vajag bundzinieku!!!!!!!!!!!!!
0
BRUTAL DEATH METAL BANDA MEKLEE, STEIDZAMI, BUNDZINIEKU!!!!!!!!!
Atstaaj savu e mail, pats ar jums sazinaassos!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
aizmirsti,kursh tagad prot speeleet taadu muziku?vai tu arii gribi lai visi nirgatos par juums...vieniigais iznjemot veecaajiem bundziniekiem taadu muziku prot speeleet bijushais NIGHTWING bungjieris,a vinjsh manupraat veel DISTANT LIGHT spelee...un kaut kur dzirdeeju ka driiz buus grupa kur arii vinjsh speelee tieshi BRUTAL/DEATH,dzirdeeju interneetaa kaut kur baigi dzirdeeti MESHUGA`s,CANNIBAL CORPSE elementi un daudz veel kas cits...
0
juutu taa buus grupa...daudziem miera nebuus...
0
Nu ko lai saku, es labprāt iemācītos spēlēt, bet nemāku...:(
0
JA iemācīsiet iešu jūsu grupā! Ar Pērkoņkrusta karogu rokā :).............Man šobrid e mails nestrādā,tākā lūdzu ziņojiet caur forumu. Esmu laba skolniece!
0
es principaa apmaacu bubgas speeleet,pie tam sen jau,protams nav par velti,ja tas tevi interesee,suuti man uz meilu jautaajumus,labpraat atbildeeshu,varbuut tu mani jau redzeeji,agraak speleeju Nightwingos,tagad Distant light,Aim,Silenced,varbuut shie nosaukumi tev kaut ko dos:) nu tad ja kas raxti!
0
ja nesanaax suutiit meil,vari uzdot jautaajumus caur forumu,veixmi!
0
It kā nosūtiju tev meilu,bet nezinu vai aizgāja...
0
:)
0
Melnajā piektdienā, NIGHTWING ļoti labi nomauca :)
0
diez vai viņš tovakar ar Nwing spēlēja :))
0
Nespēlēja drošivien, bet veči labi nomauca :)
0
es agraak speleeju nightwing`a pirms pagaajushas vakaras,peectaam apnika taada muuzika,sagribeejas kaut ko smagaaku un sarezgitaaku,taapeec nodibinaaju SILENCED:)
0
rustam:
kādas ir tavas ietekmes vai arī "skolotāji". Kas mums Latvijā vēl no jaunajiem metal bundziniekiem labi spēlē?!
0
ni jaunaajiem man,cik tas buutu rugti,man ne 1 nepatiik,ir dazhi,no vecaajiem man patik Karlja NF tehnika un viss,bet es ne teiktu ka vinjsh,par saviem skolotaajiem uzskatu Uli Kusch (helloween) Mike Portnoj (dream theater) Joey Jordinson (slipknot) Spug (mudvayne) ka arii citi jazz`a drummeri
0
kaut ka divaini raxta kompis,dazus manu vardus izlaida...:( nu pofig...
0
par jauniem bundziniekiem gribeetos pateikt,ka vinjiem pietruuxt pieredzees citos virzienos,pat ja tu speelee smagu muziku,netrauceetu paspeeleet citos virzienos,tikai ies par labu,fantazija baigi attiistaas
0
rustam
varbuut var sarunaat kadas privaatstundas? Ko?
0
tagad man ir daudz skolnieku,varbuut peec kaada laicinja,ja kas raxti man uz meilu,tad sarunaasim,tikai ne agraak ka majaa.ok?
0
Bet ko saki par Nicholas Barker un Pete Sandoval, Hellhammer(ne jau mani:)???
Tie luuk ir monstri!
0
Ir jau, protams, monstri, bet es domaaju, ka citi monstri, kas neuzdarbojas gluzhi metal laucinjaa, arii speetu ljoti aatri paarkvalificeeties, apguut atshkjiriigaas nianses, un dragaat ne sliktaak par shiem. Profs paliek profs. neatkariigi no taa, kaadaa stilaa speelee.
0
to Intars
100% correct!:)
0
Tas dzheks ir aizdomiigs. Vinjsh ir paaraak laipns. kautkas tur nav tiirs. Runaajot par bungjieriem, jaa. Triishanas zinjaa Hellhammers ir nepaarspeejams. Bet no sarezhgjiitajaam tehnikaam neko daudz nerubiiju. Protams, speeju noveerteet kaadu interesantu vietu, bet dazhreiz nespeeju saskatiit neko briinumainu tajaa, par ko sajuusminaas kaads maaciibu procesaa iesliidzis bungjieris. Ljoti patiik Napalm Death bundzinieka darbs Inside The Torn Apart albumaa. Nezinu cik nu meistariigi un sarezhgjiiti(man pat vienalga, kaada atshkjiriiba, ja labi skan), bet ljoti patiikami. Origjinaali ritmi. Pieber tam visam krietnu shkjipsnu ar labaam garshvielaam. Un jaatziist, ka dazhreiz nav ko sarezhgjiit lietas, kur to nevajag. Es nevareetu iedomaaties Motorhead bez vinju taisnaa, kreftiigaa, nesatricinaamaa ritma. (tas bij piemeers. Aptuveni kaa latvieshu valodas maaciibu graamataas.) Un rustam speele Nightwing man nepatiik. Vieni vieniigi breiki, nekaadas gruntiigas apakshas. Par paareejiem vinja projektiem nemaaku neko pateikt, jo neesmu pieveersis taadu uzmaniibu.
0
To fauns:

Nu sorry, man no NAPALM DEATH veikumiem, Tevis mineetais lloti nepatiik! Miixts taads, pagarlaiciigs. Jaa, Harmony Coruption gan man lloti patikaas. Tas rustam tagad nekaados NIGHTWING nespeelee!
Ko Tu pats trinies te???
0
Ti Intars:

Nepiekriitu! Tas NAV tiesa. Ja sitie visu muuzzu ir sevi pieraadiijussi sevi, kaa labaakie metal bunngieri(jaadomaa, ka esi kursaa par sameejo tehniku?), tas to nu es gribeetu redzeet, kaa kaut kaads nu metal"profs" , vai kaut vai patiessaam labs bunngieris-bet, kurss visu laikau speeleejis kaut ko citu, vareetu ielikt klokki Sandovaalam(morbid Angel)???
0
Hellhammer
kādā ziņā tu to domā ielikt kloķi? Spēlēt metālā krutāk, vai vispār, kurš krutākus vipendronus prot?
0
Es domaaju, ka piemeeram dzzeza profs ir profs iekss sava stila un vinnam buutu bezjeedziigi iet un sacensties ar metaal bunnggiri-profu, kaa Sandovalu, Baarkeru.
0
Bet ir jau tā, ka nebūtu labi salīdzināt šādas klases bundziniekus un kur nu vēl bundzinieku stilu, šajā gadījumā džezu ar metal. Katram Te ir savs spēlēšanas veids un nevar teikt, ka viens ir labāks par otru. Ir profesionāļi un viņi sevi ar citiem nesalīdzina!!!
0
Nepiekrītu rustamam, ka jaunajiem buņģieriem pietrūkst citu mūzikas stilu pieredze. Zinu8, ka daži spēlē arī citās, ar metal nesaistītām grupām.
0
es cienju to,tikai "+" vinjiem.
0
Es ar tā domāju!
0
man tagad tieshi bungu zinjaa interesee Jazz un Latino Amerikaanju muuzika un R`n`B.
0
bet tomeer jaaciena muzikju ka taadu,kaadaa stilaa vinjsh nespeeleetu, ja gribi lai tevi cieneiitu.
0
Pilnīgi piekrītu, jo nevar gaidīt ka ja kāds kādu noliek un tajā pašā laikā pats iemācījies uzsist pa centreni, gozējas kā gailis, lai tagad nu iemantotu baigo cieņu.
0
jaa,dzenat sviestu:)ko spriedelejat"tas krutaks,tas vispar piz"jazz ir jazz,metals ir metals,pops hmm..paskaties ka avril lavgin grupa noblieza metallica,ne sudigak par pashiem.ja klausies grupu tachu nesaki"vot bun aizsita garam,vaigitarists vareja biski labak,ja patik klausies ja ne f*** tad neklausies,p.s.NAPALM DEATH IS THE BEST
0
Es klausos un vērtēju bundzinieku sniegumu, pats spēlēju un man šāda pieeja rezēm ir nepieciešama. Uzstājoties koncertos bieži nākas dzirdēt vienkārši "bēdīgu" gan bundzinieku, gan ģitāristu sniegumu un gribot negribot nākas to klausīties un pārspriest šādus gadījumus ar citiem mūziķiem!
0
Manupraat, bundziniekiem taapat kaa gjitaaristiem ir jaaizkopj tikai sev raxturiigais speeles stils, lai kaut kaa atshkjirtos. Nav forshi saliidzinaat dazhaadu stilu bundziniekus, kas ir ok., kas nav - tas ir taapat kaa saliidzinaat dazhaadu rasu cilveeku aadas kraasu un teikt: "melnais der, bet tas baltais.." Bundziniekiem ir jaaturaas pie savas origjinalitaates, lai nav taa kaa gjitaaristiem - 90% no gichiniekiem ir vien un taa pati speeles tehnika. Borring!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas