Van Canto
0
www.youtube.com/watch?v=6F9aJuHJE80...

Power metal... a capella.
Jābrīnās, ka tik ilgi bija jāgaida, lai kāds šitāds projekts uzpeldētu virs ūdens. Nu, vēl jau laikam nav īsti uzpeldējis, bet pēc klipa profesionalitātes spriežot, ilgi nebūs jāgaida, pie lietas ķērušies nopietni. Albums ar jau šiem laikam ir.

Es nevarētu apgalvot, ka man dikti patiktu, pārāk saldi priekš manis, bet panākumus gan viņiem varu prognozēt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Forši, vismaz labāk par Kosmosu jau nu noteikti! Un lirikām ar nav nevainas. Man patīk.
0
soory, bet tas ir idiotisms.
0
nu labaki pa backstreat boys jau ir :D
0
Sagribējās piekasīties – kas tas vairs par a capella, ja reiz tiek izmantotas bungas.
Visādi citādi - interesants (vismaz viena albuma garumā)projekts, kurš mērķē uz iepatikšanos gan power cienītāju, gan metāla nemīlētāju auditorijās. Tiesa, man ar vienu noklausīšanās reizi būs gana uz ilgu laiku :)
0
Nu protams tas ir tāds ļoti daļējs a cappella. cosmoss taisa absolūti visu a cappella arī bungas un giču. Bet priekš metāla manuprāt ļoti apsveicams projekts. Manuprāt šādā veidā viņi var pilnīgi mierīgi taisīt arī saturiski smagāku mūziku, bet nu nez kas tajā ripā ir iekšā.
0
butu forsa akaplla kur growlotu mmmm :)
0
sagribeeji gan! skuju tev ne grovlu!
0
akapella metaals, taatikveel truuka

man gaazes labi sanaak laist, mosh pionieris ?

a mosh akapella doom repmetaals metaals... manupraat skaneetu labaak

manupraat fignja, labaakaas vietas varbuut var meefinaat liidzinaaties powermetaala koru gabaliem utt, bet tas arii ir viss kas tur ir
0
jā par šiem šis tas jau dzirdēts(atsauksmes). solās būt diezgan interesants/nebijis projekts. kaut kādā metālmūzikas saitā šī grupa tika atzīta par 2006 gada labāko jauno grupu.. nu nez nez, pats personīgi neko neesmu dzirdējis, bet nu kaut kā nešķiet ka būs kaut kas labs. metāls bez ģitārām!?!?
bet jā piekrītu, ja būtu grovlotais vokāls, būtu daudz cerīgāk..
0
Skaidrs, ka jūtūbā nevar novērtet skanējumu visā krāšņumā, taču, manuprāt, dikti pietrūkst štengruma. Ja būtu izdzirdējis netīšām, tad diezvai vispār pievērstu uzmanību.
0
fatduude, tu gadījumā nelasi metal-rules.com? Tur dažiem no staff šie bija piesaukti kā labākā jaunā grupa, un daudziem topā bija Wolf. Aizdomīga sakritība.
0
noklausījos albūmu.Nu vnk pizģec... šitais man tagad ir uz palikšanu apritē,noteikti.Nešķīs... labs.
0
vai manu vai ..
0
nu no gaidītā šedevra čuš vien ir, nekā interesanta, diezgan garlaicīgs albums, kaut gan nenoliedzami talantīgi cilvēkli šai grupā.. esmu liels power/spīd metāla piekritējs, bet nu šis tāds pārāk popsīgs pat salīdzinot kaut vai ar Sonata Arctica..
jau vienā postā augšup minēts - viena albuma grupa, neredzu variantus lai šie turpinātu kaut ko veidot.. manuprāt jau šim albumama pietrūcis ideju
0
izskatās ūbergejiski.
skan....... nedaudz labāk kā izskatās.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas