Sigh
+1
Rekomendeeju iechekot japaanju Sigh - Hangman's Hymn. Lai cik skeptiski attiektos pret austrumu black estraadi, shitie man pat tiiri neko iepatikaas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Gallows Gallery
Imaginary Sonicscape
Abi līdz nelabumam labi.
Imaginary Sonicscape
Abi līdz nelabumam labi.
+1
Sigh nav īpaši Black, bet Avant-garde metal. Un ļoti labs un interesānts metal.
0
varbūt ne pa tēmu, bet pašalaik klausos Empylver(ķīnīzeru folk metālu) un baigi labs!!
bet runājot par austrumu metālscēnu kopumā, diezgan švaki un neinteresanti cik dzirdēts, tai skaitā Sigh
bet runājot par austrumu metālscēnu kopumā, diezgan švaki un neinteresanti cik dzirdēts, tai skaitā Sigh
0
vecais Sigh ir diezgan black, imo. bet no tā austrumu bleka man ieper tikai izskats - džeks ar korpsu un katanu izskatās diezgan labi.
-1
ak drausmas aziaatu black ... ideja jau taada pati par sevi ir absurda ...
vel nu vareetu kko no vidusazijas / musulmanju valstiim ... piem Darkestrah no kirkiztaanas ...
pie tam sjameejio bungjieris ir Nargaroth live members :)
vel nu vareetu kko no vidusazijas / musulmanju valstiim ... piem Darkestrah no kirkiztaanas ...
pie tam sjameejio bungjieris ir Nargaroth live members :)
0
a kaapeec juus visi neesat blomee?
0
a pats ? :D
0
negribu par to runaat. :D
0
afgāņiem jau ar ir tas blekeris - Taarma. pēc skaņas jau nepateiksi, ka nav kārtējais norvēģis kautkāds.
-1
kaa var saprast kinizeru folkmetalu :D
0
nee nu folk var buut jebkam vispaar :)
nu bet kinizeru bleks .......
nu bet kinizeru bleks .......
0
nu ja neptīk bleks vai folks no autrumiem tad var ieņemt vienu devu hevī ar japāņu Metalucifer..
0
iva -
'būs man tevi jāaplauž, jo ķīnizeru bleks ir un ne tikai undergraundā, ar nezināmām grupām... jo viens no pēdējiem brīnumiem - BE PERSECUTED ir izdots uz No Colours Recs... a šamais leibls neizdod visu pēc kārtas.
'būs man tevi jāaplauž, jo ķīnizeru bleks ir un ne tikai undergraundā, ar nezināmām grupām... jo viens no pēdējiem brīnumiem - BE PERSECUTED ir izdots uz No Colours Recs... a šamais leibls neizdod visu pēc kārtas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!