Rebellion - Miklagard
0
Jaunākais vācu heavy/speed grupas Rebellion albums "Miklagard: History of Vikings Volume II" ir klāt.

FUCK YES! Labs pēc vella. Volume I, Sagas of Iceland, arī bija lielisks episkā heavy paraugs, bet šis ir vēl labāks. Pirmajā reizē gan likās tieši tāds pats, brīžiem pat pārlieku līdzīgs, tomēr noklausoties atkārtoti, pielipa tā, ka vairs vaļā nevar tikt. Jau trešo dienu griežu tik uz riņķi vien. Ir zināma līdzība ar Grave Digger, kas nav pārsteidzoši, tā kā divi no Rebellion ir sabijuši arī GD, bet salīdzinoši ar jaunāko Grave Digger, šis ieliek diezgan stabili.

www.rebellion.st/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Urāāāā'!!!!!!
0
NU ta beidzot Intars kaut ko interesantu pavēstija :)))
0
Šis tik tiešām ir labu labais.
0
samērā glīts muzons. Man gan viņu pirmais disks, par Makbetu, patika labāk.
0
Tajā pirmajā gan muldēšanas bija daudz, bet divas dziesmas nu ok 3 tur bija riktīgi cool :)
0
nu vispār es iepriekš no šiem nebiju neko dzirdējis, bet nu grupa un jaunais albums izklausās pēc Dark At Dawn. gan vokālā ziņā gan dziemu struktūrā, šie tik vairāk mauc uz episko pusi.. bet eh, varbūt tik pats gribu ko saklausīt kā nemaz nav. nu tipisks vācu power/heavy. njā un pirmais power metāl albums no 2007, līdz šim bija nācies dzirdēt tikai desu(Dying Fetus, Deathbound) un atkritumu(Onslaught) metālu. sākums labs priekš power metāla iekš 2007.. dziesma Back to the Wind, afigeni labā!!
0
Ja kas tad viņiem tante uz gičas mauc.
0
heh,laikam būs jāpiekrīt Intaram.Disks patiešām labs,bet līdzību ar Grave Digger saskatu visai minimālu,šeit tomēr ir viss tāds marginālāks,gan teksti,gan dziesmu konstrukcijas.
p.s. man vienalga "Born a rebel" ir topā :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas