dragon force
0
hmm kaa juuus domaajat pie kaada stila pieder shii grupa ?

www.youtube.com/watch?v=yIiJYHRFpvE...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
tipisks gay metal
0
es jau domaaju man sho meegjinaaja ieseereet kaa speed metal
0
tipiska huiņa
0
normaali zaagjee puikas tak ...
nu kkads power / speed
0
šitie džeki noteikti ir rakstījuši meldiņus žilitona spēlēm
0
hahahaha, kad rakstīju iepriekšējo, nebiju vēl noskatījies līdz tam soliņu momentam, kur iepriekšējais izteikums arī visā krāšņumā apstiprinājās ;DDDDDDDD
0
yuh.
gay metal.
0
tipisks power metal. Neesmu šī stila piekritējs, bet nu instrumentus jau pārvalda tīri tā neko. kāds tur sakars ar gay?
+1
lielāks gay ir ieiet sieviešu kosmētikas veikalā un nopirkt melnu un baltu grimmu
0
kas tik grūti atšķirt speed power? normaals klips, neko gejisku neredzēju.
0
Power metal ir laba manta, vismaz labāka par bleķi, kur tikai nāve un sātans...
+1
a nav pohuij ko dzied? Man piem par lirikiem ir 70% pohuij, galvenais ka muzika.
ja ta tad tik pat labi var klausities dzastinu timberleiku. jo vinam par lirikiem viarak neka nav, ari dzen liriki ir pedeja huinja.
un diezvai powers ir labaks par blekji, bet tas ir atkal gaumes jautajums :)
0
Nu nez, man prikols tāds, ka tie powermetāla teksti piegriezušies par savām tālajām zemēm un bruņiniekiem( Izņemot Sonata Arctica un Kamelot, tiem ir cits prikols), bet man patīk tas kā izdzied to visu. Vokāls baigi feins. Priecē, ka tenora (dažreiz par kontratenora) vokālu pielieto metālā... tas piedod odziņu ;)
0
dažreiz pielieto arī falsetu...
0
a kas tad ir kontratenors? :D nu jā, ir indivīdi kā Alessio Garavello, kas augšas ņem bez falseta :)
0
www.youtube.com/watch?v=SknePa_CuSk...

runājot par power metal - man liekas, ka šitajos vecajos džekos tā powera bija daudz vairāk iekšā nekā DF. Tāpat, arī Grave Digger,manuprāt, ir spēcīgāki... ātrumā un tehnikā vien nav tā powera.
0
Savatage? Jeņķu huiņas man īpaši neiet pie sirds (ir izņēmumi protams). Tad jau labāk kautko iz vācijas, kā piem. Blind Guardian, Axenstar, Primal Fear, Edguy, Gamma Ray, Savage Circus, Freedom call utt. Vācijā vispār baigi daudz power-grupu.
0
un 95% no tām ir hujņa.
0
Ups... Axenstar ir no Zviedrijas...
0
Nav huiņa, dēls! vienkārši viņiem ir sava fiška ;) Bet tas atkal ir gaumes jautājums.
0
Savatage noteikti nav huiņa, viņi stāv galvastiesu augstāk par vācu power. Un arī Primal Fear,Gamma Ray tomēr nevar likt vienā rindā ar tiem ākstiem no Edguy un Freedom Call. Nu bet šis arī ir tīri subjektīvs viedoklis.
0
un to man saka cilvēks, kuram niks ir PUNX :D
0
Mans niks ir mana darīšana, Tev gar to nav nekādas daļas.Es Tev nepiepisos par Tavu gastronomisko nosaukumu.Ja jēdz tikai citu niku aizskarošā veidā atspēkot savas domas,tad ar Tevi nav ko runāt.
0
Manuprāt ja tev izoperētu smadzenes un ieliktu tur cūkgaļas karbonādi, nekas īpaši nemainītos :)
0
Pirmorei ar Dragonforce saskāros, atrodot to daiļrades fragmentiņu žurnālā "guitar Techniques"; un tie briti gan par šādiem tādiem neraksta. Sak - vienīga britu power grupa, kurai izdevies iekarot pasauli.
Spēlē tiešām kā dievi; lai gan, acīm kontūras nav apvilktas - tātad, tiešām geji; bet nu po - šitik jestras soloģītāras katru dienu vis negadās dzirdēt.
par tie Edguy arī nepiekrītu - nesen nopirku viņu "Burning Down The Opera Live" - tas i kaut kas fukkin grandiozs, vismaz pirmais disks...
0
Man neviens no viņu video nav paticis nekad, pārāk truli kaut kā, priekš manis vismaz, bet muzikāli nenoliedzami talantīgi džekiņi, lai gan mana apsēstība ar šiem sen jau pārgājusi, bet dažkārt paklausīties var, kaut gna ātri apnīk, tomēr dziesmas vienveidīgas. Bet Hermana Lī daži no soliņiem ir vienkārši bauda..

Vislabakais protams ir lasīt par to ka Dragonforce ir gay, bet pāris postu tālāk tiek rekomendēta tāda grupa kā Freedom Call.. bišk ņirga parāva par to.
0
Kā jau teicu. Tā ir gaumes lieta....
0
Pirms pāris gadiem noklausījos 2003. gada dragonforce albūmu, nu neko, klausīties var. Tad dabūju vēl 2 jaunākus albūmus, noklausījos tos, sapratu, ka visi 3 albūmi ir viena un tā pati salmu kulšana. Nu, nahuj, huiņa vien ir:) 3 gadi, 3 albūmi, katrā albūma pa 8 dziesmām, katra dziesma pa 6-8 minūtēm, katrā dziesmā pa 3 ritmiem un visās dziesmās viens bungu ritms dažādi apspēlēts :) Nu nahuj to huiņu, es labāk Job For A Cowboy paklausīšos, vismaz bauda kaut kāda dažādībā.
0
I CAN PLAI TEH FAZT GEETARZ!@!!

besī tas činks.
0
es negribētu teikt, ka Savatage ir huiņa, kā te tika minēts. Ok, manā uztverē viņiem nav tāda albuma, kas man pilnībā patiktu, bet atsevišķas dziesmas, kā Gutter Ballet, Hall of the mountain king, Jesus Saves, When the crowds are gone-šitās pēc manām domām ir nepārspētas dziesmas.
0
phuking masterpiece Savatage-gutter ballet-

www.youtube.com/watch?v=7Vg9Z0Os9ck...

0
Shreds jau šiem ir baigais. Par vokālu - tā ir katra privātā un personīgā gaume. Lai arī ko teiktu par šitiem DRAGONFORCE, man pret viņiem iebildumu nav. Un ja uz Latviju šamie atbrauktu, tad arī ietu daudz nedomājot. Pat ja esmu pilnīgi cita metal mūzikas žanra piekritējs.
0
Starp citu, agrāk Dragonfarce bij šitādi:
www.metal-archives.com/band.php?id=2097...
0
Tas jau arī ir viens no iemesliem, kāpēc man viņi ir visai tīkami. Visai labi atceros tos dažus DEMONIAC albūmus, kurus savulaik klausījos. "Prepare For War" un "Stormblade", bet pirmais patika vairāk. Bet attiecībā uz DRAGONFORCE, tur spēlē tikai divi no DEMONIAC-iem - Lī un vēl kaut kāds tipāžs. bet pa starpu tur vēl bija kaut kāds DRAGONHEART, kur gandrīz viss DEMONIAC satilpinājās, bet black jau gan vairs nespēlēja...
0
vecais dragonforce variants izskatījās kudī foršāk :D
0
Demoniac bija baigi jokaina banda. Grūti sasiet ar Dragonforce.
0
0
Oh, yeah! Viena no manām all time favorites bandām!
+1
Normāls. power metal.

Es vnk nevaru šos 3 vārdus ierakstīt vienā teikumā,roka neceļas...
0
Tā i, nav ko lieki rokas no krāna atraut :D

Pagāšgad bija vieni no labākajiem Wakenā.
0
Āj,nu gaumes liet tak,lai klausās kam patīk,es labāk kādu sulīgu trašiņu paklausos vai detuhu...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas