Anthrax ziņas
0
"The reunion is over"

Scott Ian:

"Finally, we're going back to work. We're going to Chicago to work our asses off and write a record. It's time. We're ready. One problem... no singer.

"We were offered a direct support slot on a major tour this spring and Joey [Belladonna, vocals] decided he did not want to move forward. The reunion is over. We tried to make it work but I guess that's the problem, you can't 'make' something work. It's gotta be natural and at least becoming a band again and playing live was."

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Tā ja, Antraksu ar Belladonnu laikam tomēr nespīd redzēt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ēē, bet albums ar Beladonnu tak viņiem tā arī nebija pēc re-union, ne? nu man tīri ok liktos ja būtu atkal john bush.
0
Nu pretiigi vinji(Ian Scott ar Charly Benante) izdariijaas, atlaizdami John Bush no sastaava. Diez vai šis pazemosies un nāks atpakaļ...
0
tajā pašā blebbermouth intervijā ar Scott Ian šamais teica, ka John Bush tagad esot piedzimusi vai drīz gaidāms(īsti neatceros) bēbis, tāpēc šis no mūzikas pagaidām atgājis nost un stabili nepiedalīsies jaunajā albumā.
kurš diez tā īsti iederētos ņemot vērā iepriekšējos Anthrax albumus? man lieks ka Dee Snider būtu piemērots, viņam domāju labi sanāktu gan vecās Anthrax dziesmas gan jaunās.
0
Njā - Dee Snider vokāls tiešām būtu Beladonaas aizvietotāja cienīgs. Jau iztēlē iedomājos, kā šis dziedātu -Madhouse-:DDD Bet nu Snider jau ar vais nav nekāds jaunais un vokāls jau ar vairs nav tāds, kāds tas bija kādreiz....
0
ha, tā būtu interesanta kombinācija :D
btw, Kriss Kornels esot aizgājis no Audioslave; jauno laiku Antraksā derētu kā kulaks uz acs, par vecajiem gabaliem gan nez...
0
tad jau tas nebūtu vairs Anthrax.
0
Ja Antrax bez Belladonnas varēja būt Anthrax, tad kāpēc lai tas nebūtu Anthr5ah ar jebkuru citu, hotj vai Gaahl, ja jums tā labpatīk.
0
Sāksim ar to, ka Kornelam ir maz saistību ne tikai ar thrash , bet vispār ar metāl stilu kā tādu, bet John Bush(ex -Armored Saint) kaut kas tomēr ar metāl mūziku saistīja.
Kā neliels piemērs - tā pati Metallica pirmos tās pastāvēšanas gadus - līdz pat 86 gadam neveiksmīgi centās pierunāt Bushu būt par Metallicas frontmenu - vokālu. Šķiet tāpēc arī Anthrax izvēle 92 - jā gadā par labu Busham nav nejauša:)
0
HAHA.

"According to MaidenNorway.com, fans of ANTHRAX have launched an online petition to get members of ANTHRAX to consider former IRON MAIDEN singer Paul Di'Anno as their new frontman."

Cik ir paskatīti kādi gabaliņi no viņa koncertierakstiem, jāatzīst, ka Di Anno diez vai būtu tas labākais kandidāts. Kā viens cilvēks izteicās, viņam jau ir grūtības ar sava materiāla izpildīšanu, kur nu vēl citu.
0
Paul Di'Anno pašos pirmajos MAIDEN albumos neko īpaši ar vokālu neizcēlās...
0
galīgi garām
0
jauna dziesma no Anthrax - Fight Em Til you Can't

www.youtube.com/watch?v=NG7NzEAp9RY...
0
0
Cik var spriest pēc video, šis reiz gan ir galīgi garām.
0
Nu tā, skaņa jau nav diez ko laba, katrā ziņā skan apmēram kā pēdējā albuma gabali. Ne šis, ne tas.
0
neciešu klausīties kaut ko jaunu debīlos amatieru videomateriālos, no kuriem nekādu priekštatu nevar gūt. nevaru vien sagaidīt jauno CD. Manuprāt pēdējais We've Come For You All bija labākais ar Bušu!
0
WCFYA bija ok, puse dziesmu labas, puse sūdi. Patiesībā es nekad īsti neesmu sapratis to Anthrax slavu; man domāt, ka tā saucamajā lielajā četriniekā šie tika ieskaitīti tāpēc, ka agri sāka; treša ziņā tur štatos ir vesels lēvenis grupu, kas šiem ieliek.
0
nu nez, manuprāt Anthrax 80-o gadu daiļrade diezgan smagi ieliek tam pašam Megadeth 80-gadu daiļradei
0
O_o
0
Rust In Peace nenoliedzami ir meistardarbs, kurš stāv pāri Anthrax, bet Megadeth pārējie albumi astoņdesmitajos-nu man patīk tikai atsevišķas dziesmas. toties Anthrax Among The Living, State Of Euphoria un Persistence of Time ir mmmm
0
Par Rust in Peace nevar nepiekrist, bet attiecībā uz pārējo tekstu man ir otrādi :D
0
laikam albums tik kaut kad nākamgad:(

Nuclear Blast offered the following update:

"American Heavy Metal legend Anthrax are back and about to enter the studio. Anthrax drummer Charlie Benante has issued the following update: "We're entering the studio in October to start recording. We wanted a Halloween vibe. I wanna do my drum tracks dressed like Ringo."

+1
vot šitas gan ir sviests

"Anthrax guitarist Scott Ian reveals to Metal Hammer that Slipknot/Stone Sour frontman Corey Taylor was 100% part of Anthrax!

Scott Ian, holding a copy of the new issue of Metal Hammer, has spoken to the Metal Hammer podcast about how Corey Taylor was genuinely going to be a part of Anthrax on his downtime from Slipknot/Stone Sour, prior to new ‘thrax vocalist Dan Nelson joining the band.

““Corey Taylor was in Anthrax!,” Ian told us. “We just said “bummer, we don’t have John Bush” but it was pretty cool that we were going to have Corey Taylor on the record and for three months, it was actually happening. It was for real, it was not a joke.”"
0
hvz, dziedāt jau tas Kōrijs māk. visu noteiks muzōns.
bet ja godīgi, es īsti šito nesapratu. tikai ierakstā viņš būs?
0
Es saprotu, ka nebūs. Sanāk, ka pirms atraduši to Nelsonu, domājuši Core-y ņemt.
0
man liekas, ka nav īsti viņa lauciņš, balss jau ir, tas tiesa
cik noprotu, tad atsevišķos gabalos varētu būt dzirdams
0
Par to, ka nav viņa lauciņš, vēl var pastrīdēties, ņemot vērā, ka tieši Anthrax bija vieni no pionieriem tam stilam, kas ir viņa lauciņš :D
+1
Tie, kas gaidīja Belladonna's atkalapvienošanos ar Anthrax un vispār, kam šī grupa vēl piš, var klapēt ķepiņas:

With rumors swirling since ANTHRAX drummer Charlie Benante and bassist Frank Bello were seen together with former ANTHRAX vocalist Joey Belladonna late last month in New York, the band — Benante, Bello, and guitarists Scott Ian and Rob Caggiano — is elated to announce that Belladonna has officially rejoined the band. In his once and current capacity, Belladonna will make his first appearance with ANTHRAX this summer when the band joins METALLICA, SLAYER, and MEGADETH — the "Big Four" founding bands of the thrash genre — to co-headline a series of Sonisphere Festivals in ten European cities, as well as playing a handful of ANTHRAX-headlined shows (itinerary is below).

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
0
Likās, jau, ka gandrīz jau vienojušies ar Bušu, a redz kā... Antrax pērn ar Nelsonu bija gana labs, paskatīsimies, kā tagad.
+1
Īsti nezinu vai priecāties - ar Beladonnu diezvai ko no ''Sound of the White Noise'' rukās, kurš man ir mīļākais šo ripulis.
0
man mīļākie Anthrax albumi ir tieši ar Belladonnu, tāpēc es klapēju ķepiņas.
+1
Vēl jau nevar zināt, cik ilgi viņš šoreiz noturēsies sastāvā :)
0
Kā reiz klausos "Persistence of Time". Viens no maniem mīļākajiem Anthrax ripuļiem. Beladonna gan izskatās nebūs uz ilgu laiku...Ja šim par tām nedaudzajām uzstāšanās reizēm arī labi sableķo, kāpēc neuzstāties!?:)
0
Bērnībā tieši otro kaseti no smagučiem dabūju "Sound of white noise". Vēl aizvien šķiet labākais ripulis no Anthrax. Man , piemēram , vairāk interesē nevis cik ilgi Beladonna tur tusēsies, bet , lai šamie ņem kājas rokās un čāpo šurp. Žēl, ka kaseti papisu kā vienmēr kaut kur.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas