Avrilas Lavinjas koncerts
0
Biļetes uz Avrilas Lavinjas koncertu sāks tirgot 4.februārī

Koncertaģentūra „FBI” informē: biļetes uz populārās kanādiešu dziedātāja Avrilas Lavinjas koncertu sāks tirgot 4. februārī no plkst. 10.00 visās „Biļešu servisa” kasēs un internetā. Rokmūzikas princeses Avrila Lavinjas koncerts notiks 2. jūlijā „Arēnā Rīga”.

„World Music Awards 2007” ceremonijā, kurā tiek noteikti gada veiksmīgākie izpildītāji, Avrila apsteidza tādas mūziķes kā Pinku, Eimiju Vainhausu un Nelliju Furtado. Tas nozīmē, ka Avrila Lavinja Latvijā ieradīsies pasaulē atzītākās poproka dziedātājas statusā – viņas jaunākais albums „The Best Damn Thing” kopš izdošanas pārdots vairāk nekā 5 miljonos eksemplāru.

Mūziķe, kas savu debijas albumu „Let Go” izdeva 17 gadu vecumā, šodien ir viena no populārākajām dziedātājām pasaulē. Debijas albuma singli „Complicated” un „Sk8er Boi” neilgi pēc izlaišanas iekaroja daudzu valstu topu augstākās pozīcijas, un Avrila Lavinja uzreiz kļuva par pasaules mēroga mūzikas sensāciju. Albums „Let Go” atnesa dziedātājai tādus titulus kā „Gada atklājums mūzikā” un „Vislabāk pārdotā kanādiešu izpildītāja”, kā arī astoņas „Grammy” nominācijas un vienu „Grammy” balvu. Avrila kļuva par jaunāko izpildītāju, kuras singls sasniedzis pirmo vietu prestižajā Lielbritānijas topā. Dziedātājas otrais albums „Under My Skin” uzreiz pēc izdošanas ierindojās vairāk nekā desmit valstu topu pirmajās vietās.

Jaunākais mūziķes albums „The Best Damn Thing” tika izdots 2007. gadā. Albumā ir tādi hiti kā „Girlfriend”, „When You’re Gone”, „Hot”, kā arī balāde „Keep Holding On”, kas speciāli sarakstīta fantastikas filmai „Eragons” („Eragon”). Kā atzīst pati dziedātāja, jaunākā albuma materiālam viņu iedvesmoja iepriekšējā koncertturneja. „Man ļoti patīk sniegt koncertus, braukt koncertturnejās. Un tā kā daudz laika sanāk pavadīt uz skatuves, gribējās, lai dziesmas ir jautras! „The Best Damn Thing” ir jautrs, ātrs, moderns, kā arī nedaudz nerātns albums. Tajā ir tikai trīs lēnās dziesmas – tātad tas ir ideāli piemērots, lai uzstātos „dzīvajā”!”

Jaunākā albuma popularizēšanas ietvaros 2. jūlijā Avrila Lavinja uzstāsies „Arēnā Rīga”. „Es ar nepacietību gaidu jaunās koncertturnejas sākumu. Ir pienācis īstais laiks, lai dotos kārtīgi patrakot! Ar grupu esam sagatavojuši pilnīgi jaunu šovu, kas kardināli atšķiras no tā, kādu mani skatītāji ir pieraduši redzēt uz skatuves. „The Best Damn Tour” turnejas koncertos valda jautrība, dejas un pozitīvs noskaņojums! Sagatavojaties pamatīgam tusiņam,” saka Avrila Lavinja.

Biļetes uz Avrilas Lavinjas koncertu Rīgā tirdzniecībā nonāks pirmdien, 4. februārī plkst. 10:00 rītā. Biļetes varēs iegādāties „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā.

Pirmo 1000 stāvbiļešu cena būs 15 Ls (tikai skolēniem un studentiem, pie ieejas koncertā uzrādot attiecīgo apliecību), pārējiem tās maksās 20 Ls. Sēdvietas maksās no 25 Ls līdz 35 Ls
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas noteikti ir metāls un to vajadzēja šēit ievietot. Par šādām lietām jādod bans.
0
Vai vismaz warning, kā trekeros :)
0
Kārtīgs Kanādiešu smacētājs ! Annihilator atpūšas ...

P.S. Cenas gan pārsteidzoši zemas.
0
avrila varētu nosniegt privāto konci man.
0
Ja nebūtu naudas žēl, varētu iet pasēdēt un palupīt uz pārējo publiku. ā, un redzēt vai šamējā dāma vispār dzied dzīvajā...
0
Ar klēpja deju bonusā ?
0
Bet pašsaprotami. :D
0
Tad jau tas nevis bonuss, bet privāta performance būtu, ar dziedāšanu bonusā :D
0
pizdets nu i' ko lai daru?!Lūūūdzu kāds ātri aizsitiet 20 latjikus,Avrilai,nu takš nevar laist to garām,vai ne? Kas nāks ar mai?!?!
0
Kāda smuka tai Eivrilai balstiņa: www.youtube.com/watch?v=Q6SUOUPLHZ8...
0
Galvenais, ka tās pirmās 1000 biļetes jau pagājušo nedēļu notirgotas ...
0
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
jā šāda avrila man patika vairāk,tikai muzons varēja būt dinamiskāks :D :D
0
Visai prasti un nemākulīgi nospēlēts ;( Vispār pati dziesma kā tāda un oriģinālais klips ir tizluma kalnagals.
0
Ehh, man ir vēl viens klips, kur viņa vienu green day dziemu dzied... caur degunu... vjadzētu ielauzt konča laikā... līdz ar visu žokli, lai normāli locekli varētu tur iebāzt....!!!!
0
redzeju klipu kur vinja lec publikā..
0
Shakira -Back in Black- gan tīri labi mauc ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
atmoda
BigUgga
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas