Sammath Naur
0
Krisiun koncī, tur kur diskus pārdeva netīšām uzgāju Sammath Naur - Self Proclaimed Existance. Mani ieinteresēja vāciņš, jo kaut ko tādu bieži neviens neliek uz diska vāka. Īstenībā izskatās diezgan ekskluzīvi.

Problēmiņa ir tāda, ka nekur nevaru dabūt to albūmu. Torrentos nav kāsēju un emulī esmu 1115 rindā uz vienu source :) nu patīkami. Es jau sāku domāt, ka vajadzēja nopirkt tomēr to disku pa piečuku.

Kāds jauks cilvēks šais aprindās varētu mani atsvaidzināt ar metal hubiem iekš DC, jo es to diskusiju ar tiem foršajiem hubiem vairs nevaru atrast(jo tur ir lielāka cerība dabūt to albūmu). Ko teiks??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kas bija uz covera?
0
0
kas tur eksluzivs?
0
negribu melot, bet liekas, ka man mājās ir tas albūms....

iečeko šito topiku vakarā ap 22:00 :)
0
Vāciņš varbūt izskatās gana dekoratīvs, bet kas tur tāds ekskluzīvs?
0
Tas, ka kaut ko tādu ieraugot, parasti gaidi, ka tur iekšā mūzikā būs kaut kas dziļš, jo, ja tas matainais džeks uz vāka ir no tās grupas(un es esmu gandrīz pārliecināts, ka tā ir), tad tā ir neliela iedomība. Un uz iedomībām parasti skatās kritiskāk nekā uz kaut ko neitrālu.

Diemžēl arī jūtūbs man parādīja, ka šitā grupa iet pie sirds, so varētu padomāt, ka šitais albūms būs daudzsološs.
0
gan jau ka man ir tas albuums, vaacinsh gan imho padebiils, nekas vairaak, bet par gaumi nestriidas, jaapaklausaas buus kas tam laaciitim iekshaa daraas ;)
0
Njā es arī to vāku iečekoju koncī. Nu ir jau bik labāk nekā kārtējie gaļas paviljoni un satanic foresti.
0
Tādus vāciņus parasti apzīmē lakoniski - GAY
0
nu ir man tas albuums, un viens('94) demo arii ir
0
tas ir '04 demo ;)
0
Tā, es hubus paskatījos - ir tur šī manta.
Mēģini grindcore.no-ip.org vai arī thegud.no-ip.org.

Mazi hubi, bet tur ir daudz retas mūzikas.
0
Ja godīgi viena no pēdējā laika labākajām un interesantākajām grupām, kas dzirdēta. Spēlē tik tiešām vismaz man interesantu un ļoti saistošu progresīvu/tehnisku bleku. Laba noskaņa! Gluži nav kas Axamenta, bet uz to pusi laikam būs - vismaz stilistiski. Vēl lai bišk krāsaināku un pazīstamāku padarītu bildi, varētu nedaudz uz Hollenthon pusi vilkt.
Nu vienkārši ļoti labi nostrādāta prog/teh bleks/desa(nedaudz).
0
Nu tev vel vinjus vajag??? :)

0
paklausiijos gan The Forever War, gan Self Proclaimed Existence, nekaa laba pateikt nevaru, fona par daudz, forever war labaak izklausaas, pa kapeiku nopietnaaks, tas selfs baigi avantgardisks, nenopients un ljoooti daudz lieka(ar hollenthon saliidzinaajums tieshaam vietaa), kreisajaa ausii griezh ;D
0
Nu, ja kaut uz pusi līdzīgs Hollenthon, tad jāievērtē, kaut gan īpaši neticās.
0
Nekādu līdzību ar Hollenthon nespēju saklausīts. Drīzāk ar Nile, Lykathea Aflame un Gorguts. www.metal-archives.com ir divas recenzijas par šo albumu. Taisnība ir kautkur pa vidu :)
0
Šodien emulī piebeidzās vilkties šitais albūms. Diemžēl jāsaka, ka man šitais albūms pagaidām ir diezgan liela vilšanās. Izklausās diezgan garlaicīgi, un fons kaitinošs. Kopumā nevar saprast, ko viņi ar savu mūziku mēģina pateikt. Par velti viņi tik krutu vāku uzlika tādam albūmam.

Jāpaklausās vecāki gabali, varbūt tomēr ir kaut kas labs un īpašs šitajā grupā.
0
vecāki gabali ir labāki, fona daudz bet vismaz ne tāda jautrība.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas