Testament - jauns gabals onlin
0
www.bravewords.com/news/85047#...

Kreisā pusē pie "Brave Tunes" (ar Firefox man negāja, bet caur IE gan iet)

Nu ko, te laikam komentāri ir lieki. Vai tiešām būs bijis vērts gaidīt 9 gadus? Ja šī dziesma ir rādītājs, tad atbilde, šķiet, ir - JĀ!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
0
ir labzzZZzz
0
Klasiski testamentīgs gabals. Ne prieks, ne vilšanās. The Gathering laiki man patika labāk.
0
Labs. Kārtējais Thrash Metal comeback m / tagad laikam Forbidden kārta :)
0
diezgan neizteiksmīgs nekas. Ja grupa uztaisa vienu albūmu, kas pārspļauj visu viņu karjeru (šajā gadījumā - the Gathering), tad viss, kas ir pēc tam tāda bāla ēna vien ir.
0
Nu, priekš manis -Low- ir karjeras virsotne, bet -The Gathering- ir tikpat lielisks kā -The Legacy-. Pēc vienas dziesmas jau grūti spriest par albumu, ne vienmēr MySpac'ā tās labākās dziesmas ieliek.
0
Pašlaik - bez emocijām(kaut gan drīzāk sliecos uz - patīk). Pagaidīšu pilnu albumu.
0
Nevarēju aiziet gulēt, šito nenoklausījies. Lai gan tiešām nav tas gadījums, kad vajadzetu spriest pēc atsevišķas dziesmas, tomēr šī ir no tām grupām, kuras virzība uz progresa pusi, ar visiem klupieniem, ir daudzmaz konstanta; sākumi man neinteresēja, tad ar katru gadu kļūst aizvien labāki, un vai nu tagad šie sadomās slinkot un zaudēt iemaņas...
0
T.i., gan jau būs zašibisj.
0
izklausās ka buus labi!Kaut kas uz Gathering pusi velk, kaut mans favorits ir Pratctice what your preach.
0
eu, bet nu ir zaibiss jaunais Testaments. nu jau var dabūt pilno albumu Retail Rips saucās. nu kapā normāli, vecums neliek sevi manīt. The Evil Has Landed pati labākā albuma dziesma.
0
Ir, ir labs. Vienīgā sūdzība - visas dziesmas tādos vidējos tempos, tādēļ iesākumā pagrūti atšķirt citu no citas, kādas pāris tik bij fiksākas - tituldziesma un Henchman Ride, ja pareizi ātrumā atceros; tās tad arī visvairāk piedūra.
0
TURKLĀT - tas gan uz Testament mazāk attiecas - pēdējā laika baumas ir kļuvušas gandrīz oficiālas:

"TESTAMENT Singer Confirms JUDAS PRIEST, HEAVEN AND HELL, MOTÖRHEAD Summer North American Tour
Posted on Monday, April 07, 2008 at 13:38:12 EST

According to Headbanger's Blog, putting nearly three months of rumors to rest, TESTAMENT singer Chuck Billy announced onstage last night (April 6th) that his band will be opening for the upcoming JUDAS PRIEST, HEAVEN AND HELL and MOTÖRHEAD tour this August.
“We’ll be on first, and we’re only gonna have 30 minutes, so we won’t be doing any talking,” Billy said towards the end of the band’s set at B.B. King Blues Club and Grill in Midtown, New York. “We’re just gonna hit you hard — bam, bam, bam, bam — with everything we’ve got.” "

Atliek tikai visiem sadoties rociņās un cerēt, ka kaut vai līdz Eiropai arī šitā tūre atbrauks... Un ja vēl kaut kur uz Baltiju....
0
jaunais albums sparda maza berna pakalju m/
0
Labais. Ātru albumu jau viņiem pietiek, tā ka kāds kārtīgs stampātājs ir tieši laikā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BladeOfDarkness
Skuja
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas