Tramvaji...kas ellē notiek?
0
Pēdējās dienās novēroju nepatīkamu parādību - tramvajos vaļā ir tikai pirmais vagons, otrais ciet pat ja pirmajā vietu nav. Un notiek tas nemaz ne tik i vēlu naktī - pat ap 20.

Kādam ir kāda informācija par šo jauno un ģeniālo ideju?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Domāju, ka visvienkāršāk būtu tev pašam pazvanīt (8001919) vai aizsūtit e-pastu (info@rigassatiksme.lv) "Rīgas satiksmei" un uzjautāt, kas par desam.
0
Cerēju uz vienkāršāko variantu, ka kāds būs kautko par šo joku lasījis avīzē vai tamlīdzīgi.

Pieņemu, ka tas ir kārtējais "ekonomiskais triks" no RS puses.
Vai arī akcija "Mums ir svarīgi mūsu pasažieri".
0
Lash lieta tāda kjinieshu importa stradniekiem nav lidz galam viesnica uzcelta tapec ari ir tikai puse vagonu jo dalju darbinieku atlaida un tikmer kamer viesnicu nepabeigs un kjinieshus neizmitinas tikmer ari tramvaji shaadi brauks.
0
Ko tur prātuļot. Nosūtīt e-pastu tak neaizņem vairāk laika, kā ierakstīt forumā, ne?
0
Man bij normāls aplauziens, kad 48. autobuss pabrauca garām tā, it kā es neatrastos pieturā. Stulbais pipele! Laikam es viņam nepatiku. Nu i' nekas, tagad arī viņš man nepatīk. Varbūt pie stūres bija kāds no jums??? :)
0
bez tabu radija, ka kapjot ieksa vienai babai, aizveras durvis peksni ciet, un si iespieda kaju un gandriz vai spagata iesedas, tie soferi kaukadi jobnoti vispar.
0
piedod faun nepamanjiju:D
0
Durtr hurr hurr. Kādi vēl te ķīniešu strādnieki? Papildus darbs otro vagonu lietošanas gadījumā būtu vajadzīgs seku novēršanai (satīrīšanai un salabišanai), nevis ekspluatācijai pašai par sevi. Konduktoru tak nav so wie so. Domāju, ka tieši tāpēc arī tos otros vagonus netaisa vaļā, jo ir novērots, ka vakara stundās tur diezgan liels bezpriģels notiek, kopš nav vagara, kas pieskatītu.
0
Vajadzēja pierakstīt nummuru un sūtīt kļauzu uz RS (tikai ne anonīmi). Varbūt viņam tur nav pietura, varbūt uz a-parku brauca, a varbūt pēc šņabja ar darba vāģi ...

A ideja par tramvaju vagonu nav jauna, kautgan tādā agrumā neesmu to redzējis, izņemot tiem, kas uz depo brauc. Intara versija šķiet visticamākā, bet kāds bišķiņš uz apgaismnojuma un apkures rēķina ar tiek ietaupīts.
0
Tad jau nevajag to otro sūdu nemaz siet klāt.
0
Bezpriģels tur naktīs, protams, labs bija. Pats gan esmu tikai uzpīpēt atļāvies.
0
Nū, tas ka tramvajs pabrauc garām pieturai kur stāvu un gaidu es, nav nekas jauns, 2reiezes tā ir gadījies vēlu vakarā(un nebrauc šamais uz parku, vismaz pēc grafika). Un tas ka man palī jālāčo no Āgenskalna uz centru ap 1 naktī, ar omu neuzlabo.
0
1 naktī tramvaji neiet, izņemot kalpotāju, kam nemaz nav pasažieri jāvadā.
0
Starp citu, jā. neatceros vairs, vai sākot ar šī, vai iepriekšējā gada janvāri, ir šāds uzstādījums. Pirms tie skaitījās dežūrtramvaji, kas vadā arī pasažierus. Tagad tas, ņemt vai neņemt pasažierus, ir paša vadītāja iniciatīva. Biļetes jau tāpat neizsniedza arī agrāk.
0
10 tramvajs iet 0:32(šķiet) no Āgenskanla, pēdējais pēc grafika, tāka pie 1 naktī tuvu vien ir.
0
tramvaja vadītāji palikuši izlepuši, uzņem ko un cik grib un durvis arī šad tad taisa ciet/vaļā, kad ienāk prātā... par svēto govi - trolejbusu - labak neizteikšos.
No Jugliņas līdz centram lāčot ar kājām ir stilīgi! es ar pāris reizes esmu bijusi stilīga, jo kalpotājam sanāk pat 2x pabraukt garām un nemaz nepiebremzēt trim, mūsuprāt, apburošām dāmām :D laikam juta mūsu lāstus pēc pirmās ignorēšanas :D
0
"tramvaja vadītāji palikuši izlepuši, uzņem ko un cik grib" - nu t.s. kalpotāju tramvajiem/trolejbusiem ir visas tiesības tā darīt.
0
kas tu galiigi traks?!10 bishumuizha,savu muuzhu 10 tramvajs nava bijis agenskalna tuvumaaa...:D
0
Da bļin, ka var piepisties. Da vai nav vienlaga, kur iet no kurienes un kur neiet, ne jau par to bij runa.
Un ja konkrēti, es runāju par 10tramvaja pieturu Arkādija parks - tur tāda nojumīte, soliņš, kociņi apkārt, kaut kāds kanalizācijas grāvis plūst, un vispār zāle zaļāka! Ceru kādam labāk palikās, bļē!
0
2 iet no Āgenskalna. Un pēdējais ir 24:03. Dzert vajag mazāk (vai vairāk, tad būs po).
0
nu re ir ok..tas nav agenskals,bet tornjakals,visu savu dzivi esmu braucis ar 10 tramvaju...
0
1o tramvajs FTW!!! m/ jau mēnesi nepērku biļetes.
0
Nu, tādu jefiņu dēļ drīz arī pirmie vagoni durvis nevērs ...
0
tagvad lash pasaki marlaij paldies:D
0
Šodien kā ierasts bez biļetītes braucu tāds miegains. A vienā mirklī ba skatos kontrole iekāpusi. Neesmu jau kreisas viena biļetīte makā mētājās, ātri grābu, bāzu, tiesa kontrolieris redzēdams to dikti pikts bija un tecās lai nākamreiz tā nedarot.
Tagat kādu mēnesi mierīgi varēšu braukāt. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas