budusee metalkulturi v LV
0
Kto zamenit Skyforger,Sanctimony??????...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
a kaapeec kaadam buutu vinji jaaaizstaaj
0
Pareizi, vajadzeeja iznnemt to nejeedziigo un aizskarosho komentaaru!
0
kas par sviestu? kaapeec jaanjem aaraa komenti kas pauzh kaukaadu nebuut viedokli? cenzuura suukaa
0
es nesapratu, kaadaa valodaa uzsaakta teema. te nav nekaada padomju savieniiba, lai man buutu jaasaprot sunju valoda.
0
†: viedoklis un plika bauroshana ir divas dazhaadas lietas
0
t viedoklis varbuut nau tas kas visiem patiik un nekozh aciis

bet jegga no taa ir diezgan lielaaka kaa no tukshas infantiilas un provinciaalas klachoshanaas sheit!!!!
0
cenzuura suukaa
0
eebrejiem nacistiem un komunistiem kaa arii kapitaalistiem IR cenzuura
0
Te iet taadas runas ka kaada no muusu bandaam taisaas pajukt.. hhmmm...
0
lai gan rakstiits krieviski un zheel, ka taa, cilveeks kaut ko bija domaajis. tas pat nav tik daudz aizskaroshi, cik pagodinoshi. abas grupas - populaaraakaas no vieteejaam. diemzheel arii vienas no ilgaak pastaavoshajaam un tas noziimee, ka speeleeshana saaks jau driiz apnikt - piem. Sanctimony arii nezaagjee vairs kaa agraak, SF arii...nez vai izdos veel divtik albumu (nu cereesim). jaunaas grupas nespeej nodroshinaat kvalitatiivu muuziku (iipashi no black metal). iznjemot jaunos Preternatural un Neglected Fields, kas speelee aizvien "modernaaku" metaalu (...un dazhiem pokemoniem jau gribaas tagad leekaat, klausoties Preternatural), ausij tiikamas muuzikas nav. Urskumug veel ir ceriigi, bet vinji driizaak speelee ar sintezatoru...gitaaras (lai gan pat divas) paliek tikai fonaa. jautaajums dzekam, man sciet, bija taa teemeets: vai buus? un kas buus tie, kas spees veel notureet vieteejo metalheadu interesi par muusu pashu grupaam, kad abi liideri vairs nespeelees. pagaidaam neizskataas ceriigi...
0
(uhh...cik daudz es uzrakstiiju - bet es rakstu aatri tas man aiznjeema 5 min)
0
No runaashanas grupas neradiisies un ar piespieshanos arii neizveidosi. Ja buus muuzikji ar idejaam, buus arii grupas. Un nedomaaju, ka kaada no nosauktajaam grupaam pazudiis tuvaakajaa laikaa, lai arii ko vinji nespeelees (shaubos, ka vinji peekshni kljuus par popsu).
0
Mefistofels,Black Data best regards!a nas4ot ostalnih-kogda ze zakon4itsa eto dermo mezdu nami???????????/
0
Nu nezin, tik beediigi man nemaz neliekas. Par SF gruuti spriest, varbuut sastaava mainja ienesiis kaadas jaunas veesmas; Sanctimony, kaa zinaams, ir pamainiijushi stilu, un iespeejams, ka vinjiem tajaa veel ir daudz ko teikt. Un veel jau var sagaidiit sho to no taadaam augoshaam grupaam kaa Flaying, un ir jau veel dazhas jaunas grupas ar potenciaalu.
0
nu es pats zinu, ka ir cilveeki, kas grib speeleet smago muuziku, kas grib kaapt uz vieteejaas skatuves. bet fakts ir taads, ka tikko koncii nespeelee ne SF, ne Sanctimony, tautas vispaar nav. piemeers - tas peedeejais koncis, kuraa speeleeja Agares, Kolotun uc.
0
Flaying nav muuzika, Flaying ir galja (ne tajaa sliktaakajaa noziimee)
0
shtoo sobachij jazik? вык&#109... рус&#108... шри&#109... нац&#108...
пиз&#107... я охе&#108... с вас лат&#109... кто вас воо&#107... тро&#107...
0
Ko juus raudiet, viss buus chikinanalalaanal. Tieshi taa... potenciaals! Juutams tais Urskumug potenciaals, juutams, tikai ja mazliet atkratiitos no Dark Funeral ietekmes, un paspilgtinaatu smuki iesaakto ar jauniem, svaigiem, pusliidz origjinaaliem darbiem, buutu viss chikiniekaa, un peec gadiem 10, kad vecie ies atpuutaa, shie buus Nr.1. Un vai tad vinji ir vieniigie, kam jaaspeelee, jaaspeelee un jaattiistaas, jaaanalizeejaas un jaafekalizeejaas? Nee..... viss notiek, tikai mieru, dodiet laiku un vairaak bungu klapeetaaju.
0
Iesaku visiem izlasīt interviju ar Destruction Neglected Fields mājas lapā. Tur viņš ir labi izteicies par Latviešu "metālkultūru". No sirds iesaku!!!
0
iedod linku, nevaru atrast
0
www.neglectedfields.lv
0
konkreetaak, konkreetaak. es jau tur skatiijos, nekaadu interviju neatradu.
0
tā intervija ir no 2003 gada...
0
Tur ir , lapas labajā pusē jāpaskrolē uz leju un tur ir jāpalasa teksts, ko webmasters ir sadarījis un jāuziet vārds intervija un uz to jāuzklikšķina!
Nu un, ka no 2003. gada. Vai tad mums tagad ir kas mainījies. Absolūti nekas!
0
irc.delfi.lv #True-Metal [jauns kanaals metaalistiem!]
0
Nu Disease un Metal-H, ko dzirdēju šīgada Sinepēs arī nav zemē metamas grupas, lai gan par jaunām tās nenosauksi.. Bet intervija laba, nav ko piebilst.
0
Ei ,Neglected Fields gan kāds velt ipie "jaunajiem" pieskaitījis... Ja nemaldos, tā vispār ir pirmā grupa no LatvijaS , kas izdevusi savu albumu ārzemēs... Atceros, jau 1999 g. audiofīlu žurnālā HiFi&Music lasīju recenziju par šo albumu, kura beidzās ar sajūsminātu "trūkst vārdu" :)
Bet vispār - kamēr būs mums, neapmierinātiem jauniem cilvēkiem,ko teikt, un rokām pirksti, tikmēr mēs spēlēsim metālu :) Ko arī visus aicinu darīt, neraugoties ne uz ko :)
0
Nu re, anonīms pēkšņi paliku :(
Paldies Beldegir pa rnorādi uz interviju! Labs!
0
0
:)))))
0
To Irene:sunju valoda?ej, bljad' na huj uz www.latvians.lv tur ir tava vieta, neviss metala tusinjaa.Stulba mauka ar nopietniem kompleksiem!!
0
atkal kaskjiits te no viena RU jaa ja pa teemu tad es potenciaalu saskatu distant light protams ka vokaals ir visvaargaakais bet tov ar panaakt ja vinjsh sevi trennes nevis dzersies nost jo muuzika ir tieshaam labaa liimeniii un urskumug lai turaas bet nu to elektroniku gan vareeja nonjemt nost kaukaa kakaini koncii lai arii skatuviskais teels taads interesants bet kaukaa muuki un taadi no senatnes itkaa izliidushie nepiestaav sintezatoriem tad jau buutu izgaajushi uz kaukaadu industrial metal stilu
0
Opaa... Kaapeec es par shiem veel nebiju neko dzirdeejis?
lostsoul.rimako.lv/
0
Fauns, 2004. gada 25. jūlijā, plkst. 21:44

vot šito es tev tagad vienmēr pieminēšu!!!!!
0
gigi, divi gadi vecas tēmas :)))
0
bet daži teksti vēl tagad aktuāli!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas