Mayhem live
0
Live Dates
29/09/2007 Tel Aviv (IL) Distortion Festival
Nekādīgi nevaru saprast, kāpēc Mayhem neatbrauc uz LV, tuvumā būs, brīvas dienas grafikā arī ir?
05/10/2007 Notodden (NO) Motstoy Festival
09/11/2007 Kuopio (FIN)
10/11/2007 Tampere (FIN)
11/11/2007 Helsinki (FIN)
15/11/2007 Moscow (RUS)
24/11/2007 Athens (GR)
25/11/2007 Tessaloniki (GR)
29/11/2007 Dublin (IR)
01/12/2007 Granada (SP)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Mums nepienākas.
0
jutas parak tru
0
a nafig viņus...
0
vajag vajag
0
Varbūt nedaudz jēdzīgāki par jau labi sevi pašus aptaisījušajim MARDUcK-iem, bet arī - sen jau visa viņu jēga kopā ar Euronymous-u un Dead-u ir kapos sapuvusi. Tas, kas šobrīd ir MAYHEM, ir tikai vāja atblāzma no reiz bijušas leģendas. lai gan salīdzinoši ar tiem pašiem MuRDUcK-iem, uz viņu koncertu aizietu, neskatoties uz supporta grupām. Uz MuRDUcK gan iešu tikai tādā gadījumā, ja viņiem būs labas supporta grupas, jo paši viņi mani jau sen neinteresē.
0
Warpath, te ir kautkāda info par Marduk:
www.metalstorm.ee/events/event.php?ev...
Melodiskais blekmetāls no Taivānas :)

Nez, var jau būt, ka būs arī kas vēl.
0
Tas ir - "Melodiskais blekmetāls no Taivānas" bija domāts par iesildošo grupu.
0
hmmm melodiskais saki tas Chthonic, būs jāievērtē.
0
To Chthonic nesen atpakaļ diezgan spēcīgi reklamēja daudzās vietās,Taivanas stāri utt.. Nekas jau no viņiem īstenībā nav,vienīgi tādi eksotiski izskatās uz skatuves un ja pareizi var saprast tad basu spēlē dāma.
0
Es gan uzskatu, ka jaunais albūms 'Ordo Ad Chao' ir ļoti labs. Grupas sastāvā ir divi grupas lēģendārā sastāva dalībnieki, neredzu nekādu problēmu Mayhem mūzikā 2007. g.
0
CHTONIC... ielīdu kaut kādā šamējo fanu lapā - tagad klausos... Šobrīd gan vairāk šķiet, ka ne īpaši mani tas koncis ar tiem MuRDUcK-iem piesaistīs... Taustiņu šiem, kā šķiet ir vairāk nekā desmit CRADLE OF FILTH kopā ņemtiem, bet ģitāras, lai arī veselas divas esot, tomēr izpilda tikai ritma funkcijas... tā jau slikts nav, bet - pārāk romantisks... Šķībacaino vampīru gotika...
Kas attiecas uz MAYHEM, tad nav jau viņi kaut kādi tur MuRDUcK-i, vēl jau turās. Man gan Attila uz vokāliem ne visai... Bet ko padarīsi - tradīcijas... Visi ar tām slimojam...
0
Tfu! Ko es te muldu - tie šķībacainie ar divām vijolēm ņemās... tad jau gan visai interesanti... Bet melodisks gan pēc apēsta čau-čau!...
0
Euronymus loma Mayhem'ā ir nedaudz pārspīlēta. Un pēc visām intervijām spriežot viņš bija pamatīgs pimpis kā cilvēks.
Dead gan ir cita lieta. Vismaz manuprāt, viens no labākajiem, ja ne labākais blekmetāl vokālists.

Jaunais Mayhem vispār ir viens no labākiejm šābrīža blekmetāla ierakstiem. Un viens no oriģinālākajiem arī. Subjektīvi protams, bet Attilam rīkle arī ir abrīnojami spēcīga, tas, ko viņš var no sevis dabūt ārā un tā atdeve nav kuram katram pa spēkam.
0
a shagrats no DIMMU BORGIR??
0
Tev nešķiet, ka Sagrata balss ir pilnīgi sintētiska un no īstā vokāla tur nekas nav dzirdams?
0
Shagrats ir harizmaatisks vokaalists, bet vinja vokaals nav tik speeciigs un atpaziistams (manupraat) kaa Attillas. Attilam ir iipatneejs kautvai tajaa zinjaa, ka tas nav parastais blackmetaala high pitch shrieks, gan De Mysteriis laikso, gan jaunajaa albumaa.
0
No Mayhem neesmu dzirdējis diezko daudz, bet biju nolēmis savulaik paklausīties De Mysteriis, jo šo visi slavēja. Necik tālu netiku, jo totāli riebās Attilas kviekšķi - savādāk to pat nosaukt nevar.
Joprojām uzskatu, ka Mayhem ir ļoti smagi pārvērtēta grupa, kas spiež uz to, ka bija viena no bm pionieriem, nevis uz baudāmu mūziku.
Tam pašam Shagratam ir daudz labāks vokāls (nepatīk jaunie albumi, kur šis tiešām izklausās tāds sintētisks - klausieties vecos).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas