SWH Rock 6.gadi
0
November, 17 2007 at Sapnu Fabrika
Lacplesa iela 101, Riga, Riga, Latvia,
Cost : Ls 9

SWH Rock 6. Gadu Jubileja - Skyforger, Huskvarn, Rusa, R.A.P., Pienvedeja Piedzivojumi, Dzelzs Vilks
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
žeļeznij volk! vot eta dā! kruta!
Ribjata! davaiķi pašļi!
0
kljova ne ?
0
da toch kljova, tolk neznaju poluchetsa li tuda shodit
0
Uzskatu, ka 9 Ls par šādām grupām ir pārāk daudz. 5 Ls vēl būtu ok.
0
Priecājatie ka nav 20 Ls
0
ot gondon MacCybex! ves prikol izporķil!
0
Jesļi ģengi MacCybex ņetu, togda huj ķebe, koncert ņebuģet, etot koncert toļka dļa bogatih rebjat. A vot etot sam koncert buģet kolbasjiķ naturaļna!
0
Ribjata! davaiķi atņimim u MacCybex`a kopsi i mobilu! kļova buģit!
0
Eh ,davaj! I tak ģelaķ ņečevo, i mobilu novoju hočitsja!
0
a man 17. dzimene ..
0
nu i pīzzģēc
0
labriit tautiessi laiks posties arii cenas uz koncertiem noteikti piedziivos inflaaciju jo elektriiba tak arii paliks daagaaka tapat kaa baltmaize un sabiedriskaa transporta billetes! te tocc jaaprriecaajas ka nav 20 ls pagadaam ... bet man ir plaans ... buus jaadara kaa tas metallors kaut kadaa tus Skandinavijaa... Metalists tika atdziits gariigi slims ... un defineets kaa metaalists! :D vinam valsts apmaksaa visus koncertus un dod naudu lai vins varetu pirkt kompaktdiskus ... es arii gribu buut gariigi slims ar metaalu :) jaa un tajaa swh rock dzimenee forssi ka visu laiku speelee viena un taa passa grupu komanda ... cik noprotu Ruusa tas ir speeks, bet piemeram Gatling Preternatural vai Negleted fields ir pa vaaju ... sviests!
0
Tātad - lieliska alternatīva :)
0
(tas Korķim adresēts)
0
ninja, šajā gadījumā grupas esot solījušās izpild dziesmas tikai latviešu valodā. Cik šādu dziesmu ir tevis minētajām grupām?
0
aa nu jaa es sapratu tikko! sseit jau spelee tikai grupas kuras ir vineejussas speelee Popularity contest! :D
sorry vainigs! :D
0
num ja mes aizskaram teemu latviessu valoda tad es kluseeju! :)
0
VIesukis un fatduude, nevajag rakstīt krieviski, ja to neprot darīt pareizi. Es saprotu, ka tu esi gopniks un t. t., bet kādai pašcieņai taču jābūt.
0
A, un debīliem atgadināju, ka nesen notika koncerts.

Uzstājas:
Trauma Moralis (20.00 – 20.40)
Cryptid (21.00 – 21.40)
Gatling (22.00 – 22.40)
Frailty (23.00 – 24.00)
Death Rise (24.20 – 01.00)

Sākums: 20.00 (vaļā no 19:00)

Ieeja: 4Ls

Ar flaieri suvenīrs no grupām.

Krietni labāks grupu saraksts nekā šeit.
0
Vairs šeit neatbildēšu, jo negribas tērēt laiku.
0
9 LS pa daudz šādām grupām. Nu gan pateici, nekļūsti nu smieklīgs.
0
Uz šito toč jāiet!

A ja kādam 9 LVL par daudz, lai sēž mājās. Es domāju, ka organizatori pat būtu varējuši prasīt vairāk, jo, manuprāt, ne sevišķi ietilpīgā MP būs pārbāzta ar tautu un visiem varētu tās biļetes nemaz nepietikt.
0
idiņi, kas ir 9 ls mūsdienās?
un tas koncis pa 4 ls ko pieminēja MacCybex? kas tās vispār par grupām, cik albumus izlaidušas? oi, atvainojos Gatling izlaiduši vienu albumu, ja runa iet par vācu Gatling
0
Cik atceros, arī par to Ls4 konci (vai iepriekšējo par Ls5) bija baigā diršana ka dārgi. Kam par dārgu, lai sēž bezmaksas mājā, skatās bezmaksas TV un ēd bezmaksas mājas sviestmaizes.
0
Nav bijis kādu pēdējo 5 gadu laikā gandrīz neviens tāds koncis, par kuru kāds nesūdzētos, ka pārāk dārgi.
0
Stradakj vaig vairaak. :D
Cena ir ljoti adekvaata, visiem gribaas, lai darbs atmaksaajas, un, pie tam, taa nemaz nav Melnaa Piektdiena.
0
Tā diršanās vai cik grūti, vai cik dārgi, vai cik slikti, vai kāda valdība utt utt, letiņiem jau paaudžu paaudzēs ieausta :D
0
Ugga - tu arī esi vis.. vis.. vis..
nu vobššē :)
0
Par to četru latu koncertu es neietu arī par brīvu, bet uz SWH konci biļete jau kabatā :)

Kam par dārgu, lai neiet, vismaz varbūt visiem pietiks biļetes ;)
0
nuu nezin..naudas nava zheel...bet r.a.p. riebjaas...nu ja nu vieniigi pienvedeejus gribeetos un dzels vilku...jo ruusa un skayi jau ira nodrilleeti...vareetu jau vien taa pasha tusa deelja aiziet...
0
Nu gan!!! Šitā nolaisties! Skyforger un Husqvarn uz vienas skatuves ar r.a.p. un pienavedēja piedzīvojumiem! Tie ībļi jau laikam tie lielākie naudas plēsēji arī ir. Forger-i un Husqvarn-i gan jau ka tādas summas neplēstu! Pizģec!!! Fuck to festu!!! Zārkā viņu redzēju!!! Ptfu!!!
0
Bļin, ja Sienna_ nepateiktu ka nav MP, tad nemaz to nepiefiksētu. Aizbrauktu uz VEF :) Sūdīgi ka SF, jo alus tur visai kakains (Zelta un Carlsberg).
0
nu ta jau sanak 9ls ieks sitam grupam, man skiet ja nebutu tas otrs 3nieks tad butu bilete 5-6ls un tas jau butu baigi jauki, :)
0
......mmmmmm........i love.....jesssssss.....HEL... YEEEEEEAAAAAHHHHHH!!!!!!!!... /m

maccybex ir pimpis. laikam mamma nedod tik daudz naudu lai varētu atļauties.
0
jaiet!! nesaprotu kaa var pat iedomaties pateikt ka dargi.
0
Nu bļa iepriekšējā SWH rock jubilejā arī man šķiet neko lētāk nebija un toreiz bija tikai SF, Husqvarna un Sanctimony. A šoreiz ir arī Dzelzs Vilks un Rūsa. Nu labi RAP un Pienvedēji.... nu ko var darīt, nav vismaz Intars Busulis.....
0
gavenais ka gudri runaat par bilessu cenam visi mak ... un SIenas jaunkundz stradaat vairaak? ...
es kaa students buudams diez cik vairak negribu stradaat ... pietiek man ar pilnmetraazas stradnieka darbu no 9 lidz 6 + 6dienas augstskola ... ja es sanemtu 500 ls ta jau es nepiksteetu par to ka dargi ... bet par cik alga man uz pusi mazaaka + jamaksaa pa skolu ik menesi un sevi jaapabaro... ! :D
a kamer jauns velme jau ar tos konccus apmekleet ir ... protams kaads tulit pateiks ... nah.. maciities vai arii pabeidz augstkolu peec 2 gadiem un tad tik sac apciemot konccus regulaari! :D
0
Neredzu nekā neiespējama sakasīt/ietaupīt liekus 9Ls pa mēnesi + biki aliņiem. Protams, ja ir vēlme katru wīkendu laist uz končiem, ta gan risinājums ir izbīdīt sev atkarībnieka pabalstu.
0
Strādāt vairāk gan nevajag, lieku priekšā tā vietā vairāk pelnīt, vai mazāk maksāt nodokļus :)
0
:D tur jau taa lieta ka tie koncci ir ar vien vairak un arii arpus LV te pat kaiminos uz kuriem velme aizsaut! :D laikm jau ne pa to stasts aiziet! :D aj/// jaabeidz tie alinni suukt un mazaak japaanu gore anime jaavelk netaa ... tadejadi mazak dvd matricas vajadzes pirkt! ta jau sagrabinaas tajaa zekke tos dalderus! :D
0
var jau kādam nozagt, ja galīgi nav variantu, pie reizes varēs ar moraļņikiem pamocīties un pēc gadiņa atdot ar asarām acīs + procentus; toties sirdsapziņa būs tīra
0
zekke tos dalderus -> zem grīdas dēļiem labāk
0
jaa zagt vajag... bet tad vajag uztreneet savu sirdi ... jaapataisa taa par konkreti nejuutiigu un ta pofig ... bez procentiem ... un sirdsapzinu nah vienkarssi ... un naudu ar vares vairs nekur nekrat ... pa taisno uz kaut kaadu praata banku aiziet un Švansu izrubiit! atnemt naudu un nah pa koncciem ... lidz nakamai reizei!
0
Kāds nav pārdomājis un negrib savu biļeti pārdot vai arī vienkārsi ir kāda lieka biļete?
0
Jautajums kad tad isti tas biletes izpirka ?
es nopirku oktobra sakuma.
ninja tu labak padoma kaa ir man. es varu mezhonigi stradat pa nez tur 200+ stundam menesi bet nav nekadu iespeju aprekjinat cik tad taa alga bus jo reizem vinja ir taada bet reizem taada.
nu baigais sviests.
vispar kursh no jums labi jeedz ekonomiku?
varbut kads butu ar mieru atnakt man pie gramatvedes
lidzi lai shi izskaidro.

vispar njaa ir dzirdets ka gudri cilveki aizgajushi. gramatvede tik gudri stastijusi ka sie gudrie cilveki vel stulbaki aizgajushi prom.

0
bobijsxxx ir stūlps
0
Tik jocīgi tagad lasīt diskusijas sākumu kur viens pantiņš sūdzās par Ls 9, ka es piem nopirku pa Ls 15 un vēl nejūtos pārmaksājis. :)
0
Uzstāšanās kārtība būs tieši tāda ?

Dzelzs Vilks, R.A.P., Pienvedēja Piedzīvojumi, Huskvarn, Rūsa un vakara nagla – Skyforger
0
Nē, vakar radio teica kārtību, bet piefiksēju tik beigas - Skyforger, Rūsa un kā pēdējie Huskvarn. Par pirmiem trim nezinu.
0
Pohuj par pirmiem trim.
0
Analoģiski.

Tā kā alus tur ir kakains (Aldara), tad jāiet ne ātrāk kā uz 21:00.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas