Baltijas saule kadi iespaidi?
0
Man gadijas pabut tikai 30 minutes. bet izradijas ka es neesmu vienkarshi slinks bet gan zhidisks kaa to man viena daama stastija. veelak sii dama saskrambaja man seju..
vinjai bija iebildumi ari pret to ka es itka vinju esmu daudzkur pieminejis.
lai nu kaa man draudeja noslicinat daugava. beigas vel tika paari skrambas plus vel paris nospiedumi dazhadas vietas ar skinu kerziem.

taaka vinja ir neprognozejama(un damam nevaru iesist) un neaplesu cik vinjas sabiedrotie shaja pasakuma vel ir tad nu devos prom. njaa ar so damu
saites gan bus pilniba jasarauj.

taaluuk varat mani ari par zhidisku saukt.

kadi jusu iespaidi par pasakumu?

pielauju ka kadam citam ir savadakas versijas. bet
sapratu ka latvieshi ir vienaldziga tauta. aa nupat atcerejos kad daama devas man otro reizi virsu un centos pec iespejas mierigak saturet vinjas rokas. redzeju. ka pie manis dodaaas kads cilveks vai vairaki.

laikam sis pasakums pret mani tika izplanots. vismaz priecajos ka parak talu malinja nepagaju. jo iespejams tad es te nesedetu un nerakstitu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"lai nu kaa man draudeja noslicinat daugava. beigas vel tika paari skrambas plus vel paris nospiedumi dazhadas vietas ar skinu kerziem."

ja tu zinaatu kaa shis teksts man uzlaboja gariigo ...
uzreiz smaids sejaa paraadijaas ..
0
Kamdel tev tas garigo uzlaboja?
0
vnk iedomaajos to skatu :D
0
nu un kaa tu to iedomajies?
0
"sapratu ka latvieshi ir vienaldziga tauta."

saproti vien.
0
kaa luudzu?
0
Pasākums visnotaļ slapjš. Pieļauju, ka ja nebūtu lietus, tad arī apmeklētība būtu bijusi lielāka, bet tā jau ok!
0
bobsteram kā allaž neveicas.
0
Bobij, kā Tev šķiet, kāpēc pret Tevi tā izturējās?? ;(

A pasākums bija visumā normāls, tikai saulīte pārāk lutināja visu laiku. Sevišķi vakarā kad bija pavisam slapjš. Atceros ka 2004. gadā, kad vēl Debesu Kalējs bij, tad biļete bija kādi 50. sant. A tagad - skolēniem Ls 2, pārējiem Ls 3. Par ko? Nekas jau nav īpaši uzlabojies. (atskaitot inflāciju)
0
Vāks. Sanctimony vakar prezentē videoklipu, a Truemetal foruma centrālais temats ir Bobija personīgās dzīves peripētijas folkkoncertā...
0
Esmu bijis vienu reizi. 2005. gadā... Bet prieks, ka tu dzīvs paliki. Tas nozīmē, ka tevi vēl dauzīs vismaz :)
0
nu tas ir vnk pizdjetj ku reeciigi...... :D:D
0
1) "veelak sii dama saskrambaja man seju.." - Nu, vecīt! Te der pamatīgi aizdomāties. Un aizdomāties par to, kādas sekas rodas, ja NEdomā, ko dara un raksta.

2) "lai nu kaa man draudeja noslicinat daugava." - Tas nu visiem pamatīgi uzlabotu garīgo un nevienam no tā sliktāk nepaliktu, cerams, ka nobijies :)

3) "taaka vinja ir neprognozejama" - Nē, tas ir tikai normāli, ka tādam gudram dirsējam kā tu, kurš neprot normāli ar cilvēkiem komunicēt, ir šāda veida problēmas.

4) "ar so damu
saites gan bus pilniba jasarauj." - Vai tad tev ir arī saites ārpus tavas aprobežotās virtuālās pasaules?

5) "taaluuk varat mani ari par zhidisku saukt." - Nē, mēs iztiksim ar tādiem vārdiem kā 'dumjš, domātnespējīgs, dzērumā taisīts, impotents utt.'

Bobij, tas viss liecina tikai par to, ka tev labāk pasākumos nerādīties, vai arī jāpārstāj visur postot stulbas tēmas.
0
man liekas driizaak vinju nositiis, nekaa no tastatuuras shis atlips hehe
0
^______________________^
bobij nodur kādu un ej sēdēt cietumā.
0
bobi, skini tak tev baigie draugi bij un tu par šiem ar silti vienmēr izsakies. kā tad nu šie tevi tā piekāsa?
0
teiksim taa ir dazhadi cilveki shaja gadijuma. saknes itka politika meklejamas! tomer es neesmu darijis neko tadu lai mani par to aiztiktu. nja iespejams ka tagad uz pasakumiem tiesham diezko neieshu.

mazais2
1. es par vinju neko nekad neesmu rakstijis vai pieminejis internetaa tapec tam nav nekada sakara.
2.samera gruti teikt protams ka nobijos. jo reali peldet nemaku un sita daama un vinjas iespejamas crew nav prognozejami.
3.protu.
4.ir
5.savas glupibas pie sevis vari paturet.

visa si raksta butiba ir tada lai painformetu par to kas notiekas. saprotu ja aiztiek negerus ta ir viena lieta bet kapec jaiztiek savejie to gan es nesaprotu.

0
stulbums jāizskauž.
0
bobij, tu tik ļoti centies būt 'superīgs', ka maz neliekas :)

"saprotu ja aiztiek negerus ta ir viena lieta bet kapec jaiztiek savejie to gan es nesaprotu." <<<- LOL. Tavai zināšanai cilvēku vērtē pēc tā, kas viņam ir galvā un pēc tā, kā tas, kas ir galvā izpaužās ārēji, nevis pēc ādas krāsas. Un tādus kā tu, kas uzskata, ka cilvēkam nav tiesības uz neko, ja viņš nav baltā rase, vajag nahuj podā slīcināt. Tie laiki ir sen aizgājuši, kad tu varēji kādam pateikt, ka esi pārāks par viņu tikai tāpēc, ka tev tā labpatīkas. Un ko tu vispār par citām 'krāsām' zini, lai atļautos uzskatīt viņus par slitkākiem?

"tomer es neesmu darijis neko tadu lai mani par to aiztiktu." <<<- Esi gan. Bija laiks, kad par to, ka kāds ienāk svešā forumā un sāk tur savu huiņu malt, to sukkuili saķēra un dauzīja ar pret sienu. Uzreiz palika mazāk idiotu. Nedomā, ka mūžīgi varēsi slēpties zem savas interneta anonimitātes. Un ja neesi pamanījis, un visdrīzāk arī nepamanīsi, tad tev šeit cilvēki visu laiku raksta un tas, KO tev raksta ir mājiens, lai tu vienreiz pazūdi. Bet kautkāpēc tu to neesi spējīgs saprast... vai arī vienkārši nelasi.

āāā... un nevienu neinteresē, ka tev kāds mēģināja sadot pa muti un ar tavu dižo reputāciju tas ir tikai pašsaprotami, ka kaut kas tāds notiek.

Dzīvo pats un netraucē dzīvot citiem! [zinu, ir grūti, bet nāksies(vai arī mācies peldēt!!!)]

Āmen.
0
nujaa atliek piebilst ka ir taada gjeela kaa karma un ja tu to vien dari kaa citiem pis praatu kurini uz naidu provocee utt tad galiigi nav briinums ka tevi atpizdjii publiski pat tad ja tas nekaadi formaali nav saistiits. ir bobij saistiits. viss ar visu ir saistiits. turpini dirst un varbuut pilniigas nejaushiibas peec ledus gabalu pavasarii uz kjirbja norausi :)
0
"saprotu ja aiztiek negerus ta ir viena lieta bet kapec jaiztiek savejie to gan es nesaprotu."

OMG!
ĢIBILS!!!
tev elpot nav kauns?
0
bobijsxxx, vakar, plkst. 22:48
"saprotu ja aiztiek negerus ta ir viena lieta bet kapec jaiztiek savejie to gan es nesaprotu."
...jo debīls (!) "savējais" ir daudz, daudz kaitīgāks ;)
0
Atbildot uz virsrakstā uzdoto jautājumu - iespaidi visai labi, īpaši patika Tuļļi Lum uzstāšanās.
0
"visa si raksta butiba ir tada lai painformetu par to kas notiekas."

.. notiekas tavā dzīvē, bet ne pasākumā. Kā jau kādi 99% tavu postu šeit ir žēlošanās par un ap tevi un tavu nožēlojamo dzīvi. Turklāt ar katru savu izcilo citātu, tu sevi padari vēl nožēlojamāku vismaz šeit esošo uztverē. Viss pirmais posts ir nožēlojama gaudulīga žēlošanās - "ak kāds es Bobiks esu cietējs, redziet un uzklausiet mani". Ja tāds ir tevis atrašānās mērķis šeit, tad apsveicu - tev izdodas!
Esi vispār pazīstams ar tādu jēdzienu kā pašcieņa?

Eh, vispār nafig ielīdu nemūzikas sadaļā - bobiktopikā..

Diemžēl Baltijas Sauli neiznāca apmeklēt, bet gribējās.
0
"Baltijas Saulē" nebiju. Un, kā rādās, nebūtu pat šeit ko nožēlot - metāla tur vairs ir atlicis tik vien kā kapākjamo dzelžu vērtībā. Nezinu, cikos tā ambrāža šogad Zaķusalā sākās, bet ap 18.00, kad sanāca pabūt Centrāltirgus pusē, pametu skatu arī uz Daugavas saliņu. Redzēju pāris teltis, ap kurām ik pa brīdim nokustējās dažas skumji salījušas ēnas, kuras bija visai retas. Tā kā diena nebija no jaukajām, tad izlēmu nem;ērcēties un devos no zaķusalas pilnīgi pretējā virzienā - uz veikaliņu "Randoms", kur ozmantojot savu lielo nekaunību noklausījos visu jauno ARCH ENEMY albūmu "Rise Of The Tyrant", kas mani iepriecināja daudz vairāk, nekā to būtu varējušas izdarīt trīs izmirkušas tagadējās "Baltijas Saules" kopā ņemtas.
0
bobij, šķiet, ka tevi par "žīdisku" nosaukt vēl ir pagodinājums... Tāpēc šo vārdu attiecībā uz tevi nelietosim.
0
fatduude nu man diezko daudz vairak nebija par baltijas sauli vairak ko teikt jo tas ari bija ieverojamakais notikums. parejais ko paspeju redzet bija ytikai kautkada folkgrupa uz skatuves Liidaka ar zoo zveriem un putniem dazhi amatnieki un skeepa meteji.
vairak nepaspeju jo devos prom citadi man ari butu saules kauja.

redzu izteikumus par peldet macishanos. ok varbut tad izteikuma devejs man pamacis kaa ir japarpeld daugava ar kerziem kajas. ar garo aadas jaku kura sver savus 5kg un biezam dreebem. ok uz prieksu. esmu gatavs macibstundai.

tikai lai maacitaajs rada priekszhimi un pirmais parpeld.
0
jo dziļāk dirsā, jo vairāk sūdu...
0
"redzu izteikumus par peldet macishanos." - jā, pamācies peldēt! Tas tevi pilnveidos fiziski, jo garīgi(lasīt,- intelektuāli) tev nesanāk :((( Un tev taču tik ļoti patīk pilnveidoties...
0
Pohuj... mirsti sukuli...
0
es biju Baltijas saulē lai paklausītos savus draugus Žalvarinis.viņi nospēlēja vnk zaibenna, un es priecājos, ka uz spēlēšanas beigām es vairāk nebiju vienīgā, kas ārdījās pie skatuves:)
0
"saprotu ja aiztiek negerus ta ir viena lieta bet kapec jaiztiek savejie to gan es nesaprotu."

Tāds atklāts jautājums - Bobij, ar kādām savām kvalitātēm tu pārspēj jebkuru citas rases pārstāvi?

Tad vēl jautājums - ja reiz tik ļoti vēlējies visus informēt par savu privātās dzīves nelīdzenumu, tad pastāsti līdz galam - kas tad bija par iemeslu, ka tā "nelīdzsvarotā dāmīte" tik ļoti gribēja tev nodarīt pāri?
0
+Enemy+ ---- tas bija tieši tas, ko viņš gribēja, tu muļķi !!!
0
Es neesmu muļķis, es to zinu, bet es gribu lai viņš kaut uz vienu manu jautājumu šai forumā atbild, jo ieprikolī, ka viņš reaģē uz visām glupībām, kuras viņš it kā "nicina", taču, kad viņam kko konkrēti pajautā bez vārdiem "stulbais kroplis", tad redz labāk pasēdēs paskatīsies, kas nu tur citi par putniem.
0
Lai bobijs atbildētu uz intelektuālu jautājumu, viņam ir jādomā... un domāt viņš nemāk... tāpēc jau arī norāvās
0
Jāatzīst, es mazliet piekrītu bobijam, jo ir redzēti ahujjenie trūūū evil nekrō matainie (da labi, kaut kādi sīki melni cof perdeļi) kas tusē ar skiniem, vai kaut ko līdzīgu. Vai urlām. Da es taču neatšķiru, man pohuj. UN tatad, šie nekkrō mazie matainie tā vien velk uz kašķi ar kādu, lai pierādītu savu patiesību...
Tomēr, Bobij, tu noteikti biji pelnijis. ;D
0
Normāls cilvēks, ja viņa idealizētā ideoloģija un cilvēki vēršas pret viņu:

1) Pārdomātu, cik sakarīgi šie cilvēki;

2) Pārdomātu, cik derīga šī iedeoloģija;

3) Izdarītu dažas korekcijas savos priekšstatos.
0
OK laikam ir atrastas zāles pret Bobiju triple iks!
Vienk, kā šis parādās vajag viņam pajautāt, kko intelektuālu. Tad viņš atkal nerādīsies, kamēr visi par viņu aizmirsīs.
0
Paglāsti manu sluņķi....
0
Ew, tur bija Žalvarinis? Hm, velns, tas būtu varējis būt interesanti.
Pirms kāda laika ejot cauri Vecrīgai redzēju stendu ar uzrakstu "Baltijas Saule" un tur viens jaunēklis stāvēja un kautko skaidroja.
Žēl, ka toreiz man nebija laika painteresēties...
0
nekas, Žalvarinis arī spēlēs kkad nākamnedēļ Četros Baltos kreklos... vai kkā tā/.
0
4bk? muah, ko ta viņi tur spēlēs? mielava jaunos gabalus?
0
www.zalvarinis.lt/zalvarinis/koncerta...
un kur tad ir tas koncerts?
0
nekā nezinu, izbeidziet!!! gan jau viņi kkā paši ar to tiks galā.
0
Zalvarinis bija pats stulbaakais, kas bij ieksh Menuo Juodaragis.
Mees vinjiem radiijaam atseviksju jauno stilu - vulgārais folks (atsevišķu sievišķu ģērbšanās stila dēļ)
0
ārprāts, jā...
viņi tajā festā bija pilnīgā beztēmā, konkrētākais pops un idiotisks bezgala bezmalas.
0
attieciiba uz Bobiju - relakseejies, iechilo, neuztraucies, ja reiz tu veel joprojaam esi dziivs un vesels un riiciibspeejiigs, tad noveertee to un saproti, ka tev vienreiz jaabeidz dirst un neveiksmiigi meegjinaat kultiveet rasismu.
0
Hm, Žalvarinis studijas ierakstā ir gluži ok.
Var jau būt, ka dzīvajā spēlēt neprot - kam negadās.
0
neba jau nu neprot, mani personiigi kretineeja.
0
pilnīgi pohuj...
0
Iekš BS Žalvarinis bija visai ok, labāks, nekā bija palicis atmiņā no citām reizēm. Pat neskatoties uz to, ka viens no diviem ģitāristiem vispār nebija dzirdams.
0
aij nu veči zaibaļi!!!nu cik var kasīties beernu daaza liimenii!!!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas