Emo = Indigo ?
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
was , was ?
0
Nu un, man tagad kūleņus mest ?
0
They can communicate with the unseen world, spirits and angels.

Laimīgu taciņu uz majām!

Bet interesanti ir kas cits, mana vecuma ļautiņi to atcerēsies, savulaik ar Nirvana daiļradi parādījas grunge un grungeri, kas tika uzskatīti kā metālisma "nogalinātāji"... a kur tad tagad ir tie grungerīši? - jau izmirusi suga..
Tagad ir Emo... bet uz cik ilgu laiku? - vēl pāris gadiņu, nu max 5 un būs atkal jauna sāpe, jauns vilnis un emo būs jau pagātne... tā jau notiek vienmēr...
0
Yeah, Sonnenmensch!

Metal Is Forever!

Es tiem indigo neticu. Vienkārši tie ir ārkārtīgi slikti audzināti bērni, kādi rodas mūsdienu morāli pagrimušajā sabiedrībā.
0
Lielākā daļa metālistu ir pārcietuši pankroku, heirmetālu, grandžu, ņumetālu, industrial, metalkoru un pārcietīs arī visu nākamo. Atbiras atbirs, bet true'n evil paliks :)

Bet par Emo jau nav jāuztraucās, jo ar Metālu tam nav nekāda sakara. Arī reālie panki un hārdkoristi par melnmatainajiem zēniņiem tikai pasmīn ...
0
Industrija metālam galīgi netraucē un nekad nav no underground līdusi MTV čārtos un European Shit radio topos (atšķirībā no dažas metāla grupas). Ja neskaita Ministry (kuri Wackenā metalheadiem ļoti labi gāja pie sirds).
0
Jāatceras gan, ka arī metāls pagaidām tomēr vēl nav uzskatāms par ilglaicīgu parādību.
0
@Deathperado: NIN? Rammstein? Pain? Ja jau reiz pieminēji Ministry.
0
Tikai NIN vēl varētu pretendēt uz kaut cik tīru industrijas žanra pārstāvi (kaut arī ļoti komerciālu). Rammstein un Pain nav industrija, bet gan industriāls roks un industriāls metāls (tūlīt te sāksies) :D
0
Un cik tad tīra industrija ir Ministry? Vai ta tas nav industriālais metāls?
0
Stulbie morālie kropļi
0
Desper - es labāk paklusēšu :)
0
indigo nav nekaada sakara ar emo vai kaukaadaam subkultuuraam vispaar. cilveeki evolucionee taapat kaa pirms tuukstoshiem gadu nu un tagad jaunaa modelja exemplaari saak paraadiities. nav jau ne vainas ja cilveeks speej komuniceet ar garu pasauli un redzeet auras un veelturko whatever.

tiira industrija ir converter btw :D
0
Ar industrial es domāju Marilin Manson & Co (tā vismaz viņu stilu saukā) .

Rammstein mūzikā ir tikpat daudz Industrial, cik Gothic Metal ir gotikas - praktiski necik ... Bet ja taustiņi skaitās Industrial un sievietes vokāls gotika ...
0
MM? Industrial? Nu vai zini... PILNĪGI NOTEIKTI NĒ!
0
Tīra industrija ir Rosewater, tik tur no metāla nav ne smakas!! :D
0
Rosewater ir "harsh EBM/ power industrial" mixtrojums, ja gribam būt precīzi.
0
industrija nekad nav bijis konkurents metālam. Kā papildinājums dažreiz - jā, bet ne konkurents vai aizvietotājs.
0
Tas gan. Bet es piekritīšu, ka Marilyn Manson, vismaz agrāk, bija arī šādi tādi industrial elementi.
0
Popsa^^^
0
nu nejau visa elektronika ir industrial - kaukaadi olschool sci-fi sintinji jau nenoziimee industriju. ne mm ne ramstein ne citiem tamliidziigiem nav nekaada sakara ar industrial. man pat gribeetos teikt ka NIN arii bet tas jau nebuutu vairs korekti :D
0
atkaartoshos - tiira industrija ir converter (tas kas ieskanaas galvaa iedomaajoties TIIRU industriju) - paklausieties noteikti daudz as skaidraaks palix
0
hmm, mensons metāls!? manuprāt pat viņš pats sevi nekad nav pozicionējis kā metāl mūzikas pārstāvi un nekad viņa mūzika nav bijis metāls, viņš jau no sākta gala bijis popstārs-pozeris.
0
elektronika čist nav industrija. industrija ir industrija, paņem rūpnīcu un stroiku un visas tur atrodamās skaņas (un vēl visāda šīza citu) ar ir industriju, salikta ritmā/neritmā/ieritmā utt.

abet industrija ar metālu kopā iet zajbis, kautvai tas pats Thorns vs. Emperor darbs, vai Aborym.

mensons ir šokrokeris, spēlē uz to pašu uz ko tas pats vecais Kūpers.

0
Hārdkõrs uzvarēja true matālu, redz cik daudz jauniešu iet uz Depo uz hc koncertiem, bet metālu klausās tikai veci un bārdaini vīri.
0
my subculture can kick your subculture's ass
0
Veci un bārdaini vīri... hmmm, būs uzmanīgi jāapskatās spogulī, jāsaskaita tās grumbas un jāpieķemmē bārda...
0
Desper - tu par mani padomāji savā personā? :)
0
nu, es klausos metālu. no tā secinam, ak man jābūt vecam un bārdainam vīram. Arī meitene, ja sāk klausīties metālu, kļūst par vecu un bārdainu vīru.
0
eu maigoni no kurienes bija tas citaats "my subculture blaablaablaa"? vai es te dejavu gljukoju atkal..
0
nuu sorry es patieshaam neesmu vecs un bardains viirs. :D

isteniiba pilnigi piekritu Deth, jo metals un industrija TIESHAM kopa iet zaebis.
Rammstein nu toch nav industriaalais, ja kads saka ka ir tad shaujiet mani nost. bet NIN ir. NIN toch neviens nevar parspeet. un ja iet runa par rosewater tad vinjiem ari visi 4 ikskji pacelti. :)
0
Kur mana bise.
0
nomazgā muti!
0
taa padirsu kas taalaak?
0
Da nahuj to industriju.... nekad neesmu priecājies ka grupā ir arī tas debīlais sintezators. Nu Rammstein un Pain jau tur no tās industrijas tikpat cik kūkā "vecrīga" no pūdercukura. Pret stilu sintēzi es it kā izturos itin pozitīvi, tikai ne šajā virzienā. Ok whatever, lai tak taisa ko grib..

A MM jau vispār ir kkāds Alternative rock, un ne vairāk.

Un par metālismu runājot, tā vecība un bārdainība skatos sāk iestāties arvien jaunākiem kadriem pie tam arvien solīdākā skaitā. Nedomāju, ka tur mums kkā pietrūkst. A hcisti lai iet izdiršās uz savu Depo, tāpat tas stils tāpat kā numetal sevi izsmels ātri vien.
0
tu esi atpalicis no dziives ar hc .. hc sen jau ir izsmeeles lv tagad topaa ir metalcore ... LOL ....
un veel jaunaakiem... emo!.... puhlaps .. salaidi visu gristee bll*
depo ne depo ... bet ja kada kruta gallas blice tur speles piemeram Catafalc tapat iessu uz turieni un piedirsiishu neivneu vien katu! saprati!!!!
0
viss nav tik vienkārši!!! pēc vielu aprites likuma dabā nekas nekur nepazūd. loģiski, ka vienmēr būs vajadzīgi kkādi smagi pārdodami sūdiņi un podiņš jau nevar palikt nepiedirsts ,tā teikt.bet vispār doma ir cita - nekas jau gluži tā nekur neizčab. nu nevar teikt, ka neviens vairs neklausās hc, grunge, new metal u.c. tipa līķus. tikai to neklausās krutie trVe džeki, to klausās tie, kuriem tajā laikā tas bija vissmagākais un krutākais(yay yay yay), kas skanēja pa radio, un līdz nekam smagākam tā arī netika un negribēja. priekš tādiem cilvēkiem 50 cent, britnijas un bekstrītboizi nāk un iet, bet LINKIN PARK vai limp bizkit paliek mūžīgi mūžos.. un tādi ir lielākā daļa :)
a ES vispār dievinu grunge!!! tā ziedu laiki bija tad, kad es mētājos vēl ar kotletēm (!) bērnu dārzā, bet šitais stiliņš man liekas viens no krutākajiem, kas vispār ir bijis!!!
(atspārdiet mani)
0
viss iet caur podu.
0
www.yourscenesucks.com .... thank you, thank you, and thank YOU! :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas