Circus Maximus - Isolate
0
oficiālā lapa(tiek pārbūvēta): www.circusmaximussite.com/

prog metāla faniem svētki! viena no zināmākajām, populārākajām un neapšaubāmi interesantākajām bandām iekš progresīvā metāla norvēģu Circus Maximus no augustā laidīs laukā savu jaunāko un pēc skaita otro albumu Isolate! pirātiem un nepacietīgajiem jau pieejams dažādos failu apmaiņas tīklos. pirmais albums kas guva ļoti labas atsauksmes gan dažādu recenzentu ausīs un rakstos, kā arī šā žanra fanu sirdīs ir izkarojis šai bandai labu un siltu vietu progresīvā metāla paspārnē!
mūzika nedaudz atsit Symphony X un šogad jau dzirdētos Suspyre, gan muzikāli gan arī nedaudz vokāli, kaut gan Michael Eriksen vokāls ir ļoti tīkams šādas mūzikas virzienam. vēl varētu skaņas un dziesmu struktūras ziņā paralēles vilkt ar pagājušogad lieliski debitējušo Venturia. bet nu tie kas klausās šāda veida mūziku droši vien Circus Maximus garām nebūs palaiduši.
jaunais albums: lai arī tikai reizi izrotējis cauri manām iekšām, ir atstājis ļoti labu pēcsajūtu, un pilnīgi droši varu apgalvot, ka rotēs tas reizes daudzas, daudzas! skanējuma ziņā manuprāt nedaudz smagāks par The 1st Chapter, arī melodiskāks un vieglāk uztveramāks, iepriekšējais albums šķiet bij bišk tehniskāks, tapē grūtāk sagremojamāks, ģitārsolo man labāk tīk no šā albuma. arī tempa ziņā ir pielikts - melodijas ātrākas!
zinu ka daudzi ir sajūsmā tieši par albuma garāko odiseju Mouth of Madness, un tā varētu būt arī mana mīļākā dziesma no šā albuma!
man patika iepriekšējais albums, un ļoti patīk arī šis, vis!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Paldies,šito obligāti ievērtēšu.1st Chapter man ir viens no mīļākajiem albūmiem ever.
0
Noklausījos semplus... mmm.. ņammīgi.Šito gaidu ar nepacietību.
0
Traki!!!! Šamie pat labāk iespārda kā Dream Theater! Tas 1st Chapter daudzos žurnālos vispār tika vērtēts kā 2005. gada labākais proga albums..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
regar (18 gadi)
ssstnotb (6 gadi)
Viskas