Heaven & Hell
0
HOLY FUCKING SHIT, BATMAN!

"HEAVEN AND HELL — the band featuring BLACK SABBATH guitarist Tony Iommi and bassist Geezer Butler, singer Ronnie James Dio, and drummer Vinny Appice (BLACK SABBATH, DIO) — is currently in discussions with various record labels about recording a brand new studio album in 2008, Butler has confirmed to Black-Sabbath.com. More information will be made available soon."

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...

Beidzot arī kādas nudien tīkamas ziņas :) Ja albums būs tāds, kā tās 3 jaunās dziesmas iekš "The Dio Years" - apsadirsties.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
m/

Ja vēl pie mums atbrauktu :)
0
Bļ kur Betmans?
0
Vēl tīkamāk būtu, ja viņi jauno albūmu izlaistu ar BLACK SABBATH nosaukumu, citādi tas HEAVEN AND HELL - tāds ne īsts. Ja pareizi atceros, tad tādsa tika pieņemts tikai tāpēc, ka bija plāni mēģināt kaut ko ierakstīt vēl ar veco kraķi Osbornu, taču, cik zināms, Iommi un Butler šo jau kopš vasaras ir pasūtījuši patālāk. Tāpēc - kāds vēl HEAVEN AND HELL? FUCK OZZY - lai dzīvo BLACK SABBATH!!!
0
Kur rāvi, ka pasūtījuši? Es tik esu lasījis, ka pagaidām neko nav oficiāli apstiprinājuši. Cik saprotu, plāni par oriģinālo Black Sabbath sastāvu ir uz 2008. gada vasaru.
0
Nu diez ko ticami neliekas, ka kaut kas viņiem vēl ar Ozziju varētu sanākt. Un nez vai maz vajag ar. Bet ar to nosaukumu, man liekas, ka štelle ir tāda, ka oficiāli Black Sabbath neskaitās izjukuši, un Ozzijs vēl aizvien skaitās sastāvā.
0
Nebiju piefiksējis ka izlasē bija jaunas dziesmas (jo izlasi ignorēju)! Ozijs var vāvuļot pa savu MTV, Dio un Tony Martin rullē daudz vairāk. Manispēc var arī projektu The Headles Cross ar Martinu uzbliezt.

In April Ronnie James Dio travelled to the UK to engage in songwriting sessions with TONY IOMMI. This union would rapidly evolve and reports in the summer suggested a Dio / Iommi / Butler / Ward reunion billed as HEAVEN AND HELL. This would be substantiated with a management statement issued on October 24th. However, the very next day OZZY OSBOURNE put out his reaction to the public by way of a press release stating "Tony Iommi and Ronnie Dio are working on a project together which has nothing to do with BLACK SABBATH. There is only one BLACK SABBATH. Ozzy, Tony, Geezer and Bill will be touring late next year along with a new BLACK SABBATH album. However, Ozzy wishes Tony and Ronnie much success in their project together." Interviewed on the 'Opie and Anthony' syndicated radio show on October 26th Sharon Osbourne made mention of a projected 40th anniversary BLACK SABBATH tour for 2008.
0
koncertnieks ir baigi labs, viens no labākajiem šai gadā.
Un ja vēl padomā, ka Dio ir 65 gadi... brālīt balto!

Trīs jaunās dziesmas arī nav zemē metamas, īpaši "And the Devil Cried". koncertā spēlē divas no tām.
Ja disks būs ieturēts līdzīgā garā, būšu dikten līgsms.
0
0
Taaa vecaa kjerkata Ozborns tieshaam domaa veel liidz naakamaa gada beigaam novilkt?! Fuck to veco meerkakji! Lai iet visiem stulbenjiem, kas vinju veel par legjendu uzskata, savu pliko dirsu raada, bet lai netraucee normaalas grupas darbiibu! Stulbais parkinsonikjis! tieshaam vinju laikam baltaas chiibinjaas no skatuves nonesiis, jo pats jau to, ka jaaaiziet, nesaprot! Kaut aatraak nospraagtu!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas