Sēklinieki
0
Ņemiet vērā, ka man ir grūti par to runāt, jo jautājums savā būtībā ir ļoti delikāts un līdz šim man nav pieticis dūšas ar kādu par to parunāt.
Tāpēc esmu izšķīries par šādu soli,iepostot forumā.

Runa, kā jūs jau noprotat, grozās ap ģenitālijām.
Lieta tāda, ka mani sēklinieki no malas izskatās pilnīgi normāli(vismaz man tā šķiet). Sēklinieki kā jau sēklinieki. Bet briesmīgā kroplība atklājas brīdi, kad es pavelku savu locekli uz augšu.
Viens no maniem sēkliniekiem (labais) noslīd krietni zemāk par otru. Vai man ir pamats bažām, vai iemesls ir pietiekami liels lai dotos vizītē pie ārsta?

Būšu ļoti pateicīgs par visiem jūsu padomiem, tikai lūdzu iztiksim šoreiz bez ņirgāšanās un apvainojumiem, jo esmu jau gana mocijies.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Marš pie uraloga.
0
man gan liekas, ka kāds atkal grib par mums paņirgāties
0
:D :D :D Sorry, vecīt,
"Dakters saka - nav ko ost,
Cirvi rokā - pimpi nost!!!"

Bet, ja nopietni, tad, ja pareizi atceros, tā ir visai normāla parādība un nebūt nav iemesls uztraukumiem. Ja tev tā padarīšana vēl arī pie reizes sāp, tad gan drasē kā pa melnu vīli un tērauda drāti pie daktera. Jo kas viņ sazin kas tev tur par kaiti ir. Varbūt pat ne tur meklējama.
0
Smells like Bobij's spirit...
0
A kāpēc tev loceklis jāvelk uz augšu ? Pats neceļas ? Tad nu gan pie seksapataloganatoma jābrien ar steigu ...
+1
Es vienreiz biju pie urologa... tas bija traģiski :( Man bija 13 un arī kaut kas tur ar omletes reģionu bija ne tā. Nu gāju pa gaiteni un apkārt sēdošie, man šķiet, ka zināja uz kuru kabinetu dodos. Nu apsēdos. Gaidīju. Pēkšņi atverās kabineta durvis un iznāk liels kuilis ārā un saka: "Ā Elksniņ! Nu nāc iekšā!" Es aiz kauna gandrīz vai sāku raudāt! Nu iegāju iekšā, novilku bikses un viņš tur sāka pētīt un čamdīt. Es jau tāj utos neērti un viņš pēkšņi izdomāja man pārbaudīt prostatu. Nu es biju vienkārši gar zemi! VIņš uzvilka cimdu līdz elkonim tā itkā pie viņa būtu zirgs ieradies. Un tad viņš pateica visstulbākos vārdus kādus vīrietis vīrietim var pateikt... : "Vai esi gatavs?" Un bez brīdinājuma *pok!* Bija ļoti smagi. Nu itkā viss bija okei man tur, bet priekš tām olām izrkastīja man kaut kādas svecītes, kuras beigās nahrenizēju un sāpēs pašas no sevis pārgāja... Es pēc nedēļas to čali redzēju uz ielas un nu nezināju vai viņam paspiest roku, vai uzreiz gāzt pa ģīmi :D NEKAD VAIRS NEIEŠU PIE CINCĪŠ-DAKTERA!!!
0
negribat pieteikties uz "Okna"?
0
BladeOfDarkness, šodien, plkst. 14:21
"A kāpēc tev loceklis jāvelk uz augšu ? Pats neceļas ? Tad nu gan pie seksapataloganatoma jābrien ar steigu ... "

Nē, es nebūt nedomāju, ka tādas aktivitātes var atrisināt eraktīvo disfunkciju, vienkārši dažkārt ir veselīgi izstaipīt daiktu.

0
diez bobijam šinī sakarā nav ko pastāstīt?
0
...veselīgi izstaipīt daiktu - dienas citāts! :D
0
no šīs dienas plkst.07:55 izstaipīšu daiktu
0
Rīta rosme Mazajam Jānītim :D
0
labi, ka dāmām nav (lielākoties) jāapmeklē urīnbomju dakterīts... :D :D ā, nu jā... mums, vecenēm, paliek trubu tante/onkulis...
0
montāžnieks-d. :)
0
haha, trubu tante
0
Schnizzel - tad tev ir jāpiekopj veselīgs dzīvesveids, lai nebūtu jāciemojas pie cincīšdakteriem!

Savādāk var gadīties ka kas nopūst (a ja gonoreja - tad šķiet arī akls varēja palikt) utt...
0
"Lieta tāda, ka mani sēklinieki no malas izskatās pilnīgi normāli(vismaz man tā šķiet)."

Šajā teikumā ir iekšējs neloģiskums. No malas taču tavus sēkliniekus ir aplūkojusi kāda cita persona. Tātad šis te šķitums būtu attiecināms uz konkrētās personas nevis Jūsu viedokli.

Tādēļ diemžēl nevarēsim Jums šovakar atbildēt!
0
es tikai ceru, ka shitaa nekljuus par stila lietu, jo es negribu maaksliigi likt vienam seekliniekam karaaties zemaak par otru.
0
Man liekas, ka sēklinieki pierē izskatītos labāk!
0
Uzrakstīts jau komiski. :D Bet nu, ja pa nopietnam, tad dakteri sakot ka vienal sēkluturim esot jābūt zemāk kā otram. savādāk esot nepareizi savijušies kaut kādi tur saišmezgli. Ta kā neutraucies un iedzer kādu aliņu.
0
Un, Rūdolf, Tavs stāsts par kuilīti ir aizkustinošs. :D
0
Neņem galvā, tas ir normāli, vismaz 30% vīriešu tā ir. Arī urologs pie kā es biju teica, ka par to nav jāuztraucās.
kaut gan par sliktu nenāks ārstu apmeklēt profilakses pēc. ar šitām lietām jokot nevajag.
0
Elizabethe, manam šļuncim viss ir kārtībā! Gonorejas nebūs! Nepilēs man no pipiskas nekas! Gandonus nēsāju! Dažreiz pat divus :D Bet īstenībā kad džeks ir viens pats ar sevi, viņam ir vislielākais pimpis pasaulē. Nu pēc viņu uztveres, jo neviens nav bl;akus, kas varētu likt šaubīties viņam par to. Un tas ir it īpaši pēc dušas, kad izkāp ārā, viņš ir nedaudz garāks nekā parasti no tā tvaika un karstuma. Un tad tu pieej pie spoguļa un apbrņo sevi un... aj nu labi, arī paņem viņu rokā un sāc "taisīt helikopteri"!
0
apbrīno*
0
Nu ko jūs, cienītie! Latvijas mūzikas veikalos jau krietnu laiku kā ir iznācis albūms ar nosaukumu "Labvakar, Mazais Draudziņ!" - laikam kā reiz radīts šādiem pasākumiem... :D :D :D
0
Mulsinoša atklātība.
0
:D :D
0
Jums vajag abonēt žurnālu vīriešiem " Mans Mazais" ...

Nākamais posts laikam būs par to, cik kurš tālu var aizšļākt. Latvijas atklātās meistarsacīstes vēl sarīkosiet ?
0
Pats neesmu piedalījies, lai arī tika piedāvāts, bet zinu cilvēkus, kas šitādas sacensīibas ir rīkojuši. Gan tikai noteiktas kompānijas ietvaros. :D :D
0
Nesen lasīju vienā grāmatā, kuru sarakstījusi tāda hooker ar pieredzi, ka varot pēc vīriešu pirkstiem noteikt, kādas formas/apmēru ir tas viņa mazais/lielais/otrais "es". Ja pirksti ir gari un tievi, tas šlangs arī tāds būšot, ja īsi un resni, tad gaļīgais variants, neatceros, kādi vēl ir varianti...

šnicele, beidzot kaut ko smieklīgu uzrakstīja (pirmoreiz :))
0
/gar zemi
0
Jāiet ar džekiem pirkstiem mērīties ...
0
Nevajag visus pirkstus, pietiekot ar īkšķi...
0
Vēl par deguna garumu atcerēsimies ...
0
hmm man uz krāna vajadzētu uztetovēt centimetru mēru :D
0
Sēklinieku transplantācija derēs, nelegālie donori no Taizemes!
0
Cilvēka ķermenis ir asimetrisks un tas ir normāli. Man piemēram kreisajai rokai pirksti ir mazliet garāki kā labajai- dažu milimetru atšķirība.

Varbūt nevajag celt paniku- normāla asimetrija. Drošības pēc pie ārsts derētu, bet šaubos, vai tas ir kas ļoti nopietns.
0
Atraduši ar par ko metal forumā runāt....
0
nu drošības pēc iet pie ĀRSTS derētu, bet pasaki vai tev tā ola arī sāp? Ja nesāp, tad uzdauzi ar gaļas āmuru tā maigi, un lai nesašķīst. Tad sāpēs un tad būs mazlietiņ nopietnāks iemesls lai aizietu :)
0
pareizāku informāciju varbūt sniegs tāda izdevniecība,kā puff vai popkorns vai tie sīrupi un tamlīdzīgas avīzītes... stay true - this ir really TRUE METAL
0
ja nav sāpes tur, nav nekādu funkciju traucējumu, tad ne par ko nav jāuztraucās.
visiem vīriešiem vienmēr viens sāklinieks ir zemāks.

spriežot pēc tā, ko tu raksti, tev tur viss ir ok, bet tevi neapmierina šis tavuprāt "kosmētisks defekts". tas viss ir bulšits, tā tam jābūt.

p.s. un nomaini nikneimu. var padomāt, ka tev arī no tās puses ir problēmas :)
0
Labo, ka tas nav vaginālais grābeklis
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas