietekmē"

Tu esi pārliecinats, ka prāts aizceļo emociju ietekmē? Vai varbūt emocijas rodas no šī "ceļojuma", kas bieži vien ir neapzināts. Mēs taču noskaņojam sevi ar mūzikas palīdzību tā kā vēlamies, izvēloties attiecīgu mūziku, jo zinam, ka šis albums dos darba sparu, no šī albuma mēs gribēsim atlaisties un padomāt, bet pie šī mums patīk ietusēt un uzsist zoli. Mēs pielāgojam mūziku pie sava emocionālā stāvokļa, vai tieši otrādi - lai sasniegtu vēlamo, tiekot ārā no nevēlamā.
0
Nu jau tu esi iebraucis lauciņā, kurā nevienam neko nepierādīsi. Var tikai diskutēt. Ceļojums emociju ietekmē vai emocijas ceļojuma ietekmē? Nu un tagad katrs izteiks savas domas par to, kā tad īsti ir? Lūdzu, nav žēl. Bet man vienalga. Es domāšu tāpat kā domāju līdz šim. Pāris internetā pausti argumenti par tik netveramu tēmu ir pārāk maz, lai kāds (piemēram, es) patiešām mainītu savu domāšanu.
Diez vai mani kāds par kaut ko pārliecinās un diez vai es kādu par kaut ko pārliecināšu. Un vai man vajag mainīt Fauna vai kāda cita domāšana? Kamēr tas man nerada nekādas problēmas dzīvei un sirdsmieram, man ir diezgan vienalga, ko citi domā par mūzikas sniegtā baudījuma veidošanās mehānismu.
0
Pietiek man uztaisīt nelielu, interesantu atkāpīti, kas speciāli nodalīta jaunā rindkopā, tikai tāpēc, ka kāds varētu tur saskatīt interesantu vielu pārdomām, tu apjūc un sāc klepot. Un ja tu esi tik superīgi nobriedis un nelokāms vīrelis, kam diskusijas neinteresē, jo tās var saturēt iespējamas izmaiņas tajā, kas tev ir šķitis tik nepārprotams, ar vienu rezultātu, tad ko tu šeit meklē, un kam tu ko gribi pierādīt? Varēji pateikt "es piekrītu iatollah" un miers. Kas ar tevi tur īsti notiek? Tāds nelīdzsvarots jaunietis... Gribi pasniegt savu pareizo viedokli, bet nespēj pieņemt citu, kam argumentācija ir krietni izvērstāka un spēcīgāka? Forši! Kad iemācīsies pagriezt klucīti un ieraudzīt vismaz vēl vienu šķautni, tici man, būs interesanti.

;)
0
"Un vai man vajag mainīt Fauna vai kāda cita domāšana?"

Tu izdari izvēli pat tad, kad tās nav? Liekvārdība ir tavs trumpis?
0
Nu gan. Es tikai pateicu, ka internets nav tā vieta, kur es gribētu diskutēt. Diskusijas man ļoti patīk, bet caur internetu tādas veidot ir ļoti grūti (pieredze ar iatollah :D), tāpēc rakstīt vairāk kā vienkārši izteikt savas domas es uzskatu par diezgan lielu bezjēdzību.
Es tagad varētu uzrakstīt līdzīga veida apvainojumu par to, ka es uzrakstu savu tekstu, bet kā atbildi saņemu tekstu, kurš sastāv gandrīz tikai no apvainojumiem...

Es nepiekrītu iatollah ;) Par šādiem grēkiem, lūdzu, mani neapsūdzēt :D
0
dirsālīdējs ! :D

Balrogh - tavs kardāna komentārs ir smieklīgs. Tas ir tā pat kā es teiktu : "es nemāku dziedāt , un tas nozīmē ka Hard Rockā neviens nemāk dziedāt."
Es jau teicu - "rocks" tā tad - Beatles , Rolling Stones , Blue Oyster Cult , Grateful Dead , Pink Floyd. Es runāju par tiem kas sāka , nevis tiem kas mūsdienās pārveido visu kas jau ir uztaisīts.

Faunam - tev slinkums nav ? pastāsti labāk kāda ir dziļā ideja tavos tekstos...vot tas man tiešām palīdzētu izprast šādas mūzikas lirikas vērtību.
0
Es tev atgādināšu šito izteikumu, kad nākamreiz teikšu, ka mums pie kārtīgā roka jāspēlē Don`t Fear The Reaper :D
0
...Un prikols ?? teikt jau tu vari ko gribi...
0
re, sakas vis no jauna!

Ko ar siem abiem sturgalvjiem lai diskute, ka parak maz redzejusi dzive un zinasanas ir paknapas par to, par ko runa.
0
sausmenes...
1)skaotos, esmu fans, jo man sagada baudu tas varadbibas ainas un asinu galas kalni (te gan lidzes labak dokumentalas Irakas un Afganistanas filmas)
2)psihologiskas..... patik adrenalins (kas nu jau maz ir, jo reti kur filma vairs to var sniegt)
3)es sausmenes skatos savadak... man nekad nav licies, ka ir kaukada siza un nesuda nevar saprast, laikam pasam ir nosliece kaukada, kuras rezultata jebkuru murgu saprotu.
0
iatollah - tu esi smieklīgs, jo cepies pamatīgi un sauc par smieklīgu manu komentāru, kas arī bija domāts smieklīgs:D:D:D
0
Balrogh - tu tiešām domā ka es cepos ? es varu godīgi pateikt , ka jebkuru komentāru rakstu ar smaidu pa visu ģīmi , jo man patīk ka ir cilvēki , kas ir gatavi nogalināt dēļ komentāriem internetā.
A tava komentāra smieklīgo daļu es tak uztvēru - tas tak nav slikti , vai ne ? :D
0
ā , jā - kāds man beidzot pateiks cik tam Hellhammeram ir gadu ? Vai vismaz pats pateiks godīgi ? Man tā liekas ka viņš jūtās baigais metāla vectēvs , laigan pašam pat tuvu 30 nav... Man ir taisnība ?
0
nep, tev šajā gadījumā nav taisnība, bet tas labi, ka necepies, cepties nav par ko, arī par to textu uztveri - tā ir individuāla darīšana:D:D
0
iatollah

Tev vel skidrais nav bikseles ieskrejis ta satraucoties, vel kungga culu dabusi!!!!!
:D
0
"Faunam - tev slinkums nav ? pastāsti labāk kāda ir dziļā ideja tavos tekstos...vot tas man tiešām palīdzētu izprast šādas mūzikas lirikas vērtību."

Tabestic Enteron teksti ir šizofrēnija nevis sludināšana. Mani teksti nav ne nopietni, ne nenopietni. Tie dziļi savā būtībā ir traģiski mūsdienu cilvēka galvas satura spoguļi. Tie nevienu nenosoda un nevienam nemāca dzīvot. To mērķis nav aicināt klausītāju uz netiklām darbībām un tās nav mīklas, kurās būtu jāmeklē atslēga uz atrisinājumu. Vienīgais uz ko tie aicina, tas ir pasmaidīt par apkārtējiem un galvenais pašam par sevi, jo lai cik elegants, perfekts un tikumīgs tu nebūtu savā izskatā un rīcībā, tu pats ļoti labi zini ar kādiem sū#iem ir piebāzta tava galva un cik daudz tu apslāpē sevī. Tekstu rakstīšana man sagādā ļoti nopietnu piepūli. Patiesībā, pati rakstīšana aizņem minūtes 15, bet visgrūtākais ir tam nobriest. Es noķeru sakni un momentā no tā izaudzēju tekstu, ļaujoties zemapziņas impulsiem, jeb vienā vārdā sakot - pašplūsmai. Mans pēdējais teksts "Seksmetrāža", piemēram, ir patiess stāsts no mana necilā mūžiņa, proti - seksuāla rakstura trauma, kas ir atstājusi savu zīmogu manī. Šajā tekstā es noņemu pilnīgi visas bremzes un visriebīgākajā veidā izsaku savus iespaidus. Kāpēc visriebīgākajā? Tāpēc, ka šis teksts ir pilnīgs koncentrāts tam, kas izskrēja cauri manai galvai to piedzīvojot. Tajā brīdī es meitenei, protams, uzsmaidīju un atvainojos, ka esmu pārāk iereibis kvalitatīvai funkcionēšanai, un viss negatīvais palika manī. Tādā veidā nu lūk es atbrīvojos no savām negācijām, un līdz ar to savos tekstos esmu nesamākslots un līdz sirds dziļumiem patiess. Nevienam savus tekstus nespiežu lasīt un vienmēr pirms rādīšanas brīdinu par, iespējams, traumējošu un aizskarošu saturu. Daudzi sūdzās: "bet tāpat nevar saprast, ko tu tur dziedi", un savādā kārtā tomēr pa visu šo laiku nav izpratuši šīs death/grind īpatnības pamatojumu. Tās ir cūcības, kas nāk no maniem visdziļākajiem apziņas nostūriem. Nekas tev nav jāsaprot! Ja kāds gribēs, atradīs veidu kā izlasīt tekstus un darīs to mājās zem sedziņas, bet pie skatuves baudīs šovu. Tās nav dziesmas ar vienkāršu, visiem viegli atminamu piedziedājumu, kuras koncertos cilvēki dzied līdzi ar roku uz sirds. Bet kas zin... varbūt kādreiz... :)

Skaties, klausies, mācies un izdari secinājumus. Tev vēl daudz priekšā. Bet paldies, ka pajautāji, jo tas jau ir tavs pirmais solis pāri citu uzstādītiem standartiem šajā mākslas novirzienā, lai kādu ceļu tu izvēlētos. "There is no end of possibilities!!!". Neierobežo sevi! Smagā mūzika dod tev iespēju izpausties brīvi un patiesi. Tā arī ir viņas vislielākā burvība, un iemesls, kāpēc es viņu tik ļoti mīlu.

:*

pēdējās rindkopas toni lūdzu neuztvert pārāk nopietni, lai nebūtu pārpratumu :)
0
Un kvalitatīvi padiskutēt man nekad nav slinkums. Šādā veidā to var darīt daudz auglīgak, nekā dzīvajā, jo ir daudz laika, lai apdomātu savu atbildi, un vispār nodotos domām par tēmu. Tikai nevajag lūdzu man tagad bāzt acīs kautkādas preteklības, ko šad tad esmu izgāzis šajā forumā. Dažreiz pat tik superīgi džeki kā es var salūzt. Pārsvarā tad, ja no savas puses izdari garas, līdz katram sīkumam argumentētas pārdomas, bet pretī saņem: "Tu tā arī neko nepateici, tu esi lohs" :)

nu piem. jūs abi, mākslas pazinēji (tas arī ir apvainojums, kas traucē uztvert domu???) tā arī neizlasījāt Korķa komentāru ;) Gribat aktīvi piedalīties diskusijā, bet negribat izlasīt pretējās puses atbildes un kaut nedaudz padomāt. Žēl, ka tā...
0
:)
0
Faun, pirmkārt es nekad īpaši necenšos pieminēt muļķības no pagātnes, kas ir gadījušās katram. Iatollah gan to dara pēc pilnas programmas un uz manu pusi jau nu visvairāk :D
Bet šoreiz laikam nāksies atgriezties netālā pagātnē. Vai tava iepriekšējā atbilde ar frāzēm "liekvārdība ir tavs trumpis"; "tu apjūc un sāc klepot"; "nelīdzsvarots jaunietis"; "pasniegt savu pareizo viedokli, bet nespēj pieņemt citu" nav gluži tas pats "Tu tā arī neko nepateici, tu esi lohs"?
Korķa komentāru izlasīju gan. Vai tur ir kaut kas par ko runāt? Man neliekas, ka tur kaut kas būtu pateikts...Taisnība jau ir, bet reiz netā lasīju teikumu, kurš man ļoti iepatikās: "Don`t state the obvious!" ;)
0
Runājot par kvalitatīvām diskusijām.
Hellhammera teksti, piemēram, "Ko ar siem abiem sturgalvjiem lai diskute, ka parak maz redzejusi dzive un zinasanas ir paknapas par to, par ko runa." to īpaši neveicina.
0
Es arī jau sen izlasiju Korķa komentu...
Hellhammeram laikam atbildēt nav lielas jēgas , tikai atkārtošu atkal : "cik tev gadu ?"
Faunam - pat tu raksti kautko , kas ir ar kautko saistīts , vai nu pagātnes pārdzīvojumiem , vai tavu iekšējo samaitātību.
Tapēc nav brīnums , ja tie kas "dzied" par pedofīliem , daži arī paši tādi izrādās.
A tas : "nu džekam stāvēja uz sīkajiem" - vai tad var piedzimt tāds kam jau uzreiz stāv uz sīkajiem , večiem vai tml ?
0
Lielum lielam vairumam tekstu, kas ir lasāmi dažnedāžādos forumos, manuprāt, piemīt viens mazīt mazītiņš netikums, lai arī ko tu cilvēk rakstītu, vienmēr atradīsies kāds, kas to visu ņems vairāk, kā par pilnu - jutīsies aizskarts, uzmetīs lūpi viņā monitora galā, vai ar, griežot zobus, centīsies vēl un vēl "cīnīties" par savu "taisnību". Un tas viss, tik vien tāpēc, ka intonāciju ar kādu tu ko pasaki ir ļoti grūti (kādreiz nemaz nav iespējams) nodot tam otram cilvēkam, kurš lasa, kauču šīs pat rindas, ko es še murgoju. - Kas tur slikts? kāds jautās. - Tam tak ir domāti forumi, lai cilvēki tajos kašķētos, strīdētos, zākātu, ēstu viens otru - tambēļ, lai "stiprākais" uz "vājākā" fona varētu spīdēt ar savu super uber duperīgāko pārākumu. Nekā slikta jau tajā visā padarīšanā nav. Viens, ja nemaldos letiņu dzejnieks bij pirms pārs gadiem vienā gramatā izmetis - "Virs lieliem sūdiem rozes aug !".

Piesieties pie atsevišķiem vārdiem, izrautām frāzēm no kopteksta ir diezgan bērnišķīgi. Piemēram, ja no manis iepriekš uzrakstītā teikuma kāds ņem un izvelk vārdu "bērnišķīgi". Tad šo "bērnišķīgi" ņem un uztver, kā kārtējo Korķa aizvainojumu, kas tēmēts kādai it jaukai pēc dabas būtnei, kura sevi jau sen neļauj šādā kārtā nevienam saukt, un tad tas kāds saraksta forumā zem gardēža Intara iekopētā teksta, kas ievietot 14. novembrī, plkst. 11:17, klāt vēl pāris Mb. Ko tādā kārtā darīt Uggam ? Cietais pildās pilns, kā ģeometriskās progresijas skaitļu virknīte. :)

Ē, zi tomēr baigi niez man izvilkt šito te - "vai tad var piedzimt tāds kam jau uzreiz stāv uz sīkajiem, večiem vai tml ?". Jā, var stāvēt, tā nav nemaz tik reta parādība, ka mazs puika piedzimst ar ereģējušu dzimumlocekli. Bet par jautājumiem vai pedofīlija/ homoseksuālisms/ stūrgalvība/ stulbums/ tieksme klausīties metālu .. iedzimst tā pat, kā acu krāsa vai locekļa garums, arī zinātnieki/ mediķi skoloti un neskoloti strīdas forumos, ne ietiepīgāk, kā še pat pie mums, liekot lietā visu pieejamo, kas pa rokai; nereti smako ar nepajokam.

Intars, ieņēmis guru cienīgu pozu, klusi ķiķina bārdā. :)
0
ir jau daudzi frukti kas tos tekstus uztver nopietni, nu teiksim ne tikai death metal, bet vispār. cik nav lasīts netā, stulbie amerikas pusaudži kas skolās šaudās. un ir arī lasīts par dažādām tiesas prāvām ar Oziju, Twisted Sister vokālistu Dee snider, kur ķāds garā vājš klausijies minētās grupas un izdarījis pašnāvības. vēl man liekas arī elisam Kūperam un judas Priest ar tādas problēmas bijušas. kā jau augstāk kāds minēja, ne mūzikā vaina meklējuma, bet gan tajā apst'aklī, ka katram savi tarakāni galvā. un ak jā, ja tekstus sāk uztvert nopietni, tad tie kuri klausās judas priest meklējiet kādu apslēptu homoseksuālu zemtekstu visos halforda tekstos, jo noteikti ar painkiller viš ir domājis savu gultasbiedru kas viņam palīdz nebaltās dienās
0
Korķim - āaa... a man likās ka nevar piedzimt par geju , pedofīlu vai tml. Man nez kapēc likās ka tās ir dzīves laikā iegūtas traumas vai tml lieta(kautkur tvnetā izlasiju tā)... Bet nu ok - tad jau viss kārtībā...

Universum - Man liekas ka metāls nav gluži tā vieta , kur slēpt kruto dzejnieku zemtekstus par dzīves gudrībām vai gultasbiedriem. Tādā Death'ā tekstu var saprast tik reti , ka jāpriecājas : "o , viņš pateica [vārds]"(es nerunāju par kautkādiem izteikti melodiskiem gabaliem , kurus pat es varu klausīties).
Jā , es zinu ka Judas Priest ar dziesmu Better By You , Better Than Me nobeidza 2 džekiņus. Vot tas ir teksts - uzķerās tikai garā vājie tiesa gan , bet vienalga - līdz kādam aiziet.
Nebūtu tak brīnums , ka kāds , piemēram Ozzijs ar savu Suicide Solution , pats drīz nošautos ? Tas būtu kauns visiem heavy metālistiem ? Ne tak - pats raksta , pats dara. Tas nebūtu nekāds lielais brīnums...
0
es tikai iestarpinos ar - kāds sakars ar vecumu? Gribi pārbaudīt vai Hellhammers nav gadienā jaunāks, lai tu sajustu mazu pārākumu vai kā? Un vispār ir pierādīts, ka vecums, kurš aprit katru gadu nav tavs patiesais vecums, pa cik visiem zināms, ka cilvēki neattīstās vienādi, tas tā. Un tas, ka tu nesaskati, ka Fauna teksti ir pietiekami neitrāli, lai nesāpinātu nevienu, arī atspoguļojas uz to pašu - moš viņš aprausies un es būšu bišk labāks. Un vispār, ar ko tad tas 30 gadīgais būs labāks ar to 18-20? Ar to, ka viņam dzīvē bijis vairāk laika, lai noklausītos vairāk albūmus + vēl dzīves pieredzīte. Un kur paliek jaunības maksimālisms pret iesēņošanos, jo dzīve spiež uz pleciem? Un cilvēki ir tikpat dažādi, cik viņu vecumi, tādēļ nu nevajag taisīt face control pēc tā, kurš vecāks, a to sanāks tāda cilšu sistēma. Es-vecākais, šamanis un citi zvēri.
0
Par to, vai cilvēki piedzimst par homoseksuālistiem vai nē, vēl zinātnieki strīdas, bet par to, ka dažādas citas perversijas ir dzīves laikā iegūtas taumas, gan esmu visai drošs.

Universum - tas, ko saki, skan apmēram tāpat, kā visās ziņās kladzina, kad notiek tādi gadījumi kā tevis pieminētie. "Viņš nošāvās, jo klausījās metālu, viņš sadūra cilvēkus, jo skatījās tāāādas filmas, viņš sašāva klasesbiedrus, jo spēlēja datorspēles" utt. Protams, ir viegli novelt vainu uz kaut kādiem šitādiem nekonkrētiem ārējiem faktoriem, nevis skatīties patiesībai acīs un atzīt, ka galvenokārt mēs paši - apkārtējā sabiedrība - ir galvenais iemesls, kas tādā vai citādā veidā ir noveduši konkrēto cilvēku līdz īssavienojumam smadzenēs. Ja jau dziesmu teksti vai datorspēles būtu tik spēcīgs katalizators, ka to mīl izpūst, tad visas ielas būtu pilnas ar plānprātīgiem maniakiem. Veselīgam prātam nekas daudz nekait, atšķirībā no tāda, kas jau ir iedragāts - un to parasti paveic apkārtējie cilvēki - ģimene, skolas biedri, utt.
0
Kristapsonam - nu Hellhammers ir tas kas visus par sīkiem šmurguļiem sauc un tēlo baigi nobriedušo , ar dzīves grudrībām pārpilno veci. Tapēc man arī interesē ;) A visādā citādā ziņā - tev ir 100% taisnība - kaut nu Hellhammers ieklausītos ;)
0
tas ir vnk PSC!!!
:DDDDDDDDDDDD
cirks
0
tik reeciigi palasiities shito iisteniibaa..
0
Univesum prātīgajam tekstam ir sava jēga. Uz pārējo izteikumu fona liekas pat ģeniāls :D

Bet vispār es teikšu tā "Grupas, kas dzied par alkoholu, paši arī tā kārtīgi dzer" ;)
Katrs tagad pats var piemērot šo teikumu daž'da veida lirikām :)
0
[Bet vispār es teikšu tā "Grupas, kas dzied par alkoholu, paši arī tā kārtīgi dzer"]

Āmen :D
0
Viena lieta ir dziedāt par dzeršanu un dzert, otra ir paņemt motorzāģi un izpist kādu ar šo. Un Vargs pie Mayhem īstenībā maz ko darīja, basiņu paspēlēja, Euronymus nozīmēja un sēž joprojām.
0
Deth, ko vēl vajadzēja Vargam darīt? Grupā spēlēja un cilvēku nogalināja. That`s ok. Mission completed. Apmēram tāpat kā tiem krievu blekeriem...
0
Cik nu viņš tur spēlēja. Un kreatīvi viņš tur ar neko īpašu nedarīja. Un Euronymus novāca ne jau Mayhem tekstu dēļ.
0
"Es arī jau sen izlasiju Korķa komentu..."

ko dod, ja tu izlasi kopā saliktus burtus, kuru nozīmi tu neuztver?

"Faunam - pat tu raksti kautko , kas ir ar kautko saistīts , vai nu pagātnes pārdzīvojumiem , vai tavu iekšējo samaitātību."

+

"Tapēc nav brīnums , ja tie kas "dzied" par pedofīliem , daži arī paši tādi izrādās."

1) Kāpēc tu domā, ka nevaru rakstīt arī par apkārt redzamu samaitātību?
2) Ja tu tik ļoti piesaisti death stilā spēlējošās grupas vienu otrai un uzskati, ka ja CC dzied par mazu bērnu izmantošanu, tad Decrepit Birth dalībnieka tieksme uz bērniem līdz ar to ir pašsaprotama, tad kāpēc tu vispār piemini to, ka pat es rakstu kautko, kas saistīts ar maniem pagātnes pārdzīvojumiem , vai manu iekšējo samaitātību? Tad jau nav atšķirības, ko rakstu es pats. Vai tad Intars neminēja to, ka Decrepit Birth daiļradē nav sastopami gore tipa teksti ar bērniem? Un cik nopratu tas ģitārists esot bijis tikai koncertnieks. Viņš diez vai tekstus rakstīja. Man kautkā nelīmējās kopā tava loģika, cilvēciņ.

3) iemācies neraut pāris vārdus no konteksta ārā, jo tas galīgi tevi nepadara par spējīgu diskusatoru. Ar tādiem paņēmieniem es 10. klasē nokārtoju latviešu literatūrā parādus. 5 dienu laikā "izlasīju" 7 grāmatas un par katru uzrakstīju apcerējumu. Šeit tev laiks un atzīmes nespiež. Bakstīt monitorā nav tavs pienākums, cālīt, bet privilēģija. Varbūt pamēģini uzvesties kā cilvēks, kas izmanto savu privilēgiju, nevis kā izbadējies lops rauj no galda zemē pirmo, ko ieraugi?

"Man liekas ka metāls nav gluži tā vieta , kur slēpt kruto dzejnieku zemtekstus par dzīves gudrībām vai gultasbiedriem. Tādā Death'ā tekstu var saprast tik reti , ka jāpriecājas : "o , viņš pateica [vārds]"(es nerunāju par kautkādiem izteikti melodiskiem gabaliem , kurus pat es varu klausīties)."

^tas bija kautkāds joks no tavas puses, vai arī tu to nopietni pateici?

"[Bet vispār es teikšu tā "Grupas, kas dzied par alkoholu, paši arī tā kārtīgi dzer"]

Āmen :D"

Drīkst zināt, kas ir tas džeks, kurš ir sarakstījis grāmatas par "Svešajiem"? Idiots? Citplanētietis? Nākotnes sūtnis?

Un iatollah tikai sēž ar platu smaidu, lasa burtus, kurus viņš pazīst un turpina neko nesaprast. Zin, pie mums tādus sauc par idiotiem. Pie jums laikam tie ir baigi spicie kēksi?
0
principaa uzbraukt death metal par kaukaada slima indiviida izdariibaam buutu diezgan nepamatoti. protams var spriest ilgi un digti kaadas sekas uz indiviida pienjemsim veel nesamaitaato psihi atstaaj visiem zinaamaa koncepcija un protams arii pati forma bet katraa zinjaa uzbrauciens ir tikpat nepamatots kaa piemeeram apziimogot visus (kautvai) sleepotaajus par to ka kaads 1 viirelis vasaraa pludmalee sapleesis pudeli uz kuras uzseedaas mazaa ilziite.... bet ir neapstriidami neapgaazhami pieraadiijumi ka vinjsh esot maniits sleepojot pagaajushajaa ziemaa!
0
un vispaar pohuj vai dara to par ko dzied vai nee. taas ir tikai dazhaadas pieejas! un labaak pat ja nedara jo tad jau tas saak kosiit uz sevis afisheeshanu ;)
0
iatollah rakstīja:
"Tapēc nav brīnums , ja tie kas "dzied" par pedofīliem , daži arī paši tādi izrādās."

Ceru, ka pārlieku nebrīnīsies, ja teikšu, ka arī daži no tiem, kas par to nedzied, tomēr tādi izrādās.
0
Fauns, lai rakstītu par kaut kādiem citplanētiešiem u.tml. lietām, jābūt vai nu ļoti smalkam un labi attīstītam prātam (H.G. Velss) vai arī pilnīgi debilam...
0
nu lai pienjemtu tik speecigus vispaarinoshi kategoriskus sleedzienus ir jaabuut vai nu ljoti smalkam un labi attiistiitam praatam vai arii pilniigi debilam....
0
Ai nu tas ir pizģec. Kā var šitā sapīties visā murgā , un turpināt rakstīt palagus ne par tēmu. Faun - tu pats izlasi kautko , ne līdz galam saproti un sāc baigās gudrības bārstīt. Tu vēl jo projām neēsi uztvēris ko es ar visu šito sviestu gribu pateikt. Bet man jau vispār zajebala vislaik vienu un to pašu rakstīt cerībā ka beidzot daleks. Pie kājas - āmen.
0
mjā šie daudzie prāti....vienā sarunā par tik daudz ko stīdās... kāds grib kropļus slepkavot ... kāds saka, ka nav ne vainas ja iet pa Maikla džeksona līniju... kāds saka ka ir pārāk attīstīts un gudrs, jo dzīvespieredze ir liela (neminēšu vārdus) citādi atkal palagam pieausies kādi 3m ...
ko vēlos ar šo pateikst? tikkai to, ka mēs esam dažādi cilvēki un respektīvi dažādi domājam.... tā būs vienmēr 50% sabiedrības sapratīs 40% apšaubīs pārējie nezinu ... piemēram tēlos dievus psihenē! .... tak viss kārtībā jāiedzer tēja ar cukuru... nav ko iepringt!
0
es tūlīt uztaisīšu tēju...
0
Tēja ir gatava. Krūze ir piepildīta ar "Earl Grey" un fonā uz beigām iet In Flames "Jester Race"... Onkolis Fauns ir palicis ar āķi lūpā, jo 2 litri alus + divas filmas bija totāli par īsu, un jūtās ļoti vientuļš šovakar. Rolis aizgāja mā, bet viņš nebija bruņots, tā kā cilvēki šovakar netiks sašauti. Laikam arī nomainīšu muzoniņu... hmm.. .. . o! Impetigo "Horror Of The Zombies" derēs. Tā.. kur mēs palikām.

Kāpēc tik garš ievads? Tāpēc, ka es pirmo reizi mēgināšu saglabāt absolūtu mieru, kad cilvēks otrā galā atzīstās esam pilnīgs idiots un turpina pastāvēt par kautko, ko viņš nespēj pamatot, pie tam vēl neņemot vērā to, ka vismaz cilvēki 3, neskaitot vienu totāli slimu kumēdiņu, ļoti pieklājīgi un nesteidzīgi norāda uz to, ka mērķaudiota sakāmais ir tik nepamatots un nespējīgs, ka būtu to labāk paturējis pie sevis, nevis tik dedzīgi un spītīgi aizstāvējis. Nedomāju arī, ka tas ir iemesls, kāpēc man tevi gribas nodēvēt par idiotu. Domāju, ka vaina ir tajā, ka tu neesi spējīgs pieņemt to, ka tev nav taisnība, un tā ir ļoti izplatīta problēma mūsdienu sabiedrībā. Cilvēki neprot pateikt: "jā, tev ir taisnība.. Es kļūdījos". Bet ko nu tur daudz... katram savs ceļš ejams. un es turpināšu savējo, turpinot šo, nevis murgu, bet to, kas varēja izvērsties par interesantu diskusiju, jo atzīšos, man tiešām ir neliela škrobe, ka nesaņēmu pretī nevienu vērā ņemamu argumentu, tikai nožēlojamas vaimanas.

(Impetigo trešajā dziesmā tas kliedziens uz 03:45 ir vienkārsi ģeniāls!!! ahhh....)

Ko es neesmu uztvēris? KO?!!! ok ok... ko es neesmu uztvēris? m? To, ka death metal grupas Decrepit Birth ģitārista tieksme uz maziem bērneļiem ir pilnīgi normāla parādība, jo ir citas death metal grupas, kuras pedofīlijas tēmu skar savos tekstos? Kas vēl man bija jāuztver? Tas ir kopsavilkums, nācis no taviem taustekļiem. Kas ir? Tu savādāk biji domājis? Nu tad uzraksti tā kā tu biji domājis, nevis iepļekā vienu 5 reizes, un paziņo, ka biji domājis kautko pavisam citu. Savādāk, varbūt ir vērts vēlreiz pamatskolu iziet cauri, kur ar tevi nodarbosies speciālisti, lai iemācītu kautkā sakarīgi un citiem saprotami izteikties. "Jānis! Ābols!" nomainīt uz "Jānis ir izsalcis. Jānis grib ābolu". Un nevajag gausties. Šī prasme tev noderēs dzīvē ne reizi vien. Kamēr neesi viņu attīstījis vismaz vidusskolas līmenī, varbūt izvairies no publiskas runāšanas, jo tomēr, šo vārdu apmaiņu lasa daudzi cilvēki, un tici man... ne mani sauks par idiotu.. par iedomīgu pimpi noteikti, bet par idiotu mani sauks tikai idioti, un kuru interesē idiotu viedoklis, kas sastāv no vienkāršiem nepaplašinātiem teikumiem, bez pamata apakšā? :)

Bet tu nesatraucies! Ir vēl viena iespēja! Tu, vai kāds, kurš tevi saprot, izsakās argumentēti un skaidri, kā tas pieklājās cilvēkiem, un idioti pārtop par cilvēkiem ar atšķirīgu viedokli. Vienīgi nebūtu smuki, ja cits to izdarītu tavā vietā, jo tad tu būtu tādā kā muļķa jomā. Lai gan, muļķis tomēr ir draudzīgāk nekā idiots. :))))

Kāpēc es vispār to visu rakstu un ņemos tik garšīgi? Es tikai skatos, ka tu manu draudziņ pēdējā laikā ļoti aktīvi visās malās drukā gudras lietas. Sajutu tādu kā izaicinājuma smaržu... Cik mazais celmlauzis spēs. Un ko es saņemu pretī? Vaimanas!!! Ja gribi, varu apsolīt, ka vairāk nemaisīšu tev gaisu, jo tas tomēr būtu pārāk riebīgi no manas puses, un es neesmu riebīgs cilvēks, un negribu tāds kļūt. Arī vārdu "idiots", es lietoju kā aukstasinīgu apzīmētāju, nevis personīgu apvainojumu, jo nevaru atrast neko tikpat trāpīgu. Ja, protams, tu tik tālu vispār esi nokļuvis ar savām acīm. Un ja esi, tad pēdejie teikumi tevi lieliski izsit no sliedēm. Tu esi līdzīgs vienam sunim, ko es redzēju uz ielas kautkad sen atpakaļ. Ļauj minēt... tavs nākamais komentārs būs par suņiem un tavu līdzību viņiem?
0
Stunda un divas minūtes! Tikai tev, mazuli! Es iešu uzsist kādu zoles partiju un tad uz čuču. :*
0
* muļķa jomā = muļķa lomā (kļūdu labojums vietā, kuru tu zini)
0
Tev toč nav ko darīt.
Zini , kas ir baigi hujova ? Tas ka es negribu postēt to , ko es tiko uzrakstiju un nenopostēju. Pieļauju ka nekas labs no tā nebūtu(tā ir pirmā reize kad es par sekām domāju pirms rīcības) , tā kā , to kautkad vēlāk.

Nu tad - es apmēram izlasiju tavus memuārus. Ok , jautājums vienkāršs - vai ir liels brīnums , ka cilvēks kas fano par dziesmu(tieši teksta dēļ) kurā skan :

Well, show me the way
To the next whisky bar
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why

For if we don't find
The next whisky bar
I tell you we must die
I tell you we must die

dzīvē ir diezgan liels "alkohola mīļotājs" lai neizteiktos skaļāk ?

Tagad neraksti super memuārus fauna stilā , vienk atbildi : "vai tas dzīvē izrādītos baigais pārsteigums ?"
Atbilžu varianti :
a)Jā !!!
b)Nē !!!
Vairāk neko nesaki , turpināšu pēc atbildes.
0
negribeeju jau jaukties un pie tam ar uzbraucieniem bet vai tieshaam tev liekas ka visa muuzika ir nostaadaama tik zemiskaa liimenii kuraa piedzeeries idiots staasta par savu veelmi piedzerties arii turpmaak nepretendeedams nemaz uz taadaam vinjam neskaidraam un neizprotamaam lietaam kaa nedaudz izteeles fantaazijas un iejushanaas teelaa?

????

karoche atbildeeshu tev pats - TAA NAV!!!! paldies dievam ibio!
0
nē... vēlāk būs vēl daži jautājumi ar līdzīgu domu , es gribu sagaidīt Fauna atbildi , un apskatīties , vai viņs fiziski var uzrakstīt komentu kurā ir tikai 2 burti , bet ne jau tas ir galvenais.
Zinu ka laiks būs baigais , bet ja jau Faunam patīk , un man arī paliek interesanti - lai jau. Tiem kam neinteresē - var nelasīt.
Es vēlāk atļaušos arī tava komenta ideju izmantot galējā skaidrojumā , kapēc man vajadzēja uzdot stulbus jautājumus un gaidīt fauna atbildi...
0
Nē, tas nav nekāds pārsteigums, ja cilvēks kam tā dziesma patīk, izrādās dzērājs. Tāpat kā nav pārsteigums, ja dzērājs ir cilvēks, kas to dziesmu nekad mūžā nav dzirdējis. Kā arī nav nekāds pārsteigums, ja tā dziesma patīk cilvēkam, kurš ir pārliecināts atturībnieks. Tas piemērs ir absolūti bezjēdzīgs.

Un kurā vietā kāds bija pārsteigts, par to ka death metal grupas ģitārists ir pedofils? Nosodījums un izbrīns nav viens un tas pats! Vai arī tu gribi pateikt, ka ja cilvēks dzied par bērnu izmantošanu, tad viņa pedofila prakse ir pašsaprotama un attaisnojama, atšķirībā no tā, ja tas pats cilvēks dziedātu par ko citu, tad gan būtu pelnījis visbargāko sodu?
0
bļe , nu ka nevar neiejaukties , tas ir pizģec.
0
Intars:
jūtos spiests piebilst, ka konkrētā dziesma nav vis konkrētā dzērāja, narkaša un poēta sarakstīta.
Skat.www.songfacts.com/detail.php?id=225...

Bet domu sapratu.
0
WrongTale, mēs runājam par citu konkrētu dzērāju, kuram patīk tas gabals teksta dēļ ;)
Bet domāju, ka Morisonam arī šis gabals iepatikās tāpēc, ka viņš tekstā atrada sevi :D
0
Atļaušos iejaukties jo man palika nedaudz garlaicīgi lasot kā Fauns nesaprot iatollahu un otrādi.

Cik noprotu iatollaha viedoklis ir apmēram tāds, ka ja reiz death (nāves!) metāls ir pēc tematikas vērsts uz vardarbību un destrukciju uc sūdiem, tad tas ir tikai likumsakarīgi ka viens deathmetālists sagāja sviestā un nav nekāda pamata piem Hellhammera izteikumiem, ka kādam par to būtu sevišķi jākaunas, jo paši deathmetālisti caur savu mūziku (iatollahs gan lika uzsvaru tikai uz liriku) netieši pauž vardarbības propogandu.

Principā man liekas ka te pie vainas ir hellhammera pirmais posts kuram neviens nepievērsa uzmanību. "Kauns grupai, parejiem brutal deatheriem, ka no savejo vidus sitads mesls nak."

Nu pēc tā iznāk, ka pats Hellhammers savā ziņā atzīst, ka brutal death lauciņam būtu jānes kkāda vaina par to ka viņu vidū redz bija šitāds peģiks. Nu un par ko tad būtu tiem deatheriem jākaunas? Tā džeka ģimenei maksimums varētu būt jākaunas - a ko pārējiem?

Tiri piri diskusijas gaitā visi apceļ iatollahu apceļ par lohu jo viņš sasaista liriku ar tiešu propogandu - ti ja dzied tad propogandē.
Davai man adrenalīns ielija gribās aizstāvēt mazākumu.
Karoč piekrītu iatollaha viedoklim, ka deathmetāls propoogandē vardarbību, BET NETIEŠI, jo viņi īstenībā nedomā nopietni to ko pasaka dziesmā.
Iatollahs gan neuzsvēra ka tā propoganda ir netieša, bet pats vainīgs.
Kā šī propoganda ietekmē cilvēka rīcību. Te jau bez gala tika runāts ka visi normāli cilvēki neņem tos visus tekstus nopietni un pediņi ir gan metālisti gan visi pārējie. Taču gadās kēksi uz kuriem šī deathmetāla ideoloģija iedarbojas tieši un tad notiek kkas nesmuks. Protams vai šajā gadījumā tā ir noticis (diez vai) grūti spriest, taču šis ir tas variants, kādā tas brutal death var būt arī tieši negatīvs kādam indivīdam.
Bet nu kā jau tas te tika noskaidrots tas ir tāds ekstra gadījums.

Reku ar šo es labprāt pretendētu uz to Fauna minēto - atšķirīgo viedokli. Varbūt iatollahs pats ar kko smelsies lai savu viedokli rūpīgāk aizstāvētu.

0
cenšoties ienest kādu jaunu vēsmu šaj diskusijā uzdošu tiem, kurus joprojām skar šī temātika, 2 jautājumus, proti - kā tu izproti tādu vārdiņu, kā iecietība ? un vai tev ir nācies kaut reizi dzīvē aci pret aci saskarties ar pedofīlijas "problēmu" ?
0
Es sēžu un smejos... nakts vidū uzrauts no drausmīga murga, sēžu un smejos! Es vienkārši neticu, ka tas notika!!! Tas tiešām tikko notika, vai es joprojām sapņoju? Vai tiešām +Enemy+ tikko pilnīgi ideāli izteica iatollah puses pārstāvēto viedokli? Alleluja!!! ooo alleeellūūūjāāā!!! :))))) ahh... mmm... man gandrīz vai asara nobira! Es tev +Enemy+ vēlos paspiest roku! Super! iatollah, ej nokaunies un mācies izteikties no tādiem cilvēkiem kā +Enemy+!!! Viss, godātie... man vairs nav ko piebilst. Diskusija ir sanākusi ļoti ražīga, un es domāju, ka mēs visi no viņas esam ieguvēji. Mēs tikko izdarījām grandiozu triecienu problēmai: saskatījām tai vairākas puses un metāmies cīņā, ķerot katrs aiz sava gala, sagrupējot stūrus divos galos un saliekot lietas pa plauktiņiem. Man bija tas gods būt ne tikai par liecinieku, bet arī par dalībnieku šim intelektuāli baudpilnajam notikumam.
0
Tiem, kas vēlās uzzināt, kas bija murgā, padalīšos iespaidā...

Es sēžu pie kompja. Ir tāda miglaina sajūta un viss sapnis ir diezgan nomācošs un tajā valda nepatīkama atmosfēra. Kautkur nozib mans kaķis... ļoti pieklusināts apgaismojums. Es tam nepievērsu uzmanību un ieeju draugos, lai konstatētu, ka man ir 13 vēstules! 13! Ne manā mājā! Man neviens tik daudz neraksta... tik daudz vēstuļu man nekad nav bijis.. un jau kautkāda nojauta pasaka priekšā, ka tās visas ir no viena cilvēka. Jā! Tā arī ir! Kautkāds pilnīgi nezināms čubziks, ko es pirmo reizi dzīvē redzu, man ir atrakstījis 13 vēstules. Ar interesi atveru pirmo un neko nesaprotu... kāpēc viņš man to raksta. Tās saturs ļoti netieši skar mani, un es nesaprotu, kāpēc viņš man raksta. Nākamā vēstule - tas pats. Nu, piem., vienā no pēdejām vēstulēm viņš raksta par to, ka es esot lohs, jo uzskatu, ka japāņu "Aplis" ir labāks par amerikāņu rīmeiku. Es vēl atceros konkrētus teikumus: "Tas, ka japāņu versijā nav superīgās ____ lomas? Tas, ka tur nav leliskā _____??? Es noskatījos japāņu varianta 3 daļas, no kurām trešajā tiek iecirsti stūri amerikāņu otrajai daļai". Karoč, bezpriģels kautkāds... Tad man baigi sāk vajadzēties atliet, un tad man atmiņā iesitās kautkā viltīgi nozibējušais kaķis tumsā. (Mans kaķis ir pilnīgi melns) Man galīgi negribās iet uz tualeti, jo sāk mākties virsū ļoti nepatīkama nojausma par priekštelpu uz tualeti. Bet čurāt vajag tik ļoti, ka nevar tā vienkārši sēdēt un neko nedarīt... Es pieceļos un konstatēju, ka esmu tāds kā noreibis un man ir traucētas kustības. Skrienu klupdams krisdams uz tualetes pusi un priekšnamā ar kreiso aci jūtu, ka atkal nozib kaķis. Es negribīgi pagriežu galvu uz to pusi, un uzminiet kas? Ju-On bērnelis sēž pie spoguļa un skatās uz mani. EJ TU NOST!!! Kā es skrēju uz to tualeti skaļā balsī atkārtodams, ka tas man tikai izlikās, tas ir tikai gļuks, man ir japačurā, viss ir kārtībā. Pods. Tumsa. Neveikli podā ievadīts urīns. Galva griežās. Patiesībā tāda sajūta, ka nevis galva griežās, bet telpas līgojās. Gaismas nav! Un es jūtu, ka man aiz muguras tualetē pie durvīm nosēžās mans kaķis.

...un tad es pamostos, nu jau kādu stundu atpakaļ, ar acīm vaļā, guļus stāvoklī ar vajadzību pēc tualetes. Forši mani sagatavoja gājienam pēc vieglākas sajūtas... Es i' nemaz netaisos iet gulēt, kamēr rīta gaismu neieraudzīšu. Ne par ko!!!
0
Bet vēl pie tēmas atgriežoties... Būtu interesanti redzēt statistiku: cik pedofīlu ir metaļugas, protams, ņemot vērā viņu skaita attiecību pret pārējiem cilvēkiem, kas ir kautkādā veidā saistīti ar mūzikas biznesu (arī patērētāji, protams), un cik ir starp pārējiem. Tā tīri procentuāli... Domāju, uzreiz varētu saīsināt ceļu un temēt tieši uz dez(+)grind publiku. Savu mazo lomiņu nospēlētu arī empīriskā daļa ar anketēšanas metodi, kas mums parādītu, cik no visiem dez(+)grind stila pārstāvjiem (gan mūziķiem, gan mūzikas baudītājiem) ir tekstos saskārušies ar pedofīlijas tēmu. Tas gan kalpotu tikai kā siets priekš džekiem, kas klausās Slipknot, un līdz ar to uzskata sevi par zvērinātiem dez(+)grind paraugcilvēkiem. (Starp citu, Slipknot nav ne vainas. Man tīri labi iepatikās...) Un tad mēs redzētu, vai šī netiešā propoganda vispār darbojās. Varbūt, tas ir tikai mīts, uz kuru tik daudz atsauksmes esam dzirdējuši?

Bet arī tas ir ļoti sausi un nepārliecinoši! Neaizmirsīsim to, cik no pārējiem ne-pedofīl propogandas patērētajiem ir "normālie", kuri diendienā klausās to pašu radio, kura klausāmviela pārsvarā sastāv no visa gaišā un labā propogandas. Cik pedofīlu ir starp šiem "normālajiem" un cik ir starp "dezgrinderiem"? Un tagad nāk pati labākā daļa... Nekādā gadījumā mēs nedrīkstam nepieminēt to, ka (bā... es aiziešu uzlikt kafiju... ja es neatgriežos, tad ziniet, ka Ju-On baltais puišelis eksistē un noņemiet no manis paraugu, lai vēlāk mani varētu klonēt)... Tā.. Nekādā gadījumā mēs nedrīkstam nepieminēt to, ka dez(+)grind daiļrade ir apveltīta ar tādu burvīgu īpatnību, ka tekstus saprast pārsvarā ir neiespējami. Mums būtu vajadzīgi eksperti, kas noteikti, cik procentiem no dez(+)grind grupu lirikām pedofīlijas propoganda ir saprotama tāpat ar ausi, cik diskos ir iespēja to izlasīt, un cik daudz ir pieejams internetā. Tad būtu jāveic pētījums par propogandas iespaidīgumu. Domāju, ka nešaubīgi "normālo" mūzikas propoganda ir daudz spēcīgāka, jo tiek ļoti spilgti grūsta gan caur vizuālajiem receptoriem, gan integrēto audiosistēmu, un tai ir tendence uz atkārtotu borēšanu (nemitīgi visās malās dzirdamie hīti). Kā to pierādīt, nezinu, bet, manuprāt, tas ir vērā ņemams moments, un te sāk ost pēc šmucītes...
0
Tagad atcerēsimies šo, lai iebrauktu vēl dziļāk, ne tieši saistītu ar pedofīlijas tēmu: "Mēs taču noskaņojam sevi ar mūzikas palīdzību tā kā vēlamies, izvēloties attiecīgu mūziku, jo zinam, ka šis albums dos darba sparu, no šī albuma mēs gribēsim atlaisties un padomāt, bet pie šī mums patīk ietusēt un uzsist zoli. Mēs pielāgojam mūziku pie sava emocionālā stāvokļa, vai tieši otrādi - lai sasniegtu vēlamo, tiekot ārā no nevēlamā."

Bet kā ir tad, ja tu esi spiests klausīties kautko pozitīvu tad, kad galīgi tā nejūties un tev viss apkārt kaitina? Smagā mūzika tādos brīžos palīdz savākties, bet pozitīva mūzika tikai dzen dziļāk agresijā. Vismaz man tā ir... atkal jauna statistikas lapa vaļā! Smago mūziku mēs taču neesam spiesti klausīties bārā, autobusā, veikalā un vēl miljons publiskās vietās! Varbūt, ka tieši visa šī muzikālā gaismas un labestības propoganda ir tā, kas cilvēcei nodara taustāmu ļaunumu, nevis smagā mūzika, kuras pielietojumu kontrolē pats klausītājs? Uzticieties cilvēkiem ar austiņām galvā!!! Viņi kontrolē situāciju!!!
0
Bravo. Par šo te - "Varbūt, ka tieši visa šī muzikālā gaismas un labestības propoganda ir tā, kas cilvēcei nodara taustāmu ļaunumu, nevis smagā mūzika, kuras pielietojumu kontrolē pats klausītājs?"

Gribētos tikai piebilst, ka esmu diezgan pārliecināts, ka liela daļa (ne jau viss!) no tās pašas popkultūras labā propagandas ir tikai ārējais mirdzums, kas iekšā slēpj pamatīgus sūdus. Neņemšos apgalvot, ka ar to spožo virskārtu apzināti kas tiktu piesegts, kaut arī atsevišķos gadījumos var būt arī tā; drīzāk jau lielākoties paši šajā šovbiznesā iesaistītie neapzinās, ka tas ir tukšums un virspusējība, ko viņi propagandē. Nešpetnais muzons atšķiras ar to, ka nostājas šim virspusējības un pliekanības kultam tiešā opozīcijā, stumjot to sūdu ģīmī, neapbērtu ar pūdercukuru, lai jūt, kas ir kas patiesībā, un liekot cilvēkam DOMĀT, mēģināt izprast situāciju, palūkojoties uz to no cita skatu punkta, nevis akli sekot baram. Tieši šī aklā sekošana baram, nevajadzība piepūlēt smadzeni, bet pakļauties pavēlēm/propagandai/iepo... ir tas, ko pauž popkultūra.
0
Iatollah, "practice what you preach" mūsdienās vispār darbojas diezgan reti. Propaganda deathmetālā vispār nav diezko izteikta. Tas nav black metāls, kur pēc 'arrr, let's go burn a church!' bariņš čaļu korpspeintā to arī ņem un cītīgi dara.
0
Deth, tas ko tu saki ir pilnīga patiesība. Bet vai tas ir pareizi? Ja saki, tad dari! Savādāk tie death metal teksti gluži kā postēšana truemetal forumā :D
0
chaZZZrock, ja saki, tad dari? Vīrs un vārds? Pilnīgākās muļķības. Tu dziesmu tekstus uztver kā parastu sarunu starp diviem džekiem, piemēram, par parāda atdošanu?

Politiķi pirms vēlēšanām arī sacer skaistus pantiņus, bet tas nenozīmē, ka tā viņi darīs :)

Tev jānodarbojas ar programmēšanu - varēsi lasīt programmas kodu un priecāties, cik tas ir nepārprotams. Varjaubūt, ka Tu dzeju tieši tā arī lasi :))

Vēl, piemēram, ja man no dusmām gribas kādam pieiet uz ielas un gāzt tā, ka neceļas, bet es to izlādēju ar briesmīgu rēcienu BĻĀĢĢĢĢĢ, NOSTIĪŠU JŪS VISUS CYKAC!!!!1111!1 un uzmetot kādu niknulīgu muzōnu ar atbilstošiem gaļainiem tekstiem, šķaidot visus pēc kārtas kveikā, vai tas nozīmē, ka es neturu vārdu un daru *nepareizi*? Vai nepareizi ir, ja tās mūzikas un tekstu autōri tādā pašā veidā izlādējas spēlējot un sacerot šos *perversos* tekstus? Nez vai zvejniekam Rainim bi jāpabūt stikla kalnā, lai speciāli mums sarakstītu obligāto literatūru?
0
Faunam - nevis man būtu kautkas jāmācās , bet tev būtu no Enemy jāmācās uztvert domu. Tu tak māki pareizi izprast visādas lirikas par pežu klopēšanu ar gaļas āmuru. Kapēc nevari uztvert viedokli kas nesaskan ar tavējo ?

Uggam - protams. pasaule pilna ar Hitu Radio faniem , kas klausās cik "smuki" dzied , un kā izliek emocijas gaudojot. Pie kājas ko tur īsti vārās , ka tik emocijas un jaukas domas.
Kas tas par Manowar kas nekad nav braukuši ar močiem ? Vai tie būtu Beach Boys ja viņi nemācētu sērfot ? Vai palasot Kiss tekstus rodas šaubas par to ka Gene Simmons ir mainijis sievietes katru nakti 16 gadus no vietas ?
Lieta ir tāda , ka šausmīgi muļķīgi skan doma par to , ka Blackeri baidītos no tumsas.

Un ja mēs runājam par to domu lidojumu , un kautkādām iespējām pabūt kautkur , kur dzīvē nevar. Tad piedod , bet ja cilvēks iekšu griezšanu uzskata par foršu iespēju pabūt slepkavības vietā , tad kur brīnums ka ik pa laikam tie cilvēki izdomā to izdarīt dzīvē ?
Ja es apskatos cik smuki uzzīmēts pizas tornis , es labprāt aizbraucu uz Itāliju un aplūru dzīvē. Ja man patīk lasīt kā drāž miroņus , kur garantija ka man kādreiz nesagribēsies izdarīt to pašu ?

Galvenā tēma jau bija par to , ka kapēc ir jākaunās tiem , kas savus domu lidojumus un dzīvēs īstenību meklē iekšās ?
0
un atkal (šoreiz gan es izlasīju, kārtrīgi, lai nepaplātītos pa tukšo):

no brianwilson.com
"It will come as a surprise to many that Brian Wilson, responsible for so many popular songs about surfing and sunny beaches, had little interest in the sport. It was brother Dennis who surfed. Brian, in fact, was afraid of the water."

Brian Wilson ir Beach Boys guru un dziesmu rakstītājs :) savuliak Liesmā pat bija teikums, ka viņš nekad mūžā pats nav sērfojis - tik kategoriskam apgalvojumam apstiprinājumu šai mirklī neatradu.

Ne viss ir zelts, kas spīž.
0
Wrong Tale - to es tiešām ļoti labi zinu. Par Beach Boys es minēju tapēc , ka es cerēju ka atradīsies kāds , kas piebildīs ka viņus neviens neuztver nopietni.
Vari paprasīt kādam kas mani pazīst , to par faktu ka beach boys nejēdz sērfot esmu visiem stāstijis ;)
Nu pasaki ka tāds fakts nav bezgala muļķīgs ? Rakstīt par to kā tu sērfo , ja nemaz nemāki sērfot. Tas tak tiešām ir stulbi... ;)
Tur jau tā doma ;)
0
nu Tu dod... visi fantasti, acīmredzot, ir stulbi
0
"Faunam - nevis man būtu kautkas jāmācās , bet tev būtu no Enemy jāmācās uztvert domu. Tu tak māki pareizi izprast visādas lirikas par pežu klopēšanu ar gaļas āmuru. Kapēc nevari uztvert viedokli kas nesaskan ar tavējo ?"

:)))) cāļukiņ, tici man, es varētu visu šo diskusiju novadīt kā monologu. Bet ja reiz tu, mazumiņ, uzņēmies pretējā viedokļa nēsātāja lomu, tad arī parādi, ko tu māki. Man ļoti patīk lomu spēles. Varu pat pačukstēt, kura ir mana mīļākā... "Saimnieks un Kalpone". It sevišķi man patīk tā vieta, kad saimnieks saka: "man ļoti patīk tava rozā slotiņa... es tikai iedomājos, ka būtu interesanti, ja tev būtu tik pat smuka astīte" un lomu spēle nav iespējama, ja no otras puses es nesaigaidu: "es lēnām noslīgstu zemē uz celīšiem... pagriežu pret tevi savu dupšuku... uzspļauju uz pirkstiņiem... lēnītēm iemasēju savu dibentiņu... ieslidinu savu slotiņu sev dibentiņā....", jo tikai tad onkolis Fauns var teikt: "mmm, cik skaista astīte... parādi kā kucīte luncina astīti"

Varbūt tas palīdzēs misteram talantam, superduper dzejas pazinējam un literatūras pavēlniekam saņemt kaut nelielu ieskatu simbolikā arī tik šķietami bezjēdzīgajos p0rnogrāfiskajos tekstos.
0
BigUgga:

"nu Tu dod... visi fantasti, acīmredzot, ir stulbi"

Tieši tas pats ko es teicu par cilvēku, kas sarakstījis grāmatas par "Svešajiem". Pilnīgs idiots. Absolūts daunis!!!
0
Guļ trako namā sasaitēts Steve Perry, un ierodās viņu apraudzīt dakteris iatollah: "Nu ko Stīv, kur ir tavi ēliēni tagad?"

:DDDDDDDDD
0
...ak diesss... es pats sevi saraudināju... :~)
0
iatollah:
Es aši pabrausēju un noskaidroju no paša BW intervijām (CNN), ka viņš patiešām nekad nav sērfojis - toties viņa brāļi (kas arī spēlēja BB) gan bijuši dulli sērferi.
Takšo - nav tik traki :)
0
taa sanaak :D
itoallah - "Tad piedod , bet ja cilvēks iekšu griezšanu uzskata par foršu iespēju pabūt slepkavības vietā , tad kur brīnums ka ik pa laikam tie cilvēki izdomā to izdarīt dzīvē ?" - tā IR forša iespēja pabūt slepkavības vietā nekaitējot apkartējai sabiedrībai, ja čalis to izštuko realizēt dzivē, tad tas liecina par pašu cilvēku, nevis par to, ka sliktā deathmetāla mūzika visadi citādi pirms tam garīgi veselo jānīti parvērta masu slepkavā, ka jau te minēja citi-katram savi sūdi galvā
un deatheri varetu kaunēties tikai par to, ka zina, ka tādi kā tu uzreiz to visu štelli uzpūtīs kā "nav jau nekads bīnums, viņš ir deathmetālists", un visi nomās ar galvām "ā, nu tad jau skaidrs, kur tā vaina", vispār pa velti vāros, pārāk liels nogurums, lai vēlreiz savā interpretācijā rakstītu to, ko te jau daudzi minēja :)
un ja tu runā par to "practice what you preach", tad tagad, piemēram, bars powermetālisu ar zobeniem slaktētu viens otru par glory un might, kamēr burvis zilā apmetnī vicinātos ar koka nūju un murminātu dīvainus vārdus
tādēļ fantāziju sauc par fantāziju, bļ, ja kāds nevar atšķirt sava prātiņa ceļojumus no realitātes, un ar to kaitē pārējiem, tad man tā nabaga cilvēka žēl
0
Guļ trako namā sasaitēts Steve Perry, un ierodās viņu apraudzīt dakteris iatollah: "Nu ko Stīv, kur ir tavi ēliēni tagad?" tā vairs nedari, Faun, man nepatīk šņākt karstu tēju pa degunu :DD
0
Quorthon - es jau nesaku ka death metal ir slikts , vai ka viņš ietekmē kautko vai dara sazin ko.(Nu labi , es bieži saku ka mūzika bez vokālās melodijas ir slikta , bet nu neviens to nezināja)...
Es saku ka nav jākaunās ka kāds beidzot izdara dzīvē to , par ko paši vislaik raksta.
Vot i visa doma !!!
Šaubos vai man būtu kauns , ja Magnus Rosens paņemtu cirvi un ietu mežā pūķus meklēt.
Nebūtu brīnums ja Iron Savior pazustu , jo viņus nolaupa NLO. Tas būtu - interesanti , bet es šaubos vai visi poweristi tagad baigi kaunētos par to.
Vot i āmen - nahuj kaunēties par to ko raksti ? Vot tā bija sākuma ideja , un nahuj vajag aizbīdīties hujznajet cik tālu no galvenās domas.
0
es domāju, ka neviens deathmetālists nekaunās par to, ko pats raksta :D kaunēties var par to konkrēto piemēru no deatheru vidus, kuram prāts ir ar novirzēm no "normas", jo daudzi aprobežotie, piemēram, deatherus kā sugu šādu piemēru dēļ uzskata automātiski par reāliem izvarotājiem un maniakiem
bla, cik var atkārtot, rakstīšana lirikās uzreiz nenozīmē to visu praktizēt dzīvē, prāts ir katra cilvēka mazā iedomu pasaulīte, to praktizēt arī dzīvē ir ok, tikai ja tas netraucē citiem
ko ta vajadzēja teikt? "yeah, veci, drāz vēl mazus bērnus, novāc cilvēkus un pakar aiz zarnām zaros, mums nav kauns" , saproti, ka lielai daļai cilvēku ir tāda nelāga īpašība kā spriest par visu kopumā pēc viena vienīga piemēra, un tam kopumam varbūt nepatīk, ka par to spriež pēc šādiem džekiem kā Mike Turner, lai gan, protams, daudziem ir pohuj bet, kā redzi, Hellhammeram nav pohuj, un es saprotu, kāpēc :)
0
Vēlreiz - es neko nesaku ka teksts nozīmē arī obligāti praktizēt. Es saku ka nav jābūt kaunam par to , ja no bara kas fano par iekšām un izvarošanām , viens vai vairāki to izdara dzīvē.
Poweristiem nebūtu kauns , ja Kamelot izdomātu pārvietoties pa ielu ar zirgu.
Heavyistiem nebūtu kauns ja Manowar visu mūžu to vien darītu kā dzertu , brauktu ar moci , un kniebtos.
Blackeriem nav kauns ja kāds nosvilina baznīcu.
Pagāniem nav kauns staigāt dīvainās lupatās un neskūties.
Kapēc deseriem ir kauns ja kāds uzšķērž kādu iekšu vai izdrāž kādu pret paša gribu ?
Es nesaku ka tas ir OBLIGĀTI , es gribu zināt kapēc man nebūtu kauns drāzties 24/7(es klausos daudz Aerosmith un Kiss) , bet kapēc deseriem ir kauns ja kāds izdara kautko pa viņu stilam ?
0
Varbūt tapēc, ka tas ir tabu? :D
0
Baznīcu dedzināšana gan nav, vai ne :D
0
Viesulim - tas ir tieši tas ko es gribēju zināt. Tas ir tieši tas , kapēc izvērsās viss šitais sviests.
Es tieši gribēju zināt , kapēc par savu mūziku un liriku kaunās tieši deatheri ? vai viņi raksta par to ko paši uzskata par pretīgu ? vai par to ko paši uzskata par apkaunojamu ?
0
bla, nahuj pa ilgiem laikiem beidzot vienu tādu pamatīgāku un interesantāku diskusiju nosauc par sviestu ? tak forša :)
un, kāpēc tu ahujenna apgalvo, ka, piemēram pagāniem nav kauns par to, ka kāds čalis staigā ar bārdu līdz ceļiem un dīvainās lupatās :D kā tu zini? pasaki, kā tieši tu to zini :D varbūt viņi paslepus kaunās :D tu to pasniedz kā neapgāžamu faktu
0
Uz šo jautājumu atbilde ir tikpat vienkārša, cik tev acīmredzot nesaprotama.

BigUgga jau visai skaidri to uzrakstīja.
/forum/63600/#comment63918

Tie, kas tādas lirikas raksta, to satura realizāciju uzskata par nepieņemamu. (Drošības pēc, lai atkal nerastos pārpratumi, pieminēšu - kā jau vienmēr un visur, mēdz būt izņēmumi). Viņi TO raksta, lai TAS nebūtu jādara realitātē. Proti, lai no savām negācijām atbrīvotos caur agresīvu mūziku un atbilstošiem tekstiem. Ar to arī gore lirikas atšķiras - to primārais mēŗkis ir iepriekšminētais, nevis attiecīga dzīvesveida propagandēšana.
0
0
mazs aplauziens mums visiem, kauču terminoloģijas ziņā. :)

izskatīju vēlreiz no augšas līdz apakšai visu topiku un konstatēju, ka daiļā dzimuma būtnēm šī tēma nu nepavisam nešķiet saistoša.

ko gan tas varētu nozīmēt ? :))
0
Tfu, par linka saturu pabrīdināt nevarēji? Kas tagad atbildēs par traumu, kas nodarīta manam libido šito bildi apskatot? :(
Toč nesaprotu, kā jums, puiši, pietiek spēka un pacietības, lai atkal un atkal tērētu savu laiku, rakstot prātīgas atbildes kādam, kurš acīmredzami tās nevēlas uztvert :)
0
NU re, Intars pareizi pateica kapēc deathmetālistiem nepatīk ka dzīvē īsteno viņu liriku saturu- tapēc ka viņi ir pret to.Tāda viņiem fīča.Vai tā ir,ko?
0
1)pret izvarotajiem/pedoffilliem/... bernu, sieviessu/gusteknnu spidzinassanu
2)par - so kretinu sodissanu ar neiedomajamako vardabibu, kadu vien var redzet launakajos murgos
0
bet vai karš pret terorismu ir humāns ?
0
ne, nav.
saja pasaule nekas vairs nav humans.
nejau terrorisms jaapakaro, bet iemsli tam - viss tas zoologiskais darzs - katras valsts valdiba.
0
Tieši tā. ne jau par velti tie arābi tā nīstas uz amerikāņiem un ne tikai.
0
iatollah...

Es jūtos piekrāpts...
1. A moš ja Poweristi tiešām no sirds ticētu visiem pūkiem un dzīvajām zekēm kas kokos mīt, tad moš viņi būtu psihiski nepieskaitāmi? ne? A ja viņi staigātu pa ielām garās mantijās moš tā būtu tikai pozēšana jo viņi īstenībā saprastu ka manas pointus tas vienalga nedod? A ja nesaprastu tad vaidzētu pie tevis uz psiheni vest. A tas nav nekas pretlikumīgs par ko būtu jākaunas.
2. A moš hevijisti arī +/- dzer, drāžas un brauc ar močiem un nav neviena loģiska iemesla lai to nedarītu? A tas nav nekas pretlikumīgs par ko būtu jākaunas.
3. Blackeri - tas ir smags gadījums, jo ir viena daļa kas tikai bauda to black fīlingu, bet ideoloģiju neņem pa pilnu, bet ir otra daļa kam čista baigi stāv no Seitāna niknā skata un kuri toč būtu gatavi upurēt viņam visus kristiešus un ja nebūtu bail no cietumsoda, tad to arī labprāt darītu. vot šitie pēdējie tad arī ir tie kas demonstrē ļaunās mūzikas (bez vokāla melodijas) un ļaunā dzīvesveida saliedētību, bet tādi makten trū nav daudz. A vot tas gan varētu būt kkas pretlikumīgs, par kuru gan kaunētos tikai tie pirmie, kam uz Seitānu nestāv tik stalti.
4. A moš trū pagāni arī staigā kankaros un par to nekaunās, jo uzskata, ka tas ir senču mantojums un būtu jākaunās visiem pārējiem kas kļūst mikli no "Neapoles trikotāžas" un NĪKE. A tas nav nekas pretlikumīgs par ko būtu jākaunas.
5. A moš Tev dolbiķi jau sen vaidzēja apjaust (jo visi to 99 vaidos jau pateica) ka deseri savu muzonu uztver kā veidu kā izlādēties nevis gūt iedvesmu dzīvesveidam. Nu redz ja tu izjustu deathmetal mūzikas fīlingu, prikolu kāpēc tā mūzika patīk, vai es nezinu kā to nosaukt - mūzikas būtību, tad tev šitādas neskaidrības nerastos. Te laikam arī ir tā problēma, ka tu šito mūziku NEsaproti.
6. A moš ej dirst?

Par stiliem un ideoloģijām man būtu viss. Bet par problēmu tagad kad iatollahs mani pievīla, varu rakstīt kā man liekas.
Faunam...
Runājot konkrēti par pedofīliju - viennozīmīgi metāla ietekme uz pedofīlijas attīstību ir ne lielāka par 0,00000000000000001%. Iespējams ka kāds izlasījis Necropedophile textu un sācis just mirušās slāpes, bet diez vai tas saistāms ar to ka cilvēks ir metaļors, je man personiski liekas. Taču par desas gala ietekmi kopumā - divas lietas.
1. Tas bija pirms kādiem pāris gadiem, kad sēdēju kt Rīgā un pie blakus galdiņa sēdēja reperu bars. Tas ilga apmēram ~2.5 h un vienīgais ko es no tā gala dzirdēju bija runas par to cik kurš kuram pa muti sadevis. Kopumā ņemot metālisti, gan atsevišķi, gan kopā esot, manuprāt ir vieni no miermīlīgākajiem sabiedrības elementiem. Un tas ir tāpēc, ka agresija tiek izlikta mūzikā. Par skinhediem es nerunāju. Protams arī metālistu vidū ir nepārspējami kaušļi, bet nu runa kā parasti ir par kopumu. Izejot no tā, metālu vajadzētu sākt klausīties tiem kas ir gana nobrieduši (iekšējās enerģijas ziņā), lai varētu sagremot šo stilu. Bet šeit mēs nonākam pie otrās lietas...
2. Ne visi kas klausās metālu, vai arī smago mūziku ir gatavi tai. Līdz ar to kaut arī cilvēks it kā sevi kontrolēdams uzliek uz tām austiņām kko smagu domādams ka nu ir zaibis (šeit ir dažādi iemesli kāpēc viņš to klausās - piemēram draugu ietekme, personiskie pārdzīvojumi, modes tendences utt.) tomēr nav gatavs tam un tajā brīdī notiek tā smagās mūzikas negatīvā ietekme. Protams te ir runa par to cik cilvēks ir gudrs un vai viņš saprot vai nē ko pats grib un kas viņam tai brīdī ir vajadzīgs. Te es principā iezīmēju pokemonisma problēmu, bet par to pietiks.

Rezumējot mana doma bija tāda, ka metālam bez pozitīvās - izlādējošās ietekmes ir arī negatīva ietekme, ja tas tiek klausīts nevietā.

Hellhammera nostāja ka vardarbību vajag apkarot ar vēl lielāku vardarbību ir jau izsenis pārbaudīta kā nespējīga risināt vardarbības problēmu. Un valdība ir nevis zoodārzs bet cilvēku kopums, kur katram ir savtīgas intereses, kuru piepildījumu tad arī meklē politikas un korupcijas netīrajos gaiteņos.
0
valdiba NAV cilveki - alkatigi lopinni, kas ar lielakoties nopirktiem diplomiem kauko megina, galvenokart visi vinu jaunumi ir solis lielakai vinnnu passu ienissanai. paskaties tas intervijas - mees risinam, sobrid nevaru pateikt, gruts jautajums utt. AXTI BLE!

mosk parunasi ar pedofillnniku vai negrib arsteties??? ha ha ha bull shit! ja neatzisti ka tadam kranu nost, lai paasinno un tad lodi piere, tad sorry....

jaa, per death metal puslidz pareizi izteicies.
0
Dienvidparkā bija labs prikols izdomāts kā cīnīties ar lamuvārdiem. Iebūvē galvā shēmu un tad kad kko pasaka rupju tad tā dod elektrotriecienu. Nu varētu kko tādu piem iebūvēt pediņiem hedā un tad nevajadzētu nodarboties ar papildus vardarbības vairošanu un viņš atkal dabūtu vislaik ar elektrību, kā tikai uz kādu puisīti pastītos. Es domāju ka tas būtu daudz lielāks sods pedarastam nekā nošaut un viss, jo tas būtu sods visas dzīves laikā.
0
"Dzīve nav māksla." Tādus vienkāršus vārdus reiz teicis, ja nemaldos, Gēte. Tik vienkārši un tomēr laikam grūti tas aiziet, jo pat viņa laikā, pēc "Jaunā Vertera" izdošanas pār Rietumeiropu aizvēlās pašnāvību vilnītis.
Tomēr, tomēr, var jau saprast arī Iatollah. Tas ir romantiski un skaisti. Atceros, pirms daudziem gadiem, kad fanoju par Čaku, izjutu tādu kā derflorāciju, uzzinot tādu dzejnieka dzīves faktu, ka viņš reiz iesitis ubagam, kas dziedājis zināmu Čaka dzejoli. Čaks, ubagu apdzejotājs. Man tā Iatollah emocija ir saprotama, ja tikai visa diskusija nebūtu tādā dullumā aizgājusi. Un death metal pēc uzstādījuma tiešām ir drīzāk tīri gara pasaules produkts. Jokainā kārtā tiem, kas sit un izvaro pa īstam, vairāk patīk gaudulīgas dziesmeles par romantiskām attiecībām. Fakts.
0
1969. gadā Čārlzs Mensons tiesā kā savu darbu stimulu un mācību minēja divas konkrētas Bītlu dziesmas. Toreiz tika daudz runāts par šīs diskusijas tēmām.
...
0
bezcerīgi...
p.s - fauns tiešām nemācēja uzrakstīt komentu kas sastāv no 2 burtiem... :D
0
Kas ir bezcerīgi, Iatollah? Tevi nesaprot?
0
Atbilde +Enemy+ pa visiem punktiem:
1. Pieskaitāmi vai nepieskātāmi, bet kā jau pats teici, par tādiem nav jākaunas ;)
2. Nu tieši tā - nav jākaunas.
3. Ja nav true, tad nav true un ir tikai pakaļskriešana. Ja ir true, tad ir true un varam runāt par īstajiem večiem, kas cits par cita darbiem diez ko nekaunas.
4. Tiešām - nav nekas pretlikumīgs, par ko būtu jākaunas.
5. Nu tad nolādēts, kāpēc šeit ir jākaunas par to, ko dzied, vai otrādi - jādzied par to, par ko pašam kauns? Un izlādēt šādā veidā ir diezgan nožēlojami. Fauns pieminēja, ka uz garu tekstu, pie kura ir cītīgi strādāts, kāds mēdz atbildēt "Tu esi lohs; tu tā arī neko nepateici." Pateikt "ej dirst!" vai "es tevi piekaušu ir apmēram tas pats. Un šīs pašas emocijas izlādēt citā virzienā, piemēram, iekaustot sievu, vai uzrakstot dziesmu ar death metal ierastajiem tekstiem ir tik pat nožēlojami...
6. Nu tas jau tikko tika apspriests. Labāk nepukojies uz iatollah, bet izlādē dusmas uzrakstot death metal dziesmu :D

Jelgab, nu ja reiz Bītlu dziesmas bija stimuls, tad bija. Bet Bītli taču tam īsti nepiekrita, un, droši vien, pat kaunējās par saistību ar šādu lietu. Viņiem (atšķirībā no death metal mūziķiem) uz to bija diezgan lielas tiesības, jo viņi savās dziesmās nelika nevienu novākt ;)
Par to gan neesmu īsti pārliecināts, bet man liekas, ka ne jau Bītli ierosināja slepkavību veikšanu, bet gan dažādas detaļas. Var taisīt Bītlu dziesmai kaverversiju black metal formā. Tāpat var interpretēt kādu dziesmu arī slepkavības formā. Noteicošais nebija Bītlu ietekme, bet gan Mensona paša idejas. Bītlus viņš vienkārši pielīmēja bildei klāt.
0
:)
0
chaZZZrock - es domāju, ka tāpat šīs diskusijas varonim pedofilam tika pielīmēta deat metal ideoloģija.
0
Par +Enemy+ dzirdēto reperu sarunu - es reiz dzirdēju trīs vecu metaļoru (gari, plāni mati; pāragri kurnkainas sejas; nonēsāti zābaki; harmoniska apsēstība acīs)sarunu pie aliņa (viena), kurā katrs pa kārtai ar smaidu stāstīja, kā dabūjuši pa muti. Dabūjuši, nevis devuši, un katram bija ko pateikt.
Tik mīļi.
0
Ak, jā, atcerējos vēl ko piebilst.
iatollah, tādas 2 burtu atbildes tu gribēji dzirdēt tikai lai "viltīgi" kādu apčakarētu un iesēdinātu paša sūdos, nevis lai tiešām kaut ko prātīgu izrunātu. Šitādi joki iet cauri tikai ar Krišjāni ;)
0
Nepretendējot uz kādām absolūtam patiesībām:

Šitā cīnoties, diendusā gulēšana atkal izpaliek !! Nu jau labu laiku nākas sev atzīt, ka neviena no cīniņā iesaistītām pusēm ar labu padoties netaisās; baltais pamiera karogs atkal un atkal tiek triekts zemē, lai, asinīm un citiem izdalījumiem šķīstot, pretinieku mīcītu no jauna dubļos. Kāda te vairs var būt runa par iecietību pret jebkuru, kas ko ir teicis šās problēmas sakarā, citādu uzskatu uzklausīšanu ?? Pārāk tieši mēs še uztveram, ko kāds ir izlicis tekstā, vai tas būtu Death metal dziesmās vai še pat šaj topikā. Par kādām metaforām/ salīdzinājumiem/ dziesmu tekstu simbolisku uztveri/ vispārinājumiem te var būt runa, ja maz kurš ir izlasījis šo topiku no sākuma līdz galam !!

Mana paša interese pret dziesmu tekstiem jāatzīst lielākoties ir stipri vienaldzīga, jo vokalēšanu vai tā būtu latviešu, angļu vai kādā citā valodā tomēr uztveru, kā vēl vienu mūzikas instrumentu, un pie kājas par kādām antisociālām "problēmām" kāds ar šiem šausmīgajiem tekstiem "cīnītos".

Diezgan še izskanējis domu par to vai vārdiski uztverams teksts uz klausītāju atstāj ar kādu "taustāmu" iespaidu; veči, bet vai ta jūs tik tiešām ticat, ka uz šo jautājumu jūs atradīsit atbildi še, vai ar kur citur ?? Novelt vainu, kā tas nereti notiek ir vieglākais ceļš uz to, lai problēma tiktu piemirsta līdz nakamajai reizei. Un tad, kad kārtējais pederasts, pieķerts sēdinot uz sava daikta kārtējo upuri, nonāks preses uzmanības lokā no rakstiem, "analīzējot" un meklejot cēloni šim notikumam, ne atkauties varēs. Kādu pēc šā visa iespējams, ka pat ieliks ķurķī, pabaudīt zonas likumu skanīgumu savā anālajā atverē, kāds varbūt ar tiks kastrēs (Hellhammeram līdzīgi domājošo netrūkst), dažādi tie likumi, rakstīti un nerakstīti šai pasaulītē kurā mums nākas dzīvot. Bet, kas ta mums, mēs tik sēdēsim un pļekāsim savas taisnības forumos uzmetuši lūpu, ka patiesība nevienam nav saprotama. Bet par kādu patiesību ta ir runa ?? Izskanēja še no viena gudrinieka - baznīcas dedzināt ir true, ja reiz dziesmu tekstos tā sludināts, bet pakaļā drāzt nav true, ja reiz saskaramies ar ko tādu Death metālā ?? Varbūt true ir domāt ar galvu un rīkoties saskaņā ne vien ar savu iekšējo pārliecību - pat, ja tev ir tieksme apmierināt savu tieksmi ar sīčiem - bet gan kaut mazdrusciņ iedomājoties sevi tā otra cilvēka vietā, kuram nākas pakļauties baiļu/ spēka/ agresijas priekšā.

Centos meitenes piedabūt kādu rindiņu uzrakstīt šaj sakarā, neizdevās. Laps i, tad jautāšu pats - un kā īsti ar jums pašiem stiprā dzimuma būtnes dzīvē ir gājis ar tiem pirmajiem mīlēšanās mēģinājumiem ?? Cik ta daudziem no jums tās draudzenes nav bijušas stipri virs 18 gadi, kad jums pašiem ne tuvu tam ciparam bijis ?? Pedofīlija tak nav vien vīrieša tieksmes apmierināšana ar nepilngadīgu puiku .. :))
0
kļūdu labojums:
"Varbūt true ir domāt ar galvu un nerīkoties saskaņā vien ar savu iekšējo pārliecību - pat, ja tev ir šī apsēstība, apmierināt savu tieksmi ar sīčiem - bet gan kaut mazdrusciņ iedomāties sevi tā otra cilvēka vietā, kuram nākas pakļauties baiļu/ spēka/ agresijas priekšā."
0
Nu ko tad lai uzraksa shajaa sakaraa?

1.Runai jau vispaar nevajadzeetu iet par un ap muuzikas stiliem un novirzieniem, bet gan par un ap to, ka dazhu cilveeku psihe ir vai nu stipri traumeeta (viena vai otra piedziivota gadiijuma deelj - beerniibas traumas, izvaroshanas un viss paareejais), vai arii vinjsh nekad nav bijis vesels. Pedofilija tiek klasificeeta kaa slimiiba, kaa ANOMAALIJA, un tam nav ASOLUUTI nekaada sakara ar muuziku. Cilveeks var klausiities arii popsu, bet vinju tik un taa vilks uz maziem beerniem vai sunjiem. Un cilveeks var klausiities death, bet katru vakaru ljoti piedieniigi likties gultaa ar savu sievinju...

2.Nu re, meitene arii izteicaas.. ;)
0
Vieniiga blice ir Fleshgrind, kuras albuuma reissued Holy Pedohile dziesma ir ieklauta albumaa Murder Without End..Dziesmas texts ir nezheliigs un simbolisks..here we go...
www.darklyrics.com/f/fleshgrind.html...
Pati muuzika ritttigi man patiik, vieni no maniem favoriitiem, zhel ka vairs nepastaav..Dying fetus radinieki pec skanas!
0
corpse, es pat teiktu - tas teksts ir ironisks..
0
Es shaja gadiijuma vairak pievershu uzmaniibu muuzikai. Tie ttexti ir ljoti pavirshi raxtiti, bez jebkadas iejutibas. Vieniigais izraisit lasitaaj klausitaja riebumu, lai vinam liktos ka texti atbilst shaj brutalai muzikai!!
0
Tur jau taa lieta - man neliekas, ka vinji buutu rakstiiti bezjeegaa. Bez iejuutiibas - jaa, bet arii visticamaak tikai taapeec, lai radiitu attieciigo atmasfeeru/ noskanjojumu. Protams, ka muuzika ir primaarais, tam es pilniibaa piekriitu (vismaz shajaa gadiijumaa noteikti).
0
johaidiii!!!lai sito izlasiitu man vajg kasti alus un briivu vakaru...
bet who cares rapists and life fuckers under machine gun stream....hell yeah....
0
juus kautkoo esat dzirdeejushi par toleranci un to, ko fauns teica, ka ne jau mums to spriest ka kuru sodit un peert..nevar protams buut iecietiigs pret serijveida slepkavu, bet citos gadijumos ari ir iznemumi un likumiem ari jabuut humaaniem.
0
chaZZZrock, 16. novembrī, plkst. 15:30:

"Goddess, man teksts kā mākslas darbs vairāk asociējas ar The Doors un Leonarda Koena tekstiem. Niks Keivs..."

Sen nebiju klausījies, tāpēc atvainojos par tādu pauzi...

NICK CAVE AND THE BAD SEEDS: "Stagger Lee":

"It was back in ’32 when times were hard
He had a Colt .45 and a deck of cards
Stagger Lee

He wore rat-drawn shoes and an old Stetson hat
Had a ’28 Ford, had payments on that
Stagger Lee

His woman threw him out in the ice and snow
And told him, “never ever come back no more”
Stagger Lee

So he walked through the rain and he walked through the mud
Till he came to a place called The Bucket Of Blood.
Stagger Lee

He said, "Mr. Mother Fucker, you know who I am?"
The barkeep said, "No, and I don't give a good god-damn!"
To Stagger Lee

He said, “Well bartender, it’s plain to see
I’m that bad motherfucker Stagger Lee”
Mr. Stagger Lee

Barkeep said, “Yeah, I’ve heard your name down the way
And I kick motherfucking asses like you every day”
Mr. Stagger Lee

Well, those were the last words that the barkeep said
‘Cause Stag put four holes in his motherfucking head

Just then in came a broad called Nellie Brown
Was known to make more money than any bitch in town

She struts across the bar, hitching up her skirt
Over to Stagger Lee, she starts to flirt
With Stagger Lee

She saw the barkeep, said, “O God, he can’t be dead!”
Stag said, “Well, just count the holes in the motherfucker’s head.”

She said, “You look like you ain’t scored in quite a time.
Why not come to my pad? It won’t cost you a dime”
Mr. Stagger Lee

“But there’s something I have to say before you begin
You’ll have to be gone before my man Billy Dilly comes in,
Mr.Stagger Lee”

“I’ll stay here till Billy Dilly comes in, till time comes to pass
And furthermore I’ll fuck Billy Dilly in his motherfucking ass”
Said Stagger Lee

“I’m a bad motherfucker, don’t you know
And I’ll crawl over fifty good pussies just to get to one fat boy’s asshole”
Said Stagger Lee

Just then Billy Dilly rolls in and said, “You must be
That bad motherfucker called Stagger Lee."
Stagger Lee

“Yeah, I’m Stagger Lee and you better get down on your knees
And suck my dick, because if you don’t you’re gonna be dead”
Said Stagger Lee

Billy Dilly dropped down and slobbered on his head
And Stag filled him full of lead
Oh yeah."

mhe mhe... tizleņi...
0
Jā. Nikam tas Murder Ballads tāds smuki gaļīgs :) Bet tā ar gaumi un smukiem sižetiem. Tas man atgādina vēl vienu glīti drūmo tekstu rakstītāju - King Diamond. Tie arī ir labi :) Tie ir tie, kurus tiešām var saukt par mākslas darbiem.
Šis teksts ir skaists bez gala, bet nav gluži Niks.
"Stagger Lee (also known as Stagolee, Stackerlee, Stack O'Lee, Stack-a-Lee and by several other spelling variants) was an African American murderer whose tawdry crime was immortalized in a blues folk song, which has been recorded in hundreds of different versions."
"Blues folk song" nozīmē to, ka tā tautasdziesma blūza formā. Detaļas, protams, katram variantam ļoti atšķiras, bet tas nemaina faktu.
Bet ja atgriežamies pie diskusijas tēmas, tad death`eri par pedofilu kaunās, bet diez vai Keiva faniem būtu baigais kauns, ja Niks kādā bārā kādu nožmiegtu.
Ja reiz mēs tagad smukos Nika pantiņus liekam, tad:
"No carpet on the floor
And the winding cloth holds many moths
I cum of death-head in your frock
We discuss the murder plan
We discuss murder and the murder act
Murder takes the wheel of your Cadillac
And death climbs in the back"

P.S. Interesanti, vai kāds izlasīs tekstu, kuru tu iepastēji? Es nelasīju, bet zinu. Bet vai tie, kas nezin vispār pūlēsies lasīt, ja pašu dziesmu nezin?
0
"Bet ja atgriežamies pie diskusijas tēmas, tad death`eri par pedofilu kaunās, bet diez vai Keiva faniem būtu baigais kauns, ja Niks kādā bārā kādu nožmiegtu."

ko lūdzu? Es kaunos? death'eri kaunās? Tas, ka Hellhammer izsaka savu sašutumu, nozīmē, ka VISI tagad no kautkā kaunās? Un Keiva teksts par forsētu orālo geju seksu ir māksla, bet grinderu anatomiskā paranoja nav? Un ja Keivs neiet tajā bārā, nevienu nežmiedz un negrūž nevienam savu orgānu mutē, tad jau viņš ndara to, ko sludina, ja sekojam jūsu loģikai.
0
Tika minēts, ka tas nav Keiva teksts. Bet tikpat labi jau var arī teikt, ka ja viņš tādu dziesmu izpilda, tātad sludina to, par ko tajā stāstīts anyway. Mācītājs no kanceles arī citē bībeli, ko nav sarakstījis...
0
Niks Keivs ir dievs. viss.
0
grinderi ir nulles salīdzinājumā ar Niku Keivu.
0
Vai tad nu vajadzēja ķerties pie salīdzināšanas un nolikšanas? Nevarēji iztikt ar pieticīgo "..Keivs ir dievs"? Te dažiem patīk labs grinds un viņi Tavu Keivu neaiztiek, bet Tev vajag mūs aizķert.
Vai tas bija joks un nozīmēja - Keivs ir nulle, salīdzinot ar labu anālo (nu, tādu, kur pats tiec pie likšanas)?
0
Edenbeasta ironija tā arī palika nesaprasta...
0
"Niks Keivs ir dievs."

Ārprāts, kāda zaimošana no Edenbeast puses....
0
Aizdomas man bija. Bet es jau Tevi nepazīstu. Atvaino, kaut gan, izgāzos jau es.
0
Kas ir grainderi?Tie kas klausaa vai muzicee un kuri tur ir nulles un kada joma? -seksaa,muuziiika, ka tiesi, iedvesmaa, iztelee, tekstos, profesionalitatee?
0
vienkārši ir cilvēki kas skatās uz gleznu un redz audeklu nosmērētu ar krāsām, un ir cilvēki kas redz māklas darbu, emocijas, kaisli - ekspresiju utt.

un abiem nenoliedzami ir pilnīga taisnība.

0
Butiibaa.. emocijas, un kaisle nevar buut grindcore vai death metal..ja nu vieniigi kada twisted and morbid..
0
Atkarīgs no tā, ko saprot ar kaisli. Bet emocijas - un kā vēl! Dusmas, protests, niknums tās tak arī ir emocijas.
0
Es ne tadas domaaju un klausoties konkreetu galjasmashinu, gandriiz vienmeer uzmaniiba tiek pieveersta speleshanass maakslai un tehnikai
0
ar to biju domājis atšķirības starp cilvēkiem kuri spēj izbaudīt death/gore un tiem, kuri apgalvo ka tas ir bezjēdzīgs troksnis.

gleznas vietā - Deicide , dzejolis, māklas priekšmets whatever
0
protams, ak tev ir taisniiba..ne visi tur speej saskatiit vienu un to pashu..nebutu dazaadibas, butu vienaadi viedokli, nebutu striidu, argumentu, neka nebuutu, Kuluuras nebuutu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas