Centrs, Daba, Alus
0
Varbuut kaads zin kaaju jauku vietu centraa, kur paseedeet padzert alinju (aaraa). Kur nav aizdirsts un nestaigaa municipaalji.. ??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Itkaa AB dambis pastaav, bet taalu jaaiet. Jo kad labs, silts laiks, galiigi nav velmes kautkur ieksaa kverneet. AAra kafejniicaas ir augstas cenas (man taa skiet izskeerdiiba (protams ir gadiijumi, kad var to atlauties, bet ne katru dienu). pa kautkaadaam seetaam blandiities arii nevelk. Nez, vai kautkur ir kaads solinsh, kur paseedeet un pabaudiit augstu alinju bez steigas ??
0
jataisa reformas pretestibu tapat ka krievi :)
0
fuj, nejau taa. Vajag taa sakariigi, nevis ejam un blaujam (pasi nezinam par ko)
0
taisam partiju un ejam politika
0
vieglaak ir aiziet liidz daugavmalai :)
0
Es meedzu paseedeet netaalu no Biologjas fakultaates - Kronvalda parcinaa, seedi zem kokiem pie kanaala, baudi zalumus un arii zalsvaarchi netraucee:)
0
jaa kronvalda parkaa vareetu buut labi.
0
un lielajos kapos arii
0
var jau kost arii e-kafee vai darbaa :)))) sk. ES
0
Jaa e kafee un visulaiku klausiities kaa kaads siikais bljauj "ti suka ubil menja utt." nee ta jau labaak es seezu maajaa dzeru alu un klausos diktatuuru kaa tagad!!!
0
:P
0
es 1 e kafeee jo drba kompi kaads (boss0 bikuciit sajaaja un alu izdzeeru tikko
0
diktatura vislabaaqk dziivajaa, jauki puisiishi >;)
0
hmz kas gribees tas atradiis daba tukshumu nemiil! :D
0
Tieši vakar, pirms Dismember koncerta, pirmo reizi manā mūžā TAS notika. Sēžam ar brālēnu uz vienām trepēm, dzeram alu, nekādu maisiņu protams nebija. Es viņam rādu fotogrāfijas no ceļojuma pa Vāciju, kaut ko aizrautīgi stāstu, kad pēkšņi mums blakus ap stūri parādās divi zilās formās. Sāk mums kaut ko stāstīt par Rīgas Domes noteikumiem, par publiskām vietām utt. utt. Nēkadi negrib atsieties. Beigās vēl ņēma un par katru no mums sastādīja protokolu. Šiem nu ar ir darbs - par diviem, kas iedzer alu sastāda lielu protokolu uz A4 lapas. Varēja vienkārši atsieties, bet nē. Nu, ka tad jau redzēs, kas būs. Bet nu nebiju domājis, ka kaut kas tāds vispār mēdz reāli notikt.
0
:))notiek, notiek.
Nekas jau iipashs nebuus. Nopleesiis no katra pa pieciitim, nolasiis noteikumus un viss.
0
menti jobanie, buutu gaajushi bandiitus kjert. esmu noveerojis ka urlaam shie nemaz klaat neiet, laikam baidaas pa purnu atrauties
0
Nu nezinu, manuprāt to mentu ir tik maz, ka ievērojot zināmu piesardzību alu var lakt gandrīz visur. Es piemēram vairākkart bez problēmām esmu to darījis kanālmalā pie centrālās mentenes. Vienīgā reize, kad mani pieķēra, bija pēc pagāšgada Baltijas Saules, bet tad es nagla dzēru nakts vidū ielas malā pie Centrālās stacijas un turklāt nevīžoju paskriet, kad ieraudzīju mentu mašīnu. Samaksāju piecīti un paklausot mentu padomam dzert kādā klusākā vietā, devos tālāk.
0
/
0
Atceros Jelgavā Rainītī bija kāds tur jauniešu pasākums, arī vietējās grupas uzspēlēja:), HC un heavy:)
Aizgājām paskatīties, aliņi rokās (man ar draugu bija tērvetes sencīši:), pienāca menti, teica, lai liekam maisiņos vai metam ārā.vai 25Ls nop sejas, jo pasākums.....Ietinām ar.

A blakus tusēja vietējie metalhedi, kas Vanaga Stipro 2L burku bija tālredzīgi ieslēpuši pilnīgi caurspīdīgā celofāna maisiņā...Un viņiem neko....

Debīlie likumi....
0
Man shkjiet,ka arii maisinjsh neko neliidzees,vieniigais ko sadomaaju,ka var alu kvasa pudelee paarliet,kjeepa jau sanaak,bet vinjiem nebuutu nekaadu tiesiibu ostiit vai veel ljaunaak,pagarshot manu kvasu(alu),tik pat labi,tad jau arii tie shakaalji var iekosties manaa bulkaa vai kaa taa
0
Tad konkreetajiem mentiem vajadzeetu buut pilniigiem kretiiniem lai ostiitu, galu galaa kaada atshkjiriiba. Likums jau taapeec, lai nereklameetos uz ielaam ar alhola buteleem.
0
ar to alu kvasa pudelee ir taa dariits. tikai pogainie piestreipuljoja klaat un piepisaas kas tur iekshaa ieliets, jo tipa skjidruma kraasa par gaishu ne taa kaa alum.tipa lika aizvaakt pudeli.bet ja es protesteetu tad es pilniigi nemaz neshaubos ka krukji njemtu un saaktu to pudeli ostiit.briizhiem liekaas ka mentiem vairs tieshaam nav ko dariit un zudushas jau taa nieciigaas praata un sajeegas speejas.bet ar tumsho alinju vareetu tas izdoties jo kraasa ir liidziigas. jaa veel var loti eerti dzert viinu no tumshi sarkanaas fruits pudeles. vispaar jaataisa protesti, briizhiem skjiet ka taads marasms ir iespeejams tikai muusu valstii.seezh viedie viirinji un izdomaa aiz bezdarbiibas jaunus aizliegumus, tobish vajag paraadiit ka straadaa ka galvas vien kuup.
0
un mentiem no soda naudaam iet kaadi 30 vai pat vairaak procenti klaat pie algaam
0
it seviski kad teiksim raksta nevis protokolu, bet tu iedod piechuku un vins uzraksta "lai neliktos aizdomigi" ka par izsaukumu 5ls haha
0
...izsaukumu, he vinji jau drizz kljuus tas pats kas meitenes peec izsaukuma. taa buus taga menti peec izsaukuma, taa teikt lai dziivo gaumju dazhaadiiba.
0
tu busi mans vergs, darisi visu ko likshu.. <un ar steku sevi "ieper" mazliet..> :D
0
He, parasti jau puishiem neveicas, ja dzer aleenu (vai ko citu) sabiedriskaas vietas (laikam sastaada viniem protokolinju, nokaash naudinju) Liidz shim, cik esmu noveerojusi, daudzaam leedijaam polishi izsaka tikai aizraadiijumu un viss.
0
man ir bijis ta ka es dzeru alu un atnak ments un uzraksta protokolu blakus esoshajam dzekinjam ar tekstu "iedomasimies,ka meite sheit nebija".. :))
0
bet toties policistu tantes gan ir launas un nelokamas
0
man kaukaa paveiceis un nav neviens protokols bijis.tikai ir 5 maxaac un paarreiz vis beidzies ar sarunaam. bet peedeejaa laikaa baigi aptrakushi, pasham ir vairaakkaart nospiideejis uz paaris sekundeem,rezultaataa protokolu sastaada nevis man bet blaxseedeetaajam. no policistu tanteem vismaz var aizmukt ja vinjas tevi pa gabalu ir ieraudziijushas. tagad pa vasaru miers no dzershanas, ja arii ienjem tad mieriigi savaa midzinjaa. bet naax brals septembrs ar lielu troxni. buus ko tureet
0
mentiuura ir manas otraas maajas es ar tiem protokoliem vareetu sev istabaa visas sienas noliimeet kaa ar tapeteem :))
0
Zinot Tevi-es Tev ticu
0
dunkelheit- poliču bieds :DDDD
0
Jaa - skarbi. Taapeec arii vecriigaa tik reti raados. Blje, kaukur jaanolien, lai dzertu alu - nu ta nah** man to vajag. Man arii ir dazji protokoloinji sastaadiiti, kuri nav , protams, samaksaati, bet taa kaa mani meklee armija, tad nevaru arii atljauties kraat tos protokolinjus. savaaks veel ar galiem.

Dubli, kur ir tava istaba? Kuraa no tavaam neskaitaamaam maajaam vinja ir? Tagad laikam Lietuvaa? ko?
0
Jaa likumi pagalm debiili. Vismaz ja nevar dzert alu jebkuraa vecriigas parkaa, tad vismaz vareeja atljaut, dzert piemeeram, kvadraataa vai bedree. Ja kvadraataa veel visaadi tuuristi pa 5 metriem no tevis staigaa, tad bedre vispaar ideaala vieta. Tagad bedre izskataas baigi nesmuka.... tuksha taada....
0
Bedree jau laikam pat zaaliitee nedriikst seedeet. Nelikumiigi.
0
bekon tipa esmu te jau iejuties jaataisa remonts blja
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
TurboHobo (jauniņais)
Viskas