Pestilence
0
Labas ziņas visiem, kam patīk Holandiešu izcelsmes Patrika Mamelli grupa Pestilence, nupat viņš paziņojis ka grupa atka atsāks darbību, jauki ko var piebilst links: darkside.ru/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
principā man no viņiem patikās tikai albums Testimony Of The Ancients, bet tas bij tik sasodīti labs, ka šo re-union gaidu ar nepacietību.
0
Jauki! Prieks gidiit!
0
"Gaidiit"! Wellns paraavis!!!
0
Tak nebljauj,kam negadas..;D
0
AAAAAARRRRRRGGGGHHHHH!!!!!...
0
m/

The Dutch pioneers of Death Metal are back!

Pestilence is currently finishing up their first record in 15 years. Expect more brutal, heavier and faster songs than any old Pestilence album. The album, entitled Resurrection Macabre, features eleven new tracks and the limited edition first print will include three re-recordings chosen by fans. Out Of The Body, Chemo Therapy and Lost Souls were voted most.

The songs are lyrically more in the vein of "Consuming Impulse". Meaning, they're more "reality-style" than religious or philosophical. Some songtitles are: "HangMan (Into the mind of an executioner)", "Synthetic Grotesque (Trying to create through cloning)", "Fiend (Drugaddiction)", "Resurrection Macabre (The return of the Pestilence)", "Hate Suicide (Last hours of a suicide-bomber)" just to name a few.
Expect a new track to be added to the band's myspace www.myspace.com/pestilence... before the end of this year. The albumcover can already be viewed here: www.mascotrecords.com/index.php?cid=3&pid...
Resurrection Macabre will be released March 16 2009!
0
Labas ziņas :)
+1
Un LOL @ 3. teikums :D
0
Jauns gabals iekš Myspace parādījies. Nokavēja par nedēļu, sukkas! :D Diemžēl šobrīd nevaru noklausīties, tāpēc nevaru komentēt.

www.myspace.com/pestilenceofficial...
+1
obannā... jāiet kaimiņam sist cirvi pierē un kliegt virsū par jaunumiem >:0
0
es arī darbā nevaru tagad klausīties:( bet cerams, ka būs kārtīgs death metal, nevis sūds a la C-187, kurā Mameli arī darbojās.
0
Vokāls tajā jaunajā gabalā tāds nepazīstams izklausās. Viens riffs tā kā pēc "Process of suffocation" (ap 1:20), vēl viens pēc "Land of tears" (sākums). Viss ok, labi uztaisīts, lai arī nav nekas tāds, kas ļoti izceļas.
Nesaprotu kāpēc tas otrs Patriks ietilpst tikai "live" sastāvā, viņam taču bija spīdoši solo vecajos diskos.
0
"spīdoši" šī vārda spīdošākajā izpausmē, pie tam...
0
"Horror Detox" sākums tiešām šķiet savulaik klausīts "Land of tears"....
Kas priecē - tas gabals ir pietiekami vienkāršs , lai iepatiktos uzreiz, tur nav it nekā no "Spheres" albumā dzirdētās sarežģītības...
0
labs! Testimony Of The Ancients stilā.
+1
Jauka dāvana jaunajā gadā. Varētu vēl kkad arī atbraukāties līdz manīm.

O ble, Hameleonu Rotaļās viens ar beisboleni tikko atrāvās.
0
var jau nozagt! smuks, oldskūlīgs un spēcīgs death metal, vietām arī fiškas no Spheres albuma. jūtams,ka pa šiem gadiem ķēriens nav zudis.
0
tak iemet failos vai yy, lai citiem ar tiek >:)
+3
+1
Noklausījos 5 reizes un teikšu, ka biju gaidījis ko vairāk. Praktiski pazuda atmosfēra, jūtama nosliece drīzāk uz death metal ar visai brutāliem elementiem, nekā uz technical/progressive izsmalcinātību, kas bija satriecoša viņu "Spheres" veikumā. Pārmaiņas ir kolosālas, tā tam arī, droši vien, jābūt, bet trūkst emociju, dziļuma. Vienkāršotība nedara godu šai grupai, viss ir pārāk sausi un neizteiksmīgi.
+1
Es teiktu tā - ja kolekcijā ir visi iepriekšējie PESTILENCE albumi, tad šis var izrādīties lieks...
0
manā skatījumā no visas diskogrāfijas visi albumi ir lieki, izņemot TESTIMONY OF THE ANCIENTS un šo jauno. Dažreiz varbūt arī Spheres. bet tie pārējie vecie thrashīgie ar to Drūnenu pie miķa mani galīgi nesaista
+1
Manā skatījumā "Consuming impulse" ir labākais.
Savukārt, "Ressurection macabre" garlaiko... Labāk, protams, izdot šādu albumu nekā stāvēt vārtrūmē ar nazi rokā.
+1
Man Pestilencei neviens albums nepatīk. Bet ja iepriekšējiem bija kāda oriģinalitātes iezīme, tad šitas ir kārtējais mēreni brutālais, mēreni tehniskais un mēreni garlaicīgais desu izstrādājums.
+1
Iepriekšējie albumi katrs ar kaut ko bija atšķirīgi. Un jaunais arī atšķirīgs ir, tikai šoreiz diemžēl no sērijas "mušmire arī ir sēne"...
0
Klausos tagad (iereibis) Spheres... tomēr šķiet, ka ir lēkuši augstāk par savu dirsu. Džeza elementi paši par sevi neko negrantē. Ir atsevišķi izcili momenti, tomēr to nav sevišķi daudz.

"Grin" būs laikam jāuzliek...
0
es, protams, neesmu nekāds džeza lietpratējs, tomēr man šķiet, ka 90.to sākumgalā diezgan nekritiski jebkādi džeza elementi metālā tika pieņemti un pasludināti par sazin kādu intelektuālisma izpausmi.
+3
^^ "Spheres" ir ļoti grūti klausāms albums. Ja gribas kaut ko sarežģītu, taču vieglāk saprotamu, tad manai gaumei vairāk atbilst ATHEIST "Elements" un NOCTURNUS pirmie 2 albumi.

Kaut kad 1994.gadā sarakstījos ar Patrika Mameli sievu Kimu. Viņa pēc izcelsmes bija no Tampa Floridas un labos draugos ar MORBID ANGEL, OBITUARY un DEICIDE. Pat nezinu, kā tas nākas, ka vīrs neklausīja savas sievas labajai gaumei un PESTILENCE izdeva tādu dīvainu albumu kā "Spheres".
0
Man tas Spheres nekad nav paticis - atceros, kad pirmo reizi redzēju Mind Reflections video, vēl padomāju, kā var sākt spēlēt tādu huiņu pēc Testimony of the Ancients.
0
^ man atkal otrādi, likās, ka tas ir liels solis uz priekšu, kaut arī Testimony ilgtermiņā ir tomēr palicis man tuvākais Pestilences albums. Likās, ka tā ir sava veida izraušanās no ieslīgšanas meinstrīmā, kas sāka jau formēties tajā laikā. Katrā ziņā 2018. gada Hadeon būs jāiečeko, jo pēdējais Obsideo jau baigi nemaz neatpalika no TOTA un Sfērām.

Intaram gan piekrītu par nekritiskumu, bet tā reakcija bija tikai OK, jo cilvēka būtība ir visu laiku gribēt kaut ko "jaunu un svaigu". To laiku vislielākais "svaigums" šajā frontē vismaz man bija Pan.Thy.Monium Khaooohs
+1
jā, Khaooohs bija pilnīgs vājprāts, labā nozīmē. To es vēljoprojām šad tad paklausos.
+2
Par to nekritisko džeza elementu pieņemšanu un jūsmošanu... Piekrītu Intaram.
Ir vēl viena lieta - katrs šķībāks akords vai kāds solo mazāk tipiskā gammā jau vēl nav "džeza elements". Dikti jau nu cilvēki grib tam džezam piesmērēties klāt. :D
0
Nocturnus un Pan.Thy.Monium man joprojām ir topā, bet Atejists, Ciniķis un Sadists nekad nav patikuši
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas