Megadeth
0
27 juulujaa naaks āraa visu iepriekšējo Megadeth albuunu remasterings. Un Septembra viduu buus vinju jaunais studijas albuums. Ar vislielaako nepacietiibu es gaidu Rust in peace un So far so good so what remasteringus.

Kaadas ir juusu domas par so grupu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu agraak bija visssss labakas. man miljaakais albuums ir rust in pace ar saviem extravagantajiem soliņiem [lai gan kopumā soliņus metal stilā neciešu] un lirikam un vokalu un atmosfēru. es pat šo albumu tagad arī reizem klausos un sajūsminos. nav daudz tādu. ja nesi šo veicais dzirdējis stipri ieteiktu. !!
So Far, So Good... So What! un Peace Sells... But Who's Buying? ar ir normali, bet nu pilnigaka zageshana.pēc tam vēl Cryptic Writings no vielgajiem patika bikiit. nu rust in pace ir pilnigs suuds, pec kura par turpmakajiem albuumiem vispar neko negribu dzirdeet.

laikam galigi sviestā sagājuši, kāds remasterings. nu nez, ta redzēs.
0
jaunais, vēl neiznākušais disks The System Has Failed is samērā labs - visai rekomendēju. Protams, nav Rust In Peace, drīzāk Countdown To Extinction, but gabali ir samērā kvalitatīvi.
0
To WT:
Tad tu esi viens no tiem cilvēkiem, kas internetā nokačāja visu disku (kad bija noplūde)!:( Nav labi, nav labi...Diez vai var cerēt, ka tu septembrī pirksi arī oriģinālu.
Es lieku lielas cerības uz The System has failed. No viņu mājas lapas nokačāju "Kick the Chair"...nu vecīt, IRA LABS!!!:)
0
nebija nekaadas nopluudes ;p bet albuums ir pusliidz labs, godiigi sakot mamn megadeth patiik tikai countdown to extinction, paareejie ir kaut kur "jau" dzirdeeti utml, jaunajam nav ne vainas, dazhas dziesmas jaukas tachu..
0
remaasterotie ar labi, beerniibu var atcereeties :)
0
Savā lauciņā Megadeth ir visvislabākie!
0
Vakar, 14.septembrī, Deivs Musteins atgriežas ar jaunu MEGADETH albumu "The System Has Failed"!

Daudzi bija pārliecināti, ka Musteina jau tā smagajai muzikālajai karjerai pienācis gals, kad 2002.gadā, atrodoties rehabilitācijas centrā, ģitārists satraumēja savu kreiso roku tik nopietni, ka ārsti sāka šaubīties, vai viņš vispār vēl kādreiz varēs paņemt rokās ģitāru.
Arī pats Musteins paziņoja par MEGADETH galu.
Tomēr pēc četru mēnešu paralīzes rokā atkal parādījās kādas kusības pazīmes, un sekoja gadu ilgs intensīvās terapijas režīms.
"Mana roka bija pilnīgi savītusi, tā kā man nācās cilāt divu kilogramu hanteles," ģitārists atceras intervijā MTV, "Vai zināt kādā krāsā tās ir? Rozā! Vingrošanas zālē visi tie gaļas blāķi skatījās uz mani ar vaļā mutēm."
Pēc rokas kustību atgūšanas pašmācības ceļā ģitārspēli apguvušais Musteins pirmoreiz mūžā noalgojis ģitārspēles skolotāju, un beidzot uzzinājis, ko tad īsti viņš visus iepriekšējos gadus spēlējis.
Bet pagājušajā vasarā viņš sāka rakstīt dziesmas, kurām, pēc viņa domām, vajadzēja kļūt par viņa pirmo soloalbumu. Taču ierakstu kompānija EMI paziņoja, ka soloalbums nepiepildīs līguma prasības, kas paredzēja, ka MEAGADETH ir parādā vēl vienu albumu. Tāpēc Musteins nolēma ierakstīt MEGADETH albumu:
"Daudzi saka, ka viens pats Deivs nav MEGADETH, taču šis beigu punkts ir šāds: grupā, izņemot mani, neviena vairs nav, taču albums joprojām izklausās pēc MEGADETH."
Turklāt, tas vairāk atgādina vecos MEGADETH nekā pašas grupas pēdējie albumi, jo ir smagākais, ko Musteins radījis kopš 1992.gada albuma "Countdown to Extinction".
"MEGADETH pazaudēja savu ceļu pēc "Countdown to Extinction"," intervijā skaidro Musteins, "Tas bija laiks, kad iznāca NIRVANA "Nevermind", un daudzas lietas mainījās. Grupa pazaudēja savu identitāti, sāka izmēģināt jaunus ceļus un mēģināja gūt panākumus tā vietā, lai paliktu uzticīga sev. Šoreiz es vēlējos radīt īstu metāla ierakstu, nerūpējoties par pārdošanas apjomiem vai atskaņošanu radio. Un šoreiz mani nekas neierobežoja."
Albumu Musteins ierakstīja PHASE STUDIOS, Arizonā, un viņam piepalīdzēja bundzinieks Vinnijs Kolaiuta un basists Džimmijs Slouss. Papildus ģitāras iespēlēja MEGADETH oriģinālā sastāva ģitārists Kriss Polands.
Starp citu, visu jauno albumu varat noklausīties internetā: www.vh1.com
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas