Megadeth-United Abominations-
0
kaut kādi sliktie cilvēki ir nozaguši jauno Megadeth albumu, kurš iznāks tikai maijā vidū, un ielikuši viņu internetā..nu tas tā.

biju patīkami pārsteigts noklausoties,labs albums.. vismaz jūtama Megadeth smaka. Nav jau tur Peace Sells... vai Rust In... bet tāds thrašīgāks un visnotaļ hevīgāks ir, nekā pēdējie Mustaina veikumi. un tas priecē. jānoklausās būs vēl kād reizi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vai vari pateikt kura vietaa tie negelji ir to albumu ielikushi?
Lai mes visi parejie zinatu un noteikti neietu un nekachatu so slikto cilveku veikumu.
0
torrentos ir.
0
Albums tiešām labs, ar pretenzijām uz "back to roots". Pāris soliņi atsauc atmiņā "Tornado of Souls" un citus meistardarbus. Patīkami pārsteidza "Tour le mond" pārstrādātā versija deutā ar Cristina Scabia (Lacuna Coil). Šai dziesmai ir arī neslikts klips.

P.S. A zagt neko nezaga, noripināja Promo versiju. Par zagšanu varētu runāt ja būtu parādijusies kāda nemasterēta versija Februārī vai Martā.
0
neesmu sajūsmā. Nekādu back to roots nedzirdu, dzirdu tikai "America the best, fuck the rest!!!"

0
Sakarā ar dažādām tehniskām problēmām, esmu uz kādu laiku palicis bez torrentiem, dcplusiem un tamlīdzīgām lietām. Palicis vien webs.
Varbūt tiešām var ielikt kādu norādi, kur sliktie cilvēki liek tīklā zagto materiālu. Megadeth un Candlemass vajadzētu taka ievērtēt. Kautkur pasen te figurēja pāris adreses, bet vairs nevaru sameklēt.
0
metalmusicforever.blogspot.com ir vieta, kur diezgan bieži iemtu acis. Šīs sarunas tematu arī tikko no turienes dabūju, nu klausīšos.
0
Paldies, Intar.
0
Ir klausāms, bet nu par ko varen labu ar nesauktu. Tāds pliekans, kaut arī laikam drusku labāks par The System Has Failed, bet lirikas tiešām atbaidošas. Megadeivs laikam jau pavisam sapisies prātā.
0
Iepriekšējais albūms bija ar vairāk ātriem ritmiem. Šis virtuozāks ģitāru ziņā. Un kurš gan nesaietu sviestā, sekojot līdzi visam Amerikas politikā? ;))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
atmoda
graver
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas