Info
0
Te jaunumu sadaļā jau mani pavilka uz zoba sakarā ar to, ka, sak, dažam labam TM vienīgais informācijas avots.
Iesakiet nu tiešām ko, kur pasmelties informāciju lasāmā veidā, lai pie katra gadījiena nav jāpiesienas WrongTale'am un Sonnenmensch'am...
Bet nu ir gan tik tiešām pilnīgs vāks - pat baltkrievu "M" vairs nelasu; piegriezās - nevar to pusauga "žurnālistu" viedoklim diez ko uzticēties.
Classic Rock ir labs, ja gribi būt lietas kursā par patiešām aktuālāko klasiskā metāla jomā; bet par black'eriem u.tml. šie uzraksta tikai gadījumos, kad kāds iznāk no cietuma...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nafig kaut kas vispaar jaalasa, jaanjem un jaaklausaas viss pasham.. :D
0
Baigi neērts paņēmiens samērā aizņemtam cilvēlkam :(
0
bet jebkas kas ir rakstiits no treshaas personas viedoklja ir bezgala subjektiivs, labi ja tew domas sakriit bet ja nee ..

sanaak tu gribi buut lietas kursaa nedzirdot neko daudz? diivaini, muuzika tomeer nav literatuura vai filmas, kuraam var mazus aprakstus veidot, taas emocijas ir jaaizjuut pasham :)
0
Tu esi kādreiz saskāries ar tādu parādību, kā žurnāls, webzine, vai kas tamlīdzīgs?...
Vispārīga informācija, gudriniek, nevis detalizēti apraksti...
Kā var meklēt un klausīties kaut ko tādu, par kā eksistenci tu pat nenojaut?
0
agraak lasiiju daudz dazhaadus zhurnaalus un zines, bet ja ir iespeeja un laiks es labaak pats paklausos visu, kaada jeega lasiit ja lielaakaa dalja sen jau dzirdeeti.

bet ja nav laika klausiities tad nekas cic vien neatliek, es labaak laiku metu rokot un klausoties nekaa lasot citu domas :)
0
Protams, var jau lasīt visādus internetā atrodamus aprakstus u.t.t.
Bet...
nav teikts, ka tava muzikālā sapratne sakrīt ar viņējo. Var jau būt, ka 99% no vērtētājiem novērtējuši albumu ar 9/10, bet tieši tu iznāc tas 1%, kam liekas 1/10.

Tā ka vislabāk pašam tiešām klausīties. Ja laika nav - nja...tad diezkas nav.
0
"Kā var meklēt un klausīties kaut ko tādu, par kā eksistenci tu pat nenojaut?"

Jāieņem smalkāka un komplicētāka eksistences forma ;)

Astrālas lietas, tā teikt! :)
0
Ja tā "uz zoba pavilkšana" zīmējas uz manis teikto pie tēmas par 1. septembra konci, tad tas vairāk gan adresēts Bigijam un dažkārt dikti "savlaicīgai" informācijas publiskošanai :)
0
Es jau gadus 5 nemaz neņemu galvā visādas recenzijas. Tās tikai lasu lai būtu aptuvena nojausma par stilu un ieraksta kvalitāti. Čekoju tikai tādas, kurām vērtējums dots ballēs (vislabāk 10 baļļu sistēmā), citādi pēc dažām recenzijām nevar saprast, vai albums ir sūds, bet to iedevuši sponsori un par to kas labs jāpasaka, vai tiešām neslikts).

Vienīgais saits ko respektēju ir www.metal-observer.com/articles.php?lid=1&... Viņiem ir tīri normālas recenzijas, regulāri parādās jaunumi, arī mazpazīstamas bandas. Bieži ir kādas 2-3 recenzijas vienam albumam un apjoma ziņā vairāk recenziju ir tikai RockHard (bet tiem tikai vāciski).

Saita veidotājs ir A-Eiropas Metāla fans, tāpēc tur ir čupa Krievu, Poļu, Ukraiņu, Igauņu bandu. Ir pat Heresiarh, par Skyforger nemaz nerunājot - www.metal-observer.com/articles.php?lid=1&...
0
es būtībā diezgan reti cenšos mūzikā kaut ko jaunu atklāt, jo reāli nav vairs tik daudz laika meklēt un klausīties jaunas un nedzirdētas grupas, tākā turos tikai pie sev zināmajiem nosaukumiem, un šeit itin labi noder www.metalstorm.ee par gaidāmajiem albumiem. un otrs variants esmu piereģistrējies www.myspace.com un saaicinājis draugos sev tīkamās grupas un tad pa retam pačekoju kas tur pa jaunumiem. ātri, ērti, vienkārši:)
0
vislabākās recenzijas manuprāt tomēr ir vecajā labajā www.metal-archives.com

labākā lieta kas tur ir - recenzentu profili, kur smuki rakstīts kas kekxam iet pie sirds/vecums utt. kas ļauj saprast vai powerists neizsakas par death un otrādi. Tāpat recenziju līmenis parasti jau nu ļoti augsts un iet pie sirds ;)
0
Jā, metalstorm ir labs, tāpat kā visa Igauņu metāla scēna. Iečekojot www.estonianmetal.com/ pārņem skaudība - viņiem šogad jau 26 relīzes (tikai 1/3 daļa ir promo, demo un singli). Eh.

Par profiliem nebiju iedomajies. Bet labāk 1x, dzirdēt nekā 5x lasīt.

Par jaunām grupām man tāpat, bet ignorēju tikai Melodic Death, Death un arī daudzas jaunas Heavy / Power bands. Pārāk daudz vilšanās sagādā un ir reāli pārblīvēts ar šo stilu pārstāvjiem.
0
hehe man jau arī labāk patīk vispirms paklausīties un tad vēl kādu recenziju palasīt, - tā var kādu papildus materiālu ātrāk atrast
0
Nu re, brīvāks vakars - parakājos; paldies, Blade un Chaos!
bet Maskavijā agrāk iznaca žurnāls "Painkiller"... P***ec, kas pa žurnālu! Neskatoties uz to, ka bij daudz panka u.c. samazgu ieksa, varēja lasīt no viena vāka līdz otram; bet tagad - pat saits vairs no tā pāri nav palicis...
Vai tiešām kāds neieteiks kādu kaut cik līdzvertīgu papīra produktu?...
Zinu, ka Krievijā it kā vēl bija kaut kāds visai biezs un tikai metālam veltīts Legacy, un vēl šādi tādi drukas izdevumi. Teorētiski it kā jau ir iespēja arī tos atgadāt no Krievijas; nez, vai ir maz vērts apgŗūtināt ļaužus?...
Un vai ta' no rietumniekie tiešām nekas vairāk par Kerrang un Metal Hammer kādam nav gadījies?
Nu, come on! Kurš gan būs tas žurnāls, kuru arī pēc gadiem būs patīkami paršķirstīt no jauna? Sak', ko gribi, bet pat vislabākais vebsaits tik patīkamas nostaļģiskas izjūtas nespēj sagādāt.
0
tai pēdējā teikumā tāda patiesība vien ir!
0
"A-Eiropas Metāla fans"

nezināju.
>:)
0
jaasaak tad vien pashiem izdot lviski kautvai un .pdf apkaart meetaat, lai kam vajag drukaa pac :D

bet imho specifiskaaki metaal izdevumi nav rentabli, taapeec atmirst, agraak tv/radio/prese vieniigais info avots bija, tagad internets ir visapjomiigaakais un operatiivaakais, savulaik lasiiju painkillerus, bija normaals.
0
Ir tāda padarīšana kā vikingblood.net.
Tur ir gan forums (tāds ne pārāk aktīvs), gan BIJA grupu datubāze (līdzīgi kā MA)...šķiet gan, ka tagad tur notiekas kāds lapas apgreids un līdz ar to šī datubāze nav pieejama.
Šī lapa ir interesanta ar to, ka tur var atrast info tieši par grupām ar dažādu folka noslieci...ir gadījies atrast šo to tiešām interesantu.
0
nez, man pa gadiem iegaajis pavisam vienkaarsh veids kaa dabuut infu, atrodi leiblu kas izdod stafu kas tew vairumaa tiikams un kontaktee ar to, gan jau ka tagad daudziem ir arii forumi vai vismaz sakariigas lapeles, visas jaunaas reliizes tiek pazinjotas laiciigi un informaacijas pietiekami dots par muuzikjiem, showiem, albuumiem, var pasuutiit ieprieksh cd un parunaaties ar cilveekiem kas tai lietaa tieshi iesaistiiti..un nekaadas 3aas personas.
0
Oi, bļin, cik sarežģīti... Man nepietiks pacietības.
Laikam jāpaliek pie vecas shēmas - stonerrock.com + "Classic Rock", + lasām virsrakstus iekš "M"...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas