Exodus jauns albūms
0
Tātad,ir iznācis Exodus albūms "Atrocity exhibition"
Pēc skaņas un muzikālā materiāla visnotaļ atsit iepriekšējo,taču liekas vēl blīvāks un masīvāks.Taču tajos pašos metāla arhīvos tiek nolikts par metalcore motīviem vokālos un skaņu.
Kādi viedokļi?
Man piemēram ļoti patīk.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nav vēl dzirdēts. Bet priecē vienalga - kā fakts. Gan jau ka turnejā arī Rīgā ieskries!!!
0
Ir jauks. Ja reiz tēma par albūmu (albūmiem, mūziku) tad varbūt kāds varētu ieteikt kaut ko tādu enerģisku, lai šajos drēgnajos rudens vakaros nerastos velme pakārties no bezspēka.
0
Nuu... Circus Maximus jaunais ir zajebis.Bet tā,es neko no svaigajiem gandrīz neesmu ievilcis nāsīs.Ja nu vienīgi Sieges Even,bet tas būs par mierīgu.
0
no šī gada tīri tā neko patika Hyades, Municipal Waste, Nekromantheon, Abandoned jaunie
0
Pizdū tos dirsējus par metalcore vokāliem - vokāls ir vienīgais, kas šajā albumā ir krietni uzlabojies. Tā vispār - ir atsevišķi momenti, bet kopumā visai garlaicīgs, bez iedvesmas.

Kaut ko tādu enerģisku, hmmm... no thrash šajā gadā priecē Audiopain, Dekapitator, jau pieminētais Municipal Waste (eitudirst, kā šie WOA dzīvajā jumtu nocēla), Overkill jaunais arī tīri neslikts. Necrodeath jaunais arī ir baigi prīmā, varbūt kā konceptalbums ne pārāk superenerģisks, bet smuki nostrādāts. Bet, attālinoties no thrash, kopš vakardienas manī enerģiju hektolitriem pumpē iekšā Impaled jaunais albums The Last Gasp. MMMM, kāda ņammīte. Un jā, Benighted arī ir sasodīti gards.
0
Pilnībā piekrītu Intaram, vienīgi Municipal Waste neesmu dzirdējis. No Thrash & Co. 2007 vēl labi ir Evile, Hyades, Meltdown, Mortal Sin, Seventh Calling. Baigi iepatikās Skew Siskin (hard roks) un Svartsot (Viking, vienīgais albums kas man ir Dāņu valodā)
0
kkādā brīdī jāievērtē
0
jaunais Exodus ir ok. foršs intro, pirmais gabals zajebisj, pēc tam jau pamazām sāk garlaikot. neesmu tā arī no A līdz Z viņu spējis noklausīties.
bet EXODUS jau sen tas ir raksturīgi (sākot no Impact is Imminent), ka pietrūkst interesanta materiāla visam CD. viņiem vajadzētu mazās platītes uz 20min taisīt :)
0
ko lai saka,Impaled tiešām spārda..
0
^^^
joprojām klonē Carcass?
0
Kāds vēl metalkora vokāls ? Klasisks trešenieks, kas stipri līdzinās Sauzas voķim. Un ko viņš saprot ar metalkore vokālu ? Hardkora vokāls trešā ir ļoti izplatīts. Albums varbūt nav Exodus labākais, bet sākums ir ļoti labs. Pie beigām varbūt 8min dziesmas sāk liekties par garu. Nēkā oriģinālu, bet vai tad pēdējos 20 gados ir radīts oriģināls Thrash albums (atskaitot Cowboys from Hell) ?
0
^^^ "Dreamweaver" wants to have a word with you. >:E Oriģinālāku thrash albumu grūti iedomāties.

Impaled - nu varbūt ne akurāt klonē Carcass, bet jā, tipiski tajā stiliņā arī turpina močīt.

Kas attiecas uz Evile - Enter the Grave. Nopirku šo CD, jo pēc dzirdētā likās, ka vilties nenāksies, tomēr vairākkārt noklausoties jāsecina, ka džekiem pietrūkst assuma. Ja neskaita vienu dziesmu (pēdējo laikam), neizdodas viņiem mani pārliecināt, ka viņi ir no tiesas nikni. Protams, nav jau tā, ka būtu baigi draņķīgs.

Mortal Sin jauno Deičs savā raidījumā drusku paspēlēja, izklausījās tīri ņemams.
0
Paklausoties vēl to Impaled, nē, vispār līdzība ar Carcass ir gājusi mazumā, drīzāk jau velk uz agrīno Arsch Enemy, t.i. ir tāds melodiskāks.
0
OK par Sabbat varu piekrist, kautgan albums nepatīk. Hm, bija tak vēl Skyclad, Thrash ar vijolīti (vismaz līdz 1992 bija Thrash), tā ka OK, lai ir 15 gadi :)

Impaled un Benighted paklausījos, nekā interesanta. Impaled vēl OK, bet drīzāk jau uz Thrash sāk vilkt. Par maz melodiju un / vai tehniskuma, lai man patiktu.
0
Municipal Waste un Dekapitator noklausījos,nu makten patika,tie otrie it īpaši.Aber Impaled,nu tā... vidēji,vidēji.
0
Uz CD (legālā) kautko no 2007.gadā izdotiem trešeniekiem dabūt vēlme nav radusies. Tik ļoti neviens albums man nav paticis.
0
"tolx, vakar, plkst. 12:01 [Profils] [Link]
ko lai saka,Impaled tiešām spārda.."

"tolx, vakar, plkst. 22:22 [Profils] [Link]
Municipal Waste un Dekapitator noklausījos,nu makten patika,tie otrie it īpaši.Aber Impaled,nu tā... vidēji,vidēji."

Nestabils gan tev tas viedoklis...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas