Ozijs
0
Nu nu, kā labi patikās Black Rain??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
WTF?
0
?
0
NU tu konkreetaak nevari neon? kas par dziesmu jaunak aada vai vai kas tur ir?
0
0
ne īpaši. nepaliek atmiņā, ja nu vienīgi 1-2 dziesmas.
0
to WT: tas gan, liekas nedaudz kosmisks tas albums, katrā ziņā studijā tas ir apstrādāts līdz nelabumam, bet ko var zināt varbūt smagni sagaida tāda nākotne.
0
es nez par nākotni... tagadne neizskatās īpaši rožaina :( Jau iepriekšējā diskā Būtībā bija divi labi gabali - Gets Me Through un otrais (Dreamer izklausījās pēc Džona Lenona sarakstīta un miskastē izmesta gabala). Zaks Vailds dikti gānījās (jo viņš tai dziskā nevienu dziesmu nebija sarakstījis) un dikti solījās, ka nu tik būs. Bet bija čiks.
Albums vienkārši nepavelk. Izklausās perfekti izskaitļots, bet tukšs.
0
Man albums patīk. Ir daudz labāks par -Down to Earth-. Līdz 1992 un 1995 kā līdz Everestam, bet neko tādu vairs no Ozzija nesagaidīsim. Paldies par to pašu (labi ka nav Nu Metal pasācis spēlēt Ozzfestu iespaidots)
0
nu jā, varu piekrist, tikai 2 dziesmas palika atmiņā.. pārējās tādas nekādas. bet tik un tā smieklīgs džekiņš viņš :)
0
šitas Not Going Away jau riktīgi pēc mālkōra tā kā nes. Nejauki.
0
nu tad beidzot redzēju veco Oziju dzīvajā. No vienas puses nospēlēja tā neko, no otras- kaut kā neparāva. Vai nu tāpēc, ka vairāk patīk Black Sabbath, vai nu pārāk daudz balāžu, likās ka kaut kas nav īsti riktīgi. Ozijs gan laistīja ūdeni, rādīja savu Dienvidpolu un citādi ņēmās.
Un beigām jau sašļuku, jo cerēju, ka būs Crazy Train un kaut kas no Black Sabbath un tad tās arī skanēja- vienīgais brīdis, kad likās ka nu ir labi.
Kopumā- ķeksis ievilkts, vairāk laikam naudu un laiku netērēšu. Uz veco Black Sabbath sastāvu gan varētu apskatīties :)
0
Dziedāja jau samērā šķībi dauzd kur bet bija kruta.Pārāk daudz gabalus no jaunās plates spēleja kura nav nevienam iesēdusuies vel.Nu jā tas kntakts ar publiku itkā bij ok...bet... tomēr vareja vairāk jau sabbath gabalus...pag no sabbata tad tik laikam paranoid bija. Nenožēloju protams nekādā gadijumā.Esmu laimīgs.
0
Nu man ar patika gan BLS gan OZZYS.
LAigan vot Zakkam tur soliņi likās , ka pa laikam putrā gāja, bet bij jau labi. Un vispār koncis likās pagāja drausmīgi ātri. liekas bij ap 10:10 kad izgāju no Arēnas, varēj jau tomēr ilgāk paspēlēt, bet nu paldies par to pašu.
protams arī prieks par to ka pats Ozzy man ūden uzgāz , tajā karstumā tas bij baig laikā....
Mani tas neskāra, bet vot apsargi šoreiz kautkādi stingrie bija pie ieejas, dažus nelaida iekšā ar dzelžainām jostām pat, un mani jau ar apčamdija kā tādu šādu.
0
a tie apsargi tādi cilvēki vien ir. vajag tikai mācēt un mēs 1.5l ūdens pudeli ienesām, kaut gan dzeramos lika atstāt aiz durvīm. be jā koncerts bija labs, neskatoties uz to ka ozija mūzika man tāda neitrāla, bet sākums bija vienkārši grandiozs! it kā jau nekas tāds, bet tomēr tas izskatijās labi. nezinat cik cilvēki bija?
0
A man tieši patika ka tas ka pārāk ilgi nespēleja.Es zinu ka m,an bieži vien ja iet virs 2 stndām jau sāk gribeties lai beidzas kautgan mākslinieks ir ļoti mīļš:)
0
nu BLS man ir tīri vienalga, ar interesi tikai uz Zaka ģitārspēli skatījos, bet tur kur es stāvēju, skaņa bij tāda kā bija... (pašā pašā aizmugurē nedaudz labāk bijis esot)
par Ozziju, laikam jau sakāms tas pats, kas visiem - tās dziesmas jau varēja izvēlēties citas, domāju, tak skaidrs, ka 90% publikas tomēr vēlētos dzirdēt vairāk gabalus no vecajām platēm un no Sabbath, bet tik un tā bij uber!
Zaka solo jau, protams, patika, nu ir jau, krutaks ;D
tā vispār jestri izdancojāmies pa skatuves priekšu, atrāviens ar vēsām ūdens šaltīm konča karstumā arī patīkama štelle :D
0
Nu uz Black Sabbath gabaliem bija velti cerēt. Man ir 2 DVD, 1993 bez Paranoid vēl ir War Pigs un Black Sabbath, bet 2002 tikai Paranoid ...

No aprakstiem liekas ka nav īpaši jānožēlo ka neaizgāju, man jau no ozzija tikai 1992 un 1995 patīk, bet no tiem pēdējā laikā arī maz dziesmu viņš spēlē :(
0
daži saka, ka vinš spelejea parak maz, gadijuma vins nespeleja ilgak neka bija planots?!, tauta jau uz beigam izskatijas izbesiijusies lekat pie tas diezgan lielās nemūzikas, kādu laiku nebiju neko apmeklejis, bija prieks izārdīties.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas