Oziks Rīgā
0
notikumi.delfi.lv/news/music/article....

Savas Eiropas koncertturnejas ietvaros bijušais grupas "Black Sabbath" līderis Ozijs Osborns 31.maijā sniegs koncertu Rīgā, ziņo "NME".

Osborns pašlaik strādā pie sava jaunā albuma un sola, ka turpinājums 2005.gada kaverversiju platei 'Under Cover' nāks klajā šī gada maijā.

====
Ko lai saka... ieplānoju datumu...bet īpaši neceru. Gan jau kaukas atgadīsies šamam... teiksim, būs jāsaņem kāda balva par labāko TV realitātes šova dalību, utt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
OMFG! Ja tiešām atbrauks, tad šito varēs mazbērniem stāstīt. Nav divu domu - jāiet, jo otras tādas izdevības var arī nebūt, kā nekā cik ilgi tad viņš vēl izvilks?
0
Nu ja jau atbrauks, tad jau jāiet palūrēt būs - mož tomēr vēl kaut cik kustas :) Bet vispār par Heaven and Hell es priecātos vairāk :)
0
jaaiet !
0
Intars: ko tu par kustēšanos, da viņš jau 1982. gadā knapi kustējās, cik no konču videoierakstiem spriežam. Galvenais, lai kaut cik padzied, iztikdams bez fonogrammas ;)
0
ceru, ka neuzliks biļetes cenu 20 - 40 Ls kā uz Niku Keivu. ja būs normāla cena, tad jau var aiziet, un paskatīties uz mūsu visu vectēvu... :D
0
WUUUUUHUUUUUUUUUUU!
0
Interesanti, viņš pasniegs tikai savas jaunās dziesmas vai moš arī kautko no Black Sabbath.
0
nu uz šito vajadzētu taka trāpīt. a biļetes cena domāju mazāka par 20ls nebūs.
0
nu ja 20, tad jau nav tik traki, tik viņš būtu pelnījis :)
0
0
20Ls par Oziju tiešām ir ok, nav nekas pārspīlēts.
0
Protams, Zekam jau izdevīgi, nospelēlēs vel pie reizes ar savējiem, tā teikt, pilnam komplektam :D
0
par tām biļetēm būs jākaujas..
0
blee tas ira pizgets..pedejaa laika latvijaa uzstajas taadas grupinas par kuram es tik sapnoju..bet ceru ka tas nebuus jox...bet ja areenaa riga tad domaju ka tas jox nava:)
0
Blad, kāpēc visi normāli koncerti tiek rīkoti pajātās dienās! :@ pēdējā skola diena un no savas čuhņas 100 punkti netieku. :@
0
nu lai nu kaa, bet tur buus jaatrodaas. redzet pashu Veco Vellu :)

+ Zack Wild, arii rauj jumtu.

SUPER!!!
0
kur var nopirkt biļetes un kad?
0
Kāds jau nu tev teiks!
0
Saņok teic, ka Stasikam esot pill dirs a šitām biļetem.
0
es dzirdēju no ļoti apšaubāmiem avotiem, ka līdz ar viņu būs arī zack wild un Black Label Society
0
Paskaties linku šeit pat nedaudz augstāk.
0
Ja buus Areenaa Riiga tad jau noteikti reklamees pa raadzinju, - sanaaks daudz visaadu smuku meitenju- leekaas un kustinaas dibenus ozzija priekhsaa un pakaljaa...! xex nus ko pajaatinji ies valjaaa. huij gan jau atkalj jobanie uzpirceeji parpirks biljetes un gribees uzvaariities,bet diezvai tas izdosioes jo alakshi metaljugas visu naudu paarpish kaut kur citur jau ieprieksh. Taa kaa taa uzpirceeji -neiesprinhstiet!
0
izskatās,ka kādam atkal nav ko darīt...
0
visi metalugas ira alkasi?.....nu tu gan pateici..nekaadas cienas
0
nav kādam kāda infa par biletēm, cik maksās kad sāks pārdot?
0
Info par biļetēm: www.fbi.lv/aktuality/?item=134...
0
Ja kāds vēl nav nopircis biļeti tad labāk pasteigties, droši vien ka rīt jau nebūs.
Kaut gan uz Metallicu jau ar izķēra bet kādu nedēļu pirms koncerta varēja pa nominālu no rokām dabūt,pie ieejas bija pat lētāk.
0
jā, par 25 ls oficiāli var nevar dabūt. Man vēl paveicās, es tieši 10os stāvēju pie hanzenes :) Par 20 Ls jau iepriek. nedēļā bija izpirkts.

Gan jau pie ieejas tirgos par 30 :)
0
njaa, man caur netu pasutita pa 25. ceru ka nekas nenoies greizi hehe
0
nu nezinu no kurienes W.Tale izrāva, ka pa 25ls vairs nevar dabūt.. Šodien pat vēl nopirku pa 25ls biļešu servisa kasē galerijā Centrs. Vakar vēl bija pa 20.
Tiešām iesaku pasteigties.. pāris nedēļas un biļešu nebūs vispār..arī dārgo. A pa 25 sonedēļ, domāju, stabīli vēl varēs dabūt.
0
nu, man teica cilvēks, kas pirmdien vakarpusē vairs nedabūja.
Man jau piegdien stāstīja, ka pa 20 ls vairs neesot, un Hansabankā pirmdienas rītā to apstiprināja...
0
Pa 20 tika izpirktas arī tādēļ, ka šur un tur tās biļetes jau pagājšnedēļ tirgoja jebkuram, nevis tikai tur īpašajiem klientiem - vismaz par vienu tirdzniecības vietu dzirdēju, ka pārdevēja teikusi, ka viņai pofig, kam pārdot un tik tirgojusi nost.
0
tas pa 20 viss tika praktiski atdots kaut kaadiem tur chomiskajiem uznemumiem utt. pirmajaa nedeelja vareja pirkt tikai FIB kluba biedri pietam vel. labi ja tautaa kads 1000 pa 20 nonaaca
0
Tur jau tā lieta, ka teorētiski tā bija, taču, kā jau teicu, vismaz vienā vietā esot jau no pagājušās otrdienas biļetes pārdotas jebkuram pa 20. Tas ļauj domāt, ka gan jau tā nebija vienīgā tāda vieta.
0
Pa 25 vēl ir.
0
vairs nav. vismaz oficiāli.

notikumi.delfi.lv/news/music/article....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas